|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
el
mě teda něco uteklo, ty jsi v Anglii ? Já měl za to, že jsi byla tady a snad i nějaký přítel ...?
Není tady
Lil napsal(a):
elementgirl napsal(a):
Lil napsal(a):
To je ale zvláštní příběh... no a není tam nějaká možnost zjistit, jak dlouho se znají a jaké měli vztahy spolu předtím... proč vlastně ten kamarád přijel? (A proč mu sakra slouží, že by opravdu nigerijský zvyk?)
Znaji se od malicka...jeho mamka je nej kamoska mamky manzela segry.prijel prave na navstevu...on chce odjet do ameriky z Nigerie pracovat,ale segry manzel ho ukecal at jede radeji do Londyna....takze az se za 3 tydny vraci z5 do Nigerie tak si tam zbali veci a jede z5 do anglie...:(Jestli bude bydlet tu tak si budu muset hledat bydleni protoze tohle bych psychicky nezvladla...ono se to nezda ale je to docela stresujici...ja sice nejsem ten kdo porouci ...ale ja jsem ten kdo to vidi a nic nedela....to je to co me trapi...nejak se s tim nemuzu srovnat...
On ho dokonce i ukecal kde by měl žít a pracovat...?
Bude bydlet u vás a sponzorovat a posluhovat rodine tvé sestry? Huh.. nee, mozek mi to nebere. I kdyby byli ti nejleší kamarádi a vaše rodiny spřízněné duše až za hrob, toto přece není kamarádské jednání ba právě naopak.
No prave...ano ukecal ho i kde ma zit a pracovat...ne posluhovat rodine me sestry...nam neslouzi...my bychom nic takoveho nechteli...on skace jen kolem svagra.Chapes to?34 letej chlap....!naopak ja se ho ptam jestli neco neche...nema hlad...i mu to pripravim...jenze on nema vubec zadnej svuj nazor...zeptas se ho jestli chce caj rekne ze jo...pak reknes ze muze klidne dostat kavu...tak teda ze radeji kavu...pak jsem si vzpomela ze mame kapucino tak jsem rekla ze mame jeste to tak teda chtela kapucino...proste hruza....
Není tady
vašek napsal(a):
el
mě teda něco uteklo, ty jsi v Anglii ? Já měl za to, že jsi byla tady a snad i nějaký přítel ...?
No spousta se zmenila...vecer pisnu podrobnosti ted vedu malyho do skolky tak papa:)
Není tady
Jo jinak me to mozek taky nebere...jinak bych to tu neresila!!!
Není tady
Tigger napsal(a):
kamílku, proč??? Je to docela zajímavý problém.. rozhodně zajímavější než kdyby tu Elementgirl řešila, čím to je, že když někomu dá po týdnu, ztratí o ni zájem...
Vzkaz pro Tigger:
Tigger, někdo ti šlápl na kuří oko, že máš potřebu za jejich názory na ně vytahovat jejích "staré problémy"? Přijde mi to z tvé strany jako dost hnusný podraz a sviňárna.
Jistě jsi mou starou diskusi (sama zjevně moc dobře víš kterou) přečetla celou, abys pochopila, kde byl problém. Asi tě to překvapí, ale s tím klukem jsme spolu dodnes - tzn. zatím tři měsíce. Problém, který mezi námi byl jsme "vykomunikovali", i když to bylo velmi těžké pro oba, a nyní je to fajn, i když jsme spolu minimálně, protože já jsem pořád v práci. Jak jsi možná zjistila zase z mých dalších příspěvků.
Myslím, že i já mám na babinetu právo na svůj názor. A pro mě situace "manžel sestry Nigerijec se chová ke svému mladšímu krajanovi jako k otrokovi, i když k ostatním se chová hezky" není prostě nic, nad čím bych JÁ přemýšlela 24 hodin. Protože elementgirl se na to může možná tak dívat, ale těžko něco změní.
Urazila jsi mě, ale neřeším to. Jen jem měla potřebu ti odpovědět.
Měj se hezky.
Není tady
Kdo šlápl na kuří oko tobě, že tady někoho shazuješ a považuješ jeho problémy za podřadný??? Bez toho že bys k tomu měla co říct, jsi tady na Element nepřímo zaútočila. když mě něco nebaví tak jdu jinam ne?
Ona je aspoň přemýšlivá a znepokojená divným chováním, který se objevilo v její nejbližší rodině a logicky se tím zabývá.
Tvoje příspěvky nemonitoruju, ale měla jsem v paměti tvoje nedávný trable a to ti teda můžu říct, že nad tím jsem zase zvedala obočí já...
Takže toliko na vysvětlenou, někomu se problém druhého může zdát mělký, zbytečný nebo trapný, ale to mu nedává právo ho veřejně shazovat, zvlášť když jeho vlastní problém se může druhým zdát neméně mělký, zbytečný nebo trapný.
Abychom nezkazily diskusi, tvé případné další příspěvky určené mě na toto téma prosím do soukr. pošty... přesně to místo, kam jsi mi poslala avízo žes mi tu odpověděla...
Upravil(a) Tigger (1. 5. 2007 18:03)
Není tady
Zajímavé téma! Zkusila bych si otevřeně promluvit se švagrem. Říct jak to na tebe působí a tak.. Jsem zvědavá, co ti k tomu řekne. Ono není jednoduché být svobodný, někdy mnohem jednodušší být otrokem.

Není tady
Elementgirl, a co kdyz ti dva (tvuj svagr a jeho "kamos) maji dohodu mezi sebou. Kamos mu nic neplati za pristresi a stravu a tak proste slouzi. Nekdy je tezke pochopit mentalitu jinych narodnosti, ale nektere narody fakt rady slouzi a je to pro ne normalni a pocta. Je mozne, ze tvuj svagr na neho pusobi jako royalty - autorita, v jeho ocich to prece nekam dotahl, zije v Anglii. Ja jsem se setkala s mnoha lidmi jinych narodnosti, rada se od nich ucim...co je normalni pro nas Cechy neznamena, ze je normalni nekde jinde. Znam treba lidi, kteri si s tebou nesednou ke stolu i kdybys je na kolenou prosila. Jejich misto je proste na zemi.
P.S. Jsem rada, ze jsi odjela a mate se dobre. Preji hodne stesti a bud otevrena uceni skoly zivota!
Není tady