|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Bety napsal(a):
Jamajdo, on ti řekl že jede do Budapešti oslavovat narozeniny, a to TOBĚ se to v hlavě okamžitě spojilo s ku****! Když jsi napsala sem na veřejné fórum, tak musíš počítat s různorodými názory! Proto se my všichni chodíme - abysme napsali svůj názor, a ten se nemusí shodovat s tím tvým. Představ si - někdo jezdí každý rok do lázní - ty všechny jsou přece vyhlášené navazováním známostí! Tam se najde kurev a kurevníků i takových, kteří jim naletí a zamilují se a taky takových, kteří se tam seznámí a rozvedou se... božechraň že by ten tvůj musel jednou do lázní!!!
Jezismarja ja na tohle pitomy forum jen napsala ze mam OBAVY....STRACH....a vy tady ze me delate furii zarlivou a z neho chudacka co ani na zachod sam nemuze....boze muj....
Není tady
Nedej boze kdybych tady napsala ze jsem mu treba zahnula a jak rika prislovi...podle sebe soudim tebe....to bych si asi pocetla co?? Ale ja jsem verna jako pes Dingo.....
Není tady
jamajda napsal(a):
Mafia napsal(a):
jamajda napsal(a):
Mafie..ja jsem pritele z niceho neobvinila, jak muzu ho z neceho obvinit,kdyz tam jeste nebyl?? JA jsem mu rekla, co jsem o Budapesti slysela, a vyslovila sve obavy....nikdy jsem tam nebyla,ale ty veci mi povidali kamaradi,znami co tam byli....proc by me mel opoustet? Vztah je o tom, ze se vyskytuji i problemy, ze neni vse porad ruzove, no ne? Mel by me opustit jen proto, ze jsem mu rekla svuj nazor? Ty to takhle asi delas co? JAk uz jsem psala, muj BM me podvadel kde mohl, takze asi i proto mam problem s duverou, je to MUJ problem, ne pritele ja vim..Som rada, ze vies, ze je to TVOJ problem. Určite si zrelá na knihu Proč muži milují potvory a hodným holkám zustanou oči pro pláč (Sherry Argovová), alebo ine podobné, ktoré ti dievčatá / ženy odporúčia. Svojim chovaním dávaš priateľovi najavo, že ťa ma riadne namotanú a môže s tebou ľubovoľne manipuľovať a chovať sa podlo a on to zjavne aj robí, keďže vravíš, že ťa podvádza kam príde...
Nie si jediná, kto si tým prešiel. No zober do úvahy rady a názory nás, čo sme si tým prešli a pochopili o čom vyrovnaný vzťah je. Lebo v takom sa o dôvere nepochybuje, pretože tam sa nevera nekoná. Žiadne otročenie, slzy, citové vydieranie, podozrievanie, snorenie v súkromných veciach, spovedanie typu kde si bol ? s kym si bol ? atď Partnera nesmieš prenasledovať. Rozhodne ti tá alebo podobná kniha pomôže. Mne a mojim kamoškám, čo ju čítali, otvorila oči.mafie...muj pritel me nepodvadi kam prijde...to delal muj byvaly manzel...
Prečítaj si tú knihu. VEĽMI ti pomôže ! Prečítaj si ju skôr, než od seba odoženieš priateľa svojim podozrievavým chovaním. 
PS: Fuj, tie predsudky zahoď za hlavu, inak budeš ľuďom na smiech. Ak sa niečo vraví, nemusí to byť všeobecná pravda, len subjektívny pohľad, tak by si tomu nemala veriť, ak si nezažila na vlastnej koži. U nás s v médiach ako lacná "kurwírna" v Europe medializuje Praha, ale ja to nešírim ďalej a už vôbec nezakazujem nikomu do Prahy chodiť.

Není tady

Četla jsem pouze první stránku. Můj názor:
Jamajdo, já osobně bych předpokládala, že pokud jedou do Budapešti slavit narozeniny, prostě se nalejou a hotovo.
Určitě bych se nebála, že mě přítel podvede. 
Koukej na to z té lepší stránky, budeš mít pro sebe fajn víkend, odpočineš si, něco pro sebe uděláš........
Načerpáš energii.
Holky mají pravdu, vidíš to zbytečně černě. Miluješ ho, tak mu věř. A on Ti to oplatí. 
Za pár týdnů ti taky tyhle obavy přijdou zbytečné a budeš se jim smát.
PS: tohle je tvůj současný přítel, ne bývalý manžel. Přítel za chyby manžela nemůže. Ale to ty víš. 
Upravil(a) Eri (2. 5. 2007 0:04)
Není tady
Té pověsti o Budapešti nevěřím - je to hodně přitaženo za vlasy... žiju v Bratislavě a tady je příležitostí habaděj i bez Budapešti. Úplně klidně bych ho pustila s tím, že co se má stát se stane i za sousedním rohem. Buď je promiskuitní nebo není. Pořád jej hlídat nemužeš.
Není tady
Tak ony existují "odborné" a "průvodcovské" stránky o Praze i Bratislavě i Budapešti i..............
A netvrdím nikomu nevěřit! Ale věřit druhému tak, jak věříš sobě. Když jsi věrný dingo, tak on bude taky, aspoň pro tebe.
Zkus si představit náladu v jednotce, kdybys ho opravdu ukecala a on by nejel... nic moc, co... Jen ho nech šťastně vyletět a neméně šťastně se vrátit. Bude rád.
Není tady
jamajdo, ty máš starosti.
Btw o Budapešti jsem nikdy nic takového, o čem píšeš, neslyšela. A i kdyby, stejně tě nechápu. A co, když bude přítel chtít jet na výlet do Thajska? 
jamajda napsal(a):
jo..neznas nejakeho psychiatra ktery by me toho zbavil? a myslis ze budu muset brat leky? a zavrou me na par mesicu do psycharny? nebudou poustet mezi lidi? ty s tim mas nejakou zkusenost asi ze jsi tak odhadla diagnozu...?
Jami měla by ses nad tou "psychárnou" zamyslet. To, co o ní víš, je taky JPP.
Představ si, že lidé v té "psychárně" mají každý den odpoledne vycházky a můžou na ně chodit i sami.
Pravda, ne ti, kteří tam jsou na detoxu z alkoholu a drog. Ale i ti můžou, třeba s příbuznými. Psychárna není vězení, je to normální oddělení nemocnice, kde se léčí nemoc ducha, v jiných odděleních zase nemoc těla. 
majkafa napsal(a):
jamajda napsal(a):
jo..neznas nejakeho psychiatra ktery by me toho zbavil? a myslis ze budu muset brat leky? a zavrou me na par mesicu do psycharny? nebudou poustet mezi lidi? ty s tim mas nejakou zkusenost asi ze jsi tak odhadla diagnozu...?
Představ si, že lidé v té "psychárně" mají každý den odpoledne vycházky a můžou na ně chodit i sami.
Pravda, ne ti, kteří tam jsou na detoxu z alkoholu a drog. Ale i ti můžou, třeba s příbuznými. Psychárna není vězení, je to normální oddělení nemocnice, kde se léčí nemoc ducha, v jiných odděleních zase nemoc těla.
Vacsina ludi sa lieci ambulantne. Na psychinu sa "zatvarajú" iba pripady, ktoré by mohli ohrozit vlastny či cudzí život.

Není tady
majkafa napsal(a):
jamajdo, ty máš starosti.
Btw o Budapešti jsem nikdy nic takového, o čem píšeš, neslyšela. A i kdyby, stejně tě nechápu. A co, když bude přítel chtít jet na výlet do Thajska?
Nebo si zajede sem k nám?(česko-německé pohraničí).
Není tady
jamajda: Nevěř všemu, co se šustne. Já jsem z krajskýho města a k.rvy tady jsou taky... Zkus se ovládat, protože jestli budeš s přítelem v takových hovorech pokračovat, tak si myslím, že ho to otráví tak, že nakonec odejde od tebe ne kvůli k.rvám, ale kvůli tomu, že ho s.reš...promiň.... Hele, ber to tak, že si taky mohl vymyslet služební cestu a zatloukat ti to. To bys ráda? .... to je přeci volovina. Hm? Tak hlavu vzhůru, koukej si uvědomit svý kvality, koukni se pořádně do zrcadla, usměj se na sebe a řekni si:"Mám se ráda".... ale už
... (Ono vážně to žárlení jde ruku v ruce s nižším sebevědomím. Možná by stálo za to, aby sis srovnala vztahy s otcem, odtud pocházela i většina mých problémů s mým vlastním sebevědomím a moje potíže ve vztahu. Pomohla mi psychoterapie. Žádný uzavřený oddělení
. Dvakrát do měsíce schůzka u terapeuta, celkem osm měsíců...to mi pomohlo hodně a dneska po sobě nedám dupat, ale takhle blbě nežárlím ani po nevěře bývalého. Když to na mě sedne, uvědomím si, že jsem super ženská a že si věřím. A tím pak věřím i druhému. Věř si, máš na to, abys pro toho tvýho byla pořád zajímavá. Nemusíš se o tom ujišťovat výlevy o tom, jestli pojede pařit do nějaký blbý Budapeště nebo kamkoli jinam....Drž se. Pa.)
Upravil(a) Eva36 (3. 5. 2007 13:36)
Není tady
já úplně odbočím, pardon ale:
Hannah: co to je Btw....?? děkuju
Není tady
btw = by the way = mimochodom

Není tady
adra: Jsem tady, tak ti odpovím (Hannah, doufám, promine). Btw. je by the way, čiliže mimochodem
(nebo po našimu mmch 
Není tady
Ó....s křížkem po funuse ... chmchmchm.... 
Není tady
díky...už jsem se na to chtěla tolikrát optat a nikdy se to nechodilo...
ted sice taky ne ale co
takže děkuji 
Není tady
Eva36 napsal(a):
Ó....s křížkem po funuse ... chmchmchm....

Není tady
Boze....
Jamajdo a co si vlastne chtela slyset, kdyz si sem psala? Kazdeho nazor, tak ten jsi slysela, ale bohuzel neni podle Tveho gusta, tak se vztekas... 
Muj expritel jezdil do Budapesti sluzebne, nikdy by me nenapadlo ho z neceho takoveho obvinit... Dokonce delal osobni ochranku jednomu dost bohatemu Chorvatovi, kteremu dve k.urvy vezli autem do Bratislavy a nikdy ode me neslysel, ze se mi to nelibi, atd. Proste verim, nic jinyho delat ani nemuzem...
Kdyby mi chtel zahnout, tak zasel za sousedkou a bylo to...
...

Není tady
majkafa napsal(a):
jamajda napsal(a):
A ty myslis ze tam patrim? Neboj,taky vim jak to v psycharne chodi...presto si nemyslim ze bych se tam mela lecit..jste dost husty holky..
Není tady
Eva36 napsal(a):
jamajda: Nevěř všemu, co se šustne. Já jsem z krajskýho města a k.rvy tady jsou taky... Zkus se ovládat, protože jestli budeš s přítelem v takových hovorech pokračovat, tak si myslím, že ho to otráví tak, že nakonec odejde od tebe ne kvůli k.rvám, ale kvůli tomu, že ho s.reš...promiň.... Hele, ber to tak, že si taky mohl vymyslet služební cestu a zatloukat ti to. To bys ráda? .... to je přeci volovina. Hm? Tak hlavu vzhůru, koukej si uvědomit svý kvality, koukni se pořádně do zrcadla, usměj se na sebe a řekni si:"Mám se ráda".... ale už
... (Ono vážně to žárlení jde ruku v ruce s nižším sebevědomím. Možná by stálo za to, aby sis srovnala vztahy s otcem, odtud pocházela i většina mých problémů s mým vlastním sebevědomím a moje potíže ve vztahu. Pomohla mi psychoterapie. Žádný uzavřený oddělení
. Dvakrát do měsíce schůzka u terapeuta, celkem osm měsíců...to mi pomohlo hodně a dneska po sobě nedám dupat, ale takhle blbě nežárlím ani po nevěře bývalého. Když to na mě sedne, uvědomím si, že jsem super ženská a že si věřím. A tím pak věřím i druhému. Věř si, máš na to, abys pro toho tvýho byla pořád zajímavá. Nemusíš se o tom ujišťovat výlevy o tom, jestli pojede pařit do nějaký blbý Budapeště nebo kamkoli jinam....Drž se. Pa.)
S otcem uz nic srovnavat nemuzu, odesel do vecnych lovist....ja to tomu verim, reklo to vice lidi...ale pravda je taky ze kdyby chtel tak zahne i tady....takze asi fakt nema cenu nad tim premyslet...
Není tady
majkafa napsal(a):
jamajda napsal(a):
Co je JPP?
Není tady
Slvinka napsal(a):
Boze....
Jamajdo a co si vlastne chtela slyset, kdyz si sem psala? Kazdeho nazor, tak ten jsi slysela, ale bohuzel neni podle Tveho gusta, tak se vztekas...
Muj expritel jezdil do Budapesti sluzebne, nikdy by me nenapadlo ho z neceho takoveho obvinit... Dokonce delal osobni ochranku jednomu dost bohatemu Chorvatovi, kteremu dve k.urvy vezli autem do Bratislavy a nikdy ode me neslysel, ze se mi to nelibi, atd. Proste verim, nic jinyho delat ani nemuzem...
Kdyby mi chtel zahnout, tak zasel za sousedkou a bylo to......
Ale ja se nevztekala....jen jsem byla prekvapena jak tady nekteri reagovali....kdyby tebe nekdo prirovnal ke ku**** tak by ti to nevadilo? Nebranila by ses? mela jsem pocit jakobych tady napsala buhvico spatneho....
Není tady
Bety napsal(a):
Jestli někdo víte o nějakém městě, kde ku**** nejsou, tak to sem proboha napište ať tam může toho svojeho bez obav pustit protože jinak by nesměl jet nikdy nikam! Ani pak nebude v klidu, protože on se může zalíbit nějaké slušné holce a co pak...
Nebude to Vatikán?
Není tady
jamajda napsal(a):
Pandoro to ti muze bejt jedno kolik mi je,
Co se mnou udelala tva otazka? Jen jsem chtela vedet, proc to potrebujes vedet...jestli podle veku tazajicich to mas rozdelene do nejakych vekovych skuoin a pak udilis rady....ruku na srdce pan...nebylo to takova stouchnuti o tom veku? Na kolik bys me tipla, podle me otazky? Napsala bys mi taky TAK TO MLUVI ZA VSECHNO? Jak jsi to psala uz v jinem prispevku....
Když jsem četla tvé řádky, taky jsem nad tím přemýšlela, kolik ti je, ani nevím proč, ale trochu mi to připomínalo úvahy mé čerstvě (a poprvé vážně) zamilované čtrnáctileté dcery...bez toho že bych se Tě chtěla nějak dotknout, prostě ta shoda je asi "čistě náhodná"...
Nakonec, cítit se jako poprvé zamilován ve čtrnácti, je odcela vzrušující a příjemné, ne?
Není tady
JPP = jedna paní povídala, ....čili z doslechu, z druhé ruky
Upravil(a) Vanda (4. 5. 2007 6:50)