6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
KALIK napsal(a):
jeníku, já myslím, e si nabral správný směr a a se to troku poladí, e to bude u jen lepí a lepí a nenaděje se a přijde ti do cesty supr enská a to právě v okamik, kdy si bude lebedit a uívat tu svobodu
Ona kytka pro enu je jistě fajn, kadá by ji chtěla aspoň jednou denně, ale kdy nakonec je jednou denně, u to vnímá jako normální věc, obyčejnou, nezajímavou stejně jako kdy si kadé ráno musí čistit zuby, prostě vednost. Kdy se ale z dávání kytky (dárků) stane něco zvlátního a obřadního, bude si toho ena více váit a bude na to vzpomínat a nebude u říkat kamarádkám: "Tak ten můj mi u zase přinesl tři karafiáty, jako kadý měsíc. Je to milý, ale nudný" ale bude říkat: "Dámy, já toho svýho miluju, včera mi přimesl kytku jen tak a to jsem neměla ani narozeniny. On je tak pozorný. Já ho fakt miluju"
To isté sa dá ale poveda aj o vyváraní dobrôt drahému, o sexe... Vetko môe časom zovednie, nie? Zato si hádam nebudem sex anova na 2x ročne, aby mi nezovednel... ?
Není tady
Mozna je to tim, ze kdyz neco clovek (nebo nekoho) ma, za cas mu to zevsedni, nevazi si toho, je to pro nej stereotyp, nuda a nevim co jeste. Kdo z Vas to aspon na chvilku nezazil, je stastny clovek. A kdo se s timto nevyrovna, bude hledat stale. Tim netvrdim, ze je to spatne, jsou hledaci a jsou lide, kteri si to porovnaji v hlave a hledaji v tom, co uz maji. Nekdy pri hledani a preskakovani clovek najde to lepsi, nekdy presedla na to horsi. Kazdy ma moznost volby.
PS1 Kaliku, cistit zuby si kazde rano preci nemusis, jen si musis uvedomit, je-li lepsi si je cistit nebo necistit.
PS2 Kaliku, take jsem si uz vsimnul, ze zensky touzi po poradnem trotlovi, ktery jim dava co proto (az se nekdy divim, co si ty zenske nechaji libit ... nekdy tomu proste nerozumim a asi neporozumim ... a tak si rikam, dobre jim tak, aspon jim nezevsedni, ze?).
Není tady
Tak jeniku, neospravedlňuje a ani relatívne nedávne sklamanie... Buď som mu, alebo tvoje tvrdneie neplatí na 100% ien. Vyber si...
Není tady
Selimo, myslis tim PS2? Jiste to neplati na 100% zen, ani dany trotl neni 100% trotl, nikdo neni 100% at v dobrem ci ve spatnem smyslu.
Jiste ne kazdodenni priklady, ale casty jev:
Mam kamarada, je to z meho pohledu chlapa fajn chlap, je s nim ve spolecnosti sranda, je spolecensky, zabavny, syn ho ma rad a on se o nej dobre stara, ale jak se chova k manzelce hanba blit. Pritom okouzluje vetsi cast zenskejch...
Mam kamarada, je to z meho pohledu fajn chlap, je spolecensky, ukecany, tolerantni, spolehlivej,dobre se stara o dcery a ma je rad, ma rad i manzelku, ale obcas jednou dvakrat tydne si poradne prihne, ze se vraci rano nebo az druhy den, obcas si zabaka automaty, obcas si nekde prisu..ne.
Mam kamarada, takovy hodny chlapek, moc toho nenakeca, je pracant, mezi lidi moc nechodi, vernas, klidas a celkem zasadovej chlap, a hle, jeho manzelce se to nelibilo,nuda, stereotyp,, tak po 17 letech a dvou detech lita po zabavach a taha se kde s kym...
Ale je fakt, ze mam i jednoho kamose, kde vse po mnoha letech probiha vse v pohode, bez vaznych skobrtnuti a oba jsou v poho, asi se opravdu nasli (teda zatim).
Není tady
Ahoj Jeniku, v podstatě jsi u vyčerpal vechny monosti
Není tady
Nejde o moznosti, ...
Ale je fakt, ze to jsou opravdove zivoty kolem me, ale jiste nic neni jen dobre nebo jen spatne, cemu se obcas podivuji ja, pro jineho muze byt in a dokonce pritazlive. Nikomu to neberu. A nebo se s tim nekteri proste uz jen zjiji a zvyknou si na to.
Stejne tak i ja muzu byt svym postojem uslapnuty, je mi to fuk...
Není tady
Nedoma napsal(a):
To má, Kaliku, pravdu. Aby ale neříkala: Holky ten můj dones včera kytku JEN TAK!!! By mě zajímalo, co zase proved, hihihi!!!
Není tady
teda jeníku, z tebe je ale pesimista ...
Není tady
Spatne pochopeno, zadny pesimista.
Znam sve pocity, sve moznosti, sve zisky, sve ztraty, a ac ziju ze dne na den vim i smer kterym chci jit abych byl v ramci sebe spokojeny. A jestli se budu citit spokojeny, co je na tom pesimistickeho?
Jak jsem psal, jsem sam a zacina mi to vyhovovat, mam za sebou hodne prace z ktere mam radost a jsem i tak trochu pysny, ze jsem to dokazal. To je pesimisticke?
Není tady
jenik napsal(a):
PS: Kdyz po sobe precitam co jsem ted napsal, premyslim jestli opravdu nejsem tak trochu sebestredny sobec, ale co, je mi to opravdu fuk....
ale nejsi a udělal jsi mi svou dlouhou statí velkou radost...jak kvůli tobě, tak kvůli mě samé ... i mě to pomohlo srovnat si pár věcí a za to ti dík...a dík i za to, e člověk kdy chce, přeci jen se můe poučit ze ivota druhých...
Upravil(a) Heřmanka (5. 2. 2009 20:40)
Není tady
jenik napsal(a):
Spatne pochopeno, zadny pesimista.
Znam sve pocity, sve moznosti, sve zisky, sve ztraty, a ac ziju ze dne na den vim i smer kterym chci jit abych byl v ramci sebe spokojeny. A jestli se budu citit spokojeny, co je na tom pesimistickeho?
Jak jsem psal, jsem sam a zacina mi to vyhovovat, mam za sebou hodne prace z ktere mam radost a jsem i tak trochu pysny, ze jsem to dokazal. To je pesimisticke?
dobře, tak ne pesimista, jsi jen realista
začíná ti vyhovovat samota ? vítej v klubu, takových nás je tady myslím víc. jen něják uvnitř cítím, e to asi není dobře
Upravil(a) PPavlaa (6. 2. 2009 7:15)
Není tady
Pavli, proč ty stesky, vdy být single je dnes tolik IN
promin, SI
Není tady
Peo, u nějákej ten pátek se známe, tobě nic vysvětlovat nemusím
Není tady
Zdravim zase po nejakem case tady.
Co bych tak Vam napsal?
Snad jen ze mi je celkem fajn, i kdyz jsem sam a popravde ani nikoho nehledam, jsem spokojeny.
Jsem spokojeny se sebou, kam jsem se posunul, co jsem jse za toto obdobi dokazal,
jsem totalne samostatny, nic pro me neni problem a to doslova (nejake prani, zehleni, uklid atd.. nad tim se jen usmivam), predelal jsem totalne svuj domov (za ty 2,5 roku
6 mistnosti, vse jsem si navrhnul a zaridit sam, z minuleho zivota nezustalo vubec nic puvodniho, nakonec to jsem tu nekdy pred 2 roky slibil), naplno uz taky sportuji, beham, jezdim na kole,cvicim (taky jsem byl pekne po rozvodu jak psychicky tak fyzicky zmordovany, ale uz se mi vraci ta puvodni silla a radost z pohybu). Muzete si myslet co chcete, ale je me fakt fajn.
Ano, obcas se mi jeste zasteskne, obcas mi chybi, nekdy bych ji chtel i videt, obcas me je to lito, nekdy se zamyslim jestli jsem opravdu nebyl tak spatny jak me rikala pri rozvodu, nekdy je me smutno, ... ale uz to beru tak, ze se to stalo a co nemohu uz ovlivnit, nema cenu se v tom dloubat, i kdyz jsem musel zahodit hromadu let historie na kterou nemam s kym vzpominat.
A co me ceka? S kamaradama pojedu na Berounku, pak na Slovesko do termalu, a do konce roku chci kompletne dokoncit do detailu exterier baracku.
Tak se tu vsici mejte, chtel jsem jen o sobe dat vedet, jelikoz mnoho z Vas tu muselo vydrzet hromadu mejch drivejsich plačtivejch prispevku co a jak .. a jak a co atd.. (nekdo se me snazil utesit, nekdo drsne kritizoval, ale oboji melo svuj smysl) ja si ted jen reknu: Jake si to clovek udela, takove to ma.
Zase za nejakou dobu zase cus
Není tady
Jen bych chtěl říci, e historie je historie a ta ti zůstane, i kdy nemá s kým na ni vzpomínat
Není tady
Jeniku, je supr číst, e to prostě jde. Člověka to posune někam dál, take hodně těstí!!!
Není tady
A jak je na tom Jenik dnes?Doufám,e stále lépe...
Není tady
dzifdayly napsal(a):
A jak je na tom Jenik dnes?Doufám,e stále lépe...
nerozumím otázce, mám za to, e tu psal pár dní nazpět, jak na tom je
Není tady
supr Jendo
Není tady
Zdavim vsechny po lete.
Ani nevim co bych psal, je me proste fajn, delam si a bavim se jak se mi zachce.
A verte neverte, vidim ze i nekoho zajimam, ale me je to fuk, nechci na tomto mem stavu nic menit.
Ted se nevenuji ani tak praci a domu, ale venuji se sobe, myslim tim bavim se sportem (beh,kolo,cviceni).
Jo, taky byvalou manzelku jsem videl s pulrocnim ditkem, bylo to fajn ji videt spokojenou, ale jeste mi to dalo zabrat. No co se da delat, to je zivot.
Tak se tu mejte, a zase nekdy cau
Není tady