Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 2. 5. 2007 16:25

Aqvamarín
♥♥♥♥---

SEX NA PRVNÍ SCHŮZCE?

Za jak dlouho se s ním či s ní vyspíte? Máte třeba něco jako "zkušební období" na začátku vztahu? Jasně, že je to různé, ale prostě mě zajímá, jak to máte.

Ptám se proto, že já si prostě dávám na čas a lidé kolem mě (i ten dotyčný) to považují za předsudek. Prý, když má vztah budoucnost nebo nemá, tak na to stejně skutečnost, jestli spolu budeme už spát nic nezmění... Jenže mě se fakt nechce mít další zbytečný zářez na pažbě

Upravil(a) Aqvamarín (2. 5. 2007 16:26)

Není tady

#2 2. 5. 2007 16:44

x256987
Host

Re: SEX NA PRVNÍ SCHŮZCE?

Mám kamarádku, která tímto způsobem začala několik poměrně dlouhodobých vztahů. Říkala tomu rychlý start. Rozhodně to neodsuzuju, pokud někdo nemá první schůzku obden...

#3 2. 5. 2007 16:53

ADRIANA 1
♥♥♥♥♥♥♥

mala som aj vzťah ktorý ku sexu smeroval niekoľko mesiacov, aj taký ktorému to trvalo tri dni a aj taký, ktorý k nemu ani nestihol prísť big_smile
zálleží to na konkrétnom človeku, ale aj vzťahu.

Natália   * 12.06.2010 *  3100g / 48cm
http://www.tickerclub.com/cache/fc254e0664.png
    http://mareckinblog.blogspot.com/

Není tady

#4 2. 5. 2007 17:13

luciferka123
♥♥-----

pokud se zamiluju, nic mi nebrání..smile  otázka je, jak dlouho trvá než se zamiluju...ale na první schůzce bych s nikým do postele nevlezla. Možná ani na druhé, ani na třetí... jsem staromódní???? asi jo, ale čím déle po sobě dva touží, tím víc to pak stojí za to smile

Není tady

#5 2. 5. 2007 17:26

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Aj ja mám rôzne skúsenosti, od dlhšieho kamarátenia a postupného zbližovania až po "zásah bleskom" - a väčšinou to malo aj pokračovanie. Ale ak sa TY na to necítiš, tak s avykalši, čo ti hovorí okolie. Skôr skús prísť na to, PREČO to tak cítiš, resp. necítiš...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#6 2. 5. 2007 18:48

olafio
♥♥♥----

luciferka123 napsal(a):

pokud se zamiluju, nic mi nebrání..smile  otázka je, jak dlouho trvá než se zamiluju...ale na první schůzce bych s nikým do postele nevlezla. Možná ani na druhé, ani na třetí... jsem staromódní???? asi jo, ale čím déle po sobě dva touží, tím víc to pak stojí za to smile

Naprosto souhlasím s Luciferkou a neboj, staromódní nejsi ;-)

Není tady

#7 2. 5. 2007 22:55

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

POkud jsem do toho cloveka zamilovana tak bych se tomu nebranila,pri prvnim vztahu jsem cekala pul roku a pri druhem na druhe schuzce,ale oboji bylo z lasky.Bez lasky bych se s nikym milovat nedokazala.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#8 3. 5. 2007 6:43

Petrik
♥♥♥----

U me ( 23 let ) to byvalo v minulosti prumerne tak 1-2 mesice po seznameni... ale rozhodne jsem do niceho netlacil...taky to bylo jednou na 1. schuzce a vydrzelo nam to dlouho, ale ten vztah byl trosku o necem jinem :-D a tedka napriklad zase jsem dlouho bez sexu a rozhodne jeste chvilku budu a vubec mi to nevadi...stoji to za to netlacit gloria

Není tady

#9 3. 5. 2007 7:04

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

... až to budeš chtít udělat, udělej to wink

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#10 3. 5. 2007 9:21

janica
♥♥♥♥♥♥-

A co tak položit otázku trochu jinak: Sex ještě před první schůzkou? wink

Není tady

#11 3. 5. 2007 9:34

666salome
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Moravěnka
Web

loltummenupp

************Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola ************
http://smajlici-1.ic.cz/znameni/1/rak.gifhttp://smajlici-1.ic.cz/zvirata/9/073.gif
************ Nevěřím na zázraky  -  spoléhám na ně ************

Není tady

#12 3. 5. 2007 9:37

666salome
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Moravěnka
Web

Vyspat se s někým a pak se ho teprve zeptat jak se jmenuje  vissla a jestli bychom spolu mohli mít i pár schůzek lol no na to mě neužije dumbom ale na druhou stranu zase takový váhavý ňouma, kdy já už by jooo a on pořád dělá že neví oč tu běží dumbom není nad správné načasování stolt

************Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola ************
http://smajlici-1.ic.cz/znameni/1/rak.gifhttp://smajlici-1.ic.cz/zvirata/9/073.gif
************ Nevěřím na zázraky  -  spoléhám na ně ************

Není tady

#13 3. 5. 2007 9:39

corel
♥♥♥♥---
Místo: blaaaava, neee

moje vztahy v zivote boli rozne... ale na prvom rande nikdy sex nebol, maximalne nejake to bozkavanie, ale to sa stalo tusim len 2x. moj pristup spocival vzdy v prvom rade vo vyhladavani trvalych vztahov, samozrejme aj sexu, ale ten nikdy nebol prvou prioritou. Nepocitam pocetne nezavazne sexualne hratky s kamaratkami v obdobiach, kedy som prave nemal vazny vztah, to je asi o niecom inom... ale na prvom rande urcite nic take, ved na prvom rande ani neviem kto to je...

Milujem a som milovaný. Kto je viac?

Není tady

#14 3. 5. 2007 10:13

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

Záleží - jak leží .....někdo potřebuje lásku a cit a s milováním počká a těší se a někdo cítí jen  pudy...

Není tady

#15 3. 5. 2007 10:18

ADRIANA 1
♥♥♥♥♥♥♥

zase záleží ako sa berie prvá schôdzka. možno sú v nejkom priteľskom, prípadne virtuálnom kontakte dlhý čas, vyvíja sa to aj emocionálne  a potom sa stretnú a je to... je to rozdiel oproti sexu na jednuu noc a dosť

Není tady

#16 3. 5. 2007 10:48

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Adri, že by osobní zkušenost? lol

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#17 3. 5. 2007 10:53

ADRIANA 1
♥♥♥♥♥♥♥

čo tým chceš povedať? gloria ja píšem možné príklady zo života....

Není tady

#18 3. 5. 2007 10:59

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

ano Kaliku osobní zkušenost....sice to nebylo na mě ale jak to psala ADRIana tak jsem to měla já-virtuální setkávání....a když došlo na realitu tak ta první schuzka byla....tonguetongue: tummenupp a sex byl prostě bezva:-))))

jo...ovšem musím dodat že jedna "zkušenost" mi stačí .... smile

Upravil(a) adra (3. 5. 2007 11:06)

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#19 3. 5. 2007 11:01

janica
♥♥♥♥♥♥-

Abych to uvedla na správnou míru a nemysleli jste si, že to bylo myšleno tak nejdřív se s ním vyspat a potom se zeptat jak se jmenuje
Například s mým nynějším přítelem, se kterým jsme pátým rokem to totiž bylo tak, že jsme se znali z party asi 4 roky, potom přeskočila nějaká jiskra či co no a tak to bylo nějaké přehozené. Vlastně jsme spolu začali chodit asi až tak po páté noci lollollol

Není tady

#20 3. 5. 2007 11:05

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

Já si myslím, že je to každého věc. Na předsudky bych se vykašlala, do tvého života nikomu nic není. A tak si myslím, že by každý měl dělat to, co v danné chvíli považuje za správné a to nejlepší. A samozřejmě potom ničeho nelitovat. To, že budeš někomu účelově odpírat sex a budeš si tím říkat, jéé to bude pak lepší, bude na mě víc nažhavený a tak, tak se ti pak může stát, že to co budeš tomu dotyčnému odepírat 2-3 měsíce nebo déle, bude pak žhavit jinde. A to by se mě asi nelíbilo. Chci tím říct, že pokud si někdo řekne, že tě dostane jen do postele, tak si na to tu dobu, kterou ty sama sobě určíš jako správnou, prostě počká. A ty s tím vůbec nic nezměníš.
Člověk by měl žít naplno, ne přežívat. Samozřejmě s určitou dávkou zodpovědnosti a cti. Ale prostě ŽÍT smile) a nikdo nikdy neví, co se z čeho vyvine, nebo naopak, na čem co ztroskotá...

Upravil(a) Natynka (3. 5. 2007 11:29)

Popřej mi pane, abych v boji, který jde životem, měla odvahu riskovat a udeřit.
A mám - li zvítězit, dej, ať je to po právu.
A mám - li prohrát, dej, abych dovedla stát u cesty a pozdravit vítěze, až půjde kolem.

Není tady

#21 3. 5. 2007 11:07

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

čusík Adři smile

A mám - li prohrát, dej, abych dovedla stát u cesty a pozdravit vítěze, až půjde kolem.

Není tady

#22 3. 5. 2007 11:16

janica
♥♥♥♥♥♥-

Když jsem začala chodit s prvním klukem, bylo mi 17, tak nějak jsme se postupně seznamovali a po společné dohodě se spolu poprvé milovali asi po 5.měsících.
Jinak když si to tak vezmu, nějak mě "první společné schůzky" míjely big_smile

Není tady

#23 3. 5. 2007 11:21

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

Ano Janico, je to jiné v 17, ve 30, pak ve 40, 50 ... tak za pár let otevřem toto téma opět smile

Není tady

#24 3. 5. 2007 11:22

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

janica napsal(a):

Co to je schůzka?????lol

Není tady

#25 3. 5. 2007 11:22

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

Michaela.43 napsal(a):

janica napsal(a):

Co to je schůzka?????lol

já bych si vybrala JEŠTĚ reta

Upravil(a) Natynka (3. 5. 2007 11:23)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí