29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
Ahoj,
holky zajímalo by mě, zda ta, co hubla při kojení prvního mimi, hubla i při kojení druhého.
Čekám další mimčo, a tak by mě zajímalo, zda bych mohla hubnout opět při kojení.
To pane kila letěla dolů ... tak jestli se mám spíše těšit nebo raději ne.
Není tady
myslím, že kojení jakožto takové působí blahodárně na hubnutí po porodu... jestli je první nebo druhé mimi, myslím že nebude až tak zásadní.
taky čekám druhé, tak uvidíme
Není tady
Holky, tak to vám závidím, já při kojení nezhubnu ani deko, spíš se musím hlídat aŤ ještě více nepřiberu!! Už se těším až přestanu kojit a hupsnu na nějakou dietu!!!
Jinak Soptíku, myslím, že pokud jsi hubla při kojení u prvního mimi, tak u druhého to bude určitě stejné!!!
Není tady
jéé kéž by....to by sem pak mohla mít ideální váhu, pokud by to šlo tk krásně jako před tím- jen se bojím, že než porodím, abych neměla 20kg nahoře - já mám velký strach.hodně lidí říká, že u druhého mimi - když jsou za sebou, tak se hodně přibírá a já tedy dost jím...
a to jsem na začátku...
Al kdybych měla zas jen 10-11kg a pak hubla při kojení...jůůů
Není tady
Já jsem zhubla až po ukončení kojení - a to při obou těhu stejně. Tak jsem zvědavá ted po třetí, kdy půjdou kg dolů.
Není tady
no, ja jsem zase po ukonceni kojeni dost pribrala, byla jsem zvykla hodne jist, ale miminko hodne spotrebuje tak to bylo dobry, ale pak .... 10 kg navic
no ted uz je to zase vpohode, ale musela jsem dost cvicit a behat a...
Není tady
Při kojení jsem neshodila ani deko. Spíš naopak!!! A to se musím ještě hlídat.
Není tady
Já teda nevím, jestli je to kojením, nebo běháním kolem malé, ale mám 4,5 kg pod svou původní váhou, kterou jsem měla před těhu...
Není tady
soptiku nestras, je fakt ze ted jim podstatne vic nez u prvniho, takze predpokladam vetsi vahovy prirustek, ale taky doufam ze ta kilca pujdou dolu s kojenim jako u Agule, to jsem za 14 dnu po porodu mela vsechno pryc a slo to dolu dal...
Není tady
Při obou dítkách jsem nabrala 15 kilo, Páťu jsem kojila 14 dní, nešlo to dolů, bojovala jsem s tím, Kačenku kojím doteď a 4 měsíce po porodu jsem na svý váze. A to musím říci, že je Kačenka v noci hodná, nevstávám, a šlo to úplně samo. Takže jsem jednoznačně pro, že díky kojení jsem s váhou v pohodě.
Není tady
Po prvním jsem při kojení zhubla na svou váhu a pak jsem šla asi ještě o tři kila níž,druhého jsem po roce přestala kojit a mám pořád tři kila navrh,ale je pravda,že jsem u něj v těhotenství víc přibrala.
Není tady
já jsem totiž u prvního těhu přibrala 10-11kg a kojila jsem málo za tu dobu jsem dala dolů dost (to co jsem nabrala v těhu + dalších 5kg, pak jsem dala dolů ještě 2kg,No těď čekám druhé a bojim bojim, že budu mít během těhu těch 20kg a nebo že už to dolů nedám. Ráda bych právě slyšela, že i vy hubnete podruhém dítěti-tím kojením.to šlo samo. jedla - žrala jsem přímo a toho sladkého a kila šla ašla dolů a to že jsem nikdy nepoužívala vložky do podprdy, neměla jsem tolik mléka a kila šla přesto dolů, tak bych ráda, kdyby to šlo i teď v druhém kojení.
Není tady
Stránky: 1