|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

No nevím - z čeho soudíš, že jsi ve vašem vztahu ta dospělejší ? mně spíš připadá, že se chováš jak tříletá holčička, které nechtějí koupit lízátko
Není tady
_luca_ napsal(a):
Pikola napsal(a):
_luca_ napsal(a):
jasne ze se omluvim... za co me mas..... a rozhodne nejsem rozmazleny dite.... ty to tak sice vidis, ale skutecnost je takova, ze je to spis on... jasny, puste se do me, ale ted mluvim o tom beznym zivote....Neříkám že JSi rozmazlený dítě. Psala jsem jen JAKO. Reaguješ moc hrr.. Nikdo tě za nic neodsuzuje, snažíme se ti pomoci. Každej chlap je svým spůsobem dítě, ať je mu 20 nebo 40. Jen je otázka jak moc velké a jak moc ti to vadí. Jak jsem tak pochopila, bydlel doteď u rodičů. Už bydlel s přítelkyní? Jak dlouho?
je mu 28 a u rodicu bydli porad... porad se vymlouva na to, ze jsou stary, a ze to proste jinak nejde... ted uz mi dva mesice slibuje, ze se nastehuje.. chapu, jasny, kdo by se k tyranovi stehoval... ale on to sliboval uz pred tim, to jsme jeste ani jeden nevedeli, ze budu takova.... jo, s pritelkyni bydlel, ale nevim jak dlouho, on o svejch bejvalkach moc nemluvi.. teda kdo taky jo, ale o tomhle proste moc nevim....
On je jedináčik ? 

Není tady
Luca: přijde mi že ho máš moc ráda a prostě už nevíš jak na něj. Mamánka jsem taky měla, víkedy u rodičů, v týdnu servis u mě. Ale aspoň mu maminka vyprala a vyžehlila
Ja teda o byvalkach vim snad vsechno.
Zkus jinou taktitu, otočit to že je ti to volny.. Treba to zabere lip nez tohle. Chlapi jsou na tohle stehování jak na hlavu, na jednu stranu chápu jak se cítíš, ale to sebeovládání ti chybí..
Není tady
mashanka napsal(a):
No nevím - z čeho soudíš, že jsi ve vašem vztahu ta dospělejší ? mně spíš připadá, že se chováš jak tříletá holčička, které nechtějí koupit lízátko
no.. jsem rada, ze si pochopila oc tu bezi, a budes me kritizovat za jednu vetu, kterou sis z toho vzala...
ano, chovam se jako maly dite, jsem totalne nedospela... ale v tom, ze se mi neco nelibi, a flaknu mu ji... fajn, to nezapiram... ale nas vztah je i o jinejch vecech.... jsou i bezny veci, ve kterejch zase neni dospelej on.. jako kazdej chlap.....
Není tady
Pikolo, ty si zářnej příklad toho, že všechno jde i jinak a líp......
Stačí mi číst, co tu píšeš.....úplně jinak než dřív
....to je super....
Není tady
Mafia napsal(a):
_luca_ napsal(a):
Pikola napsal(a):
Neříkám že JSi rozmazlený dítě. Psala jsem jen JAKO. Reaguješ moc hrr.. Nikdo tě za nic neodsuzuje, snažíme se ti pomoci. Každej chlap je svým spůsobem dítě, ať je mu 20 nebo 40. Jen je otázka jak moc velké a jak moc ti to vadí. Jak jsem tak pochopila, bydlel doteď u rodičů. Už bydlel s přítelkyní? Jak dlouho?je mu 28 a u rodicu bydli porad... porad se vymlouva na to, ze jsou stary, a ze to proste jinak nejde... ted uz mi dva mesice slibuje, ze se nastehuje.. chapu, jasny, kdo by se k tyranovi stehoval... ale on to sliboval uz pred tim, to jsme jeste ani jeden nevedeli, ze budu takova.... jo, s pritelkyni bydlel, ale nevim jak dlouho, on o svejch bejvalkach moc nemluvi.. teda kdo taky jo, ale o tomhle proste moc nevim....
On je jedináčik ?
neni, ale jeho bracha je snad o deset let starsi, a navic se od ty doby co byl malej nestykaj.... on se porad toci na tom, ze rodice jsou stary, a on se o ne musi starat.. ja mu to neberu... ja na svoje rodice taky nekaslu... taky se o sebe vzajemne starame, ale nemusime spolu bydlet....
Není tady
Ja teda nevim, ale tady prece nejde o to, kdo je v jejich vztahu dospelejsi. Tady jde o to, aby se Luca zacala kontrolovat a prestala byt na svyho pritele agresivni.
Jo Luco a jses si jista, ze v okamziku, kdy spolu zacnete bydlet nebudou ty problemy jeste horsi? Treba te zacne vytacet mnohem vic a tva agresivita se bude jen stupnovat. Zkus si to poradne promyslet a zvazit vsechna pro a proti. Muj pritel me zacal vytacet v okamziku, kdy jsme zacali spolu zit...
Není tady
Jezis, nez stacim ze sebe neco vypotit, tak to ztrati smysl. Ach jo, a to pisu docela rychle.
Není tady
choysia napsal(a):
Stačí mi číst, co tu píšeš.....úplně jinak než dřív....to je super....
Zdravím..
Není tady
_luca_ napsal(a):
mashanka napsal(a):
no.. jsem rada, ze si pochopila oc tu bezi, a budes me kritizovat za jednu vetu, kterou sis z toho vzala...
ano, chovam se jako maly dite, jsem totalne nedospela... ale v tom, ze se mi neco nelibi, a flaknu mu ji... fajn, to nezapiram... ale nas vztah je i o jinejch vecech.... jsou i bezny veci, ve kterejch zase neni dospelej on.. jako kazdej chlap.....
Luco, nevztekej se..
myslime to opravdu dobre, spis nez obhajovat, napis co citis. Vem si z kazdeho neco. Me se taky obcas nelibi co mi nekdo napise, ale je to tak.
Není tady
nevím kde v sobě bereš schopnost soudit jiné jak jsou, či nejsou dospělí..... tvůj názor: jako každej chlap, je odkud?
luco, máš problém a jsi agresivní i tu. Nikdo tě nekritizuje, jen ti každý vybírá to, co jsou tvé "milníky". Jsou to tvá slova, tys je napsala a měla by jsi se nad nimi zastavit. Odkdy se vztah bere tak, že někdo má být dospělejší?
Není tady
choysia napsal(a):
Stačí mi číst, co tu píšeš.....úplně jinak než dřív....to je super....
Ahojky kočko, jo jde to i když to dře.. Už si to všechno tak neberu, on se svět neposere 
Není tady
Pikola napsal(a):
_luca_ napsal(a):
mashanka napsal(a):
ano, chovam se jako maly dite, jsem totalne nedospela... ale v tom, ze se mi neco nelibi, a flaknu mu ji... fajn, to nezapiram... ale nas vztah je i o jinejch vecech.... jsou i bezny veci, ve kterejch zase neni dospelej on.. jako kazdej chlap.....Luco, nevztekej se..
myslime to opravdu dobre, spis nez obhajovat, napis co citis. Vem si z kazdeho neco. Me se taky obcas nelibi co mi nekdo napise, ale je to tak.
jo, vztekam se:) protoze tu porad omylate jednu vetu o tom, kdo z nas dvou je dospelejsi...
jenze o to tu prece nejde..... 
Není tady

Luco: tahle diskuze valí děsně rychle a nestíhám nevímjeslti to tu zazanělo ale chci se zeptat jak tvůj přítel reaguje na to,když mu jednu švihneš? Nějaké emoce, jiskření v očích? nebo jen stojí a kouká?
Není tady
vždyť jsi s tím začala ty
Není tady
cilka napsal(a):
nevím kde v sobě bereš schopnost soudit jiné jak jsou, či nejsou dospělí..... tvůj názor: jako každej chlap, je odkud?
luco, máš problém a jsi agresivní i tu. Nikdo tě nekritizuje, jen ti každý vybírá to, co jsou tvé "milníky". Jsou to tvá slova, tys je napsala a měla by jsi se nad nimi zastavit. Odkdy se vztah bere tak, že někdo má být dospělejší?
ja to taky tak neberu, ze vztah je zrovna o tomhle... to ani nahodou....jen jsem konstatovala... navic zrovna tohohle se muj problem fakt netyka... fajn, kazda mame na dospelost jiny nazor....
Není tady

_luca_ napsal(a):
mashanka napsal(a):
Já tě nekritizuji, jen jsi na mě udělala takový dojem. Nejen z té jedné věty, ale ze způsobu, jak svůj problém popisuješ a vyjadřuješ. Máš poruchu osobnosti a měla by ses léčit, toť můj názor. Stejnou má moje matka, takže vím, o co jde
Není tady

luca je jak kopie mojí BM. Nikdy více 
Není tady
Luco, on ma pupeční šňuru a ty jsi vztekla.. pokud oba dva něco pro to neuděláte, nikam se nedostanete..
Není tady
Lil napsal(a):
Luco: tahle diskuze valí děsně rychle a nestíhám nevímjeslti to tu zazanělo ale chci se zeptat jak tvůj přítel reaguje na to,když mu jednu švihneš? Nějaké emoce, jiskření v očích? nebo jen stojí a kouká?
taky nestiham:(
ne... nekdy se sebere ze dost, bere si veci, a hrne se ke dverim... ale ve skutecnosti odejit nechce... vzdycky pak rika, ze by stejne brecel, a vratil by se... on proste nekdy z toho breci, nekdy na me rve a vzteka se....
Není tady
Luco, sice si taky myslím, že bydlet v tomhle věku s rodiči není to pravé ořechové, nicméně Tebe to může štvát, můžeš se kvůli tomu o samotě vztekat, můžeš o tom s přítelem DISKUTOVAT, ale nadávat mu za to do prolhaných sviní a řezat ho hlava nehlava, to prostě nejde..Nechceš mu nasadit obojek, přitáhnout ho k sobě a uvázat u baráku? Kdyby tak toužil po tom být s Tebou, věř tomu, že už by dávno byl..Spíš přemýšlej o tom, proč tomu tak ještě není. Tam nebude chyba v rodičích ani v kamarádech a zájmech..
Není tady
Luco: tak si přečti znovu svoje reakce... 
Vždyt kolem sebe kopeš i tady....jak bys chtěla potom tedy pomoc?? 
Sharon, Pikolíno: 
Upravil(a) choysia (3. 5. 2007 9:45)
Není tady

a nikdy ti nestřihne jednu zpět...není to co chceš.. takovou malou itálii?
Není tady
_luca_ napsal(a):
cilka napsal(a):
luco, máš problém a jsi agresivní i tu. Nikdo tě nekritizuje, jen ti každý vybírá to, co jsou tvé "milníky". Jsou to tvá slova, tys je napsala a měla by jsi se nad nimi zastavit. Odkdy se vztah bere tak, že někdo má být dospělejší?ja to taky tak neberu, ze vztah je zrovna o tomhle... to ani nahodou....jen jsem konstatovala... navic zrovna tohohle se muj problem fakt netyka... fajn, kazda mame na dospelost jiny nazor....
jestli to nebude tím, že mi není 23 ale mám tak starou dceru 
Ty nejsi schopná diskutovat, otáčíš svoje slova, podsouváš je jiným, ještě že nejsem poblíž, určitě bys mi kopla 
měj se hezky a svůj problém vyřešíš pouze s odbornou pomocí..... Takovou skupinu na tebe, to by jsis užila!!!
Není tady