Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 1. 5. 2007 14:07

cilka
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: ústecký kraj

Re: Neco pro zeny.....

jenik napsal(a):

Asi opravdu nejlepsi boj (mozna tvrde slovicko) s odchazejicim partnerem svest tak, ze mu clovek ukaze ze se jiz od neho odpoutal a ze ma take svoji cenu.

BINGO!!!!!

Není tady

#77 1. 5. 2007 14:08

cilka
♥♥♥♥♥♥♥

Marie, neměla jsem na výběr, museli jsme jíst a platit účty...... Jen jsem častěji a častěji žasla nad tím, koho jsme si to vzala...

Není tady

#78 1. 5. 2007 14:14

jenik
♥♥♥♥---

Re Marie> Ja cesticku teprve hledam, ale proc pises nekdy jen na chvili???
Ja vim kudy jit, ale to bahno me i po 3 mesicich taha sem a tam, sam jsem si myslel, ze se z toho oklepam lehceji, jinak bych tu take ani nebyl........

Není tady

#79 1. 5. 2007 14:16

jenik
♥♥♥♥---

Cilka, to te pak tak zklamal? Vypada to, ze jsi mu do dneska neodpustila, co?

Není tady

#80 1. 5. 2007 14:21

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Když Jeníku - ona Cilka zažila za čtyři, a to tu nikdo nejsme potrefený nudným životem... lol
Popravdě se spíš nutno divit, jak moc odpustila. smile

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#81 1. 5. 2007 14:23

Marie N
♥♥♥♥♥♥-

Cilko,
taky se mi otevřou někdy oči víc než je zdrávo..... vím o čem mluvíš stolt

Jeníku,
píšu to z vlastní zkušenosti. Bylo by to na román dumbom  Cestičku jsem hledala, našla, vydláždila, velká povodeň jí zničila a nejsem si jistá jestli mám materiál na novou. 3 měsíce jsou krátká doba - já to bahno odhazuji lopatou ještě po cca 3 letech, někdy je ho míň, někdy víc. Musíš vytrvat a nevzdát se !!!! Je dobře, že tu jsi - je tu spousta hodných lidí, kteří se ti pokusí pomoci. Já jim vděčím do dneška.

S ženou je to jako s obrazem, hlupák nepozná jakou má cenu dokud nezjistí jak mnoho je za ni ochoten dát druhý.

Není tady

#82 1. 5. 2007 14:24

jenik
♥♥♥♥---

za ctyri, ja myslel ze kdyz se clovek jednou spali, da si bacha dvojnasob... za ctyri jiz beru jako lehkovaznost..
nebo jak to je?

Není tady

#83 1. 5. 2007 14:27

cilka
♥♥♥♥♥♥♥

jeniku a co bych mu podle tebe měla odpustit? On podle sebe neudělal nic špatně, jestli to bylo špatně podle mne, to už je má věc ne? Naopak mi dost věcí dal.... Asi by jsi nevěřil, že mi doteď chodí vařit kafe? A mému příteli z babinetu taky....
Víš prožívání každé události se v závislosti na čase liší, když ti teď vytrhne doktor zub, budeš to prožívat jinak než zítra. Myslíš, že se stejně budeš cítit za deset let? sTEJNĚ TAK JÁ (blbá klávesnice smile ), to co vidím dnes, zítra bude jinak, protože do té doby jistě poznám něco dalšího o ovlivní moje  chápání a vnímání. Já se na něj nezlobím, naopak je to můj kamarád a kdykoli bych potřebovala, tak vím, že klidně o půlnoci přijde smile Ale prošla jsem údobím, kdy jsem litovala, že jsem ho vůbec kdy poznala...

Není tady

#84 1. 5. 2007 14:28

cilka
♥♥♥♥♥♥♥

lupina montana napsal(a):

Když Jeníku - ona Cilka zažila za čtyři, a to tu nikdo nejsme potrefený nudným životem... lol
Popravdě se spíš nutno divit, jak moc odpustila. smile

nepřeháněj..... ber to tak, že chci dál žít, jinak to pak dělat nelze
ale přeháníš hezky smile

Není tady

#85 1. 5. 2007 14:29

cilka
♥♥♥♥♥♥♥

Jeníku, lupina to napsala jako hovorový pojem.....
ale spálit se jednou neznamená, že už se ti to nestane, ba právě naopak a úplně stejně, pokud to všechno nepochopíš a nezjistíš, že TO máš v sobě.

Není tady

#86 1. 5. 2007 14:32

jenik
♥♥♥♥---

Re Marie> Koukam, ze se v tom take pekne placas, ale 3 roky je hruzna doba. Drive jsem koukal jiste do budoucnosti, ted resim tak dva dny dopredu. Paradox ,ze?
Jo, taky jsem rad, ze jsem sem zabloudil mezi babinec, i kdyz si pripadam jako fnukal, co naplat kazdy chlap neni od prirody bojovnik, nekdo se asi musi nejdrive obrnit, a jak vidim, neco to bude citove stat, a taky uz stalo.

Není tady

#87 1. 5. 2007 14:36

666salome
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Moravěnka
Web

va No jo, on jeden neví, co ho kdy potká dumbom máme taky jen jeden účet a to můj a z něj vše platím roll no aby mi jednou nezůstaly jen ty dluhy vissla v srpnu spolu budeme 17 let a jednou jsme dole podruhé nahoře, když je nejhůř říkám si bude líp a myslím na to hezké a když je už dlouho pohodově, začne mi svítit někde v dálce výstražné světýlko a už se připravuji na něco co zaručeně přijde a věřte, že zatím vždy nějaká ta pohroma přišla lol ale protože to očekávám nejsem zase tak překvapená ono opravdu záleží na toleranci a možná jednou budu psát do úplně jiné rubriky a ronit tady krokodýlí slzy grater

************Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola ************
http://smajlici-1.ic.cz/znameni/1/rak.gifhttp://smajlici-1.ic.cz/zvirata/9/073.gif
************ Nevěřím na zázraky  -  spoléhám na ně ************

Není tady

#88 1. 5. 2007 14:38

Marie N
♥♥♥♥♥♥-

Jeníku,
plácám se v tom jak hadr ve větru stolt Na ty tři roky jsem to natáhla svou vlastní blbostí, růžovýma brýlema, bojem s větrnými mlýny. No prostě jsem na zabití. A to ještě nevím kdy to skončí....  není to paradox, já už teď někdy plánuji jen minutu dopředu - ale než to naplánuji, minuta uteče a plánuji znova big_smile big_smile  Zabloudil jsi na babinec - někdy i blázinec. Jen fnukej, to totiz není fňukání, ale výkřik o pomoc. Tak křič!!!! Až budeš mít čas, pročti jiné příspěvky a tam pak poznáš co je to bezpředmětné fňukání nad banalitama.....

S ženou je to jako s obrazem, hlupák nepozná jakou má cenu dokud nezjistí jak mnoho je za ni ochoten dát druhý.

Není tady

#89 1. 5. 2007 14:39

jenik
♥♥♥♥---

Re Cilko> chvile koukam, jak jsi prosla hodne veci s noblesou, i kdyz to asi nebylo vzdy uplne tak?.
Take jsem psal, ze obcas pocitim vztek a horkost, ale v tomhle tom ja uz ted koukam dopredu, ze to ze me jednou spadne, tim ja jsem si jistej. V zivote jsem zatim neodpustil jednomu cloveku, byl to kamarad do kseftu, ale znas to, jeste ted me je z neho zle, ale vim za 5 let nad tim mavnu rukou. Tak nevim proc bych mel citit zast proti nekomu s kym jsem zil 15 let, musel bych se stydet sam za sebe.

Není tady

#90 1. 5. 2007 14:39

Marie N
♥♥♥♥♥♥-

Salome,
nestraš!!! Raději stále piš do stejných rubrik a nepřivolávej pohromy. není lepší pečeníčko ? big_smile big_smile

Není tady

#91 1. 5. 2007 14:42

cilka
♥♥♥♥♥♥♥

nevím jeníku jestli jsem tím prošla s noblesou, myslím, že jsem tím vším prořítila jak splašená kráva.....
neplánuj, prožívej...... každou minutku.... my inteligenti, přeci zvládnem chaos smile

Není tady

#92 1. 5. 2007 14:42

cilka
♥♥♥♥♥♥♥

salome, vyndej si baterky, nebude nic svítit

Není tady

#93 1. 5. 2007 14:47

666salome
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Víš já nestraším, už jsem si s tím svým taky ledacos zažila, myslela jsem si že už je dostatečně dospělý - vyspělý aby ho jen tak něco nesebralo, ale dobrý šok jsem měla když mu bylo 33 on ty "kristovky" tak strašně žral a nemohl to stárnutí překousnout, že jsem si uvědomila, že ho vlastně vůbec neznám roll a po dlouhém manželství a dvou dětech mě stále něčím překvapuje va a doufám, že se naučí důstojně stárnout, prostě přijmout svůj věk, každý je tak mladý jak si umí připustit - ráda říkám vyzrávat, ale to je zatím ve hvězdách ...........stolt

http://smajlici-1.ic.cz/znameni/1/rak.gifhttp://smajlici-1.ic.cz/zvirata/9/073.gif

Není tady

#94 1. 5. 2007 14:51

666salome
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Ne ne lol já je tam - ty baterky pěkně nechám, když nesvítilo to varovné světýlko já všechny průsery obrečela a nemohla to hodně dlouho rozdýchat a trpěly tím i děti, teď když vidím, že se zase něco chystá, snažím se udělat si svůj program s možností, že se k nám přidá, ale bez donucení - rozhodnutí nechávám na něm a ejhle ono to docela funguje, jakmile zjistil, že pro mě není pán Bůh kolek kterého se točí svět a já nejsem jen panenkou na hraní ale tvor s vlastní vůlí funguje to daleko líp - někdy je jak dítě zkouší co vydržím a já mu na to skočím dumbom

Není tady

#95 1. 5. 2007 14:55

jenik
♥♥♥♥---

Re 666salome> no vidis, to je to jak proste kazda ma jiny pohled na polovicku.
Ja jsem si v 30 rekl, ze jeste v 45 ubehnu 10km, makal jsem skoro kazdy den, cvicil, 1x tydne behal 7km, 1x mesicne 10km, proste jsem se chtel citit fajn. Po odchodu drahe to na me tak padlo, ze jsem padl o 10kg dolu, coz je pri me postave dost. Snad se vzpamatuji a zase zacnu. I tento cas jsem kradl na ukor menzelky.
Tak proste ber partnera jaky je, ma zase jiny klad, treba tim, ze te stale prekvapuje.

Není tady

#96 1. 5. 2007 15:02

666salome
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Jo jo já ho taky tak beru - chodí rád na fotbal - já ne, tak chodí sám a já ten čas využívám zase pro sebe gloria ráda jezdím na kole nebo vyrážím do lesa se psem, ale on že ho bolí nohy atd atd tak ho prostě nenutím a užíváme si každý toho co chceme a pak si zase užíváme když jsme spolu a dělíme se o zážitky wink

Není tady

#97 1. 5. 2007 15:09

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

vašek napsal(a):

jenik

neřízená střela, je to přesný takže hlavně nečekej nějakou logiku apod. to řízená střela nemá, doporučuju vídat se co nejmíň a vyřešit co nejdřív, ušetříš si hodně trápení ...

co se tyče klidného života, ony to občas holky chtěj nebo si to myslí, ale většinou to tak neni ...

Cilko vzpomínky jeho žena má, ale k čemu budou ...?

Vašíku, predstavy o tom, čo to je "klidný život" môžu byť tak strašne, ale strašne odlišné... A muži sú často presvedčení, že keď "klidný život" podľa ICH predstáv vyhovuje IM, musí predsda vyhovovať aj žene... Priam to živo počujem :"Čo furt máš, vedieme pokojný, príjemný, život - čo by si , preboha, ešte chcela??? " A potom sa čudujú aj ušami, že im žena po čase odíde... Nehovorím, že to prípad jedného alebo obidvoch z vás; ono je aj veľa žien, ktoré len postupne a vylučovacou metódou prídu na to, čo vlastne chcú; ale poznám aj také prípady, že veľmi dobre vedia, čo chcú, mužovi to aj povedia, ale on je pohodlný niečo zmeniť... však jemu je fajn, tak čo by vymýšľal...?! dumbom

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#98 1. 5. 2007 15:12

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Jeníku, nejsi náhodou narozen ve znamení Panny?

Není tady

#99 1. 5. 2007 15:13

jenik
♥♥♥♥---

Ne ne, proc?

Není tady

#100 1. 5. 2007 15:17

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Ani přesně nevím - tak mi to připadalo. Taková ta tvoje preciznost... a taky nepůsobíš jako nějakej mačo...tak proto. Ale to máš fuk, není to zas tak důležitý.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí