|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Lil napsal(a):
a nikdy ti nestřihne jednu zpět...není to co chceš.. takovou malou itálii?
A co myslíš kdyby jí jednu zpět vrátil? Vyhodila by ho? Ne? Řezali by se oba?
Není tady

jasně řezali, až by se zabili, jen jsem chtěla vědět jak je na tom on
Není tady

Problém mají oba
Není tady

Anda napsal(a):
Luco, sice si taky myslím, že bydlet v tomhle věku s rodiči není to pravé ořechové, nicméně Tebe to může štvát, můžeš se kvůli tomu o samotě vztekat, můžeš o tom s přítelem DISKUTOVAT, ale nadávat mu za to do prolhaných sviní a řezat ho hlava nehlava, to prostě nejde..Nechceš mu nasadit obojek, přitáhnout ho k sobě a uvázat u baráku? Kdyby tak toužil po tom být s Tebou, věř tomu, že už by dávno byl..Spíš přemýšlej o tom, proč tomu tak ještě není. Tam nebude chyba v rodičích ani v kamarádech a zájmech..
souhlasím
Není tady
........on se svět neposere
Tomu říkám správný přístup k životu 
Myslím, že ani jedna z nás nechtěla šmahem odsoudit 
Já myslím, že jsi spíš nešťastná a musíš si uvědomit, že násilím nic nevyřešíš, ale ty si to asi uvědomuješ když tady píšeš. Zkus opravdu netlačit na pilu a jestli tě to tak žere, že bydlí u svých rodičů a neustále je někde u svých přátel bez tebe ( proč vlastně nejdeš s ním??) Tak si zkus promyslet PRO a PROTI ve vašem vztahu a možná zjistíš že ho ani tolik nemiluješ a jen nechceš být sama.

Není tady
Lil napsal(a):
jasně řezali, až by se zabili, jen jsem chtěla vědět jak je na tom on
Tak to má štěstí že si našla takového beránka 
Není tady
Luco, zkus se ale zamyslet nad tim, ze i zensky dokazou chlapi vytocit na maximum, ale holt oni si nemuzou dovolit nam jednu strihnout, protoze by to bylo okamzite domaci nasili. Tady me to zavani tyranim taky, nemuze a nechce od tebe odejit. Je to stejny scenar, jako u tyranych zen. Ty taky setrvavaji v domacnosti s nasilnikem, i kdyz nechapu proc.
Není tady
Partner není pejsek, kterého si ochočíš a bude panáčkovat jak se bude tobě líbit ....... až to pochopíš a budeš ochotna akceptovat uleví se ti 

Není tady
chyba bude hlavně v tom, že když si přítele uhodila, nebo kopla poprvé, tak Ti to prošlo.Měl tě buď taky proplesknout, nebo ti říct "tak tohle sis dovolila naposledy." Tím, že ti to prochází a on se nijak nebrání se bude agrese vůči němu jen stupňovat.
Buď si dojdi k nějakému odborníkovi, nebo tento vztah ukonči.
Není tady
cilka napsal(a):
vždyť jsi s tím začala ty
A teď se tu má jen obhajovat - vždyť i ta její věta se dá přeci chápat různě a jak sama píše - o to tu nejde.
Chápu jí - měli jsme to podobné... nejde o to, kdo je dospělejší, ale spíš o to, že 28 letý kluk je stále závislý na mamince - měla jsem to doma a vím jak to luca myslí ! Oba jsou to takové děti ... a to s tím, jako každej chlap - to taky občas člověk plácne - něco je typické pro pány něco pro dámy ! Já bych se toho nechytala ... spíš bych četla mezi řádky a snažila se poradit - pokud bych tedy chtěla!
Není tady

tak co Luco, vidím že tu jsi ještě.. přinesla ti tahle diskuze něco? Budeš vaši situaci nějak řešit?
Není tady
Pikola napsal(a):
Luco, on ma pupeční šňuru a ty jsi vztekla.. pokud oba dva něco pro to neuděláte, nikam se nedostanete..
jo - přefiknout pupeční šňůru ... já bych to udělala tak - že bych ho přestala tlačit do toho stěhování a začla si žít víc svůj život ! Potřebuješ sklidnit - možná opravdu ten psycholog a léčba by nebyla marná ! a čas ukáže - půl roku je docela krátká doba - jste mladí - co trochu zvolnit tempo ?
Není tady
Feurio, já čtu mezi řádky.... tam vidím, že jsou oba dospělí.... svépravnost jim nikdo nesebral.....
v 28..... takové dítě? no..... chudáček mladý muž.....
Není tady
jenze ja si ho ani ochocit nechci, nejde o to, ze se mnou nesouhlasi, nedela to co chci ja....
jde o to jak to rika, jak to dela... chce abych s nim travila cas, a s jeho kamarady taky... ale jak?
kdyz nekam jde, tak mi nerekne pojd se mnou, ale pritom kdyz se bavime normalne, tak by to tak chtel... aby jeho kamaradi byli i moji... ja bych si s nim o vsem chtela promluvit, ale vzdycky kdyz neco zacnem resit, tak odvadi rec jinam....
Není tady
Feuria napsal(a):
cilka napsal(a):
A teď se tu má jen obhajovat - vždyť i ta její věta se dá přeci chápat různě a jak sama píše - o to tu nejde.
Chápu jí - měli jsme to podobné... nejde o to, kdo je dospělejší, ale spíš o to, že 28 letý kluk je stále závislý na mamince - měla jsem to doma a vím jak to luca myslí ! Oba jsou to takové děti ... a to s tím, jako každej chlap - to taky občas člověk plácne - něco je typické pro pány něco pro dámy ! Já bych se toho nechytala ... spíš bych četla mezi řádky a snažila se poradit - pokud bych tedy chtěla!
Co chceš prosím Tě radit dvěma dětem? Jedno je rozmazlené, druhé agresivní. No, vrána k vráně sedá, rovný rovného si hledá. Že by tu byla opět ona známá zrcadla?
Není tady
_luca_ napsal(a):
[
jasne, tak me tu vsichni odsudte... pritel je svatousek, a ja nejvetsi svine.... nerikam ze moje reakce jsou v poradku.... ale kdyz budete kritizovat kazdou moji vetu, moc mi tim nepomuzete.....
A tobě to snad opravdu přijde normální? Tak si představ, že by to bylo obráceně, že by se přítel choval k tobě tak, jak ty k němu, kopal do tebe, házel po tobě věcmi, ....
To by byla jiná že? Podle mě potřebuješ rychle obdornou pomoc, jak zvládat svouji bezdůvodnou agresivitu
Není tady

Jen jsem chtěla ještě podotknout, že tak trochu chápu o čem píšeš. Já na svého manžela taky nebyla dvakrát příjemná ale to bylo v době, kdy jsem bohužel koukala po někom jiném.
O nějakém mlácení nemůže být řeč ale nějaký ten talířek přišel za své ( o podlahu ne o něho)
Pochopila bych tvou situaci kdyby jsi o přítele přestávala mít zájem ale ty píšeš že normálně jste jak dvě hrdličky... je to pravda? Opravdu ho stále tak miluješ?
Není tady
podle mně váš vztah stejně nemá budoucnost.Tak proč se vzájemně trápíte?
Není tady
_luca_ napsal(a):
jenze ja si ho ani ochocit nechci, nejde o to, ze se mnou nesouhlasi, nedela to co chci ja....
jde o to jak to rika, jak to dela... chce abych s nim travila cas, a s jeho kamarady taky... ale jak?
kdyz nekam jde, tak mi nerekne pojd se mnou, ale pritom kdyz se bavime normalne, tak by to tak chtel... aby jeho kamaradi byli i moji... ja bych si s nim o vsem chtela promluvit, ale vzdycky kdyz neco zacnem resit, tak odvadi rec jinam....
Luco, sama sobě odporuješ. Ty ho CHCEŠ předělat. Chceš, aby říkal a dělal tak, jak si přeješ ty.
_luca_ napsal(a):
Poradím ti mluvit o něčem normálním a převést na to řeč. Pokud začneš rovnou "ty mě nikam nevemeš" tak se nikam nedostanete. Mluv s ním jako s námi, třeba že by jsi ráda poznala jeho kamarády, ale netlač na něj. Pokud se ti nelíbí JAk něco říká a vidíš na něm, že je to tak pořád a ne třeba když je naštvaný, vzdala bych to. Někoho předělávat od základu nejde a pokud ano, nikdy ti nezaručí výsledek.
Není tady
co mi tahle diskuze dala?
to ze jsem si dovolila rict, ze ja jsem dospela a on ne, tak tim jsem si dovolila fakt dost....
ale ted vazne... jsem rada, ze kazdej napsal svuj nazor, ale po pravde, to ze tady budete rozebirat, co by se stalo kdyby... to mi moc nepomuze... navic... to abysme se zmlatili, az bysme se pozabijeli, to se nikdy nestane.... rozhodne to co delam neni v poradku.... ale chci se naucit ovladat svuj vztek, ale nemyslim, ze je to vsechno jen moje vina.... ve vztahu jsou prece dva lidi....
na druhou stranu jsem rada, ze jsem zjistila, ze v tom nejsem sama.... i to ze vidim, ze nekdo zazil neco podobnyho, mi pomaha... jediny co chci, je se ovladat...
Není tady

Feuria napsal(a):
cilka napsal(a):
Tak raď, vždyť ti nikdo nebrání. Jasné je jedno. On není závislý jen na mamince, ale na každém, jinak by si to nenechal líbit a dávno by ji srovnal
Není tady
cilka napsal(a):
Feurio, já čtu mezi řádky.... tam vidím, že jsou oba dospělí.... svépravnost jim nikdo nesebral.....
v 28..... takové dítě? no..... chudáček mladý muž.....
Já vím cilko - čtu tě, vím, že sis prošla svoje a že si fajn baba a máš pravdu ... ale v tomhle mi to příjde tak - jako bych stála nad prvňákem a nadávala mu, že neumí logaritmy.
Luca má evidentně problém, který u ní něco spouští ( v tomhle případě -přítelovo chování )! Zažila jsem to a vím, o čem ta holka píše !!! Jenže ona se nezmění ze dne na den ! Musí pěkně pomaloučku a upřímě si nemyslím, že je nějaký tyran! To, že kope i tady kolem sebe - spíš se vzteká, že někdo hned převrátí nebo zveličí její slova ! ... emoce jsou dobrý sluha, ale zlý pán ! To musí pochopit - ovládnout se.
Možná by jí pomohla nějaká relaxace - nebo já nevím ! Prostě by jsme to s ní měli rozebrat a dojít na to, co a jak spouští tyhle její emoce ! ... to je přeci strašně lehký říct - holka seš magor - jdi se léčit. To potom tahle psycho poradna ztrácí význam, né ?
Upravil(a) Feuria (3. 5. 2007 10:13)
Není tady
mashanka napsal(a):
Tak raď, vždyť ti nikdo nebrání. Jasné je jedno. On není závislý jen na mamince, ale na každém, jinak by si to nenechal líbit a dávno by ji srovnal
Miláčku, já se tu o to alespoň snažím ... ale tady aby se člověk jen obhajoval ! Nekope tu okolo sebe jen ta luca !!! 
Upravil(a) Feuria (3. 5. 2007 10:12)
Není tady
Jarka napsal(a):
_luca_ napsal(a):
[
jasne, tak me tu vsichni odsudte... pritel je svatousek, a ja nejvetsi svine.... nerikam ze moje reakce jsou v poradku.... ale kdyz budete kritizovat kazdou moji vetu, moc mi tim nepomuzete.....A tobě to snad opravdu přijde normální? Tak si představ, že by to bylo obráceně, že by se přítel choval k tobě tak, jak ty k němu, kopal do tebe, házel po tobě věcmi, ....
To by byla jiná že? Podle mě potřebuješ rychle obdornou pomoc, jak zvládat svouji bezdůvodnou agresivitu
a rekla jsem snad nekdy, ze to povazuju za normalni, a ze je to v poradku?
Není tady