Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 2. 5. 2007 16:24

holka
♥♥♥♥---

Strojek na obnovu růstu vlasů

Jednou na nějaké domácí předváděčce měli i strojek, který obnovuje růst vlasů. Bylo to jako malinký fén, ale místo foukání tam byly masírovací "hrotíky", které jakoby tepaly do hlavy, tím měly prokrvit pokožku hlavy a "oživit" líné kořínky aby z nich znovu vyrostly vlasy.
Tenkrát to paní samozřejmě chválila, dala k dobru příběh jak někomu vlasy pěkně narostly. Taky jsem se tomu tenkrát smála, ale dnes, když vlasy padaj a padaj na to vzpomínám. Neznáte někdo tenhle strojek? Pomohl vám?

Není tady

#2 2. 5. 2007 17:18

Pešta
♥♥♥♥---

Re: Strojek na obnovu růstu vlasů

Já si vzpomínám, že byl nějaký vybrovací kartáč, který měl z druhé strany takové boule, kterými se měla masírovat pokožka vlasů, aby se prokrvila, nevěrím ale , že to pomáhá k lepšímu růstu vlasů.
Zkus biohar, ten se vmasírovává prstama a mam s nim dobré zkušenosti.

Není tady

#3 17. 5. 2007 15:59

luluchen
♥♥♥♥♥--
Web

na strojky neverim.hned jak vymysli plastiku vlasu :smile),tak jdu do toho.mimochodem,biohaary,reghaary a vsechny mozne pripravky i pilulky mam ozkousene a zmena zadna(urcite ne k lepsimu)..

Není tady

#4 17. 5. 2007 16:13

holka
♥♥♥♥---

No právě, tyhle vodičky mi taky nijak nepomohly, navíc mi docela smrděj a při masírování do vlasů prstama se nemůžu zbavit pocitu že jako moc namáhám vlasy u kořínku tím jak je "třu". Mám za sebou i 3 měsíční kůru Revalidem, na začátku se mi zdálo že pomohl, ale na konci ne. Vlasy stejný, natož aby nějaký nový začaly růst. A paní v lékárně říkala, že jestli nezabere Revalid, tak už by bylo dobrý to řešit u lékaře. Na masírování věřím, že buňky pod masírovanou pokožkou začnou líp fungovat. Tak jsem si vzpoměla na ten strojek. Ten masíruje klepáním zezhora dolů, ne třením hlavy. No nevim, díky za odpovědi, už mám číslo na trichologickou poradnu, tak tam asi brnknu. I kdyby už nový nikdy nenarostly, tak ať aspoň udělám něco pro to, aby nevypadaly všechny ty co ještě mám. Jinak jsem taky náhodu narazila na myslim: www.vicevlasu.cz a tam se pise o ruznych parukach a tak, takže i plešatý maj ještě nějakou šanci :-)

Není tady

#5 17. 5. 2007 19:17

luluchen
♥♥♥♥♥--
Web

hele,holka,simte,pisni mi pak,kdybys mela nejaky dobry zpravy,ju??mooc mi tohle tema zajima,mam z vlasu skoro deprese.diky moc....

Není tady

#6 25. 5. 2007 13:13

holka
♥♥♥♥---

Tak jsem byla v trichologické poradně. Řekli mi, že:  Když mi nepomohl Revalid (předtím jsem brala ještě Biosil) a ty vodičky  (padání se po tom sice trochu zlepšilo, ale vůbec mi vlasy nezesílil, natož aby začaly růst nový), tak buď ať ještě zkusím nějaké ampule od nich, co se vtírají do vlasů (zase 3 měsíční kůra) a kdyby to zas nepomohlo, ať už jdu k lékaři. Nechci nechat vlasy padat další 3 měsíce, tak asi půjdu k lékaři hned. Navíc ty ampule nejsou zrovna levná záležitost a peněz do Revalidu jsem už vrazila dost.
Jinak další rady a info co mi dali: V žádném případě vlasy neodbarvovat, žádná trvalá, a podobné zásahy. Nemýt si vlasy zbytečně často. Barvit se můžu, ale pokud nepotřebuju překrýt šediny, tak ideální je jen přeliv, který je ještě šetrnější než barva. Barvy a přelivy jsou prý dnes opravdu na takové "úrovni", že vlasům neškodí. Jinak z každé vlasové cibulky prý vyroste za život cca 12x nový vlas. Takže tím, že je mi 27 je prý málopravděpodobné, že by se moje vlasové cibulky vyčerpaly, jen je potřeba je probudit k životu. A to prý vitamínama zevnitř (např. Viaderm apod.) a zvenčí nějkýma ampulema nebo těma vodičkama a hlavně MASÁŽÍ ! Žádný strach že jemnou masáží si vydřu i poslední vlasy :-) Naopak, potvrdila mi, že masáží se to tam probouzí k životu. Tak jdu do toho. K lékaři a po každým mytí si dám záležet na masáži.

Není tady

#7 26. 5. 2007 11:12

luluchen
♥♥♥♥♥--
Web

...a informuj.diky a hodne stesti..

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí