|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
mam problém.... nevim proc, asi to mam po matce, kdo vi, ale posledni dobou jsem dost nasiraci, a vytocej me priserny kraviny... mozna ani tak ne kraviny, jako to, kdyz mi pritel odporuje, a proste neni po mym... ale nevim proc, nikdy jsem takova nebyla.... to az vedle pritele, s kterym jsem momentalne cca pul roku....
jenze posledni dobou jsem zacala byt vztekla, rvu, a mlatim do pritele... a pak me to priserne mrzi, a svadim to na nej, ze si za to muze sam, ze nemuzu za to, ze kdyz mu neco rikam, ze nema odpoved, ale sedi a cumi, nebo stoji a cumi... a me to priserne vytaci.....
treba tenhle vikend jsem ho uz i kopala, a hazela po nem boty....
bavili jsme se o tom, kdy uz konecne rodicum oznami, ze se ke me bude stehovat... a on se nejdriv vymlouval ze nebyl cas, a pak zacal rikat, ze nevi jak s penezma, ze plati spoustu veci, a pak bude muset davat penize jeste me... ze ted uz mi dava dva tisice, a jeste tam nebydli... coz me hodne nasralo... protoze vec se ma tak, ze pritel je tam skoro kazdy den, spi tam, ji, koupe se atd, a on mi rekne tohle?! zatimco doma mamince dava cca 3500, a stravi tam tak pet dni z celeho mesice??? po tyhle vete jsem do nej zacala drsne busit, a hazela po nem veci.....
jenze nechapu proc jsem takova, nebyvala jsem takova, a hlavne mlatit svyho pritele? fakt nechapu... navic ho mam hrozne rada, ja jsem nikdy vedle sebe nemela tak hodnyho kluka, zatim mi vsichni akorat ublizovali, navic jsem s kazdym byla jen chvilku...
nevim, ale mam pocit, ze je to kvuli tomu, ze mi asi tak tri nedele zpatky slibil, ze se ke me nastehuje, ze to hrozne chce, a ze se tak spoustu veci vyresi... a ja jsem z toho nervozni, a porad cekam, kdy prijde s vecma.... a proste me to boli, a pak na nej kricim, ze je svine, ze takhle lze....
jo, to jsem zapomnela, kdyz jsem nasrana, coz se ani jinak rict neda, tak mu taky dost nadavam.....
nevim, nekdy mam fakt pocit, ze nejsem v poradku...kdyz jsem s pritelem, nejradsi bych mu kolikrat rekla, at jde domu, ze chci bejt sama... kdyz jsem bez nej, tak se mi styska.... a kdyz mi rekne, ze se den neuvidime, tak me to mrzi uz dopredu....
nechapu to......
jen pro info, me je 23 let, a priteli 28... ale nekdy mam pocit, ze v tom vztahu jsem ta dospelejsi ja, a on je jak maly dite....
Tahle vec se udala tak pred 14 dny, od te doby je vsechno v poho... jsme jak dve hrdlicky... jenze vsechno me to stoji hrozne premahani.... a vcera jsem ho zase prastila... protoze on nechce resit veci.... a kdyz resime, tak nechce me nechce pochopit.. a porad omyla, co si myslim... a nenecha si vystvetlit, ze tak to neni... trochu konkretneji... on ma totiz spoustu kamaradu, spoustu zajmu.... ja nemam kamarady, ani zajmy.... a tak mu porad vycitam, ze se ridim podle nej, protoze on mi rekne kdy neco ma, a kdy ma cas... a me to pak stve, protoze mam pocitl, ze pro nej nejsem dulezita... on mi rika, ze kdybych mela kamarady a zajmy, ze to bude stejny... ano... to bylo... ja bych mela svoje kamarady a zajmy ve dnech, kdy on nic nema..... rikam mu to jenom proto, aby si uvedomil, ze to nejde, ridit se podle nej, ze oba musime ustupovat..... taky jsem mu vysvetlovala, ze i kdybych zajmy mela, tak stejne chci cas travit s nim.... a on mi rikal, ze to je muj problem, tak at mu to nevycitam... ja proste nevim, jak si zvyknout na to, ze neni se mnou, a hrozne bych to vsechno chtela respektovat, a bejt stastna i kdyz nejsem zrovna s nim, jenze fakt nevim jak:(
Není tady
Promiň,ale jak můžeš kopat do přítele?? 
Bez ironie- běž alespoň k psychologovi, to bude nějaká porucha- kopat do někoho jen proto, že neodpovídá...
Není tady
Leila napsal(a):
Bez ironie- běž alespoň k psychologovi, to bude nějaká porucha- kopat do někoho jen proto, že neodpovídá...
no, kdyz si to prectes znova, tak zjistis, ze jsem do nej nebusila kvuli tomu, ze neodpovida, ale ze se stalo mnohem vic veci... nerikam, ze je to spravna reakce, ale zase takovyho sadistu ze me nedelej....
Není tady
ale nekdy mam pocit, ze v tom vztahu jsem ta dospelejsi ja, a on je jak maly dite....
teda zírám..... a jak se pozná, že ty jsi dospělejší? že kopneš první?
Není tady
_luca_ napsal(a):
Leila napsal(a):
Bez ironie- běž alespoň k psychologovi, to bude nějaká porucha- kopat do někoho jen proto, že neodpovídá...no, kdyz si to prectes znova, tak zjistis, ze jsem do nej nebusila kvuli tomu, ze neodpovida, ale ze se stalo mnohem vic veci... nerikam, ze je to spravna reakce, ale zase takovyho sadistu ze me nedelej....
i kdyby to bylo kvůli erupcím na slunci, nemáš právo do někoho bušit!!!! Nemáš na to právo, tečka.
Není tady
cilka napsal(a):
ale nekdy mam pocit, ze v tom vztahu jsem ta dospelejsi ja, a on je jak maly dite....
teda zírám..... a jak se pozná, že ty jsi dospělejší? že kopneš první?
jasne, tak me tu vsichni odsudte... pritel je svatousek, a ja nejvetsi svine.... nerikam ze moje reakce jsou v poradku.... ale kdyz budete kritizovat kazdou moji vetu, moc mi tim nepomuzete.....
Upravil(a) _luca_ (3. 5. 2007 8:32)
Není tady
no vzhledem k této poslední tvé reakci, přítel je buď opravdu svatý nebo totálně blbý
Není tady
luco, najdi si psychologa, ty máš totiž vážný problém
Není tady
cilka napsal(a):
no vzhledem k této poslední tvé reakci, přítel je buď opravdu svatý nebo totálně blbý
jasne... nebo me ma proste rad..... a ted uz se tomu jenom smeje.....
Není tady
cilka napsal(a):
luco, najdi si psychologa, ty máš totiž vážný problém
Jojo, ještě líp tak psychiatra.
Tohle bude nějaký druh psychózy- tipuju.
Není tady
cilka napsal(a):
_luca_ napsal(a):
Leila napsal(a):
Bez ironie- běž alespoň k psychologovi, to bude nějaká porucha- kopat do někoho jen proto, že neodpovídá...no, kdyz si to prectes znova, tak zjistis, ze jsem do nej nebusila kvuli tomu, ze neodpovida, ale ze se stalo mnohem vic veci... nerikam, ze je to spravna reakce, ale zase takovyho sadistu ze me nedelej....
i kdyby to bylo kvůli erupcím na slunci, nemáš právo do někoho bušit!!!! Nemáš na to právo, tečka.
ok... ale tohle vim i bez tebe...
Není tady

a co jsi čekala...že když se on chvili zdrží odpovědi a ty ko skopeš,že ti to schválíme? Podle mě žádný přečin neudělal...že se nechce stěhovat? No to já bych k tyrance taky nechtěla....a divím se že ti to trpí.......my tě vůbec neodsuzujem...ted nám to dokážeš krásně napsat ale v tom afektu se prostě neovládáš,za to nemůžeš a proto si běž najít odbornou pomoc..ježišmarjá,se kohokoli zeptej jak si řeší svoje problémy s partnerem,zda skopáním či jinak..
možná čeká hoch že se změníš,jinak by dávno vzal roha..ale ono se tak samo od sebe nestane.
Upravil(a) misha88 (3. 5. 2007 8:38)
Není tady
a vy jako myslite, ze mi to dela radost, ze jsem takhle spokojena??? a pochopte konecne, ze to neni kvuli tomu, ze chvili neodpovidal.. stalo se spoustu veci, a neni to nic kratkodobyho... nerikam, ze i kdyby se delo cokoliv, ze me to pravnuje ho mlatit... ale vy delate, jako kdybych ho skopala chudacka do kulicky... sakra, jsem prece zenska, a on je kus chlapa!!
Není tady
kdo je ten dospělejší je znát na první pohled, ale k tomu si musíš holt dojít sama.. jeho slova, že to je jen tvůj problém...jsou svatá pravda holka..
Není tady
hele luca..... když si to dosadíš je to jasný, ty jsi byla jako dítě bita..... tvoje máma když si nevědla rady, tak tě zmlátila..... no a co teď děláš ty? To samé..... Takže pokud z toho budem vycházet, tak pokaždé když si najdeš někoho s kým si nebudeš vědět rady, zbiješ ho. A co až budeš mít vlastní dítě? Budeš dělat to samé..... Leda, že pochopíš, že tohle není normální a teď už je jedno kdo nebo co za to může, a začneš se léčit.
Nebo by jsi si mohla najít chlapa, co když si s tebou nebude vědět rady, tak ti taky jednu střelí......
Ještě si myslíš, že nepotřebuješ psychologa?
a to že jsi ženská snad znamená, že tvé rány míň bolí? třeba na duši?
Není tady

luco...i když toho bylo víc,mně se stejně jeho prohřešky nezdají moc jako "prohřešky"....my tě nenapadáme,ted to víš že neděláš dobrou věc a v tý emoční rovině si to holt neuvědomuješ-pto frč sehnat nějakýho dobrýho psychologa a rozeberte to....je to nějaký blok z dětství!!nemlátili te?
kdyby ti to bylo jedno tak sem přece nepíšeš - z toho plyne že ti to jedno není a chceš s tím neco delat, snad je ti to i líto....
chtěla jsi přece poradit ne? nebo snad POLITOVAT že máš tak příšernýho přítele?
Upravil(a) misha88 (3. 5. 2007 8:50)
Není tady
sharon napsal(a):
kdo je ten dospělejší je znát na první pohled, ale k tomu si musíš holt dojít sama.. jeho slova, že to je jen tvůj problém...jsou svatá pravda holka..
to je logicky... kdyz s nekym jsem, kdyz s nekym skoro ziju, tak je jasny, ze mame kazdej svoje problemy..... ktery spolecne neresime.... jasny ze si kazdej hrajeme na svym pisecku....
Není tady

_luca_ napsal(a):
sharon napsal(a):
to je logicky... kdyz s nekym jsem, kdyz s nekym skoro ziju, tak je jasny, ze mame kazdej svoje problemy..... ktery spolecne neresime.... jasny ze si kazdej hrajeme na svym pisecku....
takhle to myslím luco od sharon mysleno nebylo
Není tady

ty chceš od nás pomoc luco, ale na druhou stranu se tomu intenzivne branis a napadas nas hned za vše co řekneme....tak si rozmysli co vlastne chces a naslouchej holka
Není tady
Trošku, ale jenom opravdu trošku tě dokážu asi pochopit. Na začátku vztahu s přítelem jsem prožívala něco podobného! ... také se mi to nikdy před tím nestávalo, ale on mě dokázal tak hrozně vytočit, že se najednou ve mě nahromadil vztek jak v papíňáku a bouchla jsem! ... Já měla v tu dobu dost velké problémy sama se sebou - jak jsi na tom ty?
Víš, hodně mi to připomíná mě a přítele v začátcích. Měla jsem i stejné pocity ! Ale, kldyž se ohlédnu zpět, bylo to možná také tím, že mi vadilo, že přítel byl ve 28 stále u maminky a já se musela starat sama o sebe a on mě ještě dokázal kritizovat ? Absolutně nechápal ...
Zpětně vím, že to bylo o nevyzrálosti nás obou - s těmi koníčky a kamarády pinklich to stejné
musím se smát... ale pochopila jsem, že má pravdu a taky jsem pochopila, že on není zodpovědný za to, co se mi v životě stalo ... byl jen jiný-jinak vychovaný.
Moje rada je taková - začni žít trochu více pro sebe ! Najdi si své zájmy atd. jak ti radí přítel a má pravdu v tom, že je to tvůj problém ! ... Určitě nebudeš žádná násilnice - ono to přes ty písmenka může vypadat dost strašně, ale asi to tak strašné nebude, když se tomu dokážete zasmát....
Ten můj se mi taky smál a říkával"co tady těma svejma pěstičkama nacvičuješ". 
Je to jen o tom, že očekáváš, že ti půjde na ruku - máš určitou představu, jak by to mělo vypadat, ale zapomínáš - že jste dva a každej jinej .... prostě buď se srovnáš s tím, jaký je a pokusíš se ho takového brát - začneš žít trochu sama za sebe a přestaneš se vztekat, že to vždy není takové, jaké chceme ... myslím, že by ti pomohl nějaký sport - prostě ze sebe dostat tu energii a uvolnit hormon pohody !
k tomu si vylepšíš postavu a ještě uděláš radost příteli - nejen tím, ale i tím, že na něm nebudeš viset.
Ber to z jeho strany - doma to má asi na pohodu - maminka mu poskytuje dokonalej servis ! ... nebude to lehké, ale doufám, že se sklidníš a že ho neumlátíš 
Upravil(a) Feuria (3. 5. 2007 9:01)
Není tady
cilka napsal(a):
hele luca..... když si to dosadíš je to jasný, ty jsi byla jako dítě bita..... tvoje máma když si nevědla rady, tak tě zmlátila..... no a co teď děláš ty? To samé..... Takže pokud z toho budem vycházet, tak pokaždé když si najdeš někoho s kým si nebudeš vědět rady, zbiješ ho. A co až budeš mít vlastní dítě? Budeš dělat to samé..... Leda, že pochopíš, že tohle není normální a teď už je jedno kdo nebo co za to může, a začneš se léčit.
Nebo by jsi si mohla najít chlapa, co když si s tebou nebude vědět rady, tak ti taky jednu střelí......
Ještě si myslíš, že nepotřebuješ psychologa?
a to že jsi ženská snad znamená, že tvé rány míň bolí? třeba na duši?
jo, tohle co rikas.... je vlastne pravda.... nechci se takhle nikdy chovat ke svym detem, to je radsi nikdy mit nebudu... to by prece neslo....
spis nechapu to, ze ja jsem nikdy takova nebyla, nikdy jsem nikoho nemlatila.... to az ted... nevim proc, ale me u nej vytoci kazda kravina... nerikam, ze ho hned mlatim... mlatim ho kdyz je toho na me vlastne moc... kdyz se hadame....
nerikam, ze to min boli, bylo to jen kvuli tomu, ze tu ze me delate nejvetsiho tyrana, kterej svyho pritele zmlatil.... nikdy jsem si nemyslela, ze ho to neboli.... at uz na tele, nebo na dusi....
Není tady
misha88 napsal(a):
ty chceš od nás pomoc luco, ale na druhou stranu se tomu intenzivne branis a napadas nas hned za vše co řekneme....tak si rozmysli co vlastne chces a naslouchej holka
ok, mas pravdu... ale ja nechci, abyste me kritizovaly, ze jsem si neco takovyho dovolila... ale chci jen pomoct... vim ze psychologa potrebuju... ale ja se za to proste stydim... i sama pred sebou....
Není tady
_luca_ napsal(a):
no, kdyz si to prectes znova, tak zjistis, ze jsem do nej nebusila kvuli tomu, ze neodpovida, ale ze se stalo mnohem vic veci... nerikam, ze je to spravna reakce, ale zase takovyho sadistu ze me nedelej....
Neexistuje žádný důvod, proč bys měla bušit.
nikdo z tebe tyrana nedělá 
Není tady
luco ale tady žádnej psycholog není, tohle jen forum, tady ti každý řekne svůj názor a pak je to na tobě.
Není tady