|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Každý den - a snad skoro v každé smsce...
Není tady
Každý den,
je krásné to slyšet a ještě krásnější říkat !!!

Není tady
Vůbec.
Není tady
Říkám to, kdykoliv cítím, že to chci říct. Nepřeháním to,aby nám ty krásná slůvka nezevšedněla, ale jak se tak zamýšlím, každý den to padne určitě..Ale mnohem krásnější jsou činy, ne slova.
Není tady
svému snoubenci říkám "miluji tě" každý den, když ráno odcházím do práce, když si posíláme sms, když přijdu večer z práce. je to pro mě důležité mu to říct a ještě důležitější a krásnější je to slyšet od něho.
Není tady
ja to rikam pokazdy kdy citim ze to chci rict a kdyz citim ze to bude brano vazne ... neda se rict ze by mi ta slova zevsednela - jde o to ze nekdy nemam naladu neco takoveho slyset ...
rekla bych ze by si meli lide vzajemne vyjadrovat lasku slovy kdykoliv to jde aby pak neprisel den kdy se milovana osoba treba nevrati domu a nemohli si vycitat ze ji to nerekli ... i kdyz snad z mych cinu je citit ze mam nekoho rada, nejde dopredu vedet jestli to dotycny pochopi, lepsi je vyjadrovat se na rovinu /aspon pro mne/
Není tady