27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ahojky holky, nevim¨, kam se mam obratit. Nemate nekdo nejaky stroj na cviceni doma, ktery nepouzivate? Rada bych nejaky sehnala, ale v obchodech jsou moc drahe. Jsem na materske dovolene a zivim celou domacnost z prispevku, takze si nemohu dovolit nic draheho.
Stacil by jen obycejny rotoped.
Není tady
A odkud jsi? Zde v Praze mám stále stojící orbitrek.
Není tady
I já jsem se ráda zbavila Orbitreku, je nevyhovující pro cvičení, kde jsou problémy s klouby a páteří /revma,artrosa,výhřezy,bolesti páteře/. Rehab. sestra mi doporučila rotoped, ale ten zase jen s citem....aby nesílela lýtka.
Není tady
No vidí, a já se zbavila rotopedu protoe mě na něm bolela kolena a u orbitraku mě nebolí. Ale nemám vůli.
Není tady
oběhni si byt bazary nedávno jsem tam sehnala orbitrek za 1200kč
Není tady
Jestli chce, mám doma stroj na cvičení břiních svalů a za 600 stovek můe být Tvůj, původní cena je 1300. Ozvi se jestli ho chce, bydlíme u KM.
Upravil(a) Oáza (9. 7. 2007 19:44)
Není tady