Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#26 3. 5. 2007 11:23

janica
♥♥♥♥♥♥-

Re: SEX NA PRVNÍ SCHŮZCE?

Natynko doufám, že to jiné nebude, tedy spíš doufám, že to nebudu mít šanci zjistit.
Od těch 17 přece jen uběhlo dost vody a těžko můžu zjistit, jak je to teď, protože po pěti letech s přítelem asi těžko půjdu na první rande lollollollol

Není tady

#27 3. 5. 2007 11:27

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

janica napsal(a):

Natynko doufám, že to jiné nebude, tedy spíš doufám, že to nebudu mít šanci zjistit.
Od těch 17 přece jen uběhlo dost vody a těžko můžu zjistit, jak je to teď, protože po pěti letech s přítelem asi těžko půjdu na první rande lollollollol

jasněsmile) i když nikdy nevíš (zažít se dá lecos). ale samozřejmě přeju hodně lásky a štěstí s tvým současným přítelem hjarta

Upravil(a) Natynka (3. 5. 2007 11:27)

Popřej mi pane, abych v boji, který jde životem, měla odvahu riskovat a udeřit.
A mám - li zvítězit, dej, ať je to po právu.
A mám - li prohrát, dej, abych dovedla stát u cesty a pozdravit vítěze, až půjde kolem.

Není tady

#28 3. 5. 2007 11:29

janica
♥♥♥♥♥♥-

No to Ti samozřejmě děkuji, ovšem je mi jasné, že nic není zadarmo a nikdy neříkej nikdy big_smile

Vrátila bych se ještě k té otázce, co to je vlastně schůzka? HAHAHA reta

Není tady

#29 3. 5. 2007 11:57

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

schůzka ?? smile
setkání, na to aby mohl být sex by se lidé asi měli nejdřív setkat smile

A mám - li prohrát, dej, abych dovedla stát u cesty a pozdravit vítěze, až půjde kolem.

Není tady

#30 3. 5. 2007 13:00

Aqvamarín
♥♥♥♥---

Janico, prvni schuzku uz mam za sebou a nic, to byl jen titulek:-)))

No ono se ale taky říká, že čím dřív s tím chlapem začneš spát, tím dřív se tě nabaží... třeba, že by se nejdřím měl skutečně zamilovat a necítit je fyzickou přitažlivost.... Co Vy na to? A co Vy na to, mužské osazenstvo Babinetu? Jak to máte?

Není tady

#31 3. 5. 2007 13:14

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Necítit fyzickou přitažlivost? lol dumbom

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#32 3. 5. 2007 13:24

janica
♥♥♥♥♥♥-

Aqvamarín: No ono se ale taky říká, že čím dřív s tím chlapem začneš spát, tím dřív se tě nabaží...

To je asi blbost, nemyslíš? Co by pak říkali manželé po 20.letech?
Podle mě se to nedá ríct nijak obecně, ostatně jako u všeho. S někým se člověk nerozmýšlí a jde do toho po hlavě a s jiným zase nedělá problém čekat klidně 3-4 měsíce. Já myslím, že každý to má nastavené jinak, každý má jiné morální zásady, někdo je tak opravdu cítí a někdo jiný ne a jen se trápí předsudky, co by tomu lidé řekli. Nebo spíš než lidé, tak ženy mají pocit, že když s chlapem půjdou hned do postele, bude si o nich myslet, že jsou "běhny".
Tak aby se v tom mém textu prase vyznalo dumbom
Prostě myslím, že sex na první schůzce není nijak neobvyklá věc, ale málo lidí se k tomu otevřeně přizná.

Není tady

#33 3. 5. 2007 13:25

janica
♥♥♥♥♥♥-

Stejně to zní dobře - sex na první schůzce........první schůzka se většinou koná někde na veřejnosti mezi lidmi lollollol

Není tady

#34 3. 5. 2007 13:34

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

čím dřív s tím chlapem začneš spát, tím dřív se tě nabaží.. - tak to je zajímavá věta. Já osobně si myslím, že všechno je relativní. Protože čeho se nabaží, nabaží se tebe, nabaží se sexu s tebou.... to se takhle asi nedá říct. Pokud mu jde jen o sex, tak buď o to sebrat další skalp, tedy jednou a dost, a nebo udržovat sexuální vztah. tedy z hlediska chlapa, když chcem a máme chuť. a záleží na ženě, jestli na tuhle hru přistoupí, protože to je fakt jen hra a nic jiného. no a pokud mu jde o vztah, tak je to podle mě tak nějak jedno. zamilovanost je zvláštní stav, buď pomine a zbydou jen vzpomínky a nebo se promění v láskua přehoupne úplně někam jinam...
a ještě bych chtěla podotknout, že dobrého sexu i s jednou ženou se ten chlap nemusí nabažit nikdy (ovšem vztah mezi dvěma lidmi může zamrznout v různých fázích, kamarádi co spolu taky spí, milenci co spolu spí když chtějí, otázkou je, jestli to oběma vyhovuje).... a samozřejmě, že já chci být pro muže, s kterým budu žít a kterého budu milovat, TOU, s kterou se toho sexu nikdy nenabaží ....

A jinak jsem žena, takže by mě rozhodně zajímal názor mužů???

Upravil(a) Natynka (3. 5. 2007 13:39)

Není tady

#35 3. 5. 2007 13:35

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

janica napsal(a):

Stejně to zní dobře - sex na první schůzce........první schůzka se většinou koná někde na veřejnosti mezi lidmi lollollol

I první schůzka může trvat do brzkých ranních, případně dopoledních, odpoledních hodin ... nebo se taky protáhne na dny ...

Není tady

#36 3. 5. 2007 14:30

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Nejlépe když se všechno pozná na první schůzce tongue

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#37 3. 5. 2007 14:32

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

KALIK napsal(a):

Kaliku, samozřejmě dumbom  reta a ještě teda, že ta tvoje fotka do půl těla je dost dobrá .... rock já tě i oznámkovala smile)

Upravil(a) Natynka (3. 5. 2007 14:55)

Není tady

#38 3. 5. 2007 14:35

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

nejlépe, když se tak zlejete že vás vlastní matka nepozná:-)))))

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#39 3. 5. 2007 14:36

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

adra napsal(a):

nejlépe, když se tak zlejete že vás vlastní matka nepozná:-)))))

jo, ale když se takhle zlejete, tak ten sex jaksi ustupuje do pozadí.... čili není v popředí ..... takže ztrácíme téma sexu na první schůzce smile

Není tady

#40 3. 5. 2007 20:10

Marionka
♥♥-----

U prvního partnera mi trvalo 2 roky, než jsem s ním měla první sex, u druhého jen rok. Toho třetího jsem znala pár měsíců.   stolt

Není tady

#41 3. 5. 2007 20:18

vašek
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Most

Natynka napsal(a):

KALIK napsal(a):

Kaliku, samozřejmě dumbom  reta a ještě teda, že ta tvoje fotka do půl těla je dost dobrá .... rock já tě i oznámkovala smile)

A co Kalík dostal ? lollolkapitulationkapitulation

Není tady

#42 4. 5. 2007 6:33

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Natynka napsal(a):

Děkuji za známku, ať je jakákoliv gloria

Není tady

#43 4. 5. 2007 9:05

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

vašek napsal(a):

Natynka napsal(a):

KALIK napsal(a):

A pročpak tě to zajímá??

Není tady

#44 4. 5. 2007 9:12

666salome
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Moravěnka
Web

No Vašek chce vědět jestli by měl naději na lepší známku když sem hodí taky fotku - on je asi soutěživý typ lol

************Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola ************
http://smajlici-1.ic.cz/znameni/1/rak.gifhttp://smajlici-1.ic.cz/zvirata/9/073.gif
************ Nevěřím na zázraky  -  spoléhám na ně ************

Není tady

#45 4. 5. 2007 9:20

Mafia
♥♥♥♥---
Místo: Bratislava

Niečo na tej vete bude - čím skôr podľahneš, tým skôr ťa opustí. Ja som mala len jedného sexuálneho partnera zatiaľ a prvýkrát sme sa milovali po 6 týždňoch chodenia. Bolo to krásne a impulz vyšiel odo mňa.

Mám však kamošku, ktorá sa vyspí hneď na prvom rande, ale tí chlapi (hoci sú s ňou aj dlhšie) si ju akosi nevážia a nakoniec to pre ňu vždy skončí slzami a iba priateľstvom so sexom. Ale nedá si povedať. :-(

A mám kamošku, ktorá mala trojročný vzťah s despotom, ktorý ju do sexu nútil. Teraz má už vyše roka milého chlapca, ale spali spolu až po roku chodenia, lebo ona mala voči sexu averziu z predchádzajúceho vzťahu. On bol však veľmi chápavý a tým že na ňu netlačil, sama sa na to vrhla a teraz si sex vychutnáva.

Takže ťažko povedať, čo je správne. Ja by som mala pocit, že som šľapka, keby som sa vyspala na prvej schôdzke, keď toho človeka ani nepoznám.

Keďže som vyrástla medzi chlapcami, tí tvrdia, že hoci veľmi túžia po žene od prvej schôdzky zároveň dúfaju, že sa bude ešte chvíľu zdráhať, aby mali pocit, že zbalili dievča na úrovni. Ak im teda nejaká hneď dá, tak sa potešia, ale klesá záujem a šanca, že by to bola tá, ktorú si povedú k oltáru. Vraj, ak dala hned im, tak bohvie koľkým ďalším... no vedia ti muži čo vlastne chcu ? lol

Girl to her boyfriend: One kiss and I'll be yours forever.
The guy replies: Thanks for the warning.
fuckyou

Není tady

#46 4. 5. 2007 9:38

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

dáš, seš dě*če...; nedáš ses děvče

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#47 4. 5. 2007 9:48

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Mafia napsal(a):

Niečo na tej vete bude - čím skôr podľahneš, tým skôr ťa opustí.

To je megablbbost.

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#48 4. 5. 2007 10:07

Mafia
♥♥♥♥---
Místo: Bratislava

Oxi napsal(a):

Mafia napsal(a):

Niečo na tej vete bude - čím skôr podľahneš, tým skôr ťa opustí.

To je megablbbost.

Vytrhol si to z kontestu, prečítaj si celý príspevok. dumbom

Girl to her boyfriend: One kiss and I'll be yours forever.
The guy replies: Thanks for the warning.
fuckyou

Není tady

#49 4. 5. 2007 10:10

vašek
♥♥♥♥♥♥♥

Natynka napsal(a):

vašek napsal(a):

Natynka napsal(a):

A pročpak tě to zajímá??

jsem děsně zvědavej lolreta

Není tady

#50 4. 5. 2007 10:11

vašek
♥♥♥♥♥♥♥

666salome napsal(a):

No Vašek chce vědět jestli by měl naději na lepší známku když sem hodí taky fotku - on je asi soutěživý typ lol

ještě by se ti o mě pak zdálo lollolcoolvissla

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí