29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
beruško, pojď k nám , nesmutni sama
Není tady
Ahoj beruško... nějak jsme v tom frmolu přehlédly tvou zprávičku a teď tu dobu čekáme, jestli se objevíš znovu, abychom ti alespoň trošku mohly pomoct... tak jestli na nás koukáš, přijď... když ne nic jiného tak rády pofoukáme bolavou dušičku...
Není tady
Ahojky Leňulínku....copak se děje...pojď k nám,tady ti bude líp...prosím pojď se vypovídat Leňulínku....je mi líto,že jsem tě nestihla a teď nevím co říct...
Posílám
Upravil(a) Fool-pick (2. 5. 2007 22:10)
Není tady
Leňulínek napsal(a):
Tak je to všechno v pr............. jsem negativní :-( jsem úplně na dně
Leňulínku, není všechno v pr..... máš ještě šance, neboj, dáš se dohromady a půjdete na další pokus, všechny neúspěchy bolí, ale přebolí a jde se dál, podívej na IvčuM, Renky a ostatní holky, který se k těm vytouženým // dotáhly, jen proto, že to nevzdaly..... držím ti moc palce !!!!!!
Není tady
Lenulínko, je mi moc líto, že jsme tě ignorovaly a tvá nešťanstná zprávička zapadla bez odpovědi. Ozvi se nám do snažilek. Vždy je ještě nějaká cesta dál.
Není tady
Leňulínko,je mi to moc líto.Foukám ti na bolavou dušičku aspoň přes monitor
Není tady