Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#51 30. 4. 2007 14:27

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Lidi co s tim....

si piš - ouplná Budapešť big_smile

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#52 30. 4. 2007 14:29

vašek
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Most

ježiš tam ne, tam jsou špatné mravy tam by jsme se nudili lollolfuckyou

Není tady

#53 30. 4. 2007 14:42

Daniela S.
♥♥♥♥♥--

Náhodou já taky slyším od chlapů, že Budapešť je tím proslulá. A chápu jamajdiny obavy. Taky jsem přibalovala kondomy a dodávala žertovná doporučení. Ale po hlubším zkoumání to bylo v době, kdy mi na dotyčném už tak smrtelně nezáleželo. A ano, společnost může svést i odhodlaného věrníka (to je opak od nevěrníka, ne?). A ano, lepší je nic nevědět, neřešit, nepřepínat... jinak by se z toho člověk zbláznil.
Co takhle věřit druhému přesně tak, jak věříš sobě? Pozor, funguje to na obě strany...

Není tady

#54 30. 4. 2007 15:01

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

No tak už ji tak nemaste, zas takovou hrůzu nezplodila!
Hele, maminka Radcliffová taky nepustila Harryho Pottera natáčet do Prahy, že prej je to žumpa a zkazil by se...a okolo studentů z Prahy se v kupříkladu v  Paříži  taky chodilo  opatrně.... aspoň co vyprávěli. Asi pro případ, že by měli vo vačku šištičku semtexu, nebo co.
Koneckonců..odkud pochází Kalašnikov a semtex?
Holt jsme divokej východ.
Já bych na to začala být příslušně pyšná....co s tím nudným a spořádaným Západem....tsssss...
Koneckonců - na čem postavili Amíci celou svoji novodobou mytologii?
A nač jsou tak pyšní?
No přece na svůj divoký Západ. A my bychom si tuhle pověst tady taky měli hýčkat....a podporovat a udržovat ji.
supermario supermario tummenupp stolt tillfreds rock

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#55 30. 4. 2007 15:20

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

lupina montana napsal(a):

Semtex ano, ale Kalasnikov z Ruska wink Keby bol z Ciech, pravdepodobne by ho ceska armada pouzivala - a hups ona pouziva(la) SA-58  wink
http://kalashnikov.guns.ru/

Upravil(a) Oxi (30. 4. 2007 15:21)

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#56 30. 4. 2007 15:52

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Oxi napsal(a):

lupina montana napsal(a):

Semtex ano, ale Kalasnikov z Ruska wink Keby bol z Ciech, pravdepodobne by ho ceska armada pouzivala - a hups ona pouziva(la) SA-58  wink
http://kalashnikov.guns.ru/

nebuď hnidopich, Oxi!
Však jsem řekla - DIVOKÝ VÝCHOD...njn, Rusko ještě není v Unii, tak jsem to holt pojala s trochou nadsázky.

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#57 30. 4. 2007 16:39

Mafia
♥♥♥♥---
Místo: Bratislava

jamajda napsal(a):

Mafia napsal(a):

jamajda, ty si jedno velke klbko komplexov a predsudkov. Čim skôr sa ťa priateľ zbaví, tým skôr bude šťastný.
Predstav si ! že v Prahe je tých kuriev a erotických salónov viac, no pre mňa je to historicky významné mesto a vždy tam rada zavítam a obzerám si historické pamiatky. Koniec-koncov ku**** sú všade aj v tvojom okolí, to však ešte neznamená, že kto tam zavíta, ide sa tam ku****ť automaticky.
PS: Keby som bola tvoj priateľ a ty by si ma obvinila z niečoho takého automaticky, tak by som ti to najust spravila ! Nech máš pravdu ! Alebo skôr by sa ma to dotklo a rozišla by som sa s tebou. Kde nie je dôvera, tam nie je láska ale závislosť a nesloboda.

Mafie..ja jsem pritele z niceho neobvinila, jak muzu ho z neceho obvinit,kdyz tam jeste nebyl?? JA jsem mu rekla, co jsem o Budapesti slysela, a vyslovila sve obavy....nikdy jsem tam nebyla,ale ty veci mi povidali kamaradi,znami co tam byli....proc by me mel opoustet? Vztah je o tom, ze se vyskytuji i problemy, ze neni vse porad ruzove, no ne? Mel by me opustit jen proto, ze jsem mu rekla svuj nazor? Ty to takhle asi delas co? JAk uz jsem psala, muj BM me podvadel kde mohl, takze asi i proto mam problem s duverou, je to MUJ problem, ne pritele ja vim..

Som rada, ze vies, ze je to TVOJ problem. Určite si zrelá na knihu Proč muži milují potvory a hodným holkám zustanou oči pro pláč (Sherry Argovová), alebo ine podobné, ktoré ti dievčatá / ženy odporúčia. Svojim chovaním dávaš priateľovi najavo, že ťa ma riadne namotanú a môže s tebou ľubovoľne manipuľovať a chovať sa podlo a on to zjavne aj robí, keďže vravíš, že ťa podvádza kam príde... roll

Nie si jediná, kto si tým prešiel. No zober do úvahy rady a názory nás, čo sme si tým prešli a pochopili o čom  vyrovnaný vzťah je. Lebo v takom sa o dôvere nepochybuje, pretože tam sa nevera nekoná. Žiadne otročenie, slzy, citové vydieranie, podozrievanie, snorenie v súkromných veciach, spovedanie typu kde si bol ? s kym si bol ? atď Partnera nesmieš prenasledovať. Rozhodne ti tá alebo podobná kniha pomôže. Mne a mojim kamoškám, čo ju čítali, otvorila oči. godlike

Upravil(a) Mafia (30. 4. 2007 16:45)

Girl to her boyfriend: One kiss and I'll be yours forever.
The guy replies: Thanks for the warning.
fuckyou

Není tady

#58 30. 4. 2007 16:42

Mafia
♥♥♥♥---
Místo: Bratislava

Daniela S. napsal(a):

A ano, společnost může svést i odhodlaného věrníka (to je opak od nevěrníka, ne?). A ano, lepší je nic nevědět, neřešit, nepřepínat... jinak by se z toho člověk zbláznil.

S týmto nesúhlasím. Znie to akoby sme nemohli nikomu vlastne veriť. Rozhodne zvedený odhodlaný verník nebol odhodlany, ale to len hral... wink Je to ako s fajčením. Ak je to môj názor a nechcem fajčiť, nezapálim si ani keby všetci okolo mňa fajčili a núkali ma zadarmo. Stojím si predsa za svojim. stolt

Girl to her boyfriend: One kiss and I'll be yours forever.
The guy replies: Thanks for the warning.
fuckyou

Není tady

#59 1. 5. 2007 14:18

Majla
♥♥♥♥---

Docela mě mrzí že některé naše názory sis přebrala trochu jinak.Já osobně tě chápu, že ti to vrtá hlavou, taky mi trochu vadilo když jel přítel s kamarády do ciziny, ne kvůli strachu z nevěry. Ale tím, že na to pořád budeš myslet a trápit se to bude akorát horší a může to být docela problém pro Váš vztah.Já musím říct že tohle období už jsem překonala,ale někdy to na mě taky přijde.Jde o to se tomu nepoddat, je dobře že jsi mu o tom řekla a mluvili jste o tom. Radila bych ti při odjezdu mu zamávat a naplánovat si na dobu, kdy bude pryč vlastní program. Zakázat mu to nemůžeš a zbytečně se budeš trápit. Tady jde o důvěru všeobecně.

Není tady

#60 1. 5. 2007 21:27

jamajda
♥♥♥----

Mafia napsal(a):

jamajda napsal(a):

Mafia napsal(a):

jamajda, ty si jedno velke klbko komplexov a predsudkov. Čim skôr sa ťa priateľ zbaví, tým skôr bude šťastný.
Predstav si ! že v Prahe je tých kuriev a erotických salónov viac, no pre mňa je to historicky významné mesto a vždy tam rada zavítam a obzerám si historické pamiatky. Koniec-koncov ku**** sú všade aj v tvojom okolí, to však ešte neznamená, že kto tam zavíta, ide sa tam ku****ť automaticky.
PS: Keby som bola tvoj priateľ a ty by si ma obvinila z niečoho takého automaticky, tak by som ti to najust spravila ! Nech máš pravdu ! Alebo skôr by sa ma to dotklo a rozišla by som sa s tebou. Kde nie je dôvera, tam nie je láska ale závislosť a nesloboda.

Mafie..ja jsem pritele z niceho neobvinila, jak muzu ho z neceho obvinit,kdyz tam jeste nebyl?? JA jsem mu rekla, co jsem o Budapesti slysela, a vyslovila sve obavy....nikdy jsem tam nebyla,ale ty veci mi povidali kamaradi,znami co tam byli....proc by me mel opoustet? Vztah je o tom, ze se vyskytuji i problemy, ze neni vse porad ruzove, no ne? Mel by me opustit jen proto, ze jsem mu rekla svuj nazor? Ty to takhle asi delas co? JAk uz jsem psala, muj BM me podvadel kde mohl, takze asi i proto mam problem s duverou, je to MUJ problem, ne pritele ja vim..

Som rada, ze vies, ze je to TVOJ problem. Určite si zrelá na knihu Proč muži milují potvory a hodným holkám zustanou oči pro pláč (Sherry Argovová), alebo ine podobné, ktoré ti dievčatá / ženy odporúčia. Svojim chovaním dávaš priateľovi najavo, že ťa ma riadne namotanú a môže s tebou ľubovoľne manipuľovať a chovať sa podlo a on to zjavne aj robí, keďže vravíš, že ťa podvádza kam príde... roll

Nie si jediná, kto si tým prešiel. No zober do úvahy rady a názory nás, čo sme si tým prešli a pochopili o čom  vyrovnaný vzťah je. Lebo v takom sa o dôvere nepochybuje, pretože tam sa nevera nekoná. Žiadne otročenie, slzy, citové vydieranie, podozrievanie, snorenie v súkromných veciach, spovedanie typu kde si bol ? s kym si bol ? atď Partnera nesmieš prenasledovať. Rozhodne ti tá alebo podobná kniha pomôže. Mne a mojim kamoškám, čo ju čítali, otvorila oči. godlike

mafie...muj pritel me nepodvadi kam prijde...to delal muj byvaly manzel...

Není tady

#61 1. 5. 2007 21:36

jamajda
♥♥♥----

Majla napsal(a):

Docela mě mrzí že některé naše názory sis přebrala trochu jinak.Já osobně tě chápu, že ti to vrtá hlavou, taky mi trochu vadilo když jel přítel s kamarády do ciziny, ne kvůli strachu z nevěry. Ale tím, že na to pořád budeš myslet a trápit se to bude akorát horší a může to být docela problém pro Váš vztah.Já musím říct že tohle období už jsem překonala,ale někdy to na mě taky přijde.Jde o to se tomu nepoddat, je dobře že jsi mu o tom řekla a mluvili jste o tom. Radila bych ti při odjezdu mu zamávat a naplánovat si na dobu, kdy bude pryč vlastní program. Zakázat mu to nemůžeš a zbytečně se budeš trápit. Tady jde o důvěru všeobecně.

Diky Majlo.....je jak to rikas, myslim ze i kdyz je vztah pekny, obcas clovek obavy ma, pokud mu ten partner  neni uplne ukradeny....ano npoddavat se tomu a nemyslet na nejhorsi...Vyrikali jsme si to a vse je ok, pritel tam pojede a basta. Ja mu nikdy nic nezakazovala...to ne....

Není tady

#62 1. 5. 2007 21:47

jamajda
♥♥♥----

Selima napsal(a):

No a ja ti hovorím, čo som počula od Anglánov a Amíkov o Prahe. Mám si myslieť, že všetky Pražandy sú šľapky? To hádam nemyslíš vážne... Odhliadnuc od toho, že môj kolega(a tuším aj ten Anglán, ale ním si nie som istá) je SINGLE, takže si kľudne môže chodiť za sex-turistikou. Ten tvoj je zadaný a ak má naozaj pocit, že je zadaný, tak preňho nebude problém zabaviť sa KDEKOĽVEK NA SVETE mravopočestne. A ak nemá pocit, že by bol vzťahom nejako viazaný, nepomôže ti ani, keby sa naozaj nepohol od tvojej zástery... Zahne ti kľudne so susedou, zatiaľ čo ty sa budeš zhrýzať jeho zahraničnými cestami... roll

Pocuvaj..nerikam ze vsechny Madarky jsou automaticky ku****, ale kazdy vi, ze tam (nejen tam,ale vetsina byv.kom.zemi) je tim znama, ze se tam jezdi za levnym sexem...Nerikam, ze to automaticky delaji vsichni chlapi, ale je jich dost....

Není tady

#63 1. 5. 2007 21:53

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Jestli někdo víte o nějakém městě, kde ku**** nejsou, tak to sem proboha napište ať tam může toho svojeho bez obav pustit protože jinak by nesměl jet nikdy nikam! Ani pak nebude v klidu, protože on se může zalíbit nějaké slušné holce a co pak...

Strach je malá smrt...

Není tady

#64 1. 5. 2007 21:57

jamajda
♥♥♥----

helena napsal(a):

Jamajdo, "stastni rozumni vyrovnani lide" se jednak nevztekají nad názory jiných, které jsou odlišné od jejich, jednak se neřídí podle všeho, co slyšeli od kamarádů. Ono se toho napovídá... Mimo to ti zdejší chlapi určitě potvrdí, že občas je dobré jet si "zapařit" sami mezi sebou´, aniž by k tomu potřebovali "sex a ku****", víš. Promiň, ale buď máš důvod miláčkovi nevěřit - ovšem pak by nemohl jít ani na roh do mlíkárny, nebo jsi chorobně podezíravá a uvidíš děvku i v tý mlíkárně (protože ti někdo řekl, že tvaroh prodávají ty ku**** největší).

nemam pocit ze bych se vztekala..ty jo? Jen pisu svuj nazor...je to forum, pry o problemech....a podobnych vecech, napisu tady teda svuj momentalni problem, a vetsina se mi tady vysmeje nebo rovnou oznaci za paranoika, nebo dokonce prirovna ke ku****....vztekali se spis nektere odpovidajici....holky musim rict, ze vam asi zavidim...ti vasi muzi musi byt stastlivci kdyz maji doma takove chapajici poklady....

Není tady

#65 1. 5. 2007 22:01

jamajda
♥♥♥----

mashanka napsal(a):

Já vdím jediný problém v tom, že jsi paranoidní. S takovým přístupenm s Tebou stejně nikdo nevydrží, takže je vlastně jedno, jestli Tě podvede v Budapešti nebo třeba v Moskvě

jo..neznas nejakeho psychiatra ktery by me toho zbavil? a myslis ze budu muset brat leky? a zavrou me na par mesicu do psycharny? nebudou poustet mezi lidi? ty s tim mas nejakou zkusenost asi ze jsi tak odhadla diagnozu...?

Není tady

#66 1. 5. 2007 22:06

jamajda
♥♥♥----

Pandorraa napsal(a):

jamajda napsal(a):

Pandoro to ti muze bejt jedno kolik mi je, kdybych ti to napsala tak vypustis neco ze mam asi rozum na 12?13? nebo jeste min?........

Je zvláštní, co z tebou  udělá obyčejná otázka.
To totiž BYLA obyčejná otázka, odpověď na ni by mi pomohla formulovat pro tebe odpověď.
To, že za ní hledáš jen jakýsi útok, mne mrzí, ale nic s tím nenadělám.
Je mi skutečně jedno, kolik ti je let, stejně tak jako tobě musí být jedno, co si o tvém příspěvku myslím ( některým 12ti letým holkám docela křivdíš vissla )

Co se mnou udelala tva otazka? Jen jsem chtela vedet, proc to potrebujes vedet...jestli podle veku tazajicich to mas rozdelene do nejakych vekovych skuoin a pak udilis rady....ruku na srdce pan...nebylo to takova stouchnuti o tom veku? Na kolik bys me tipla, podle me otazky? Napsala bys mi taky TAK TO MLUVI ZA VSECHNO? Jak jsi to psala uz v jinem prispevku....

Není tady

#67 1. 5. 2007 22:07

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Jamajdo, on ti řekl že jede do Budapešti oslavovat narozeniny, a to TOBĚ se to v hlavě okamžitě spojilo s ku****! Když jsi napsala sem na veřejné fórum, tak musíš počítat s různorodými názory! Proto se my všichni chodíme - abysme napsali svůj názor, a ten se nemusí shodovat s tím tvým. Představ si - někdo jezdí každý rok do lázní - ty všechny jsou přece vyhlášené navazováním známostí! Tam se najde kurev a kurevníků i takových, kteří jim naletí a zamilují se a taky takových, kteří se tam seznámí a rozvedou se... božechraň že by ten tvůj musel jednou do lázní!!!

Strach je malá smrt...

Není tady

#68 1. 5. 2007 22:17

jamajda
♥♥♥----

Oxi napsal(a):

jamajdo ja ta nechapem yikes
Zijem v Prahe (zeby koli k.rvam?)
Do Budapesti chodim (zeby koli k.rvam?) ... nie, 5.8.2007 je tam VC F1 (par km od Budapesti), je tam velmi pekne (aj ked sa nepozeram na k.urvy), da sa tam dobre zabavit (aj bez k.riev) ... mam to tam rad (Budapest, nie k.rvy) ...

Jj aby som nezabudol, Selima nieje vobec sprosta, ak takeho niekoho hladas, skus sa pozriet do zrkadla wink

Janosiku..selima se me ptala, jestli nahodou taky nepatrim k divkam, ktere pomahaji budovat takovou povest....to me urazilo a nazvala jsem ji ze je sprosta...to u nas v cr znamena kdyz nekdo nekoho urazi tak dotycny vetsinou odpovi jsi ale sprosty/a, u vas na slovensku  to asi znamena ze je blba....coz jsem nemyslela....nazvala jsem ji sprostou, protoze me to urazilo...kdyz uz neco ctes a chces dokonce odpovedet, tak se aspon zkus porozumet co ty slova v CIZIM jazyce znamenaji...anebo si kup nejaky slovnik....

Není tady

#69 1. 5. 2007 22:19

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

sprostý na Slovensku = blbý  to je pravda, u nás to znamená neslušný

Strach je malá smrt...

Není tady

#70 1. 5. 2007 22:29

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

No, Jamajda, tak tým si si odpovedala, že aké zrkadlo ti to nastavujem ja(aby si sa nemusela dívať do toho reálneho). Ty nie si blbá, ale neslušná a urážajúca ostatných - možno to tak ani nemáš v úmysle, ale robíš to. V podstate urážaš svojho partnera, keď mu neveríš pri jednoduchej ceste, urážaš Maďarky, ktoré si v živote nevidela ani z rýchlika, urážaš mňa a viacerých, ktorí ti neodpovedia to, čo chceš čítať...  Mne to nevadí, ja to rozdýcham a pôjdem kadeľahšie, ide o to, či to niečo neprezradí tebe o sebe samej... Lebo o tom je celý problém, o tebe a tvojej naštrbenej dôvere v mužov a sebadôvere. Keby si si to priznala a zapracovala na tom(sama, bez práškov, len pomocou kníh alebo prípadne terapie), vyhla by si sa možno ďalším problémom. Želám ti, aby si zvládla tento vzťah lepšie ako predošlý a aby už žiadny "ďalší vzťah" nemusel byť. tummenupp

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#71 1. 5. 2007 22:36

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Selima napsal(a):

No, Jamajda, tak tým si si odpovedala, že aké zrkadlo ti to nastavujem ja(aby si sa nemusela dívať do toho reálneho). Ty nie si blbá, ale neslušná a urážajúca ostatných - možno to tak ani nemáš v úmysle, ale robíš to. V podstate urážaš svojho partnera, keď mu neveríš pri jednoduchej ceste, urážaš Maďarky, ktoré si v živote nevidela ani z rýchlika, urážaš mňa a viacerých, ktorí ti neodpovedia to, čo chceš čítať...  Mne to nevadí, ja to rozdýcham a pôjdem kadeľahšie, ide o to, či to niečo neprezradí tebe o sebe samej... Lebo o tom je celý problém, o tebe a tvojej naštrbenej dôvere v mužov a sebadôvere. Keby si si to priznala a zapracovala na tom(sama, bez práškov, len pomocou kníh alebo prípadne terapie), vyhla by si sa možno ďalším problémom. Želám ti, aby si zvládla tento vzťah lepšie ako predošlý a aby už žiadny "ďalší vzťah" nemusel byť. tummenupp

Selimo, ja jsem vedel, ze mi nekdo popise, co to je nastavovani zrcadla je (nechtel jsem, neb jsem kůže líná, hledat v jiných forech) - a vida - nasel jsem to od tebe, aniz bych to v tomto foru cekal. Diky.
K Jamajde se vyjadrovat nebudu, sam mam maslo na hlave, protoze jsem zarlivec zarliva. Radsi jsem si precetl prispevky ostatnich.

Není tady

#72 1. 5. 2007 22:37

vašek
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Most

jamajda napsal(a):

Oxi napsal(a):

jamajdo ja ta nechapem yikes
Zijem v Prahe (zeby koli k.rvam?)
Do Budapesti chodim (zeby koli k.rvam?) ... nie, 5.8.2007 je tam VC F1 (par km od Budapesti), je tam velmi pekne (aj ked sa nepozeram na k.urvy), da sa tam dobre zabavit (aj bez k.riev) ... mam to tam rad (Budapest, nie k.rvy) ...

Jj aby som nezabudol, Selima nieje vobec sprosta, ak takeho niekoho hladas, skus sa pozriet do zrkadla wink

Janosiku..selima se me ptala, jestli nahodou taky nepatrim k divkam, ktere pomahaji budovat takovou povest....to me urazilo a nazvala jsem ji ze je sprosta...to u nas v cr znamena kdyz nekdo nekoho urazi tak dotycny vetsinou odpovi jsi ale sprosty/a, u vas na slovensku  to asi znamena ze je blba....coz jsem nemyslela....nazvala jsem ji sprostou, protoze me to urazilo...kdyz uz neco ctes a chces dokonce odpovedet, tak se aspon zkus porozumet co ty slova v CIZIM jazyce znamenaji...anebo si kup nejaky slovnik....

jánošíku ... lollollol

Není tady

#73 1. 5. 2007 22:45

jamajda
♥♥♥----

Selima napsal(a):

Selimo..jak muzes vedet ze jsem v zivote nevidela Madarky? Sakra kde beres tu jistotu? Jen jsem tady napsala svuj proble, ohradila se vuci neslusnym ci jinak zranujicim  prispevkum, a uz jsem ohackovana..zrala na terapii, s malou sebeduverou...atd..atd...hele pritel byl v sobotu parit a prisel az v pul desate druhy den..chtel at jdu taky ale predstav si, ze ja ho "pustila" s kamarady..a rano jsem ho cekala s kafickem...pak sel spinkat a ja jela ke kamaradce na grilovani...no nelepsiimmmm seeee???? a dnes jsme se vratili z hor...bylo mooocc hezky, a do te/toho:PBudapeste jede..a MAdarky jsem opravdu uz potkala protoze jich tady ve svajcu je spousty, stejne jako rusek,i cesek,i slovenek, i brazilek, i cernosek,i byvalych juhoslovenek....a "nase" zeme takovou povest bohuzel maji,stejne jako thajsko,brazilie, nebo ten amsterdam....a tak asi proto ty obavy, kdyz nekoho milujes tak se o nej i bojis, nebo snad neeee?? Me to vadilo,tak jsem mu to rekla, od toho je to muj partner, to same dela i on, kdyz mu neco vadi, tak mi to rekne....a tady jsem chtela jsem jen slyset nazory jinych lidi....

Není tady

#74 1. 5. 2007 22:54

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

No, môj názor si počula a na to, že to už pekne vyriešené, ťa nejako veľmi rozčúlil, nie? Dobre, dobre, už nebudem rýpať, happy end je tu, želám ti ho, je fajn zvíťaziť nad svojimi démonmi, aj keď tvojím démonom možno budú skôr predsudky ako žiarlivosť - ale to je v pohode. Každý máme nejakého a ty toho svojho ani veľmi neskrývaš. Asi preto, že tam, kde žiješ, majú predsudky viacerí... OK. Aj ja mám svojich démonov a jedným z nich je alergia na zovšeobecňovanie. Preto som na tvoje pobúreno-poplašené prvé príspevky reagovala tak, ako som reagovala. A prečo si sa tak nasrdila ty?
MMch, prečo sa nebojíš Maďariek, žijúcich tam u vás? Nie sú to rovnaké radodajky ako tie budapeštianske? vissla

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#75 1. 5. 2007 23:20

jamajda
♥♥♥----

Selima napsal(a):

No, môj názor si počula a na to, že to už pekne vyriešené, ťa nejako veľmi rozčúlil, nie? Dobre, dobre, už nebudem rýpať, happy end je tu, želám ti ho, je fajn zvíťaziť nad svojimi démonmi, aj keď tvojím démonom možno budú skôr predsudky ako žiarlivosť - ale to je v pohode. Každý máme nejakého a ty toho svojho ani veľmi neskrývaš. Asi preto, že tam, kde žiješ, majú predsudky viacerí... OK. Aj ja mám svojich démonov a jedným z nich je alergia na zovšeobecňovanie. Preto som na tvoje pobúreno-poplašené prvé príspevky reagovala tak, ako som reagovala. A prečo si sa tak nasrdila ty?
MMch, prečo sa nebojíš Maďariek, žijúcich tam u vás? Nie sú to rovnaké radodajky ako tie budapeštianske? vissla

hm vidis dobra otazka..to me nenapadlo...jezis co mi to delas? ted mam noveho demona....sakra ted abych se bala tech curysskych...selimo selimo...
ted ale nevim ktery prispevek myslis ze me rozcilil,  byl to ten prvni..tam ses ty durdila ze jsem si dovolila neco takoveho o te/tom Budapesti napsat.....a ptala ses jestli taky nahodou nepatrim k budovatelkam.....jo to me urazilo spis nez rozcililo....

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí