Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 30. 4. 2007 13:25

beladami
♥------

Možnost si na škole VYDĚLÁVAT

Nabízím PŘIVÝDĚLEK pro všechny!!!
Už žádné pochybné nabídky či brigády za pár korun!!! Podloženo smlouvou.
Jde o prodej alternativních vůní Federico Mahora (www.fmgroup.cz) inspirovaných známými značkami mezi zákazníky velmi oblíbenými - za velmi nízké ceny!!!
Nabízíte jen startér se 100ks vzorků vůní a sbíráte objednávky :-).
Zisk (30% + další možné provize) plyne z Vaší objednávky a je okamžitý. Žádné limity!
Ideální doba pro vysoké výdělky – květen 07 - nové výrobky, nové vůně, nové přebaly stávajících výrobků... a také výhody pro členy – levné volání s O2...
Pro více informací si nezávazně napište na parfemy.fmgroup@seznam.cz

Není tady

#2 30. 4. 2007 14:28

SLUNÍČKO
♥♥♥♥♥♥-
Místo: VYSOČINA

Re: Možnost si na škole VYDĚLÁVAT

BELADAMI...A POŘÁD TO STEJNÉ....VY Z TOHO HOLKY NEVYROSTETE....REKLAMA, REKLAMA, REKLAMA...ŠEST PŘÍSPĚVKŮ A VŠECHNY STEJNÉHO RAŽENÍ...

Není tady

#3 30. 4. 2007 17:52

beladami
♥------

A co je špatného podělit se s někým o dobrou zkušenost? Už jsem vyzkoušela hodně možností si na MD přivydělat, ale nic nefungovalo...

Není tady

#4 1. 5. 2007 1:05

SLUNÍČKO
♥♥♥♥♥♥-
Místo: VYSOČINA

TAKŽE ZNOVA......BELADAMI....MĚ UŽ PROSTĚ NEBAVÍ ČÍST, VŠECHNY TY REKLAMNÍ PŘÍPĚVKY...KDYBYS NAPSALA JEDEN...DVA...A BYLA I NA JINÝCH TÉMATECH....ALE TY JSI SEM PROSTĚ HODILA REKLAMU, ZA KTEROU SE NORMÁLNĚ PLATÍ!!!!....A TO SE MI NELÍBÍ! A MYSLÍM, ŽE NE JENOM MĚ!

Není tady

#5 1. 5. 2007 9:26

666salome
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Moravěnka
Web

stolt já se taky přidávám, reklamu nemám ráda ani v novinách a televizi ale tam ji toleruju a chápu že to bez ní nejde roll
Na internetu má své vyhrazené místo a tam taky patří tak to prosím respektujte dumbom
Já tady taky nenabízím své výrobky a služby wink
Opravdu jsem pro aby byly tyto přízpěvky nemilosrdně mazány

************Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola ************
http://smajlici-1.ic.cz/znameni/1/rak.gifhttp://smajlici-1.ic.cz/zvirata/9/073.gif
************ Nevěřím na zázraky  -  spoléhám na ně ************

Není tady

#6 1. 5. 2007 19:07

beladami
♥------

Mě už taky nebaví pořád psát, že jsem to netušila a už mizím.... Ale pokud Vás to baví a máte potřebu se z toho vypsat ...
Nebude jednodušší, když to smažem? (samozřejmě myslím mé příspěvky a to nemilosrdně!!!).

Hezký večer.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí