|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Dobrý den holky,
vím, že tohle je forum pro vás, pro ženy, ale mám jeden menší problém, no ono to není zas takový problém, jen bych se chtěl zeptat.....
Neznáte nějaký přípravek proti vypadávání vlasů a nebo k obnovu jejich růstu a regeneraci??? Nějaký komerční prostředek nebo nějakou radu, vitamíny či něco přírodního....cokoliv. Ale co vážně pomáhá. Jsem chlap a před léty jsem začal mít problém s vypadáváním vlasů a tento stav přetrvává, ještě to není zas tak hrozné, koleno nemám, ale za takový rok, dva 
Prosím o radu, buď z vaši vlastní zkušenosti, od vašich partnerů atd.¨
Děkuji vám.
Není tady
Doplň vitamíny (B, zinek, hořčík), zinek je v dýňových semínkách
Po umytí si vlasy opláchni odvarem nebo čajem z kopřivy
Tinktura z kořene kopřivy
Pivovarské kvasnice
Panthenolové injekce
Připravíme tinkturu: jednu lžíci řezaných listů a kořene kopřivy dvoudomé zalijeme třemi lžícemi destilátu a necháme stát v uzavřené sklenici 14 dní v teple. Přefiltrujeme a zředíme ve čtvrt litru vody. Roztokem masírujeme pokožku
- podobně radí Maria Treben - věhlasná rakous. léčitelka
čerstvou šťávu z kopřiv (odšťavňovač, rozmačkat listy - vmasírovat do pokožky)
vypadávání vlasů také způsobují slabší játra - omezit alkohol
nebo si něco najdi na www.darius.cz/archeus/G4_V.html
Upravil(a) Décima (3. 5. 2007 8:32)
Není tady
Děkuji ti Décimo, určitě vyzkouším. Za zahradou máme kopřiv dost, takže to nebude problém. K těm pivovarským kvasnicím, uvedla si je proto, že obsahují vitamín B? A co jsou ty panthenolové injekce?
Není tady
Olafio, jsi chlap, tak to neřeš.
Většina chlapů je přitažlivá i bez vlasů, necháš se trošku zarůst, a je to.
Já myslím, že přípravky ti moc nepomůžou.
Není tady
olafio napsal(a):
Děkuji ti Décimo, určitě vyzkouším. Za zahradou máme kopřiv dost, takže to nebude problém. K těm pivovarským kvasnicím, uvedla si je proto, že obsahují vitamín B? A co jsou ty panthenolové injekce?
Ano Béčko je dobré. S těmi panthenolovýni injekcemi osobně zkušenost nemám, ale kamarádce začaly brutálně padat vlasy (asi něco s hormonama) a kožařka je jí začala aplikovat a pomohlo to. Takže přesně nevím, jestli to pomáhá jen ženám. Jinak Nela má pravdu. Když má chlap na hlavě holé kolečko nebo vysoké kouty, není nic lepšího než se oholit strojkem úplně dohola. Je to sexy, podívej na Daniela Landu. Přehazovačku nebrat !! 
Není tady
Pokud to máte v rodině předčasné padání u mužů kvůli hormonům tak s tím nic nenaděláš.A jak píše Décima to sedí,nejlepší je kopřiva,má drahá polovička používá kopřivu již 10 let a k tomu kopřivový šampon a vlasy mu přestaly úplně padat,vřele doporučuji 
Není tady
Tak asi půjdu do kopřiv a pokud to nezabere, tak si pořídím strojek na vlasy
díky holky.
PS : přehazovačku ne-e 
Není tady