Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#51 4. 5. 2007 10:15

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

Re: SEX NA PRVNÍ SCHŮZCE?

vašek napsal(a):

Natynka napsal(a):

vašek napsal(a):

A co Kalík dostal ? lollolkapitulationkapitulation

A pročpak tě to zajímá??

jsem děsně zvědavej lolreta

kdo se moc ptá, moc se dozví reta

Popřej mi pane, abych v boji, který jde životem, měla odvahu riskovat a udeřit.
A mám - li zvítězit, dej, ať je to po právu.
A mám - li prohrát, dej, abych dovedla stát u cesty a pozdravit vítěze, až půjde kolem.

Není tady

#52 4. 5. 2007 10:16

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

nebo...kdo se ptá...nerad dá reta

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#53 4. 5. 2007 10:37

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Mafia napsal(a):

Oxi napsal(a):

Mafia napsal(a):

Niečo na tej vete bude - čím skôr podľahneš, tým skôr ťa opustí.

To je megablbbost.

Vytrhol si to z kontestu, prečítaj si celý príspevok. dumbom

kontextu ...
OK, dam ti to sem cele, aj ked nemyslim ze je to vytrhnute z kontextu:

Mafia napsal(a):

Niečo na tej vete bude - čím skôr podľahneš, tým skôr ťa opustí. Ja som mala len jedného sexuálneho partnera zatiaľ a prvýkrát sme sa milovali po 6 týždňoch chodenia. Bolo to krásne a impulz vyšiel odo mňa.

Aj tak je to blbost, okrem toho "podlahnes" - to hovori slovo same za seba aky mas k tomu vztah

Mafia napsal(a):

Mám však kamošku, ktorá sa vyspí hneď na prvom rande, ale tí chlapi (hoci sú s ňou aj dlhšie) si ju akosi nevážia a nakoniec to pre ňu vždy skončí slzami a iba priateľstvom so sexom. Ale nedá si povedať. :-(

A preco by si mala? Je to asi jej sposob a podla pribehov ktore ludia pisu, je uplne jedno ci mate sex hned alebo "podlahnes naporu samca urputne sa snaziaceho dostat sa ti do nohaviciek" az po dlhsej dobe. Dolezite je s kym ten sex mas. Evidentne ju chlap niecim ocari a ona potom nehladi nalavo napravo a ide si za svojim - zabuda sa pri tom pozerat na to, ci to ten chlap tiez tak chce alebo len pred sebou vidi zensku co chce sukat tak preco to nevyuzit? smile To ale neznamena, ze nakoniec nenarazi na chlapa, ktory bude mat rovnaky pristup ako ona a "budu stastni az ... kym sa nevera neprevali big_smile ". A to, ze ty budes cakat rok neznamena, ze sa na teba chlap nevykasle rovnako ako na nu - popripade si povie - chjo rok cakam ako magor a ked k tomu pride stoji to s nou za staru backoru.

Mafia napsal(a):

A mám kamošku, ktorá mala trojročný vzťah s despotom, ktorý ju do sexu nútil. Teraz má už vyše roka milého chlapca, ale spali spolu až po roku chodenia, lebo ona mala voči sexu averziu z predchádzajúceho vzťahu. On bol však veľmi chápavý a tým že na ňu netlačil, sama sa na to vrhla a teraz si sex vychutnáva.

Toto je nieco ine, v akomkolvek vztahu je ohladuplnost na mieste a nutit cloveka do cohokolvek je zle.

Mafia napsal(a):

Takže ťažko povedať, čo je správne. Ja by som mala pocit, že som šľapka, keby som sa vyspala na prvej schôdzke, keď toho človeka ani nepoznám.

Silne mi to zavana niecim, o com je tento vtip:
Naháňa kohút sliepku po dvore. Sliepka si hovorí:
- Pobehnem ešte chvíľu, nech si nemyslí že som štetka.
... zvysok vtipu nieje dolezity wink

Mafia napsal(a):

Keďže som vyrástla medzi chlapcami, tí tvrdia, že hoci veľmi túžia po žene od prvej schôdzky zároveň dúfaju, že sa bude ešte chvíľu zdráhať, aby mali pocit, že zbalili dievča na úrovni. Ak im teda nejaká hneď dá, tak sa potešia, ale klesá záujem a šanca, že by to bola tá, ktorú si povedú k oltáru. Vraj, ak dala hned im, tak bohvie koľkým ďalším... no vedia ti muži čo vlastne chcu ? lol

Nemyslim, ze uroven zeny sa da merat tym, po akej dlhej dobe da zasunut ... to by stare panny boli na najvyssej urovni big_smile
Ano, muzi vedia co chcu, ale ked vam to na vase neustale naliehanie povedia aj tak ich pohorsene poslete do <>, takze ... no comment wink

Upravil(a) Oxi (4. 5. 2007 11:14)

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#54 4. 5. 2007 10:43

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Leze myska po pousti a kolem krku ma uvazanou velkou ruzovou masli. Po nekolika dnech se doplazi vysilena ke studni. - Studanko studanko, dej mi vodu nebo zhynu A studanka na to : Kdyz mi das svou masli tak ja ti dam vodu - Ale ja ti nemuzu dat svou masli, to je po babicce Myska se tedy nenapila a po nekolika hodinach zemrela.
Po ni se vydala do pouste druha myska, taky s ruzovou masli kolem krku. Taky se po nekolika dnech doplazila ke studni. -Studanko dej mi vodu nebo zhynu. A studanka na to : Kdyz mi das svou masli tak ja ti dam vodu. Myska: - No ona je sice po babicce, ale voda je prednejsi.
Studanka dala vodu, myska se napila plazila se dal, ale za par dnu stejne zemrela.

A ponauceni pro divky:
* Das, nedas, stejne chcipnes.

Upravil(a) Oxi (4. 5. 2007 10:45)

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#55 4. 5. 2007 11:04

vašek
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Most

:-)))

Není tady

#56 4. 5. 2007 11:28

janica
♥♥♥♥♥♥-

Oxi lollollollollol

A Mafia - určovat dopředu délku vztahu podle toho, kdy dojde na první sex je totální blbost a ještě na entou.

Není tady

#57 4. 5. 2007 11:43

666salome
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Moravěnka
Web

vašek napsal(a):

666salome napsal(a):

No Vašek chce vědět jestli by měl naději na lepší známku když sem hodí taky fotku - on je asi soutěživý typ lol

ještě by se ti o mě pak zdálo lollolcoolvissla

Šmankote holky lollollol co kdybychom potom nemohly usnout va a virtuálně tu Vaška uháněly o mimomanželský sex gloria

************Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola ************
http://smajlici-1.ic.cz/znameni/1/rak.gifhttp://smajlici-1.ic.cz/zvirata/9/073.gif
************ Nevěřím na zázraky  -  spoléhám na ně ************

Není tady

#58 4. 5. 2007 11:46

666salome
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Moravěnka
Web

janica napsal(a):

Oxi lollollollollol

A Mafia - určovat dopředu délku vztahu podle toho, kdy dojde na první sex je totální blbost a ještě na entou.

Já myslela že délka vztahu je ovlivněna podle toho s kým ten vztah mám a ne kdy mám v tom vztahu sex vissla

************Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola ************
http://smajlici-1.ic.cz/znameni/1/rak.gifhttp://smajlici-1.ic.cz/zvirata/9/073.gif
************ Nevěřím na zázraky  -  spoléhám na ně ************

Není tady

#59 4. 5. 2007 11:51

Mafia
♥♥♥♥---
Místo: Bratislava

Silne mi to zavana niecim, o com je tento vtip:
... zvysok vtipu nieje dolezity

Oxi, daj sem ten vtip celý !!! lol

Girl to her boyfriend: One kiss and I'll be yours forever.
The guy replies: Thanks for the warning.
fuckyou

Není tady

#60 4. 5. 2007 12:00

Mafia
♥♥♥♥---

Oxi napsal(a):

Mafia napsal(a):

Mám však kamošku, ktorá sa vyspí hneď na prvom rande, ale tí chlapi (hoci sú s ňou aj dlhšie) si ju akosi nevážia a nakoniec to pre ňu vždy skončí slzami a iba priateľstvom so sexom. Ale nedá si povedať. :-(

A preco by si mala? Je to asi jej sposob a podla pribehov ktore ludia pisu, je uplne jedno ci mate sex hned alebo "podlahnes naporu samca urputne sa snaziaceho dostat sa ti do nohaviciek" az po dlhsej dobe. Dolezite je s kym ten sex mas. Evidentne ju chlap niecim ocari a ona potom nehladi nalavo napravo a ide si za svojim - zabuda sa pri tom pozerat na to, ci to ten chlap tiez tak chce alebo len pred sebou vidi zensku co chce sukat tak preco to nevyuzit? smile To ale neznamena, ze nakoniec nenarazi na chlapa, ktory bude mat rovnaky pristup ako ona a "budu stastni az ... kym sa nevera neprevali big_smile ". A to, ze ty budes cakat rok neznamena, ze sa na teba chlap nevykasle rovnako ako na nu - popripade si povie - chjo rok cakam ako magor a ked k tomu pride stoji to s nou za staru backoru.

vissla Lenže ona chlapovi da nie preto, že by bola nadržaná, ale preto že si ho chce tak pripútať. Myslí si o sebe, že je škaredá a na nič, a vie, že chlapom ide hlavne o to jedno, tak TO hneď ponúkne na zlatom podnose. Samozrejme tí chlapi, to hneď príjmu, ale okamžite po prvom sexe sa prestanú snažiť a začnú trepať tie kecy, že oni nevedia, čo cítia. Nepovedia, že ju NEmilujú, lebo by nemali sex, ale nepovedia ani že ju milujú, lebo to by museli ísť do vzťahu naplno... a takto ju využívajú. Každý jeden. A ona sa stále trápi... a stále viac a viac sa im pchá do postele, aby konečne počula milujem ťa, ale tie slová neprichádzajú. A tak je to vo všetkých jej vzťahoch. Má 28 rokov a veľmi túži po rodine, no pochybujem, že ju takýmto spôsobom nájde ! Alebo mi to Oxi vyvráti ? dumbom

PS: Ako aj tento posledný. Jej kolega. V mailoch jej vypisoval krásne veci, tak si dali rande a ona sa s ním hned vyspala a on zrazu nevie čo cíti... fuckyou

Upravil(a) Mafia (4. 5. 2007 12:01)

fuckyou

Není tady

#61 4. 5. 2007 12:02

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Kohút si hovorí:
- Keď z toho nič nebude, tak si aspoň zašportujem!

Není tady

#62 4. 5. 2007 12:03

Mafia
♥♥♥♥---

Oxi napsal(a):

Leze myska po pousti a kolem krku ma uvazanou velkou ruzovou masli. Po nekolika dnech se doplazi vysilena ke studni. - Studanko studanko, dej mi vodu nebo zhynu A studanka na to : Kdyz mi das svou masli tak ja ti dam vodu - Ale ja ti nemuzu dat svou masli, to je po babicce Myska se tedy nenapila a po nekolika hodinach zemrela.
Po ni se vydala do pouste druha myska, taky s ruzovou masli kolem krku. Taky se po nekolika dnech doplazila ke studni. -Studanko dej mi vodu nebo zhynu. A studanka na to : Kdyz mi das svou masli tak ja ti dam vodu. Myska: - No ona je sice po babicce, ale voda je prednejsi.
Studanka dala vodu, myska se napila plazila se dal, ale za par dnu stejne zemrela.

A ponauceni pro divky:
* Das, nedas, stejne chcipnes.

Dáš, nedáš, aj tak ťa opustí ? To chceš povedať ?

fuckyou

Není tady

#63 4. 5. 2007 14:21

adra
♥♥♥♥♥♥♥

když se s někým vyspím na první schuzce tak proto že to chci ...a ne že proto že si chci kluka připoutat...a jestli ten vztah má být perspektivní...nepokazí to sex na první schuzce...

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#64 4. 5. 2007 14:23

sandra
♥♥♥♥♥♥-

adra napsal(a):

když se s někým vyspím na první schuzce tak proto že to chci ...a ne že proto že si chci kluka připoutat...a jestli ten vztah má být perspektivní...nepokazí to sex na první schuzce...

Souhlas stolt

S prvním partnerem jsem se poprvé milovala po roce vztahu (byl to můj první) a s druhým na první schůzce. Nic jsem od toho neočekávala, prostě jsem TO chtěla. Vydrželi jsme spolu přes 2,5 roku.

Není tady

#65 4. 5. 2007 14:27

adra
♥♥♥♥♥♥♥

ahoj Sandruš:-))) zdravím Tě:-))
u mě zatím nic nového, dám pak vedet:-)))
kolik ti bylo v tom prvním vztahu??

Není tady

#66 4. 5. 2007 14:35

sandra
♥♥♥♥♥♥-

adra napsal(a):

ahoj Sandruš:-))) zdravím Tě:-))
u mě zatím nic nového, dám pak vedet:-)))
kolik ti bylo v tom prvním vztahu??

Ahojky smile,
v prvním 15 a ve druhém 21, ale ta naivita byla pořád stejná lol

Není tady

#67 4. 5. 2007 14:37

adra
♥♥♥♥♥♥♥

z toho si nic nedelej...naivita u někoho přetrvává hodně dlouho...:-)) lol akorát se to přejmenuje třeba na blbost:-))))

Není tady

#68 4. 5. 2007 14:59

sandra
♥♥♥♥♥♥-

adra napsal(a):

z toho si nic nedelej...naivita u někoho přetrvává hodně dlouho...:-)) lol akorát se to přejmenuje třeba na blbost:-))))

stolt lol

Není tady

#69 10. 5. 2007 15:53

Aqvamarín
♥♥♥♥---

Tak jsem si delala malou anketu mezi chlapama... nevim, jestli mam divne kamarady nebo co, ale vsichni shodne mi potvrdili, ze, kdyz se s nima holka vyspi na prvni, druhe nebo treti schuzce, je pro ne takova lacina, snadna korist ve smyslu - tahle je nicmoc, kdyz da kazdymu... Toz tak, no wink

Není tady

#70 11. 5. 2007 9:13

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

No, ale taky si ten chlap může říkat, to jsem ji docela okouzlil, když mě tak chtěla a hned, protože ona působí nepřístupně a já jsem ji dokázal svést .... to jsem tedy fakt asi skvělý !!!

A mám - li prohrát, dej, abych dovedla stát u cesty a pozdravit vítěze, až půjde kolem.

Není tady

#71 11. 5. 2007 9:14

corel
♥♥♥♥---
Místo: blaaaava, neee

taka vypoved mne pripada dost lacna... to akoze ti chalani povazuju zeny za korist a za svoj ciel povazuju vyspat sa s holkou? to mi naozaj pripada divne.

Milujem a som milovaný. Kto je viac?

Není tady

#72 11. 5. 2007 9:21

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

Jo, ono je totiž taky důležité, jak a co. Protože jak už tady někde výš padlo, pokud se holka vyspí s klukem hned jen proto, aby jí nenechal, čili si ho tím chce udržet (myslí si, že si ho tím udrží), kluk to vycítí a cukne. A jaký důvod si pak najde, proč jí nechce, nechce s ní chodit, to už je věc další. Pokud se sejdou dva, kteří chtějí a v tu chvíli myslí stejně a přijde jim to príma pro tu chvíli, žít pro teď a neřešit budoucnost /stejně to nemá cenu/, jestli nějaká budoucnost bude, se ukáže časem... tak proč ne. Je to o úrovni a zralosti obou partnerů.
A taky se může stát, že se někým budete scházet nějakou dobu, on nebude chtít sex a řekně, že si počká a pak až na to dojde, bude to taková katastrofa, že radši zapomenete, že to bylo.
Takže si myslím, že jako život a vztahy, ani toto téma nelze paušalizovat.

Není tady

#73 11. 5. 2007 9:22

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

Aqvamarín napsal(a):

Tak jsem si delala malou anketu mezi chlapama... nevim, jestli mam divne kamarady nebo co, ale vsichni shodne mi potvrdili, ze, kdyz se s nima holka vyspi na prvni, druhe nebo treti schuzce, je pro ne takova lacina, snadna korist ve smyslu - tahle je nicmoc, kdyz da kazdymu... Toz tak, no wink

A víš co, co když se ti tví kamarádi pletou, co když zrovna někdo potká holku, která zrovna sbírá body, dělá si doma čárky za chlapy, takže vlastně scénář si určí sama holka a kluk? ten jí na 99% podlehne a ještě si naivně užívá iluze, že bylo to, co chtěl on, ale vlastně bylo to, co chtěla od počátku ona ... kdo je tedy v tom případě snadnou kořistí ??? rock rock

Upravil(a) Natynka (11. 5. 2007 9:27)

Není tady

#74 11. 5. 2007 9:26

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Myslím, že málokterá by šla s každým wink Ale člověk přeci pozná, jestli ona je ta, co iniciuje a chová se tak, že chce sex s každým, nebo je to dobývání, který trvá třeba celý večer a na konci je krásný a vášnivý sex.

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#75 11. 5. 2007 9:27

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

KALIK napsal(a):

Myslím, že málokterá by šla s každým wink Ale člověk přeci pozná, jestli ona je ta, co iniciuje a chová se tak, že chce sex s každým, nebo je to dobývání, který trvá třeba celý večer a na konci je krásný a vášnivý sex.

BINGO !!!

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí