Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 28. 4. 2007 22:02

Sysynka
♥------
Místo: Praha
Web

Jak na děti na letním táboře :)

Ahoooooooooj ahooooooj:-))))))
Jsem tu prvně a nejsem si uplně jista, do jaké kategorie svůj dotaz zařadit. Je mi 16 a letos jedu na letní tábor jako praktikantka. S dětma většinou nemám problém. Ale najdou se i problematičtí jedinci. Říká se že pražský děti jsou ty nejhorší a tábor bude plnej pražáků... no prostě z toho začínám mít lehce obavy a zajímalo by mě, zda má někdo s tábory zkušenosti a jestli by mi neporadil nějaké dobré páky na ty děcka:))) Díky moc:hjarta:

Není tady

#2 29. 4. 2007 11:21

hrosanek
Host

Re: Jak na děti na letním táboře :)

Ahoj Sysynko,

malí Pražáci jsou stejní jako všechny děti. Stačí je zabavit. smile

Když jsem jela na svůj první tábor, tak jsem brala sebou knížky her do přírody i do špatného počasí. Dostala jsem mrňavé holčičky a prožila nádherných čtrnáct dní. Stačí si s dětmi hrát, poslouchat jejich příběhy, být tam jen pro ně a nemáš mít z čeho hrůzu.

Dneska se mi to hodí, umím si hrát se svými dětmi, přes to jsou samostatné a umí si hodiny hrát i sami. Chce to jen povzbuzovat jejich fantazii a nechat ji rozehrát.  tummenupp

#3 29. 4. 2007 11:29

Fatima
♥♥♥♥♥--

Myslím, že děti poznají, když je má někdo opravdu rád, stejně jako poznají, pokud si s nimi někdo neumí poradit.

Pokud je dokážeš zabavit a přesvědčit o tom, že jsi "jejich člověk" tím, že jim budeš naslouchat, že se jim budeš věnovat, myslím, že pár případných problémových dětí nebude mít potřebu se tolik projevit.

Hlavní je, aby cítily opravdový zájem z tvé strany, který ty určitě mít budeš, když se tak zodpovědně dopředu připravuješ ;o)

Není tady

#4 1. 5. 2007 14:31

Sysynka
♥------
Web

Děkuji moc za odpovědi;)

O menší děti nemám strach. Spíš se hlavně bojím těch kluků kolem 13,14 ..

Není tady

#5 2. 5. 2007 9:22

kacatko
♥♥♥♥---

13,14 jsou fakt jedni z nejhorších, ale dá se to zvládnout, neboj smile Jen se nesmíš nechat rozhodit jejich puberťáckými řečmi a vtípky (někdy to stojí opravdu hooodně sil) a musíš jim ukázat a hlavně DOKÁZAT, že jsi snima na jedné lodi a rozumíš jim, pak je to v pohodě tummenupp Přeju ti hodně zdaru a pevné nervy stolt

Upravil(a) kacatko (2. 5. 2007 9:23)

Není tady

#6 2. 5. 2007 10:56

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Hlavně zaměstnat, mít opravdu připravené činnosti i pro případ špatného počasí, a to hodně činností do zásoby, informovat se o tom, jak je to na táboře s vybaveností materiálem, většinou bývá k dispozici akorát pár balónů příp. sportovních věcí .... nedat jim moc prostoru k vymýšlení nezbedností, uhlídat je pohromadě aby se nestal úraz je docela fuška...
Soutěže, hry, výtvarničení...výroba čehokoliv...

Upravil(a) Bety (2. 5. 2007 10:57)

Strach je malá smrt...

Není tady

#7 11. 5. 2007 22:14

Sysynka
♥------
Web

Díky strašně moc, doufám že vše proběhne hladce, moc se těším na léto;)

Není tady

#8 17. 7. 2007 20:18

Cedrill
♥♥-----

Tenhle rok budu taky poprvý druhá hlava tábora stolt. Ale spíš bych se chtěla zeptat, jestli němáte zajimavý tipy na noční bojovky. Chtěly bychom ji pro ty prťata (11-14) připravit, aby se fakt povedla. Budu vděčná za každej nápad, díky! hjarta

Není tady

#9 17. 7. 2007 23:15

Jessie
♥♥♥♥♥--

Když jsem jezdila na tábor, tak to u nás fungovalo tak, že při menších prohřešcích jsi si šla zacvičit. Sprosté slovo - třeba deset kliků atd. To pak docela zklidní...

Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.

Není tady

#10 18. 7. 2007 15:59

Ra
♥♥♥♥♥--

ahojky Cedrill,
němáme? máme! tummenupp

Mrkni na http://herka.deka.cz/index.php/Kategori … %C3%AD_hry
Nenech se odradit prvníma větama: "Noční hry se hrají v noci. To hlavní na nich je, že se hrají v noci, což zvláště mladším hráčům často stačí ke štěstí ...godlike
prťata 11-14 let? dumbom

snad nějaká hra zabere usch

Pozor, ať se v té tmě neztratí va

přeju hezký zážitky tummenupp

Není tady

#11 20. 7. 2007 19:35

Májajája
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Syn jezdí z tábora nejvíc nadšený ze dvou her,
-kolíková
konkrétní počet kolíků , dejme tomu 50, na konci naklepaná gumička s pořadovým číslem se nabouchá na louku . Dvě družstva dětí se postaví na startovací čáru. Vedoucí vykříkuje náhodné číslo kolíku, všechny děti vyběhnou na plochu a někdo "urve" kolík, vytrhne ho ze země - má bod. Vyhrává kdo má nejvíc bodů.
My si to vyrobili na dovolenou, hrávají to i děti tady na hřišti a pokud z toho chcete udělat noční hru (doporučuju pro dospělé) po půlnoci a pár sklenkách vína s baterkama je to něco úžasného.

mýdlová skluzavka
nevím přesně, ale z většího kopce natáhlký dlouhý igelit polévaný vodou míchanou z mýdlovými vločkami, igelit klouže, děti se baví.  PRý se ale musí polévat před každým jedoucím, nebo aspoň mokrou metlou roztahat to mýdlo.

Mája

Není tady

#12 22. 7. 2007 20:00

Šárka Junková
♥♥-----

Jsem si jistá, že to zvládneš... vše nech plynout, ono Ti to samo napoví. Budou už tak vykulení, že není k dispozici Tv, PC atd... budou se kochat přírodou, prostě normálka....

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí