|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Jsem svedkem neceho co se mi nelibi...trosku priblizim...bydlim u sestry a jeji rodiny.Jeji manzel pochazi z Nigerie .V tom nejak neni problem...problem je v tom ze se nejak nemuzu srovnat se situaci co ted nastala...ja jsem ho vzdy videla jako fajn chlapa...(no asi je porad) jen ted moc premyslim...prijel za nim kamarad z Nigerie a jelikoz je o par let mladsi ,sestry manzel se k nemu chova jak k otrokovi(pry je to u nich normalni) rika mu uplne vsechno co ma delat...vcetne toho jako kdy se ma jit prevlict,osprchovat a tak.Nehlede na to ze od jeho prijezdu tu opravdu pro nej jen slouzi...nosi mu jidlo seka travu ,kdyz potrebuje segry manzel neco donest rekne jen prines mi to....!me se tohle naprosto prici....je mi ho strasne moc lito...ja se s nim kolikrat pokousim komunikovat ale on se snad i boji promluvit....je mi jasny ze se do toho nemuzu michat,,,ale uplne se mi z toho dela zle...mam ted smisene pocity o sestry manzelovi protoze ho ted vidim jak nejakyho otrokare...zadny dekuju ...nic takovyho...jen prines,podej ,udelej ,jdi.......
Mozna tu resim kravinu a chci znat jen nazory ostatnich,ale ja se s tim nejak nemuzu srovnat...vim ze to musim respektovat,ale k lidem se prece ma chovat jako k lidem ne?
((Jo jinak tomu kamaradovi je 34 a segry manzelovi 39...jak byste se chovali v me situaci?Asi si toho nevsimali co?Jenze ja na to myslim 24 hodin dene...:(Jeste jednou rikam ze jinak je jeji manzel vpohode ...tohle obe(i ja i segra )zazivame poprve...k jinym kamaradum se tak nechova...
Není tady
Elementgirl, opravdu ti závidím tvoje problémy, jestli nad tímto přemýšlíš 24 hodin denně. Se máš..
Není tady
říkáš kamarád, jo ? To by si měli vyřešit oni ...
Není tady
kamílku, proč??? Je to docela zajímavý problém.. rozhodně zajímavější než kdyby tu Elementgirl řešila, čím to je, že když někomu dá po týdnu, ztratí o ni zájem...
Není tady
Kamílek napsal(a):
Elementgirl, opravdu ti závidím tvoje problémy, jestli nad tímto přemýšlíš 24 hodin denně. Se máš..
mozna si nedovedes predstavit situaci...
Není tady
Tigger
mě by zajímalo i jak jsi napsala ty :-)))))
Není tady
vašek napsal(a):
ja vim vasku,ze by meli...jen vse co jsem se ucila ve skole o otrokarstvi ztraci pro me smysl...tak nejak mam pocit ze to nebylo jen v otrokarich...
((( Praveze kamarad...tak mu rika....
Je to smutny
Není tady
Element, já bych se teda na to asi taky v klidu nemohla dívat... ale obávám se, že s tím nic neuděláte... doufám, že aspoň k ségře se manžel chová normálně a nikdy třeba ani časem svoje chování nezmění... já bych se toho teda bála a hodně 
Jak dlouho tu bude ten kamarád?
Není tady
vašek napsal(a):
Tigger
mě by zajímalo i jak jsi napsala ty :-)))))
coo?
já nerozumět

Není tady
Tigger napsal(a):
Element, já bych se teda na to asi taky v klidu nemohla dívat... ale obávám se, že s tím nic neuděláte... doufám, že aspoň k ségře se manžel chová normálně a nikdy třeba ani časem svoje chování nezmění... já bych se toho teda bála a hodně
Jak dlouho tu bude ten kamarád?
K segre se bohudik chova uplne normalne!I ke vsem ostatnim!Tohle je prave prvni pripad...proto jsem z toho prepadla a trochu i znechucena...ja to nejak neresim,ale je mi toho chlapa?(kluka) strasne lito...a rada bych mu pomohla ale nejde to...vis aby se tu citil jako na navsteve.Aby si sedl,povidal si s nama,aniz by musel makat(vzdyt je na navsteve prece:(
Není tady
Tigger napsal(a):
kamílku, proč??? Je to docela zajímavý problém.. rozhodně zajímavější než kdyby tu Elementgirl řešila, čím to je, že když někomu dá po týdnu, ztratí o ni zájem...
ted jsem teprve docetla proc si sem dala zrovna toto tema:)))))
Není tady
Element, on to tak možná ani nebere.......To je uplně jiná mentalita, chování......pokud je to v Nigerii běžná věc, nezávidím jim to....ale to ty asi nevyřešíš 
......asi bych to cítila stejně jako ty.....ale já bych na švagra už vylítla 
Není tady

Není tady
Tigger napsal(a):
vašek napsal(a):
Tigger
mě by zajímalo i jak jsi napsala ty :-)))))coo?
já nerozumět
![]()
přeci kdyby mu po týdnu dala a pak ji nechtěl ... 
Není tady
choysia napsal(a):
Element, on to tak možná ani nebere.......To je uplně jiná mentalita, chování......pokud je to v Nigerii běžná věc, nezávidím jim to....ale to ty asi nevyřešíš
......asi bych to cítila stejně jako ty.....ale já bych na švagra už vylítla
No ja se prave taky drzim....on je fakt jinak vpohode...sice na me zkousel neco jako ze je starsi a musim ho respektovat a nemuzu s nim mluvit tak a tak....ale to jsem si s nim vyjasnila...starsi nestarsi...je to segry manzel takze jakypak copak...pro me je kamos a je mi fuk ze mu bude 40.A taky jsem mu rekla ze s nim budu mluvit jak budu chtit a jak si v dannou chvili zaslouzi:)))Je fakt ze do tohohle se plest nemuzu no...ale silene me to trapi...jasny asi ten jeho kamos to tak nejak nebere,ale on je chodici stin v dome....fakt...zacne trochu mluvit kdyz tu svagr neni,ale to jen taky tak potichu...hmm...
Není tady
no tak jsi ho srovnala a to je dobře :-)
Není tady

To je ale zvláštní příběh... no a není tam nějaká možnost zjistit, jak dlouho se znají a jaké měli vztahy spolu předtím... proč vlastně ten kamarád přijel? (A proč mu sakra slouží, že by opravdu nigerijský zvyk?)
Není tady
vašek napsal(a):
přeci kdyby mu po týdnu dala a pak ji nechtěl ...
tak nebuď línej a tu diskusi si vyhledej 
Není tady
já ale línej jsem, a hledat na pc mě nebaví, a ani nemám čas :-(
Není tady
Lil napsal(a):
To je ale zvláštní příběh... no a není tam nějaká možnost zjistit, jak dlouho se znají a jaké měli vztahy spolu předtím... proč vlastně ten kamarád přijel? (A proč mu sakra slouží, že by opravdu nigerijský zvyk?)
Znaji se od malicka...jeho mamka je nej kamoska mamky manzela segry.prijel prave na navstevu...on chce odjet do ameriky z Nigerie pracovat,ale segry manzel ho ukecal at jede radeji do Londyna....takze az se za 3 tydny vraci z5 do Nigerie tak si tam zbali veci a jede z5 do anglie...:(Jestli bude bydlet tu tak si budu muset hledat bydleni protoze tohle bych psychicky nezvladla...ono se to nezda ale je to docela stresujici...ja sice nejsem ten kdo porouci ...ale ja jsem ten kdo to vidi a nic nedela....to je to co me trapi...nejak se s tim nemuzu srovnat... 
Není tady

El...a co jinak?Jak se máte s prckem v Anglii??
Tohle je fakt zvláštní příběh...ale moc nevím co s tím..nebo lépe jak z teho ven no!
Není tady

elementgirl napsal(a):
vašek napsal(a):
ja vim vasku,ze by meli...jen vse co jsem se ucila ve skole o otrokarstvi ztraci pro me smysl...tak nejak mam pocit ze to nebylo jen v otrokarich...
Je to smutny
Tak to skus švagrovi vysvetliť, že jeho správnaie je možno normálne doma, ale tuná to vyzerá čudne... Mali by sa asi torchu prispôsobiť, keď tu obaja fungujú... Možno existuje nejaké vysvetlenie, tak si ho vypočuj a potom napíš 
Není tady
misha88 napsal(a):
El...a co jinak?Jak se máte s prckem v Anglii??
Tohle je fakt zvláštní příběh...ale moc nevím co s tím..nebo lépe jak z teho ven no!
Jinak se mame super:)malej chodi do skolky a uz tak trochu mluvi anglicky:)))Je to sranda:))Jak z toho ven?To bych taky rada vedela...
Není tady
Selima napsal(a):
elementgirl napsal(a):
vašek napsal(a):
Je to smutny
Tak to skus švagrovi vysvetliť, že jeho správnaie je možno normálne doma, ale tuná to vyzerá čudne... Mali by sa asi torchu prispôsobiť, keď tu obaja fungujú... Možno existuje nejaké vysvetlenie, tak si ho vypočuj a potom napíš
No tak tohle jsem zkusila hned prvni den kdyz prijel a svagr mu vrazil do ruky sekacku a nechal ho myt nadobi a on se na oboje koukal...to jem tak jen tak do vetru pred nim prohodila do vetru ze je docela sranda ze udela vse co on chce a jestli mu to prijde o.k.Samozdrejme ne pred kamosem.No skoro se na me urazil:(Takze uz se mi o tom moc mluvit nechce...
Není tady

elementgirl napsal(a):
Lil napsal(a):
Znaji se od malicka...jeho mamka je nej kamoska mamky manzela segry.prijel prave na navstevu...on chce odjet do ameriky z Nigerie pracovat,ale segry manzel ho ukecal at jede radeji do Londyna....takze az se za 3 tydny vraci z5 do Nigerie tak si tam zbali veci a jede z5 do anglie...:(Jestli bude bydlet tu tak si budu muset hledat bydleni protoze tohle bych psychicky nezvladla...ono se to nezda ale je to docela stresujici...ja sice nejsem ten kdo porouci ...ale ja jsem ten kdo to vidi a nic nedela....to je to co me trapi...nejak se s tim nemuzu srovnat...
On ho dokonce i ukecal kde by měl žít a pracovat...?
Bude bydlet u vás a sponzorovat a posluhovat rodine tvé sestry? Huh.. nee, mozek mi to nebere. I kdyby byli ti nejleší kamarádi a vaše rodiny spřízněné duše až za hrob, toto přece není kamarádské jednání ba právě naopak.
Není tady