Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 1. 5. 2007 10:23

jenik
♥♥♥♥---

Re: Neco pro zeny.....

Re all> musim priznat, ze se trefujete do cerneho, proste urcita pevna jistota, ale asi malo vzrusa a nuda... loni 3 dovolene (Kypr,Slovensko,Turecko), k 32 narozkam seskok na tandemu, nejaky ten vylet na kole, vecere,.... ale proste laska vyprchala, je mi jasne, ze chce zkusit neco jineho... no co naplat

Není tady

#27 1. 5. 2007 10:26

jenik
♥♥♥♥---

Zeny prominout, jsem rad ze tu vidim Vaska, pohled chlapaka, ktery asi necim podobnym jiz prosel me jiste da druhy pohled na mou situaci a pocity.

Není tady

#28 1. 5. 2007 10:29

vašek
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Most

nejlepší pohled by ti dal Doublex byl před 2 rokama ve stejném problému a teď se bude ženit :-) vidíš, že to půjde dál jen se musí trochu bojovat ...

Není tady

#29 1. 5. 2007 10:32

cilka
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: ústecký kraj

jenik napsal(a):

Re all> musim priznat, ze se trefujete do cerneho, proste urcita pevna jistota, ale asi malo vzrusa a nuda... loni 3 dovolene (Kypr,Slovensko,Turecko), k 32 narozkam seskok na tandemu, nejaky ten vylet na kole, vecere,.... ale proste laska vyprchala, je mi jasne, ze chce zkusit neco jineho... no co naplat

Tohle je jeden z důvodů, jeníku..... ty jsi prostě tak dokonalý.....

Není tady

#30 1. 5. 2007 10:36

vašek
♥♥♥♥♥♥♥

a to je právě může být ta nuda, nemusela se snažit a měla všechno, to se mi taky celkem dařilo ... jenže po bitvě je každej generál

Není tady

#31 1. 5. 2007 10:40

jenik
♥♥♥♥---

Vasku ja vim, jen v hlave si musim zasunout nekam tech 10 alb fotek a zazitku, a mam pred sebou dalsi "prijemne" veci jako finance, atd... proste chutovka, ale to asi budu muset nejak polknout, jak to dopadne netusim protoze ma draha mi ted pripada jako nerizena raketa...

Není tady

#32 1. 5. 2007 10:43

jenik
♥♥♥♥---

Re Cilka> Nejsem dokonaly, jen jsem proste nemel rad houpacku, proste klidny a zodpovedny zivot, ale proste to neni to prave, ze ? Ted to vidim... proste jsme zili jak jsem chtel ja, ale moje zena je zivel...

Není tady

#33 1. 5. 2007 10:49

cilka
♥♥♥♥♥♥♥

a napado tě vůbec, že i tvoje žena má zážitky v zpomínky?

Není tady

#34 1. 5. 2007 10:57

jenik
♥♥♥♥---

Kdybych v to neveril, snad bych vubec nebyl na tomto foru. Rad bych slysel co citi zena,  kdyz ac ze zamilovanosti k jinemu odpustila muze po takove dobe. I kdyz to budou jen subjektivni pocity kazde z Vas.
Ja jsem jeste zadnou neopoustel, tak se do teto pozice tezko mohu vcitit, mozna i proto nemohu vse uplne pochopit.

Není tady

#35 1. 5. 2007 11:01

vašek
♥♥♥♥♥♥♥

jenik

neřízená střela, je to přesný takže hlavně nečekej nějakou logiku apod. to řízená střela nemá, doporučuju vídat se co nejmíň a vyřešit co nejdřív, ušetříš si hodně trápení ...

co se tyče klidného života, ony to občas holky chtěj nebo si to myslí, ale většinou to tak neni ...

Cilko vzpomínky jeho žena má, ale k čemu budou ...?

Není tady

#36 1. 5. 2007 11:14

cilka
♥♥♥♥♥♥♥

není sám koho to bolí, to jsem myslela těmi vzpomínkami.....
ať je to jak chce, z nějakého důvodu žena odešla, i když byl tak skvělý jak tu vyjmenovává, tak byl tak skvělý jen podle sebe, ne pro ně dva. A tak moc neřízená střela to teda nebyla, když vydržela 15 let.
jeníku natvrdo a narovinu... Tady na babinetu jsem potkala muže, který byl v úplně stejné situaci jako ty s rozdílem toho, že měl tři děti. Taky od něj odešla žena k jinému.... Celé roky nedělal nic jiné, než se snažil aby jeho žen a a rodina byli šťastní. Stejně odešla........ A byla šťastná. On ne, jeho život pro něj skončil. Coby kdyby mu vůbec nepomohlo.
Já jsem až po seznámení s ním podala žádost o rozvod, manžel mne obvinil, že já jsem rozbila šťastnou rodinu, ale nedávno z něj vypadlo, že už půl roku předem hledal byt. A přitom pořád chodil a říkal jak on to vše myslel dobře, jak dělal dobře a jak já jsem nevděčná. A přitom byl on první kdo navrhl konec. Ale já ho uskutečnila.

Není tady

#37 1. 5. 2007 11:31

666salome
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Moravěnka
Web

tummenupp jo jo Cilko někdy mi to tak připadá, že jeden prostě toho druhého raní a víceméně odkopne a pak se strašně diví roll když se ta jeho drahá polovička z toho srabu posbírá, rozsekne to a začne znovu žít cool

************Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola ************
http://smajlici-1.ic.cz/znameni/1/rak.gifhttp://smajlici-1.ic.cz/zvirata/9/073.gif
************ Nevěřím na zázraky  -  spoléhám na ně ************

Není tady

#38 1. 5. 2007 11:32

vašek
♥♥♥♥♥♥♥

nevím, kdy by ji ty vzpomínky trápily podle mě by neodešla a spíš řešila co jí ve vztahu vadí ... protože kdo se cítí teď líp ? Podle mě si řekne jen vzpomínky a tím to skončilo ...

no vidíš Jeníku tady máš další příběh jak i Georgovi a Cilce se změnil život na ruby a dnes ... :-))

Není tady

#39 1. 5. 2007 11:33

vašek
♥♥♥♥♥♥♥

666salome napsal(a):

tummenupp jo jo Cilko někdy mi to tak připadá, že jeden prostě toho druhého raní a víceméně odkopne a pak se strašně diví roll když se ta jeho drahá polovička z toho srabu posbírá, rozsekne to a začne znovu žít cool

no možná se diví, možná jí je to jedno, možná zavidí ...

Není tady

#40 1. 5. 2007 11:35

jenik
♥♥♥♥---

Cilko, prominte, ted se chovate jako klasicka zena ktera zacne kolem sebe kopat a rikat 'jste vinen'...
Vim ze nejsem dokonalej, proste nejaky jsem, stejne jako moje zena. Jak nekdo psal drive, na vztah jsou dva, a jeden to proste nezvladne. Proc me zena opustila, proste ji neco chybelo, tvrdil jsem neco jineho? Jen jsem se tu snazil nastinit, jak jsem nas vztah videl ja, a co by Vam na nem vadilo ci chybelo. Kdyz napisete nuda, reknu ano nuda. Byl jsem pro sebe, asi ano. Kdyz reknete vsednost, ano reknu vsednost, vice citu, reknu ano. atd. atd..
Vim ze ona udelala vice vstricnosti nez ja, nejsem az takovy jesita, abych to nedokazal tady priznat.
Ale proc nam muzum tak neustale neduverujete ze to co rikame, taky tak citime (opet to jen muj pocit)?
A nerizena raketa? Mluvim o soucasnem stavu, v manzelstvi byla zodpovedna a tolerantni zena, v podstate nemohu rict ani popel, i kdyz mela take sve, ale kdo nema?.

Není tady

#41 1. 5. 2007 11:43

cilka
♥♥♥♥♥♥♥

Jeniku, píšu pořád, hlavu vzhuru, život nekončí ale začíná
Když někdo napíše - nuda - proč píšeš nuda?
Víš Jeníku, já věřím, že to co píšeš si taky myslíš, v tomhle jsem spíš chlap, protože dělám to samé.
tedy neřízená raketa, protože jsi ji vlastně nikdy neznal.....

Není tady

#42 1. 5. 2007 11:45

Salen
♥♥♥♥♥♥-

Jeníku,
všechno přijde, neboj se. Ale je to o čase a bohužel ne v týdnech, ale měsících, u někoho i v letech. Počítej že ta zamilovanost, kdy nevidí, neslyší, trvá půl roku až rok a půl. Pak to přijde - vzpomínky, stesk i u ní. Je samozřejmě možné, že pokud jste spolu nemohli mít dítě a s jiným to půjde, zůstane tam, kde bude moci mít rodinu.
Já jsem přesně rok po okamžiku, kdy se bývalý zamiloval (po 23 letech manželství). Takže si pomatuju velmi živě ty pocity a stavy, které právě prožíváš. Ale pomalu se ti to už zhoupne. Na dně už jsi byl. Ještě pár měsíců budeš někde dole, ale už to půjde nahoru. Já jsem si včera poprvé uvědomila, když jsem byla na "čarodějnicích" že už nemyslím na bývalého, že mi myšlenky lítají už normálně skoro jako dřív :-) .
Jediná rada - snaž se, abyste vše řešili v klidu a i kdyby to skončilo oravdu rozchodem, abyste zůstali přáteli. Já vím že cítíš zradu, že ti moc ublížila .... ale co víš .... třeba jí za čas poděkuješ.
A to jak jste žili - já bych to brala okamžitě, mě by to třeba úžasně vyhovovalo. A víš kolik takových ženských je kolem tebe? A kytka každého 1. .... no jsi programátor :-), ale přesto to musela být milá jistota.

Forest Gump:  Život je jako bonboniera, nikdy nevíš co ochutnáš.

Není tady

#43 1. 5. 2007 11:45

cilka
♥♥♥♥♥♥♥

a prosím, nevykej mi, zas o tolik starší nejsem smile
přestaň se zabývat tím co tvoje žena..... i kdyby ti tu tisíc dalších napsalo co cítilo.... pořád to působí jAKO BYS CHTĚL SLYŠET, ŽE SE MÁ ŠPATNĚ, ALE UVĚDOM SI, ŽE SE MÁ DOBŘE (velká písmena omylem), má se tak dobře, že šla jinam. Jinak by to přeci nedělala ne?

Není tady

#44 1. 5. 2007 11:52

vašek
♥♥♥♥♥♥♥

cilka napsal(a):

Jeniku, píšu pořád, hlavu vzhuru, život nekončí ale začíná
Když někdo napíše - nuda - proč píšeš nuda?
Víš Jeníku, já věřím, že to co píšeš si taky myslíš, v tomhle jsem spíš chlap, protože dělám to samé.
tedy neřízená raketa, protože jsi ji vlastně nikdy neznal.....

Cilko podle mě se pleteš, protože když se to takhle pos.re tak opravdu se chová jak neřízená střela i moje BM, to se za pár měsíců změní, mě pak taky řekla že to dělala naschvál a proč to neví... takže věřím to, že když mu vzala všechny prachy a nedá se s ní mluvit, že to prostě má v hlavě dočasně mimo...

Není tady

#45 1. 5. 2007 11:55

Salen
♥♥♥♥♥♥-

Ona mu je nevzala, sám jí je na účet posílal, ne? :-) A dokonce mu i nějaké hodlá dát, jak Jeník píše. Akorát že holt teď má pocit, že ten druhý je úúúúúplně jiný a samozřejmě lepší. Realita přijde - vždycky přišla :-).

Forest Gump:  Život je jako bonboniera, nikdy nevíš co ochutnáš.

Není tady

#46 1. 5. 2007 11:58

vašek
♥♥♥♥♥♥♥

no za horší by těško šla, že ale lepší a horší je relativní a rychle se to mění ... to bych nechal být. Spíš bych řešil co bude dělat Jeník ...

Není tady

#47 1. 5. 2007 12:03

cilka
♥♥♥♥♥♥♥

a srovná to jeník tím, když tu bude vyjmenovávat co kdy pro ní udělal? změní to nějak tím, že bude říkat jak by ji chtěl zpět? Ať udělá co chce, i kdyby si oči vyplakal, situci nezmění..... Řekla jsem, že se jeho paní nedivím, že šla pryč, ale on to nechápe, poukázala jsem na to, co sám psal.... Prostě to nejde změnit a čím dřív si jeník uvědomí, že ona je jinde a s ním dál nepočítá, bude mu líp. A k čemu pomůže znát názory těch keré odešly? vždyť kolik lidí tolik názorů a žádný člověk neodejde do horšího. A pokud jo, tak co, je to jeho věc. Pokud žil jak nejlíp uměl, dával své ženě to nejlepší co mohl, má svědomí čisté, nemá se zač stydět a jaké-koli další pitvání v té věci mu nic nepřinese. Jen pokud nebude s někým souhlasit, bude se čílit a metat blesky na jiné, jenže jiní můžou vifět to, co on ne.
není na sv ětě sám komu se něco podobného stalo, ať s penězi nebo bez, to je fuk, hlavně, že v tom nejsou děti. Ona si vybrala na to má právo, jestli za sebou nechá smutného chlapa, nebo trosku, či naopak sebevědomého, mladého muže není jen její zásluha.
Vašku, ty, hezkej, volnej chlap..... co děláš teď doma sám?

Není tady

#48 1. 5. 2007 12:09

vašek
♥♥♥♥♥♥♥

Já ? lolloltummenupp to jsi mě dostala godlike

se učím, se učím a nudím a čtu babinet .......... prej je holek spousta ale neni to pravda, jen to neříkej Jeníkovi reta

A jak to jde u vás?

Není tady

#49 1. 5. 2007 12:10

jenik
♥♥♥♥---

Jiste Cilko, vim co pises a jak to myslis. Nemusela jsi psat velka ani omylem.
Takze natvrdo jsi me dala do urcite roviny, vztah navzdy zahodit a zasunout do pozadi myslenek.
To co tvrdi Salen, ze obcas citim krivdu, je to takovy kolotoc pocitu a vzdy nektery vyplave na povrch.
Koukam profese spojena s pc desi, co? Me uz take, resp. jak jsem ji provozoval, prisel do prace a jeste delal nekdy i do noci. Takze vzdy je neco za neco, a ja jsem si vybral spatne. Nic se nema prehanet

Není tady

#50 1. 5. 2007 12:12

Lil
♥♥♥♥---
Místo: Morava

cilka napsal(a):

a prosím, nevykej mi, zas o tolik starší nejsem smile
přestaň se zabývat tím co tvoje žena..... i kdyby ti tu tisíc dalších napsalo co cítilo.... pořád to působí jAKO BYS CHTĚL SLYŠET, ŽE SE MÁ ŠPATNĚ, ALE UVĚDOM SI, ŽE SE MÁ DOBŘE (velká písmena omylem), má se tak dobře, že šla jinam. Jinak by to přeci nedělala ne?

Já bych ty velký písmena tam nechala.
Já bych taky chtěla slyšet že bejvalej je na tom mizerně a že se pro mě trápí. To je přirozený (a sobecký).
Samozřejmě netrápí, proč by měl, on mě nechal ne já jeho. To je můj problém.
Na druhou stranu by mi i pomohlo vědět opak, pak bych měla alespoň jakoužtakouž naději že je možné vstoupit do stejné řeky 2x.

Já když byla zamilovaná jsem na manžela a společné vzpomínky zapoměla velmi rychle a s chutí.
Až když to přestávalo klapat, jsem si rozpoměla, jak to bývalo docela fajn, jak manžel hrával na kytaru a zpíval, jak se nebál na veřejnosti mi dát pusu nebo obejmout.... uvidíš, jak cilka psala teď se má dobře.
Tvrdý, rozumím ti jeníku až moc dobře...

Člověk musí mít odvahu každý den začínat nový život.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí