|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahojda holky,
Tadeáškovi jsou dva měsíce a já jenom kojím.Ale jak je teplo, tak si chce cucnout snad každou půlhodinku,asi z žízně. Nemohla bych mu dát napít čaj z lahvičky? Nebo se mám radši poradit s dět.doktorkou?Nemůže mu čaj uškodit?A popřípadě jaký mám uvařit? Napiště prosím svoje zkušenosti. Děkuju Vendaa
Není tady
Ahojky,z lahvičky bych mu nedávala,jen na lžičku trochu čajíčku,naučí se rychle,na dudlík by si zvykl,je to jednodušší a pak by nechtěl sát....čaj koupíš v lékárně,stačí říci pro kojence,nejlepší je nějaký na klidné bříško.
Držím pěsti s prckem.Marta
Není tady
taktéž bych nedávala z lahvičky, bud lžičkou a nebo mě se osvědčila injekční stříkačka. I když ono zas jak které miminko, Matěj měl lahvičku týden a pak krásně přešel na kojení a jen kojím. Ten čajík jak píše maharata od hipp klidné nebo spokojené břško je super.
Není tady
já dávám z lahvičky dětský čaj pro kojence, poradí ti v lékárně. mám štěstí, že terezka bere flašku i prso 
Není tady
Ahojky já bych radila pokud ti to nevadí tak jen koj.On ten čajík neuškodí,ale mě MUDr říkala,pokud mi nevadí v horku přikládat častěji,tak je to lepší.Miminko má v mlíčku vše co potřebuje.I pití.
Není tady

Vendi..já dávám čaj nebo odstříkané mlíko ( když někdo hlídá ) z lahvičky AVENT nebo CHICCO. Ale je fakt, že naše malá čaj moc nechce, hlavně když jsme venku, tak si ani necucne.
Musí ho mít totiž pořád ohřátý, jinak ho prostě odmítá. 
Dávám čaj od Hippu...ten fenyklový, co se může od 1.týdne života mimča.
Není tady
Vendaa, dávám taky čaj z aventu - dudl 1, on skoro vůbec neteče sám. Dávám už asi od třech týdnů a pohoda. A vařím spokojené bříško od Hippu, nebo obyč. fenyklovej. Venku si cucne a je klid. Ale taky radši teplý.
Není tady
Chicco dudáky jsou taky bezva, netečou samy a mají tvar bradavky, takže možná proto Terka zvládne obojí
Ale raději bych jen kojila
, ale kde není, ani smrt nebere 
Holky jak já vám závidím, že máte mlíčko, chjo chjo, Pinky, nechceš trošku poslat?? 
Upravil(a) Megg (29. 4. 2007 10:14)
Není tady
Ahoj, mně řekla v pátek dr. na 6ned. prohlídce, že mám buď častěji kojit, nebo koupit čajík a nebo jí dát přes den 3 lžičky vody, že to bohatě stačí. Zatím si vystačíme s kojením a na flašku jsem ji ještě nezkoušela. Nerada bych, aby se mi naučila na dudláka a pak nechtěla sát

Není tady
Svedka z toho dudáka musí sát taky ! 
Není tady
Ja jsem malymu davala hned od 1. týdne caj - jsou caje primo od 1.týdne, takze pohoda. Pil ho z lahvicky a kojila jsem uplne normalne. Vubec mu nevadil dudlik a prso.
Pred 10-ti lety se doporucoval aji caj, a dnes zas, ze jenom kojit,... Ja myslim, ze pres ty vedra by to mimi nejake ty tekutiny melo jeste dostavat, protoze pak porad pije tim, ze ji.
Není tady
Nám říkali v porodnici, že čajík můžeme ve vedrech dávat, ale jenom lžičkou nebo stříkačkou
, ale já dávám flašku a no problemo 
Není tady
Já bych z lahve raději nedávala, miminko si zvykne, že z ní tekutina dobře teče a potom může odmítat prso. Ale každé mimi je jiné. Jinak mě doktorka radí jen převařenou vodu a po lžičkách, jak říká svédka.
Můj andílek zatím neměl v pusince nic než mateřské mlíčko!
Není tady