29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nabízím PŘIVÝDĚLEK pro všechny!!!
Už žádné pochybné nabídky či brigády za pár korun!!! Podloženo smlouvou.
Jde o prodej alternativních vůní Federico Mahora (www.fmgroup.cz) inspirovaných známými značkami mezi zákazníky velmi oblíbenými - za velmi nízké ceny!!!
Nabízíte jen startér se 100ks vzorků vůní a sbíráte objednávky :-).Zisk (30% + možnost dalších provizí) plyne z Vaší objednávky a je okamžitý. Žádné limity!
Ideální doba pro vysoké výdělky – květen 07 - nové výrobky, nové vůně, nové přebaly stávajících výrobků... a také výhody pro členy – levné volání s O2...
Pro více informací si nezávazně napište na parfemy.fmgroup@seznam.cz
Není tady
BELADAMI...A POŘÁD TO STEJNÉ....VY Z TOHO HOLKY NEVYROSTETE....REKLAMA, REKLAMA, REKLAMA...ŠEST PŘÍSPĚVKŮ A VŠECHNY STEJNÉHO RAŽENÍ...
Není tady
A co je špatného podělit se s někým o dobrou zkušenost? Už jsem vyzkoušela hodně možností si na MD přivydělat, ale nic nefungovalo...
Není tady
Ono na tom není nic špatného, ale je to stále dokola, Amway,Freway,Herbalife,Avon, Oriflame,kosmetika,čistící prostředky,parfémy různých znače, šperky.......ale stále stejný princip. Školení, finance většinou předem a stále někomu něco nabízet, přemlouvat...
Upravil(a) Aneri (30. 4. 2007 19:46)
Není tady
Žádné školení jsem neabsolvovala, nic jsem neplatila předem a taky naštěstí nikoho nepřemlouvám.
Ale taky nemusím vnucovat, prostě kdo nechce, ať nebere.
Nerada obtěžuju ..., mizím
Není tady
BELADAMI....MĚ UŽ PROSTĚ NEBAVÍ ČÍST JAK PSALA ANERI, VŠECHNY TY REKLAMNÍ PŘÍPĚVKY...KDYBYS NAPSALA JEDEN...DVA...A BYLA I NA JINÝCH TÉMATECH....ALE TY JSI SEM PROSTĚ HODILA REKLAMU....A TO SE MI NELÍBÍ! A MYSLÍM, ŽE NE JENOM MĚ!
Není tady
Mě už taky nebaví pořád psát, že jsem to netušila a už mizím.... Ale pokud Vás to baví a máte potřebu se z toho vypsat ...
Nebude jednodušší, když to smažem? (samozřejmě myslím mé příspěvky).
Hezký večer.
Není tady