19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Jí se co 3 hodiny, tak si myslím, e HLAD u této diety přichází v úvahu u těch roztaených aludků s rozhozeným metabolismem. Myslím, e tahle dietka je zdravá, byla doporučena lékařem před operací !!! Tak jsem ji alespoň dostala, s takovým komentářem. Dokonce mám odzkoueno, e se potraviny mohou zaměňovat, tvaroh jsem si třeba dávala na nízkokalorické pečivo. Zkrátka se dá libovolně upravit skladba jídelníčku, myslím si e nejdůleitejí je začít tvrdě dodrovat tříhodinový interval !!!!mezi jídly a tvrdě dodrovat mnoství. Pak a si člověk zvykne, tak se mu aludek sám začne ozývat v období hladu a kdy se člověk naučí jíst a ne se přeírat, tak se váha i udrí. Tuhle dietku povauju za takový start k úpravě metabolismu a následné správné ivotosprávě, tj. nenechávat aludek hladem. On si to toti "pamatuje" a proto ukládá tuky na horí časy. Co kdyby zase měl hlad.....
I. den - jedinej "drastickej"
v 7.00 ¼ litru mléka
10.00 ¼ litru mléka
13.00 ¼ litru mléka
16.00 ¼ litru mléka
19.00 ¼ litru mléka
II .den
7.00 1 pribiňák nebo termix, nebo jogurt
10.00 15 dkg tvarohu
13.00 15dkg hovězího masa
16.00 15 dkg zeleniny
19.00 2 vejce + 2 dcl čaje
III. den
v 7.00 10 dkg ovoce
10.00 10 dkg zeleniny
13.00 10 dkg salámu
16.00 ¼ litru mléka
19.00 15 dkg libovolného salámu
IV. den
v 7.00 pribiňák, nebo termix, nebo jogurt
10.00 ¼ litru mléka
13.00 10 dkg zeleniny
16.00 10 dkg salámu
19.00 10 dkg zeleniny + ¼ litru čaje
V. den
v 7.00 2 vejce + 10 dkg zeleniny
10.00 10 dkg ovoce
13.00 10 dkg tvarohu
16.00 10 dkg ovoce
19.00 10 dkg zeleniny + ¼ litru kyselého mléka
VI. den
v 7.00 10 dkg unky
10.00 10 dkg ovoce
13.00 10 dkg tvarohu
16.00 10 dkg libového masa
19.00 ¼ kyselého litru mléka
VII. den
v 7.00 2 vjece
10.00 10 dkg ovoce
13.00 25 dkg tvarohu
16.00 10 dkg libového masa
19.00 ¼ litru mléka
VIII. den
v 7.00 20dkg ovoce
10.00 20 dkg zeleniny
13.00 20 dkg ovoce
16.00 20 dkg zeleniny
19.00 20 dkg ovoce
Denně pijeme 2 litry vody!!!!!!
IX. den XIII. den se opakuje postupně od I. dne
14. den KONEC !!!! jíme vechno
Shodíme za dva týdny 7-10 kg.
Jetě jsem zkusila kdysi dávno dietu Lenky Kořínkové, také u ní není hlad, ale ta nekombinovanost mi absolutně nevyhovovala. Měla jsem z ní sice po 6 týdnech 6 kg dole, ale taky jsem měla depku jak sfiňa.
Upravil(a) digia (2. 5. 2007 7:13)
Není tady
Teda vypada to zajimave, ale myslim si, ze co jde rychle dolu musi pak zakonite rychle nahoru, ne?
ja bych to neriskovala................no teda ja bych to hlavne NEVYDRZELA!
A to si zkousela primo no sobe? A cvicila si u toho?.........to ja bych asi nejen zhubla ale i zkolabovala, takovahle dieta a jeste cviceni...
Není tady
7-10 kg dolů je opravdu moc rychlé,řekla bych,e drastické.Týdně by mělo jít dolů maximálně 1,5 kg.
Taky je to samá bílkovina,ledviny,ty dostanou asi pořádně zabrat.Myslím,e tohle je na jojo efekt jak dělané.
Není tady
Tia napsal(a):
Teda vypada to zajimave, ale myslim si, ze co jde rychle dolu musi pak zakonite rychle nahoru, ne?
ja bych to neriskovala................no teda ja bych to hlavne NEVYDRZELA!
A to si zkousela primo no sobe? A cvicila si u toho?.........to ja bych asi nejen zhubla ale i zkolabovala, takovahle dieta a jeste cviceni...
Jj, mám to odzkouené, ale mě se nezdála tak straná. Ty porce jsou podle mne docela dost, kdy si dá 15 dkg tvarohu a za 3 hodiny 150 g masa a za tři hodiny 2 vejce...nevím, záleí jak se to vezme. Ten první den na mléku srazí aludek a fakt je e je hnusnej hlad, ale kdy se napije vody, dá se chvilkově zahnat.
Kdy se touhle dietou "naučí " jíst, tak si váhu udrí nastálo. Jo a cvičím. Mám takovej bazmek na sklapovačky. Zhubla jsem 10 kilo a nenabrala. Teď jím co tři hodiny, jím vechno!!!!, klidně i v deset večer, klidně i malej zákusek. Myslím, e je nejdůleitějí dodrovat ten 3 hodinový interval a malé porce.
Kdy jsem v práci a nemůu si sednout a dlabat, mívám u sebe v kapse třeba 6 pikotů, nebo nějakou suenku. Dá se to, jen vydret a pak je to o zvyku .
Není tady
Digio,co je,prosímtě,bazmek na sklapovačky.Je to takový přístroj(nevím jak se jmenuje) co inzerují v teleshopingu?Jak to funguje,je to účinné?
Není tady
svaclavka napsal(a):
Digio,co je,prosímtě,bazmek na sklapovačky.Je to takový přístroj(nevím jak se jmenuje) co inzerují v teleshopingu?Jak to funguje,je to účinné?
No koupila jsem si Abzone, mě to děsně vyhovuje, páč si do toho sednu jako do křesla a zvedáním nohou posiluju břicho. Výhoda je, e při obyčejných sklápěčkách nikdy neposílí určitou partii, ale tím abzonem ano. Myslím tu partii nad podbřikem. Cvičíme na tom vichni, tedy krom mue, ten je příli dlouhej...
Měla jsem, kdy jsem si to objednala pochybnosti, člověk kolikrát naletí na reklamu a skutek utek, ale musím uznat, e tohle klaplo.
Není tady
Tak to není co mám já.Rekla bych,e mě se podařilo nalítnout.To co mám se,myslím jmenuje King gym.Břiní svalstvo necítím,e by zabíralo.Spí ruce mi brzy upadnou.
Není tady
svaclavka napsal(a):
Tak to není co mám já.Rekla bych,e mě se podařilo nalítnout.To co mám se,myslím jmenuje King gym.Břiní svalstvo necítím,e by zabíralo.Spí ruce mi brzy upadnou.
Tak to je mi líto. Výrobce
King gym zase neznám já. Já z toho Abzone cítím nohy a hlavně to břicho, i zádová svalstva. Vlastně to funguje tak, jako by ses na tom houpala a záleí jen na tobě jak zabere nohama. Já si to dávám během zpráv, mám to neustále v pokoji. Taky kdy dám malou spát, někdy kdy mám čas a jdu jen okolo, tak si sednu a dám si jich tak narychlo 30. Zpočátku to bylo fakt docela těké, začínala jsem na 20, nelo více, teď jich udělám i sto.
Není tady
Jsi dobrá,já nemám takovou vůli,maximálně jednou za čtrnáct dní a moná i dýl.Nejspí to bude tím,e fakt necítím účinek.Chtěla bych rotoped,snad se zadaří.
Není tady
Rotoped by mě nebavil, mám pak problém...hihi...hodně to tlačí, ví. Ale mám kamarádku, ta na něm frčí den co den. Naopak zas jiné přítelkyně chodí kolem něj a u je to nebaví. Je to fakt na vůli.
Jo, jjak jsi psala, e je ta dieta záhul na ledviny krzevá bílkovin, třeba je tam proto dost důleité to pití 2 litrů vody.
Tak ti přeji ROTOPED!!!! a pevnou vůli. A tě to chytí. Dobrou.
Není tady
svaclavka napsal(a):
7-10 kg dolů je opravdu moc rychlé,řekla bych,e drastické.Týdně by mělo jít dolů maximálně 1,5 kg.
Taky je to samá bílkovina,ledviny,ty dostanou asi pořádně zabrat.Myslím,e tohle je na jojo efekt jak dělané.
Nezdá se ti horí pro tělo nadváha, ne 14 denní kůra na sníení hmotnosti? Řeí to pití a tím vylučování.
Není tady
Nadváha určitě není pro tělo ideální a pití určitě nevyřeí problém velkého příjmu bílkovin.Pokud to bude opravdu jen 14 dní,tak nic nehrozí,ale na dlouhodobé stravování to určitě není.
Pít dva litry tekutin by se mělo kadý den,ne jen při dietě.
Vím o čem píu,byla jsem s ledvinami dost dlouho nemocná.
Není tady
Milé a drahé sluníčko,nejsem z těch,co by si pořád naříkaly na váhu,jsem z těch,co si naříkají o samotě.Do teď to bylo jak tak,brečela jsem jen pro sebe a nikoho jsem tím neobtěovala,ale teď musím a to tebe.Radí vem,poraď i mě.Je to hodně komplikované a tak na rovinu.Napi mi prosím odpověď na mail chackinka@email.cz protoe jakmile tuto stránku vypnu,u se na ni nedostanu...Proč?to je teď vedlejí...Take měřím 170 cm,váím 95 kg ,do teď bylo ve v pořádku,pohoda,teď mám ale zdravotní púroblémy,páteř,dýchání,aludek.Hlavně páteř...Lékař mi zdůraznil,e musím,opakuji "musím" do konce prázdnin schodit nejméně 10-15 kg,abych nela na operaci.Zdůrazňuji,e jsem mladý člověk a na operaci nepůjdu,ani kdyby mě tam měly nabrat vidlemi a odhodit.Je to nezdravé,nikdy jsem to nedělala,ale teď tě prosím,nebo kohokoli,kdo tohle moje fňukáníčko bude číst a bude mi chtít pomoci,napite mi na mail.Prosííííííííííííííííííííííííííííím.Nevím,co mám dělat a sama se nedonutím,ani nevím,jak mám jíst.Jsem sebevědomá ena,ádná puberačka,ale u to dál nevydrím...Prosííííííííííííím.Budu netrpělivě čekat na jakoukoli odpověď.
Není tady
U JSEM TADÝÝÝÝÝ, NĚCO VYMYSLÍME, NEBOJ
Není tady
Není tady
Není tady