|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Dobrý den.
Mám ve vztahu jeden problém, který mě dost, a poslední dobou hodně moc, trápí. Moje přítelkyně na mě nemá čas 
Nechi se chovat jako nějaký žárlivec nebo zoufalý člověk, ale když si pořád domlouváte schůzky, ty partnerka ruší, protože nemá čas a když už už myslíte, že se dneska uvidíte, ale nakonec to zruší, protože jede pryč, a vy se na tu schůzku těšíte jako malé dítě, tak už to vážně zbolí 
Už jsem si s ní o tom před časem promluvil. Řekla mi, že ji to taky hodně vadí, ale nic s tím neudělala. Žádný větší efekt to nemělo. Chápu, že m taky své starosti a povinnosti, ale já i přes to, že studuji a ke všemu pracuji, tak si na svou holku, pokud to hen trošku jde, čas udělám.....takže pokud by záleželo na mě, mohli bychom se vídat klidně 2x, 3x do týdne...tohle bych moc chtěl, ale místo toho .... 
Dříve jsme se vídávali i 3 do týdne, ale to bylo trošku jiné, byla to taková ta počátečná zamilovanost, kdy bez toho druhého nemůžete vydržet ani minutu.......ale dnes, po půl roce, se vídáme tak 3x do měsíce a to tak, že za ní přijedu a jedno odpoledne a dost.
Vím, že mě má ráda a říká, že ji to taky mrzí, ale to je asi tak všechno....
Prostě na mě nemá čas a já už nevím, jak ji to vysvětlit, jak to řešit.......HROZNĚ MĚ TO TRÁPÍ.
Prosím Vás o radu. Děkuji.
Není tady
tys me poardil na me diskuzi, ja zkusim tobe....co kdybys trosku polevil, obcas ji rekl, ze nemas cas ty...? TAky milujes..
)
Není tady
Já mám podobný problém, Olafio...s tím dotyčným sice ještě nechodím, ale čas taky nemá. Nebo má, ale hodně málo. A začínám pochybovat jestli má ještě vůbec zájem. Myslím si, že pokud jsou mezi dvěma nějaké sympatie a ve vašem případě i city, tak by si ten druhý čas přeci udělal, měl by sám chtít si ho udělat.. Nedokážu to posoudit, nikdy jsem nebyla až tolik časově zaneprázdněná, abych si nenašla čas na přítele. Co tvoje partnerka dělá, že má tak málo času? Jak jsi psal v jiných příspěvcích, že má ditě, tak se na druhou stranu nemůžeš divit..
Není tady
jamajda napsal(a):
tys me poardil na me diskuzi, ja zkusim tobe....co kdybys trosku polevil, obcas ji rekl, ze nemas cas ty...? TAky milujes..
)
To už jsem si taky říkal (jakoby na truc)
ale nevím, jestli by to někam vedlo. To bychom se pak vídali ještě míň a nerad bych, aby takový pěkný vztah skončil jen na tom, že není čas.
Nevím...
Není tady
luciferka123 napsal(a):
Já mám podobný problém, Olafio...s tím dotyčným sice ještě nechodím, ale čas taky nemá. Nebo má, ale hodně málo. A začínám pochybovat jestli má ještě vůbec zájem. Myslím si, že pokud jsou mezi dvěma nějaké sympatie a ve vašem případě i city, tak by si ten druhý čas přeci udělal, měl by sám chtít si ho udělat.. Nedokážu to posoudit, nikdy jsem nebyla až tolik časově zaneprázdněná, abych si nenašla čas na přítele. Co tvoje partnerka dělá, že má tak málo času? Jak jsi psal v jiných příspěvcích, že má ditě, tak se na druhou stranu nemůžeš divit..
Ano, má dítě, bydlí u rodičů, pomáhá doma. Chápu, že má dost starostí a práce, ale nedokážu udržovat takový vztah, kdy jsem s přítelkyní cca 3x do měsíce.....na to nejsem zvyklý a někdy jhe to spíše trápení než radost:(
Není tady
možná v tobě cítí až moc jistotu.. ale nevím, jestli má cenu jakoby na truc říct, že nemáš čas ty. Sám jí přece chceš vidět. Mluvili jste o tom vážně? Jí to taky tak trápí jako tebe?
Není tady
o společném bydlení nepřemýšlíte? A co víkendy??? O těch se taky nevídáte?
Není tady
luciferka123 napsal(a):
možná v tobě cítí až moc jistotu..
Takže bych ji neměl dávat takovou jistotu ve vztahu?
Právě, když ji začnu ty schůzky rušit já, tak už se asi vážně neuvidíme...čato ji říkám, že mi chybí a ona to snad ví a myslel jsem si, že ji to napadne, zamyslí se nad tím, vyvodí nějaké stanovisko. Já ji taky chybím (aspon to tvrdí a myslím, že to myslí vážně), jenomže tím to hasne. Přece když mi někdo chybí, tak se snažím být s tím dotyčným každou volnou chvilku...nebo jsem já takový náročný???
Upravil(a) olafio (29. 4. 2007 11:37)
Není tady
Jj o společném bydlení přemýšlíme a malinko i plánujeme, že si časem najdeme byt apod....bohužel to nejde hned, ještě studuju, práci sice mám, ale platem bych se o rodinu v současné době nedokázal postarat, takže ted to nepřipadá v úvahu.
A víkendy nehrajou vůbec roli, spíše se vídáme přes týden, kdy za nima přijedu třeba ze školy a 3-4 hodinky...
Už jsme to asi 2x vážněji řešili a myslel jsem, že ji na to upozorním znova, ale nerad bych na ni naléhal, nejsem ten typ chlapa, co přítelkyni úhání a kdoví co.....aspon jim teda nechci být.
Upravil(a) olafio (29. 4. 2007 11:38)
Není tady
nejsi náročný, vídat se třikrát do měsíce je zatraceně málo. Vždyt to pak nemá vůbec smysl...Z vlastní zkušenosti vím, že pokud mi přítel (dnes už bývalý) dával svojí lásku až příliš najevo, tak jsem v něm cítila 100% jistotu a začínal pro mě být méně přitažlivý. To neustálé vyznávání citů mělo úplně opačný efket. Naproti tomu ten současný "nápadník" se mi líbí a tím, že je pro mě docela těžké ho lapnout, protože má právě málo času, tak se pro mě stává čím dál víc přitažlivější. Je to paradox.. Jak často si voláte, píšete? Kdo komu první???? Kdo z vás je ten snaživější?
Není tady
chápu, že nechceš naléhat, ale v tomhle případě to možná ani jinak nepůjde. Budeš muset trochu přitlačit, protože jinak si myslím, že to spěje ke konci. Podle mě je základ vztahu to, aby spolu lidi trávili čas, poznávali se a upenovali ho společnými zažitky apod... Poked se nevídáte, tak to za chvíli bude o ničem.Začnete se od sebe odcizovat. Ale základem toho je, abyste s tím chtěli něco dělat OBA DVA
Není tady
to luciferka123 :
takže bych pro ni měl být méně "dostupnější", aby ve mě měla menší jistotu? Ale jak to udělat, aby si nezačala myslet třeba, že mám jinou nebo tak ??? Jinak toto chápu, když má člověk v něčem jistotu, tak ho to bohužel přestane trošku bavit, už se chová o dost jistěji a tak dále....ale jak to provést?
Moc si nevoláme, spíše sms a to na začátku vztahu i 15x denně, teď už opadla asi ta "zamilovanost" a napíáše mi tak 2-3 zprávy za den. Z mé strany; já bych ji rád psal i častěji, ale nechci působit jako stíhačka a nevím, jestli by odepsala. Občas ji pošlu nějakou romantickou sms nebo mms, ale nějaké reakce se moc nedočkám, to na začátku ano. A většinou já ji první, ale to jak kdy. Ale jelikož já ji píšu více zpráv než ona mi, tak většinou já první. Jinak další komunikace je icq a to záleží jak jsme oba u pc. Ale většinou se tam potkáme oba dva večer a píšem si třeba hodinku nebo dvě. Ale to není každý den, záleží na čase. Ikdyž já si ho zase udělám,když vím že na icq bude, protože když už se přes den nevidíme, tak aspoň toto.
Není tady
Já nevím Olafio...tohle podle mě není v pořádku. Z její strany tam je nějaký problém...trochu to na mě působí, jakoby o tebe ztrácela zájem. Jestli má malý mimčo a ještě jiný starosti, tak bych se tomu ani nedivila. Možná ted pro ní není ta správná na vztah... A co sex??
Není tady
správná doba na vztah
Není tady
Taky jsem si to myslel, ale myslím si, že když ji řeknu, že se mi zdá, že na mě a na vztah nemá čas, začne se bránit. Myslím, že mě nechce ztratit a dost bych ji tím ublížil asi.....
C ose sexu týče, ta je to v pohodě, jenomže když se vídáme zhruba 3x do měsíce a to někdy jsou oba její rodiče doma (byt 3+1), takže soukromí žádné, takže žádný sex. Ale jinak ten sex asi 1x měsíčně, ale to je kvůli tomu, že se tak málo vídáme. Věřím tomu, že kdybychom se vídávali třeba 4x týdně nebo spolu dokonce bydleli, tak samozřejmě bude i sex častěji....takže ten se logicky odvíjí od schůzek a když za ní přijedu ze školy a jdeme se projít ven, takže žáden sex.
Není tady
Budeš se asi muset s touhle situací smířit...Ona tě nechce ztratit, ale víc času bohužel nemá. Tak je to na tobě...bud na to přistoupíš anebo půjdeš dál...Ale jelikož jí máš rád, tak budeš takhle "přežívat" ještě nějakou dobu, ale může se stát to, že tě to časem přestane bavit a sám to nakonec ukončíš. Já se s tím klukem vídám přibližně jednou týdně, což je víc než u vás a to spolu ještě nechodíme. Ale už ted vím, že je to málo a mám v plánu si s ním o tom promluvit, protože jestli spolu někdy chodit začneme, tak mi to jednou týdně určitě stačit nebude...ale taky na něj nechci tlačit, protože vím, že toho má hodně. Jsme na tom podobně... 
Není tady
Takže tohle budeš taky řešit co? Přeji moc moc stěstí.
Není tady
A ještě něco, jak jsi psala, že není dobré, když ve mě má tu jistotu......co udělat pro to, aby tu jistotu takovou neměla?
Není tady
budu to řešit, jsem zvědavá, k čemu dospějem. Bojím se toho, že dá přednost práci...ale aspoň budu vědět na čem jsem. Ty to máš horší v tom,že ačkoliv se to s ní pokoušíš řešit, tak bez výsledku...nezávidím ti to, jenomže když jsi zamilovaný, tak to budeš tolerovat tak jak to je. Já právě ještě zamilovaná nejsem, tak to chci s ním včas vyřešit. Ale už je nejvyšší čas 
Není tady
Takže zamilovanost pomaličku přichází?
jj, lepší to řešit zavčasu.
Jinak bych ještě dodal, že když jsme spolu, je to moc hezké a asi si více vážím těchto chvil, protože jich je taaaak málo
skvěle si rozumíme, klape nám to i v tom sexu, řekl, bych že komunikace taky nevázne.....
Ale jakmile od ní odjedu, tak jako bych téměř přestal existovat...
¨
Náš vztah je pěkný a nebýt tady tohoto problému, tak si nemůžu skoro na nic stěžovat. Bohužel od tohoto problému se potom odvíjejí další věci:(
Není tady
olafio napsal(a):
A ještě něco, jak jsi psala, že není dobré, když ve mě má tu jistotu......co udělat pro to, aby tu jistotu takovou neměla?
těžko říct, nevím jak to mez váma chodí...ale zkusila bych se tolik neozývat. Třeba jí nenapsat a počkat až napíše ona jako první. Možná to bude chvíli trvat, budeš hypnotizovat mobil nedočkáním, ale vydrž to. Tím, že se v tomhle trochu stáhneš, tak si sám ověříš, jak moc o tebe stojí.. nebo třeba jeden večer to icq nezapnout, aby jí to donutilo se zamyslet nad tím, kde asi jsi a jaktože na ní nečekáš u pc. Prostě věci tohodle typu. Bude to pro tebe ale těžký...ale myslím, že to je jedno z mála řešení v tvém případě 
Není tady
Náš vztah je pěkný a nebýt tady tohoto problému, tak si nemůžu skoro na nic stěžovat. Bohužel od tohoto problému se potom odvíjejí další věci:(
přesně tak Olafio, pokud se to nezmění, tak to vede ke konci. Bude ti to vadit čím dál víc a i ten sex ti začne chybět, vždyt jsi mladý a je naprosto normální, že když máš člověka, kterýho miluješ, tak s ním chceš spát co nejvíc to jde...je ti 22? Kolik je tvojí slečně?
Není tady
No to nezní špatně, pokazit tím asi nic nemůžu......ale vydržet to......
Není tady
Ji je taky 22. Ano, musím říct, že ten sex mi taky chybí, ale to se odvíjí od těch schůzek, jak už jsem psal.....takže musím vyřešit toto a pak se urovnají i jiné věci...
Jen nevím, jak si o tom s ní promluvit, abych ji nějak nezranil....už jsme to řešili, normálně jsem ji řekl, že mě něco trápí a svěřil se ji. Tohle asi moc nezabralo, takže budu muset vymyslet jinou metodu, jak na to...
Není tady
já ted zaujala podobnou taktiku...neozvu se mu, dokud se on neozve jako první..ať ve mě nemá jistotu, ať dál bojuje. Přiznám se, že na něj o to víc myslím, ale nebudu ze sebe dělat husu. Taky z toho mám celkem depku, protože nevím, co bude dál a jestli vůbec něco bude. Ale myslím si, že je lepší vědět doopravdy, jak se věci mají než si něco nalhávat a doufat, že se to změní.... Zkus to taky tak udělat. Ona se ti ozve, toho se neboj. Jde spíš o to, abys v ní probudil tu nejistotu...
Není tady