|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
tak to jsem ještě neslyšela
ale třeba to funguje u více párů - musím si to zapamatovat
co kdybych to jednou potřebovala 

Není tady
No nejsme jedini, tohle se psalo v mnoooha clancich, knihach a ja nevim, kde vsude 
Není tady
Blackie napsal(a):
Hmm, no 5 minut, rekl bych ze je to dost odlisne jak kde. Treba u nas kolem 3/4 hodiny i dele (ted myslim bez predehry, s predehrou tak hodina a pul a dele).
A pro změnu mně to zase trvá až moc dlouho, pokud se to povede (mám sqělou partnerku, a prostě mi pomůže, když to nejde). I když jí to nevadí (říká), mně občas ano. No a stačí nějaké to víno, a můžu celou noc, ale vrchol v nedohlednu.
Takže i obrácený extrém existuje a taky to není nic co by se dalo závidět.
u nás je to stejné
Není tady

Jak říkám, u mně je nejlepší to dělat vícekrát po sobě. Většinou už podruhé, třeba během deseti minut, jsem už k neudolání 
Není tady
mal som v zivote jedno obdobie, nastastie nie velmi dlhe, nieco cez pol roka, kedy som mal podobny problem ako tvoj priatel. predtym som nemal s vydrzou problem, dokonca som dokazal do urcitej miery vedome ovladat svoje vzrusenie... to vlastne dokaze vacsina muzov. potom ale prisli problemy - financne a existencne, stal sa proste pruser a musel som riesit. prisla s tym spojena vycerpanost, prepracovanost, nervozita... a v konecnom dosledku aj sexualne poruchy. niekedy bol dokonca problem s erekciou, hoci moja priatelka bola naozaj chapava a velmi ustretova, trpezliva a nezna, pomahala mi ako sa len dalo. v kazdom pripade dnes viem, ze ked niekoho nieco zere, najma dlhodobejsie, prejavi sa to rozhodne aj v posteli. skus preto zo svojho priatela "vydolovat", ci ho nieco vazne v zivote netrapi, nieco o com nechce ani hovorit albo sa hanbi. skus, drzim vam palce.
Není tady