|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Za jak dlouho se s ním či s ní vyspíte? Máte třeba něco jako "zkušební období" na začátku vztahu? Jasně, že je to různé, ale prostě mě zajímá, jak to máte.
Ptám se proto, že já si prostě dávám na čas a lidé kolem mě (i ten dotyčný) to považují za předsudek. Prý, když má vztah budoucnost nebo nemá, tak na to stejně skutečnost, jestli spolu budeme už spát nic nezmění... Jenže mě se fakt nechce mít další zbytečný zářez na pažbě
Upravil(a) Aqvamarín (2. 5. 2007 16:26)
Není tady
Mám kamarádku, která tímto způsobem začala několik poměrně dlouhodobých vztahů. Říkala tomu rychlý start. Rozhodně to neodsuzuju, pokud někdo nemá první schůzku obden...
mala som aj vzťah ktorý ku sexu smeroval niekoľko mesiacov, aj taký ktorému to trvalo tri dni a aj taký, ktorý k nemu ani nestihol prísť 
zálleží to na konkrétnom človeku, ale aj vzťahu.
Není tady
pokud se zamiluju, nic mi nebrání..
otázka je, jak dlouho trvá než se zamiluju...ale na první schůzce bych s nikým do postele nevlezla. Možná ani na druhé, ani na třetí... jsem staromódní???? asi jo, ale čím déle po sobě dva touží, tím víc to pak stojí za to 
Není tady

Aj ja mám rôzne skúsenosti, od dlhšieho kamarátenia a postupného zbližovania až po "zásah bleskom" - a väčšinou to malo aj pokračovanie. Ale ak sa TY na to necítiš, tak s avykalši, čo ti hovorí okolie. Skôr skús prísť na to, PREČO to tak cítiš, resp. necítiš...
Není tady
luciferka123 napsal(a):
pokud se zamiluju, nic mi nebrání..
otázka je, jak dlouho trvá než se zamiluju...ale na první schůzce bych s nikým do postele nevlezla. Možná ani na druhé, ani na třetí... jsem staromódní???? asi jo, ale čím déle po sobě dva touží, tím víc to pak stojí za to
Naprosto souhlasím s Luciferkou a neboj, staromódní nejsi ;-)
Není tady
POkud jsem do toho cloveka zamilovana tak bych se tomu nebranila,pri prvnim vztahu jsem cekala pul roku a pri druhem na druhe schuzce,ale oboji bylo z lasky.Bez lasky bych se s nikym milovat nedokazala.
Není tady
U me ( 23 let ) to byvalo v minulosti prumerne tak 1-2 mesice po seznameni... ale rozhodne jsem do niceho netlacil...taky to bylo jednou na 1. schuzce a vydrzelo nam to dlouho, ale ten vztah byl trosku o necem jinem :-D a tedka napriklad zase jsem dlouho bez sexu a rozhodne jeste chvilku budu a vubec mi to nevadi...stoji to za to netlacit 
Není tady

... až to budeš chtít udělat, udělej to 
Není tady
A co tak položit otázku trochu jinak: Sex ještě před první schůzkou? 
Není tady
Vyspat se s někým a pak se ho teprve zeptat jak se jmenuje
a jestli bychom spolu mohli mít i pár schůzek
no na to mě neužije
ale na druhou stranu zase takový váhavý ňouma, kdy já už by jooo a on pořád dělá že neví oč tu běží
není nad správné načasování 

Není tady
moje vztahy v zivote boli rozne... ale na prvom rande nikdy sex nebol, maximalne nejake to bozkavanie, ale to sa stalo tusim len 2x. moj pristup spocival vzdy v prvom rade vo vyhladavani trvalych vztahov, samozrejme aj sexu, ale ten nikdy nebol prvou prioritou. Nepocitam pocetne nezavazne sexualne hratky s kamaratkami v obdobiach, kedy som prave nemal vazny vztah, to je asi o niecom inom... ale na prvom rande urcite nic take, ved na prvom rande ani neviem kto to je...
Není tady
Záleží - jak leží .....někdo potřebuje lásku a cit a s milováním počká a těší se a někdo cítí jen pudy...
Není tady
zase záleží ako sa berie prvá schôdzka. možno sú v nejkom priteľskom, prípadne virtuálnom kontakte dlhý čas, vyvíja sa to aj emocionálne a potom sa stretnú a je to... je to rozdiel oproti sexu na jednuu noc a dosť
Není tady

Adri, že by osobní zkušenost? 
Není tady
čo tým chceš povedať?
ja píšem možné príklady zo života....
Není tady
ano Kaliku osobní zkušenost....sice to nebylo na mě ale jak to psala ADRIana tak jsem to měla já-virtuální setkávání....a když došlo na realitu tak ta první schuzka byla....
:
a sex byl prostě bezva:-))))
jo...ovšem musím dodat že jedna "zkušenost" mi stačí .... 
Upravil(a) adra (3. 5. 2007 11:06)
Není tady
Abych to uvedla na správnou míru a nemysleli jste si, že to bylo myšleno tak nejdřív se s ním vyspat a potom se zeptat jak se jmenuje
Například s mým nynějším přítelem, se kterým jsme pátým rokem to totiž bylo tak, že jsme se znali z party asi 4 roky, potom přeskočila nějaká jiskra či co no a tak to bylo nějaké přehozené. Vlastně jsme spolu začali chodit asi až tak po páté noci 

Není tady
Já si myslím, že je to každého věc. Na předsudky bych se vykašlala, do tvého života nikomu nic není. A tak si myslím, že by každý měl dělat to, co v danné chvíli považuje za správné a to nejlepší. A samozřejmě potom ničeho nelitovat. To, že budeš někomu účelově odpírat sex a budeš si tím říkat, jéé to bude pak lepší, bude na mě víc nažhavený a tak, tak se ti pak může stát, že to co budeš tomu dotyčnému odepírat 2-3 měsíce nebo déle, bude pak žhavit jinde. A to by se mě asi nelíbilo. Chci tím říct, že pokud si někdo řekne, že tě dostane jen do postele, tak si na to tu dobu, kterou ty sama sobě určíš jako správnou, prostě počká. A ty s tím vůbec nic nezměníš.
Člověk by měl žít naplno, ne přežívat. Samozřejmě s určitou dávkou zodpovědnosti a cti. Ale prostě ŽÍT
) a nikdo nikdy neví, co se z čeho vyvine, nebo naopak, na čem co ztroskotá...
Upravil(a) Natynka (3. 5. 2007 11:29)
Není tady
čusík Adři 
Není tady
Když jsem začala chodit s prvním klukem, bylo mi 17, tak nějak jsme se postupně seznamovali a po společné dohodě se spolu poprvé milovali asi po 5.měsících.
Jinak když si to tak vezmu, nějak mě "první společné schůzky" míjely 
Není tady
Ano Janico, je to jiné v 17, ve 30, pak ve 40, 50 ... tak za pár let otevřem toto téma opět 
Není tady
janica napsal(a):
Co to je schůzka?????
Není tady
Michaela.43 napsal(a):
janica napsal(a):
Co to je schůzka?????
já bych si vybrala JEŠTĚ 
Upravil(a) Natynka (3. 5. 2007 11:23)
Není tady