27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ahojky, chtela bych si najit nejakou pritelkyni, ktera by se mnou chtela spolecne zhubnout. Je mi 18 a mam uz 2leteho chlapecka. Mozna by mela byt ze Zlinskeho kraje, ale muze to byt jen tak na pokec. Chtela bych nekoho, kdo by me donutil nejak se hybat a s kym bychom se mohli podporovat v diete.
Není tady
Ahojky, vítej v klubu uspěchaných maminek
Jsem z Pardubického kraje a taky potřebuju zhubnout, ale není síly, která by mě donutila
.
Není tady
Ahojky Lunerko, vydis, tak to mame spoustu spolecneho. Jestli to ode me neni drzost, ty jsi mela mimi kdy?
Není tady
Ahojky, asi máme spoustu společného
. Já měla syna v 16 letech, ale teď je mu u 11
, a jakpak jsi na tom ty?
, Není to ostuda, záleí jak se k tomu člověk postaví a jak veme tu zodpovědnost váně. V dnení uspěchané době, není nic nemoné, e
Není tady
Ja jsem mela taky syna v 16. Ja se za to nestydim, ze jsem ho mela tak brzy. Akorat nekteri kolem to berou hrozne pohorsene. Ja zastavam nazor, ze radeji v 16 nez ve 30. Akorat jeste studuju - gympl v Kromerizi, takze na sebe nemame zas tak moc casu, ale o to jsme si vzacnejsi.
Není tady
Ahoj. Ano znám ty pohledy lidí, kteří se tváří pohoreně, ale já na ně kalu . Také jsem jetě studovala a dělala si autokolu
a zvládla jsem to, co se někdy i o vyspělích maminách říct nedá. Nechci se chlubit, nebo se nějak vychvalovat, to ne, ale je to realita
. Nojo, holt kadej je nějakej. Já nezastávám ádný názor o tom kdy mají mít lidi děti, myslím, e je to kadého věc, tudí i nae
., e???? Teď mám holčinu, 1,5roku a taky jsem se dala na studia, já mám pocit zbytečnosti, jen sedět doma a ten čas nenaplnit. Tak ve volné chvílce bych se měla učit, ale moc tomu nedám.
Není tady
To ses presne jak ja. Asi pred pul rokem jsem taky delala autoskolu, uceni moc nedam, ale ten gympl da s tim malym zabrat. Ja jsem zavodne plavala - jeste plavu, ale uz to neni ono, a cely dny jsem byla v bazene - rano, odpoledne, 11krat tydne. Pak jsme presli jinde a tam se plavalo uz jen 3krat tydne. Takze ja taky nic nedelat neumim
Není tady