29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj čím čistíte sklokeramiku? Mám CIF, ale není to ono. Sice jakž takž vyčistí, ale neleskne se. Dík.
Není tady
Myslím,že jsem viděla čistící prostředek ,určený přímo na skl.desku určitě ve všech drogeriích.
Není tady
Radinko, já používám MrMuscle Cera-Fix, vyčistí všechno. Ale zanechává mastný film, ten se mi nelíbí, takže nakonec ještě desku přejedu švédskou utěrkou s přípravkem na sklo (taky MrMuscle, MAX, zelený).
Pak je deska jako zrcadlo a já taky zářím
Upravil(a) Tigger (1. 5. 2007 18:10)
Není tady
Jo jo sklokeramická deska by se měla čistit jen přípravky na to určenými, jinak se může poškodit
Není tady
666Salome samozdřejmě, že jsem vyzkoušela i speciální přípravky na sklokeramiku. Ovšem kromě toho, že byly drahé, efekt byl nevalný. takže teď chci nějakou tutovku.
Není tady
radinka napsal(a):
666Salome samozdřejmě, že jsem vyzkoušela i speciální přípravky na sklokeramiku. Ovšem kromě toho, že byly drahé, efekt byl nevalný. takže teď chci nějakou tutovku.
ten cera-fix jsi zkoušela? ten umeje všechno... až teda na ten mastnej film
Není tady
Cera-fix jsem ještě nezkoušela,u nás to nemají a když jedu do marketu tak na takové věci zapomínám, ale dík za tip.
Není tady
Zkus přípravek na sklokeramiku od EURONA ČERNÝ. Najdeš je na netu. Mají skvělé věci. Nejradši mám vůně do WC a do vysavače a čističe mají všeho druhu a na všechno možné. A ještě je to prý ekologické.
http://eurona.prodejce.cz/vyrobky.htm
Upravil(a) lueta (2. 5. 2007 19:38)
Není tady
Vitroclen - natřu na desku nechám zaschnout a vyleštím. Používám již 6 let.
Cena asi do 100 kč vydrží 1/2 roku.
Není tady