|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Mafia napsal(a):
jamajda, ty si jedno velke klbko komplexov a predsudkov. Čim skôr sa ťa priateľ zbaví, tým skôr bude šťastný.
Predstav si ! že v Prahe je tých kuriev a erotických salónov viac, no pre mňa je to historicky významné mesto a vždy tam rada zavítam a obzerám si historické pamiatky. Koniec-koncov ku**** sú všade aj v tvojom okolí, to však ešte neznamená, že kto tam zavíta, ide sa tam ku****ť automaticky.
PS: Keby som bola tvoj priateľ a ty by si ma obvinila z niečoho takého automaticky, tak by som ti to najust spravila ! Nech máš pravdu ! Alebo skôr by sa ma to dotklo a rozišla by som sa s tebou. Kde nie je dôvera, tam nie je láska ale závislosť a nesloboda.
Mafie..ja jsem pritele z niceho neobvinila, jak muzu ho z neceho obvinit,kdyz tam jeste nebyl?? JA jsem mu rekla, co jsem o Budapesti slysela, a vyslovila sve obavy....nikdy jsem tam nebyla,ale ty veci mi povidali kamaradi,znami co tam byli....proc by me mel opoustet? Vztah je o tom, ze se vyskytuji i problemy, ze neni vse porad ruzove, no ne? Mel by me opustit jen proto, ze jsem mu rekla svuj nazor? Ty to takhle asi delas co? JAk uz jsem psala, muj BM me podvadel kde mohl, takze asi i proto mam problem s duverou, je to MUJ problem, ne pritele ja vim..
Není tady
Tigger napsal(a):
Jamajdo, kdyby ti řekl že jede do Amsterdamu, měla bys rudo před očima kvůli Amsterdamu.
Ty prostě nechceš aby někam jel, protože nikde v civilizovaných oblastech neexistuje místo, kde by nebyly ochotný davajky, se kterýma se dobře paří.
Úplně na konec svého prvního příspěvku píšeš, že na tebe udělal oči, řekl něco pěknýho a ty jsi teda řekla OK... což na mě udělalo dojem, že jsi mu to jako "schválila".
Tak na tohle bych si já osobně dala velkýho majzla, protože jakmile začnu svému partnerovi něco schvalovávat, a on za mnou bude chodit s věcmi ke schválení, tak se ze mě stane maminka, vychovatelka, tetka co mu musí schválit výlet, a časem hrůzostrašná autorita
Když jsi ty jela do Turecka, musela ses ho ptát, chodit kolem toho po špičkách a ještě mu vysvětlovat, že to bude výlet ve vší počestnosti?
Přestože to byla cesta do země, kde je tolik mladých, hezkých a nadržených turků, kteří jsou vysloveně specializovaní na lov turistek a na jejich neměnící se jednoduchý scénář balí celou sezónu jednu babu za druhou. A s kolika ses tam vyspala? No já hádám že ani s jedním, a že tě z toho tvůj přítel ani neobviňoval!!!! A mohl, s ohledem na pověst turecka
JA mu to "schvalila" vtipem....smali jsme se oba....
Není tady
Selima napsal(a):
Jamajda, väčšiu sprostosť som už dávno nečítala(asi to bude tým, že nečítam bulvár)! Budapešť je známa aj latino-párties, hudobnými festivalmi(akurát v auguste je tam veľký a známy Pepsi-Sziget festival na dunajskom ostrove Sziget) a kadečím iným. Keby si chcel zasexovať, kľudne to urobí aj doma...
Mmch, u nás sa zasa hovorí, že do Prahy jazdia turisti len kvôli ľahkým dievčatám(môj americký kolega prisahá, že Praha je tým známa..). Nepatríš náhodou aj ty k dievčinám, ktoré budujú túto povesť stovežatej...? (To bola len ukážka, ako môžu vznikať fámy a ako ich treba brať
).
To nevim z bulvaru, to jsem slysela od lidi,co tam byli....
Není tady

No a ja ti hovorím, čo som počula od Anglánov a Amíkov o Prahe. Mám si myslieť, že všetky Pražandy sú šľapky? To hádam nemyslíš vážne... Odhliadnuc od toho, že môj kolega(a tuším aj ten Anglán, ale ním si nie som istá) je SINGLE, takže si kľudne môže chodiť za sex-turistikou. Ten tvoj je zadaný a ak má naozaj pocit, že je zadaný, tak preňho nebude problém zabaviť sa KDEKOĽVEK NA SVETE mravopočestne. A ak nemá pocit, že by bol vzťahom nejako viazaný, nepomôže ti ani, keby sa naozaj nepohol od tvojej zástery... Zahne ti kľudne so susedou, zatiaľ čo ty sa budeš zhrýzať jeho zahraničnými cestami... 
Není tady
Selima napsal(a):
No a ja ti hovorím, čo som počula od Anglánov a Amíkov o Prahe. Mám si myslieť, že všetky Pražandy sú šľapky? To hádam nemyslíš vážne... Odhliadnuc od toho, že môj kolega(a tuším aj ten Anglán, ale ním si nie som istá) je SINGLE, takže si kľudne môže chodiť za sex-turistikou. Ten tvoj je zadaný a ak má naozaj pocit, že je zadaný, tak preňho nebude problém zabaviť sa KDEKOĽVEK NA SVETE mravopočestne. A ak nemá pocit, že by bol vzťahom nejako viazaný, nepomôže ti ani, keby sa naozaj nepohol od tvojej zástery... Zahne ti kľudne so susedou, zatiaľ čo ty sa budeš zhrýzať jeho zahraničnými cestami...
Seli,mně se ta slovenština líbí čím dál tím víc
zahrýzať je boží slovo 
Není tady
Když tam bude chtít řádit, stejně se to nedozvíš
Zbytečně se nervuješ. Tím, že mu to zakážeš, mu jen nahraješ
Vyraž s holkama do Chorvatska - tam prý jezdí Česky za chlapama
))
)Není tady
Jamajdo,
1.možná jsi přítele upozornila na něco, o čem ještě nevěděl .... mohlo by ho to začít zajímat ...
2.ve kterém městě nejsou ???
3.o Budapešti jsem slyšela všechnomožné, ale tohle teda ne
4. nejež se, pokud bys v tom neviděla problém, tak by jsi to sem nepsala .... spíš se zamysli nad tvou otázkou : na něco jsi se zeptala, spousta přítomných ti odpovědělo a ty se ježíš ... tak co s tím ????
Che, teď jsem si vzpomněla, že mi kdysi jedna známá říkala, že jednou k nim přišel soused z domu ( záminka pro kafe ... jeho žena doma ...) v kuchyni se na ni lačně vrhnul a ona že mu prý dala, jen pro to, aby se ho zbavila a nevbudila spící dítko ..... co je na tom pravdy, nevím .... ale taky chlapec nemusel du Budapešti

Není tady

A Jamajda, ja som ti chcela len názorne predviesť, kam ťa môže zaviesť jednostranné a sploštené uvažovanie. Verím ti, že nie si úplná stíhačka, ale potom je rozumné položiť si otázku: Prečo ma vytáča práve tá Budapešť? (Naozaj nemám známosť, že by to bolo zhýralejšie mesto ako Amsterdam, New York či Kuala Lumpur...) Alebo ti možno skôr vadia tí "kamarádíčkovia"? Naozaj sa skús nad tým zamyslieť, lebo aj keby sa nakoniec Budapešti vzdal, nie je isté, že po čase znovu nevylezie tento problém v podobe "stag party" vo Varšave, Talline alebo kdekoľvek inde... Je to o dôvere - a ty mu zjavne nedôveruješ, možno len v tomto jedinom konkrétnom prípade, ale stále ostáva otázka "Prečo"? Ak to úsvisí s BM, je to voči súčasnému priateľovi nespravodlivé... Skús si priznať, že je to skôr tvoj problém s naštrbenou sebadôverou a dôverou v mužov, než problém vernosti tvojho súčasného. On z anič nemôže, tak mu skús dôverovať.
Není tady

Santala napsal(a):
![]()
Vyraž s holkama do Chorvatska - tam prý jezdí Česky za chlapama))
Ja som počula o Egypte... 
Není tady
Selima napsal(a):
Santala napsal(a):
![]()
Teda , teda .... tak to když tam jezdím s manžou .... nosím dříví do lesa

Není tady
babský tlachy, to by jste mohli napsat o každém státě, městě ...
Není tady

Já vdím jediný problém v tom, že jsi paranoidní. S takovým přístupenm s Tebou stejně nikdo nevydrží, takže je vlastně jedno, jestli Tě podvede v Budapešti nebo třeba v Moskvě
Není tady

Santala napsal(a):
![]()

Není tady
Jamajdo, "stastni rozumni vyrovnani lide" se jednak nevztekají nad názory jiných, které jsou odlišné od jejich, jednak se neřídí podle všeho, co slyšeli od kamarádů. Ono se toho napovídá... Mimo to ti zdejší chlapi určitě potvrdí, že občas je dobré jet si "zapařit" sami mezi sebou´, aniž by k tomu potřebovali "sex a ku****", víš. Promiň, ale buď máš důvod miláčkovi nevěřit - ovšem pak by nemohl jít ani na roh do mlíkárny, nebo jsi chorobně podezíravá a uvidíš děvku i v tý mlíkárně (protože ti někdo řekl, že tvaroh prodávají ty ku**** největší).
Není tady

BB napsal(a):
Selima napsal(a):
Teda , teda .... tak to když tam jezdím s manžou .... nosím dříví do lesa
![]()
![]()
![]()
Ja som tam bola teda za pamiatkami, ale keby som bola chcela, tak sa z fleku 3 x vydám... a aj sexuálnych ponúk bolo neúrekom 
Není tady
Jo, paraonia to je hrozná věc. Koukej, když ti bude chtít zahnout, nemusí kvůli tomu jezdit do Budapešti, holek je spousta všude. To abys mu za chvíli zakazovala přejít Václavák, protože tam stojí štětky nebo chodit do obchodu, protože tam jsou prodavačky a známý říkal...proboha prober se!!!!!
BTW já si myslela, že za sexem se jezdí hlavně do Thajska :-)
Není tady
helena napsal(a):
Jamajdo, "stastni rozumni vyrovnani lide" se jednak nevztekají nad názory jiných, které jsou odlišné od jejich, jednak se neřídí podle všeho, co slyšeli od kamarádů. Ono se toho napovídá... Mimo to ti zdejší chlapi určitě potvrdí, že občas je dobré jet si "zapařit" sami mezi sebou´, aniž by k tomu potřebovali "sex a ku****", víš. Promiň, ale buď máš důvod miláčkovi nevěřit - ovšem pak by nemohl jít ani na roh do mlíkárny, nebo jsi chorobně podezíravá a uvidíš děvku i v tý mlíkárně (protože ti někdo řekl, že tvaroh prodávají ty ku**** největší).

Není tady
jamajda napsal(a):
Pandoro to ti muze bejt jedno kolik mi je, kdybych ti to napsala tak vypustis neco ze mam asi rozum na 12?13? nebo jeste min?........
Je zvláštní, co z tebou udělá obyčejná otázka.
To totiž BYLA obyčejná otázka, odpověď na ni by mi pomohla formulovat pro tebe odpověď.
To, že za ní hledáš jen jakýsi útok, mne mrzí, ale nic s tím nenadělám.
Je mi skutečně jedno, kolik ti je let, stejně tak jako tobě musí být jedno, co si o tvém příspěvku myslím ( některým 12ti letým holkám docela křivdíš
)
Upravil(a) Pandorraa (30. 4. 2007 12:37)
Není tady
jamajdo ja ta nechapem
Zijem v Prahe (zeby koli k.rvam?)
Do Budapesti chodim (zeby koli k.rvam?) ... nie, 5.8.2007 je tam VC F1 (par km od Budapesti), je tam velmi pekne (aj ked sa nepozeram na k.urvy), da sa tam dobre zabavit (aj bez k.riev) ... mam to tam rad (Budapest, nie k.rvy) ...
Jj aby som nezabudol, Selima nieje vobec sprosta, ak takeho niekoho hladas, skus sa pozriet do zrkadla 
Upravil(a) Oxi (30. 4. 2007 12:47)
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
Mě se líbí - jak jamajda ví všechno do předu a nejlépe ! ... to je super - jamajdo - zkoušela jsi někdy sportku
?
Není tady
Jamajdo, vezmi rozum do hrsti a přestaň řešit koko*osoviny. To míníš po zbytek vašeho vztahu (i když při tomhle přístupu bych to na nijak dlouho neviděla) sledovat každý jeho krok? Řekla bych, že v dnešní době těžko existuje místo, kde by se nějaká ta "šlápota" nevyskytovala, takže Ti asi nezbývá než se s tím smířit a začít partnerovi trochu věřit..U nás v Brně pořád ještě funguje diskotéka Tabarín (dříve Roxy bar, to za mladých let mých rodičů) a ta je vyhlášená tím, že tam chodí jen štětky a pasáci. Nejsem ani jedno (přestalo to sypat
) a stejně tam občas zavítám i s poměrně rozsáhlým regimentem kamarádek a kamarádů..Nevím, možná mi taky něco tutlají a živí se jiným způsobem než tvrdí.
Není tady
Jo Tabarííín (tam, kde se jen na toaletách mluví česky - jinak je to úplnej Babylón a bez AJ IJ či NJ si tam "neškrtneš"
a co Caribic - bejvalej Relax nebo chcíplá kočka ? ... teda jaká to byla ?
Kdy zajdem zapařit Adndo ?
jupííí
Upravil(a) Feuria (30. 4. 2007 14:22)
Není tady
teda v Brně to žije :-))
Není tady

Aj v Blave máme také podniky... vraj 
Není tady