Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 29. 4. 2007 1:37

jamajda
♥♥♥----

Lidi co s tim....

...muj pritel chce jet v srpnu s kamarady do Budapeste....Ja budu v tu dobu u rodiny, a pak chceme jet spolecne nekam k mori, dotud dobry,kdyby tam nebyl ten vylet...Budpest je znamy tim, ze tam muzi jezdi kvuli sexu...kdyz to na me vybalil,malem mi zaskocilo, trekla jsem mu, ze se mi to nelibi,proc zrovna TAM...pry je zve nejaky madarec(kolega od kolegy) na narozeniny..rekla jsem mu, ze o Budapesti jsme slysela hrozny veci, tak na me koukal jak vyorana mys, ze on nevi, nikdy tam nebyl,chtel si jen udelat vikend s kamarady. Ze on tam nejede kvuli sexu..ale co si budm povidat, Budapest je timhle znamy, lehkych holek je tam dost...Jo mam strach,rikal, ze ho to mrzi,ale ze mu mam verit, ze by nikdy nas vztah neriskoval kvuli takovemu necemu.JEmze ja mam pochybnosti, kluci pujdou zaparit,popijou, a neco se muze stat, ptala jsem se ho,jestli ti jeho kamaradi jsou svobodni, on ze jeden ma holku. Na druhou stranu rikal, kdyby mel v umyslu neco spatneho,tak by mi ani nemusel rict kam jedou, mohl rict treba rim,a jelo by se tam, ze pry mu mam verit, miluje jen me....ale ja mam proste strach....ja o tom slysela od znameho,chlapi se mezi sebou bavi stylem jsou tam dobre pekne ku**** jedem za sexem....co mam delat, zakazovat mu nic nechci, ale trapi me to, mam mu rict jestli mu teda o me jde,at jede do rima nebo ho nechat odjet tam s kamosema??....jak byste reagovaky vy? vim ze ve vztahu je dulezita tolerance, ja taky byla vloni sama u kamosky v turecku, jenze ja vim ze oni tam nepojedou za pamatkama....jedou tam zaparit..a k parbe pari holky...a tech je tam habadej...a i kdyby se neco stalo, on si uzije a ja se stejne nic nedozvim, i kdyz rikal, ze mi nikdy nezahnul a kdyby se neco takoveho stalo, tak by mel problem v srdci a v hlave...on je jinak fajn, nikam nechodi, je porad se mnou....se mnou k rodine by asi nejel, jednak uz u nas byl,asi se nudil, je cizinec, nezna rec....a ja vidim mamku jednou za rok, tak si ji chci taky uzit, a taky babi,brachy,tetcek,strycku proste rodinky, at jede s kamarady, ale ten BUDAPEST mi proste vadi...no kdyz na me udelal psi oci a rekl, ze miluje me a nokdy by nas vztah neriskoval,tak jsem se uklidnila a rekla, ok...ale ted nad tim zase premyslim, co kdyz preci?....hmm JAk se zachovat?

Není tady

#2 29. 4. 2007 2:16

jamajda
♥♥♥----

Re: Lidi co s tim....

to nikdo neporadi

Není tady

#3 29. 4. 2007 7:57

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

Buď ho miluješ a prostě mu budeš věřit nebo to nemá smysl.Je pravda,že pokud to v sobě má a dokáže zahnout,tak na to nemusí jezdit do žádný Budapešti a může to udělat kdykoliv a kdekoliv.Můžeš být ráda,že Ti řekne kam jede a s kým.Tím,že mu dáváš najevo svoji nedůvěru k němu vztah narušuješ.Věrnost si neudržíš tím,že partnerovi všechno zakážeš nebo mu jenom dáš najevo,že mu nevěříš.Přece ho nechceš celý život hlídat,co kdyby náhodou?

Není tady

#4 29. 4. 2007 8:23

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Jamajdo, nevím,proč bys měla partnerovi zakázat oslavu narozenin v Budapešti? va Jestli tě bude chtít podvést, tak to může klidně udělat hned za rohem a nemusí nikam jezdit. Hlavně nevím, jak jsi přišla na to, že do Budapeště se jezdí za prostitutkama? To mu zakážeš propříště raději i Holandsko nebo Thajsko,protože tam se to děje taky?Myslím, že se chováš jako žárlivý sobec. Myslím, že tvoje důvěra v sama sebe nebude moc vysoká,když si už představuješ to nejhorší,jakmile ti miláček vyrazí s partou kamarádů za hranice. Zkus zjistit, proč to tak je a pracovat na tom hjarta

Není tady

#5 29. 4. 2007 9:07

x256987
Host

Jamajdo, S TÍM bys měla fakt něco dělat - ale to TO není partnerův výlet s kamarády, ale tvoje nedůvěra k němu, velmi zkratkovité interpetace toho, co ti říká ("já vím, že oni tam nepojedou za památkama" - jakmile ty to takhle "víš", přítel se může rozkrájet, a stejně tě nepřesvědčí), touha mít partnera "pod palcem" a koneckonců i ta sebedůvěra, jak píše Sandra.

Ten Budapešť mně osobně taky dost vadí, Budapešť je totiž TA (vidíš, tys to říkala od začátku, že jede za ženskou!!!)

#6 29. 4. 2007 9:13

jamajda
♥♥♥----

JA ziju v cizine a Budapest je tady tim znamy...jo je to tak..organizujou se dokonce zajezdy za ku****....ja mu nic zakazovat nechci, ale tohle mi proste vadi a mysim ze jsem neudelala nic spatneho,kdyz jsem na tohle rekla svuj nazor, rekla jsem mu to, co jsme o Buda slysela a on se celkem divil, nemyslete nejsme zadna stihacka, ma volnost ale kdyz mi neco vadi, tak to snad jemu muzu rict, ne?? Vztah je i o te komunikaci...jo a kdyby chtel zahnout, tak to muze udelat i tady, to taky vim....ale mam takovou predstavu,ze kdyz bude s partou svobodnych kluku tak ho muzou stahnout k nejakym nepravostem...tam je prilezitosti habadej, jo a o te sebeduvere, ta s tim mylsim nema co delat, urcite kazdy, kdo miluje, ma obcas pochybnosti nebo strach...jsem lidi a ne stroje....nejde se jen usmivat a delat, ze vse je ok,kdyz te vevnitr neco zere, v pracovnim zivote nebo s prateli taky urcite nedrzite hubu...kdyz se vam neco nelbi,nebot pak byste byly za hodneho uslapnuteho blba....

Není tady

#7 29. 4. 2007 9:14

jamajda
♥♥♥----

jo a proc to tak je ze mam asi malou sebeduveru? fotr me shazoval a to same muj BM...takze asi proto....

Není tady

#8 29. 4. 2007 9:18

olafio
♥♥♥----

Jamajdo, přítele miluješ a musíš mu věřit. Jak už bylo řečeno, kdyby ti chtěl zahnout, tak už to udělá dávno a nemusí jezdit někam pryč. Prostě mu věř a uvidíš, že to bude ok.

Není tady

#9 29. 4. 2007 9:54

jamajda
♥♥♥----

olafio..ja vim....ale nekdy je to tezky, pochybnosti jsou, muj BM me podvadel kde mohl....ale pritel je jiny....ja mu chci verit...a chci,aby si to uzil,nechci aby mel kvuli tomu spatny svedomi, ze ja se trapim kvuli necemu co neni....cetla jsem tvuj prispevek, jak se dari u vas?

Není tady

#10 29. 4. 2007 11:32

Tigger
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha 4 :)

Jamajdo, kdyby ti řekl že jede do Amsterdamu, měla bys rudo před očima kvůli Amsterdamu.
Ty prostě nechceš aby někam jel, protože nikde v civilizovaných oblastech neexistuje místo, kde by nebyly ochotný davajky, se kterýma se dobře paří.
Úplně na konec svého prvního příspěvku píšeš, že na tebe udělal oči, řekl něco pěknýho a ty jsi teda řekla OK... což na mě udělalo dojem, že jsi mu to jako "schválila".
Tak na tohle bych si já osobně dala velkýho majzla, protože jakmile začnu svému partnerovi něco schvalovávat, a on za mnou bude chodit s věcmi ke schválení, tak se ze mě stane maminka, vychovatelka, tetka co mu musí schválit výlet, a časem hrůzostrašná autorita smile

Když jsi ty jela do Turecka, musela ses ho ptát, chodit kolem toho po špičkách a ještě mu vysvětlovat, že to bude výlet ve vší počestnosti?
Přestože to byla cesta do země, kde je tolik mladých, hezkých a nadržených turků, kteří jsou vysloveně specializovaní na lov turistek a na jejich neměnící se jednoduchý scénář balí celou sezónu jednu babu za druhou. A s kolika ses tam vyspala? No já hádám že ani s jedním, a že tě z toho tvůj přítel ani neobviňoval!!!! A mohl, s ohledem na pověst turecka smile

http://lilypie.com/pic/080507/oR54.jpghttp://b1.lilypie.com/9DPcp2/.png

Není tady

#11 29. 4. 2007 14:30

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Jamajda, väčšiu sprostosť som už dávno nečítala(asi to bude tým, že nečítam bulvár)! Budapešť je známa aj latino-párties, hudobnými festivalmi(akurát v auguste je tam veľký a známy Pepsi-Sziget festival na dunajskom ostrove Sziget) a kadečím iným. Keby si chcel zasexovať, kľudne to urobí aj doma... wink Mmch, u nás sa zasa hovorí, že do Prahy jazdia turisti len kvôli ľahkým dievčatám(môj americký kolega prisahá, že Praha je tým známa..). Nepatríš náhodou aj ty k dievčinám, ktoré budujú túto povesť stovežatej...? (To bola len ukážka, ako môžu vznikať fámy a ako ich treba brať roll ).

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#12 29. 4. 2007 14:32

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Inak, moja, je to TÁ Budapešť(dúfam, že som ti ju tým nesprotivila ešte viac vissla ).

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#13 29. 4. 2007 14:38

olafio
♥♥♥----

Myslím Jamajdo, že se musíš naučit více důveřovat partnerovi a tvůj vztah i pocit z toho vztahu bude o mnoho klidnější a pohodovější.

Není tady

#14 29. 4. 2007 14:45

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

jamajda napsal(a):

Vztah je i o te komunikaci...jo a kdyby chtel zahnout, tak to muze udelat i tady, to taky vim....ale mam takovou predstavu,ze kdyz bude s partou svobodnych kluku tak ho muzou stahnout k nejakym nepravostem...tam je prilezitosti habadej, jo a o te sebeduvere, ta s tim mylsim nema co delat, urcite kazdy, kdo miluje, ma obcas pochybnosti nebo strach...jsem lidi a ne stroje....nejde se jen usmivat a delat, ze vse je ok,kdyz te vevnitr neco zere, v pracovnim zivote nebo s prateli taky urcite nedrzite hubu...kdyz se vam neco nelbi,nebot pak byste byly za hodneho uslapnuteho blba....

Jamajdo, už je mi jasné, prečo sa o priateľovu vernosť tak bojíš- lebo máš vzťah nie s dospelým, zrelým mužom, ktorý vie čo chce a čo necche, a nenechá sa nikým "strhnúť", ale s puberťákom, respektíve možno s hendikepovaným, zaostalým jedincom, ktorý nie je svojprávny a ktorý sa nechá nahovoriť na hocičo, čo nechce... Tak to ho musíš strážiť ešte lepšie. Buď ho rovno daj zavrieť do nejakého ústravu pre "mentálne/momentálne" postihnutých a zbav ho svojprávnosti, alebo ešte lepšie: Prikovaj ho za nohu k svojej posteli roll Uvidíš, ako ťa bude tešiť, že je s tebou "ochotne a dobrovoľne". Ježišmária, fuckt si presvedčená, že keď bol zm.d tvoj bývalý, tak si si znovu narazila z..da? A ak si to myslíš, prečo s ním vlastne si? Mňa by nikto na svete, ani Boh nedonútil byť s niekým, komu neverím.. To budem radšej sama. Alebo budem hľadať niekoho, komu sa dá veriť... Najlepšie je ale veriť SI SAMA. Dôverovať si... Capisci? Porozmýšľaj nad tým a nepíš automaticky, že to nemá nič spoločné so sebadôverou - má...

Brita

Není tady

#15 29. 4. 2007 16:18

anka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Problém bude v tobě,ne v Budapešti,ne v příteli.
Co kdyby jel do Německa,Holandska,Teplic,nebo o pár ulic od vašeho bytu?
Na lehké děvy narazí kdekoliv,mimochodem i v Římě.
Popřemýšlej trochu o sobě,dnes ti vadí Budapešť,zítra z toho bude obchodní centrum?

Není tady

#16 29. 4. 2007 16:19

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Jamajdo, tohle tvoje:
ze kdyz bude s partou svobodnych kluku tak ho muzou stahnout k nejakym nepravostem..

mi silně připomíná matky našich žáků, které se musely dostavit do školy kvůli nepravostem svých synů - taky to sváděly na kamarády, jejich miláček by to přece NIKDY neudělal....

věř tomu, že ty příležitosti má úlně všude, nejen v TÉ Budapešti...

Myslím to vidím jako holky (Sandra, Tigger, Selima...)

P.S. Taky jsem tam byla několikrát na výletě ale nikdo mě k nepravostem s ku**** nestáhl.lol (to byl vtip!)

Strach je malá smrt...

Není tady

#17 29. 4. 2007 17:54

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

jamajdo,
kolik je ti let? Stačí +-

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#18 29. 4. 2007 17:58

lueta
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Jamajdo, kdybys byla jen trochu chytrá, tak mu popřeješ krásný výlet a přibalíš balíček kondomů. Pro jistotu.
Ale vypadá to, že jsi spíš uzlíček komplexů, takže Ti jen přeju, aby od tebe hodně rychle neutekl. Nebo možná utekl? Nevím, co bude pro Tebe lepší.

Chyby jsou nutným a jediným vodítkem na cestě k dokonalosti

Není tady

#19 29. 4. 2007 18:18

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Jamajdo,
řekla bych, že si právě vaříš nudli, na který tě později utáhne.

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#20 29. 4. 2007 18:29

Majla
♥♥♥♥---

No já se přítelem chystám do Budapešti na prázdniny a tohle bych teda neřekla, že tam někdo jezdí kvůli sexu.Mimochodem v jiných částech světa je zase takhle známá Praha.To siu nevybereš. Jde spíš o to, že kdybys přítely opravdu věřila, tak nad tím nepřemýšlíš,.Není to o tom kam jede, ale že jede s kamarády, bez bez tebe. Docela tě chápu, ale to bys ho pak nemusela pouštět nikam samotného. Podvézt tě může kdekoliv.Můj přítel byl s kamarády minulý rok v Amsterodamu a nikdy by mě nenapadlo myslet si, že tam jede za sexem. Nemáte ve vztahu nějaké problémy?

Není tady

#21 29. 4. 2007 18:41

Mafia
♥♥♥♥---
Místo: Bratislava

jamajda, ty si jedno velke klbko komplexov a predsudkov. Čim skôr sa ťa priateľ zbaví, tým skôr bude šťastný.
Predstav si ! že v Prahe je tých kuriev a erotických salónov viac, no pre mňa je to historicky významné mesto a vždy tam rada zavítam a obzerám si historické pamiatky. Koniec-koncov ku**** sú všade aj v tvojom okolí, to však ešte neznamená, že kto tam zavíta, ide sa tam ku****ť automaticky.
PS: Keby som bola tvoj priateľ a ty by si ma obvinila z niečoho takého automaticky, tak by som ti to najust spravila ! Nech máš pravdu ! Alebo skôr by sa ma to dotklo a rozišla by som sa s tebou. Kde nie je dôvera, tam nie je láska ale závislosť a nesloboda.

Girl to her boyfriend: One kiss and I'll be yours forever.
The guy replies: Thanks for the warning.
fuckyou

Není tady

#22 29. 4. 2007 18:54

Petrik
♥♥♥----

jamajdo jamajdo teda tohle fakt prehanis.... ver, ze lehkych holek je i v Ceske republice tolik, ze by jsi koukala a to nemusi jezdit do zadne Budapeste, ale muze si jenom vybirat.... pokud resis tohle tak neco neni dobre...prestan tohle resit a pokud ho opravdu milujes tak o tomhle uz nikdy nepochybuj...nenech si znicit fungujici vztah svou bujnou fantazii kapitulation

Upravil(a) Petrik (29. 4. 2007 18:55)

Není tady

#23 29. 4. 2007 19:22

olafio
♥♥♥----

Tak tak, souhlasím s Petrikem. Přece nechceš ohrožovat, nebo dokonce ukončovat, fungující vztah jen kvůli tvým hypotézám...coby kdyby....

Už to neřeš, budeš šťastnější !

Není tady

#24 30. 4. 2007 11:08

jamajda
♥♥♥----

Ojojoj......jak se tady rozcilujete mile damy a urazite me...myslim,ze babinet je forum, kde muze kazdy psat o svych problemech, ja takovy mam a myslim ze nejsme jedina....ruku na srdce, vy jste nikdy nemely pochybnosti ve vasich vztazich? O TE Budapesti...jak jsem rekla(ti co umi cist) ziju v cizine, a Budapest je tim prohlasena, stejne jako Praha, Kiew a jina mesta....muzi ze Zapadu jezdi radi na vychod....Selimo jsi sprosta jak se tady ptas jestli ja nepomaham budovat povest Prahy..ty jsi Madarka? Neboj, nepomaham....mam tady normalni praci....vim ze problem je ve me a nevidim vubec nic spatneho, kdyz jsem o tom priteli rekla, meli jsme normalni rozhovor a s tim "schvalenim" to bylo mysleno vtipne, zasmali jsme se u toho oba.... asi tady spousta neumi cist nebo to co cte nad tim moc nepremysli, vytahli jste si ty veci jako muze zahnout, s partou kamosu,Budapest-ku****....atd....neprecetli jste si ze jsem ale i psala, ze mu nikdy nic zakazovat nechci, ale proste tenhle vylet me trosku zaskocil....ze nechci aby nikam nejezdil beze mne? Mozna budu menit job, a mozna na prazdniny s nim moc jet nebudu, urcite ho neprivazu ke stolu aby byl se mnou jen proto ze ja nemuzu nikam jet....ano ze mi muze zahnout i tady to ja vse vim....udivuje me jak vy zenske se tady do me navazit....Pandoro to ti muze bejt jedno kolik mi je, kdybych ti to napsala tak vypustis neco ze mam asi rozum na 12?13? nebo jeste min?....Obcas si tady ctu vase prispevky, a vy vsechny ,co tu cestu uz mate za sebou, jak tady tvrdite, tak asi ale bude v neporadku neco jineho, stastni rozumni vyrovnani lide nepisou takovym zpusobem aby tim zranovali jine....presto dik za nazory....

Není tady

#25 30. 4. 2007 11:13

lueta
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Jo holka, jestli jsi chtěla slyšet výhradně schválení Tvých postojů, měla jsi to napsat rovnou. V opačném případě musíš počítat s tím, že každý napíše co si myslí.

Chyby jsou nutným a jediným vodítkem na cestě k dokonalosti

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí