18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojda holky,
Tadeákovi jsou dva měsíce a já jenom kojím.Ale jak je teplo, tak si chce cucnout snad kadou půlhodinku,asi z ízně. Nemohla bych mu dát napít čaj z lahvičky? Nebo se mám radi poradit s dět.doktorkou?Nemůe mu čaj ukodit?A popřípadě jaký mám uvařit? Napitě prosím svoje zkuenosti. Děkuju Vendaa
Není tady
Ahojky,z lahvičky bych mu nedávala,jen na ličku trochu čajíčku,naučí se rychle,na dudlík by si zvykl,je to jednoduí a pak by nechtěl sát....čaj koupí v lékárně,stačí říci pro kojence,nejlepí je nějaký na klidné bříko.
Drím pěsti s prckem.Marta
Není tady
takté bych nedávala z lahvičky, bud ličkou a nebo mě se osvědčila injekční stříkačka. I kdy ono zas jak které miminko, Matěj měl lahvičku týden a pak krásně přeel na kojení a jen kojím. Ten čajík jak píe maharata od hipp klidné nebo spokojené břko je super.
Není tady
já dávám z lahvičky dětský čaj pro kojence, poradí ti v lékárně. mám těstí, e terezka bere flaku i prso
Není tady
Ahojky já bych radila pokud ti to nevadí tak jen koj.On ten čajík neukodí,ale mě MUDr říkala,pokud mi nevadí v horku přikládat častěji,tak je to lepí.Miminko má v mlíčku ve co potřebuje.I pití.
Není tady
Vendi..já dávám čaj nebo odstříkané mlíko ( kdy někdo hlídá ) z lahvičky AVENT nebo CHICCO. Ale je fakt, e nae malá čaj moc nechce, hlavně kdy jsme venku, tak si ani necucne. Musí ho mít toti pořád ohřátý, jinak ho prostě odmítá.
Dávám čaj od Hippu...ten fenyklový, co se můe od 1.týdne ivota mimča.
Není tady
Vendaa, dávám taky čaj z aventu - dudl 1, on skoro vůbec neteče sám. Dávám u asi od třech týdnů a pohoda. A vařím spokojené bříko od Hippu, nebo obyč. fenyklovej. Venku si cucne a je klid. Ale taky radi teplý.
Není tady
Chicco dudáky jsou taky bezva, netečou samy a mají tvar bradavky, take moná proto Terka zvládne obojí Ale raději bych jen kojila , ale kde není, ani smrt nebere
Holky jak já vám závidím, e máte mlíčko, chjo chjo, Pinky, nechce troku poslat??
Upravil(a) Megg (29. 4. 2007 10:14)
Není tady
Ahoj, mně řekla v pátek dr. na 6ned. prohlídce, e mám buď častěji kojit, nebo koupit čajík a nebo jí dát přes den 3 ličky vody, e to bohatě stačí. Zatím si vystačíme s kojením a na flaku jsem ji jetě nezkouela. Nerada bych, aby se mi naučila na dudláka a pak nechtěla sát
Není tady
Svedka z toho dudáka musí sát taky !
Není tady
Ja jsem malymu davala hned od 1. týdne caj - jsou caje primo od 1.týdne, takze pohoda. Pil ho z lahvicky a kojila jsem uplne normalne. Vubec mu nevadil dudlik a prso.
Pred 10-ti lety se doporucoval aji caj, a dnes zas, ze jenom kojit,... Ja myslim, ze pres ty vedra by to mimi nejake ty tekutiny melo jeste dostavat, protoze pak porad pije tim, ze ji.
Není tady
Nám říkali v porodnici, e čajík můeme ve vedrech dávat, ale jenom ličkou nebo stříkačkou , ale já dávám flaku a no problemo
Není tady
Já bych z lahve raději nedávala, miminko si zvykne, e z ní tekutina dobře teče a potom můe odmítat prso. Ale kadé mimi je jiné. Jinak mě doktorka radí jen převařenou vodu a po ličkách, jak říká svédka.
Můj andílek zatím neměl v pusince nic ne mateřské mlíčko!
Není tady