Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#26 3. 5. 2007 8:58

_luca_
♥♥♥----

Re: jsem agresivni na pritele:(

Feuria napsal(a):

Trošku, ale jenom opravdu trošku tě dokážu asi pochopit. Na začátku vztahu s přítelem jsem prožívala něco podobného! ... také se mi to nikdy před tím nestávalo, ale on mě dokázal tak hrozně vytočit, že se najednou ve mě nahromadil vztek jak v papíňáku a bouchla jsem! ... Já měla v tu dobu dost velké problémy sama se sebou - jak jsi na tom ty?
Víš, hodně mi to připomíná mě a přítele v začátcích. Měla jsem i stejné pocity ! Ale, kldyž se ohlédnu zpět, bylo to možná také tím, že mi vadilo, že přítel byl ve 28 stále u maminky a já se musela starat sama o sebe a on mě ještě dokázal kritizovat ?
Zpětně vím, že to bylo o nevyzrálosti nás obou - s těmi koníčky a kamarády pinklich to stejné big_smile musím se smát...
Moje rada je taková - začni žít trochu více pro sebe ! Najdi si své zájmy atd. jak ti radí přítel a má pravdu v tom, že je to tvůj problém ! ... Určitě nebudeš žádná násilnice - ono to přes ty písmenka může vypadat dost strašně, ale asi to tak strašné nebude, když se tomu dokážete zasmát....
Ten můj se mi taky smál a říkával"co tady těma svejma pěstičkama nacvičuješ". big_smile
Je to jen o tom, že očekáváš, že ti půjde na ruku - máš určitou představu, jak by to mělo vypadat, ale zapomínáš - že jste dva a každej jinej .... prostě buď se srovnáš s tím, jaký je a pokusíš se ho takového brát - začneš žít trochu sama za sebe a přestaneš se vztekat, že to vždy není takové, jaké chceme ... myslím, že by ti pomohl nějaký sport - prostě ze sebe dostat tu energii a uvolnit hormon pohody ! big_smile k tomu si vylepšíš postavu a ještě uděláš radost příteli - nejen tím, ale i tím, že na něm nebudeš viset.
Ber to z jeho strany - doma to má asi na pohodu - maminka mu poskytuje dokonalej servis ! ... nebude to lehké, ale doufám, že se sklidníš a že ho neumlátíš smile

teda ja ziram.... tohle je presny......

Život se neměří počtem nádechů a výdechů, ale chvílemi, které nám vzaly dech.

Není tady

#27 3. 5. 2007 8:59

ita
♥♥♥♥♥♥-

Luco, sama jsi psala, že se znáte půl roku a předtím jsi s nikým tak dlouho nechodila. Tvoje chování je takové asi proto, že se bojíš, aby vztah zase neskončil. On má zájmy a kamarády a Ty ne. To je také špatně. Stejný nesmysl jsem kdysi udělala také, BM se nelíbili mí přátelé a já se s nimi přestala stýkat. Vztah dvou lidí je sice o přizpůsobení se jeden druhému, ale hlavně o toleranci. Vybrala sis ho, tak ho ber takového, jaký je. Potřebuje klidné a spokojené zázemí, kam se bude rád vracet, volnost a ne napjaté ovzduší, plné výčitek. Ona úplná izolovanost od všeho, co bylo dřív je nesmysl a brzo by vás přestala bavit. Zkus to úplně obráceně, muž, který by Tě na slovo poslouchal, by se Ti také brzy zprotivil. Přeji klidné nervy a hodně sebeovládání. Pokud ho máš ráda, bude to stát za to.

Není tady

#28 3. 5. 2007 8:59

666salome
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Moravěnka
Web

roll to je teror a ty si tomu můžeš říkat jak chceš!!! Jen se divím že skáče jak pískáš dumbom

************Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola ************
http://smajlici-1.ic.cz/znameni/1/rak.gifhttp://smajlici-1.ic.cz/zvirata/9/073.gif
************ Nevěřím na zázraky  -  spoléhám na ně ************

Není tady

#29 3. 5. 2007 9:00

_luca_
♥♥♥----

misha88 napsal(a):

luco...i když toho bylo víc,mně se stejně jeho prohřešky nezdají moc jako "prohřešky"....my tě nenapadáme,ted to víš že neděláš dobrou věc a v tý emoční rovině si to holt neuvědomuješ-pto frč sehnat nějakýho dobrýho psychologa a rozeberte to....je to nějaký blok z dětství!!nemlátili te?

kdyby ti to bylo jedno tak sem přece nepíšeš - z toho plyne že ti to jedno není a chceš s tím neco delat, snad je ti to i líto....

chtěla jsi přece poradit ne? nebo snad POLITOVAT že máš tak příšernýho přítele?

no.. tak o litost teda fakt nestojim....

Není tady

#30 3. 5. 2007 9:01

olafio
♥♥♥----

Luco asi tě moc nepotěším, ale podle mého názoru je dospělejší tvůj přítel a ty se chováš jako dítě, jako rozmazlený fracek, který, když není po jeho, tak kolem sebe mlátí a kope.
Prostě navštiv odborníka, vysvětli mu svůj problém, v klidu si s ním o tom promluv a hlavně se uč SEBEKONTROLE a nauč se ovládat své emoce! Taky si najdi nějaké koníčky...

Není tady

#31 3. 5. 2007 9:01

misha88
♥♥♥♥♥♥♥

my sme te snad ani kritizovat nezacly,nebo snad jo?od zacatku rikam že za to nemužeš-že to chce rozuzlit jinak a jinde,u odborníka....
a jak nemáš žádný zájmy?co celé dny děláš?

http://lbyf.lilypie.com/jGYVp1.png

https://lb4f.lilypie.com/wxkxp2.png

https://lbdf.lilypie.com/V2Y7p2.png

Není tady

#32 3. 5. 2007 9:01

Pikola
♥♥♥♥♥--

No ja nevim, sice jsem si toho uz prosla hodne, ale nikdy jsem neměla chut muže uhodit.. Křik ano, pláč, ale nikdy bych ho nebouchla! Ani netuším jak by reagoval..
Zkus se trošku ovládat. třeba si jen napočítat do pěti a nebrat si všechno tolik.
Chápu že tě něco vytočí, ale co budeš děla,t až přijdou ty opravdové problémy? Každý začátek je těžký, ale myslím, že jestli takhle budeš pokračovat tak se k tobě nejen neodtěhuje, ale taky tě pošle brzy někam..

Není tady

#33 3. 5. 2007 9:02

misha88
♥♥♥♥♥♥♥

_luca_ napsal(a):

misha88 napsal(a):

luco...i když toho bylo víc,mně se stejně jeho prohřešky nezdají moc jako "prohřešky"....my tě nenapadáme,ted to víš že neděláš dobrou věc a v tý emoční rovině si to holt neuvědomuješ-pto frč sehnat nějakýho dobrýho psychologa a rozeberte to....je to nějaký blok z dětství!!nemlátili te?

kdyby ti to bylo jedno tak sem přece nepíšeš - z toho plyne že ti to jedno není a chceš s tím neco delat, snad je ti to i líto....

chtěla jsi přece poradit ne? nebo snad POLITOVAT že máš tak příšernýho přítele?

no.. tak o litost teda fakt nestojim....

to doufam...a taky si to myslím..to byla jen narazka...na to tvoje zpetne napadani

Upravil(a) misha88 (3. 5. 2007 9:08)

Není tady

#34 3. 5. 2007 9:02

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

_luca_ napsal(a):

teda ja ziram.... tohle je presny......

¨

Udělala jsem tam ještě nějaké opravy Luco rodna

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#35 3. 5. 2007 9:04

Mafia
♥♥♥♥---
Místo: Bratislava

Rozhodne by si mala navštíviť psychológa. Tvoje bezdôvodne výbuchy násilia treba tlmiť, musíš sa naučiť relaxovať a ovládať. Teraz biješ priateľa a neskôr budeš mlátiť svoje deti, ak ťa neposlúchnu ???
Chápem, že sa tvoj priateľ k tebe nechce presťahovať. Ty by si sa nasťahovala k niekomu, kto ťa mláti ? Ja NIE !
Je dobré, že si uvedomuješ, že s tebou nie je niečo v poriadku. To je prvý krok k náprave.

Tvoj priateľ NIE JE OTROK a ty NIE SI OTROKAR ! On je samostatne mysliaca bytosť a má právo reagovať po svojom, ba dokonca s tebou nesúhlasiť ! Predstav si, že by to bolo opačne. On by niečo navrhol a ty by si nesúhlasila a on by ťa v zápätí napadol... hrozná predstava, že ?!!

Girl to her boyfriend: One kiss and I'll be yours forever.
The guy replies: Thanks for the warning.
fuckyou

Není tady

#36 3. 5. 2007 9:06

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Myslím, že Luca sem nepřišla pro lítost ! už to, že to sem napsala svědčí o tom, že jí to samotnou trápí .... Tak do ní přestaňte kopat - když to sami tak odsuzujete, ale zkusme to s ní tady prodiskutovat ! Na soudy je času dost !!!

Není tady

#37 3. 5. 2007 9:07

misha88
♥♥♥♥♥♥♥

doufám že to feuri nebylo na mě-já mím fakt pocit že jsem ji neodsoudila....

Není tady

#38 3. 5. 2007 9:07

sharon
♥♥♥♥♥--

no jste se pěkně rozepsaly big_smile asi bylo třeba takové téma... No musím uznat, že je ale pěkné od Luci, že si to vůbec přizná, že to není v pořádku, to že tady buší kolem sebe a nelíbí se jí naše poznámky na ni, to je v podstatě také její boj samotné se sebou,ona to ví sama, že to není v poho a ještě to má poslouchat no není to snadné, ale věřím že je na dobré cestě..wink

http://premamy.sk/images/ticker/narodeniny/21051.png

Není tady

#39 3. 5. 2007 9:08

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Nééé, já to nemyslela konkrétně na nikoho, ale většinou se tu objevily jen útočné příspěvky ! ... tím, se ale nic nevyřeší ....

Není tady

#40 3. 5. 2007 9:09

sharon
♥♥♥♥♥--

Feuria napsal(a):

Nééé, já to nemyslela konkrétně na nikoho, ale většinou se tu objevily jen útočné příspěvky ! ... tím, se ale nic nevyřeší ....

jj..přesně..vissla

http://premamy.sk/images/ticker/narodeniny/21051.png

Není tady

#41 3. 5. 2007 9:10

_luca_
♥♥♥----

misha88 napsal(a):

my sme te snad ani kritizovat nezacly,nebo snad jo?od zacatku rikam že za to nemužeš-že to chce rozuzlit jinak a jinde,u odborníka....
a jak nemáš žádný zájmy?co celé dny děláš?

jo, mas pravdu... proste nemam zajmy.... vecer prijdu z prace, postaram se o psa, a pak padnu, protoze toho za cely den mam dost... a vetsinou je u me stejne pritel... takze se tak akorat postaram o jeho zaludek, mrknem na film, nebo nekam zajdem, a jdem spat, protoze oba brzy vstavame... a vikendy... travime spolu...

ja vim, mela bych mit zajmy, svoje pratele.... jenze ja jsem zajmy nikdy nemela.... a pratele... vsichni jsou nekde pryc, kazdej nekoho ma.... ja na nem nechci bejt takhle zavisla... a kdyz chce on neco delat, a bejt se svymi prateli, tak mu v klidu rict, tak jdi lasko, a hezky si to uzij..... vim ze je to hrozny, vracet se k nekam, kde ho cekaji jen vycitky, facky, a pod....

Není tady

#42 3. 5. 2007 9:12

lilinka
♥♥♥----

Luco poslala jsem Ti SZ

Není tady

#43 3. 5. 2007 9:12

Pikola
♥♥♥♥♥--

Já jí taky neosuzuji, jen mi to přijde jako malé dítě co když není po jejím tak si takhle vynucuje pozornost. To není dobré. Sama to trošku znám, vloni jsem taky ještě na muži visela, čekala až přijde domu a vztekala se když chtěl někam jít. Je to těžké, ale stačí oprášit kamarádky a nebýt jen zavřená se svým princem doma. Pomůže to oboum. 
Trochu v otbě vidím toho svého, on když se vytočí tak je taky hodně ošklivý, říká slova co se mi nelíbí, ale jemu to ve vzteku prostě nějak nemyslí. Vypustí ze sebe všechnu špínu, ale pak je klid, Je splachovací a za hodinu o tom neví, Ale už se naučil omluvit se.. Omluvíš se potom? Nebo čekáš omluvu od něj?

Není tady

#44 3. 5. 2007 9:17

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

*

Upravil(a) Feuria (3. 5. 2007 9:20)

Není tady

#45 3. 5. 2007 9:20

_luca_
♥♥♥----

kdyz me to proste sere.... ja si vzdycky rikam, jak to zvladnu... a vydrzim to tyden.... takhle hrozne jak jsem popisovala, jsem ho zmlatila "jen" jednou... ale vzdycky, kdyz me vytoci, tak ho proste prastim... nevim proc, hned po tom toho lituju....
a nechci aby me nekdo litoval...  ale ja proste nemam kamarady, a ty co mam, jsou daleko... a zajmy.... taky ne... vim ze kdybych mela svoje jako on, tak to bude jednodussi.....

Není tady

#46 3. 5. 2007 9:21

_luca_
♥♥♥----

Pikola napsal(a):

Já jí taky neosuzuji, jen mi to přijde jako malé dítě co když není po jejím tak si takhle vynucuje pozornost. To není dobré. Sama to trošku znám, vloni jsem taky ještě na muži visela, čekala až přijde domu a vztekala se když chtěl někam jít. Je to těžké, ale stačí oprášit kamarádky a nebýt jen zavřená se svým princem doma. Pomůže to oboum. 
Trochu v otbě vidím toho svého, on když se vytočí tak je taky hodně ošklivý, říká slova co se mi nelíbí, ale jemu to ve vzteku prostě nějak nemyslí. Vypustí ze sebe všechnu špínu, ale pak je klid, Je splachovací a za hodinu o tom neví, Ale už se naučil omluvit se.. Omluvíš se potom? Nebo čekáš omluvu od něj?

jasne ze se omluvim... za co me mas..... a rozhodne nejsem rozmazleny dite.... ty to tak sice vidis, ale skutecnost je takova, ze je to spis on... jasny, puste se do me, ale ted mluvim o tom beznym zivote....

Není tady

#47 3. 5. 2007 9:22

arabela77
♥♥♥----

Holky, mate stesti, ze vam luca nemuze dat pres drzku...Samozrejme to neschvaluju, ale to co napsala Feuria je pravda. Sice jsem toho svyho nemlatila, ale pro zmenu jsem po nem hazela tvrdej chleba. Proste jsem mu donekonecna opakovala, ze chleba patri do sacku, ale on ho pokazde nechal na vzduchu...
Luco, mela by ses zacit ovladat, nekdy to jde horko tezko, ale proste to jinak nejde. Pokud to nezvladnes, tak si opravdu zajdi k nejakymu odbornikovi.

Není tady

#48 3. 5. 2007 9:24

Mafia
♥♥♥♥---
Místo: Bratislava

Podme na  chat, ked nás je tu tolko lol

Girl to her boyfriend: One kiss and I'll be yours forever.
The guy replies: Thanks for the warning.
fuckyou

Není tady

#49 3. 5. 2007 9:25

Pikola
♥♥♥♥♥--

_luca_ napsal(a):

Pikola napsal(a):

jasne ze se omluvim... za co me mas..... a rozhodne nejsem rozmazleny dite.... ty to tak sice vidis, ale skutecnost je takova, ze je to spis on... jasny, puste se do me, ale ted mluvim o tom beznym zivote....

Neříkám že JSi rozmazlený dítě. Psala jsem jen JAKO. Reaguješ moc hrr.. Nikdo tě za nic neodsuzuje, snažíme se ti pomoci. Každej chlap je svým spůsobem dítě, ať je mu 20 nebo 40. Jen je otázka jak moc velké a jak moc ti to vadí. Jak jsem tak pochopila, bydlel doteď u rodičů. Už bydlel s přítelkyní? Jak dlouho?

Není tady

#50 3. 5. 2007 9:28

_luca_
♥♥♥----

Pikola napsal(a):

_luca_ napsal(a):

Pikola napsal(a):

Neříkám že JSi rozmazlený dítě. Psala jsem jen JAKO. Reaguješ moc hrr.. Nikdo tě za nic neodsuzuje, snažíme se ti pomoci. Každej chlap je svým spůsobem dítě, ať je mu 20 nebo 40. Jen je otázka jak moc velké a jak moc ti to vadí. Jak jsem tak pochopila, bydlel doteď u rodičů. Už bydlel s přítelkyní? Jak dlouho?

je mu 28 a u rodicu bydli porad... porad se vymlouva na to, ze jsou stary, a ze to proste jinak nejde... ted uz mi dva mesice slibuje, ze se nastehuje.. chapu, jasny, kdo by se k tyranovi stehoval... ale on to sliboval uz pred tim, to jsme jeste ani jeden nevedeli, ze budu takova.... jo, s pritelkyni bydlel, ale nevim jak dlouho,  on o svejch bejvalkach moc nemluvi.. teda kdo taky jo, ale o tomhle proste moc nevim....

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí