|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
vašek napsal(a):
ale faf všeobecně se to dá říct těžko ... přeci bude rozdíl když tam budeš s kamarádem, ten po holkách koukat bude a s přítelem ... (ten bude koukat taky, ale neměl by tak okatě :-)
Vasku, vsak kamarat aj priatel sa pozriet moze, to mi vobec nevadi. Ale jeden aj druhy myslim, ze minimalne zo slusnosti, nema cumiet na inych ludi, je jedno, ci su to zeny, alebo muzi, ked isiel von so mnou. Ak dotycnych nezaujima, co im hovorim a zaujimavejsie, ako moja spolocnost je okukovanie inych ludi, tak so mnou ani nemusia chodit von, nie?
No a v pripade, ze ide o partnera, je okate cumenie na ine zeny minimalne prejavom absolutneho nedostatku taktu a o inom uz ani nehovorim... To by ma asi dost rozladilo.
Není tady
No, mě by spíš zajímal důvod ... asi bych se taky ohradila - nevím ? Zatím se mi to nestalo.
Není tady
faf s tím souhlasím, když se na někoho kouká stále, ale většinou oči upoutá pohyb, takže když někdo kolem projde tak se člověk podívá, je to přirozený. Jinak asi nikoho nebaví vyprávět něco když to toho druhýho nezajímá, ale zase s takovým člověkem na kafe nechodíme, ne?
Není tady
Feuria napsal(a):
Vašku, ale tady byl uveden konkrétní případ - pán (partner) a paní (partnerová)
měsíční známost! ...
Mno, paní musí intuitivně cítit, zda měl "partner" důvod se znepokojovat nebo né! My tam nebyli, tak nevíme.
Vadilo by mě, kdybych něco povídala a přítel by pozoroval smějící se slečny ! Ano, vadilo - né kvůli flirtu, ale kvuliva nepozornosti - jak píše Faf... no, ale spíš si opět myslím, že to záleží na tom našem egoušovi ... možná bych se ho v klidu zeptala, co na slečnách schledává zajímavého a třeba bych se i koukla sama - nevím ? Záleží na té oné situaci ... jak jsem už napsala.
Já vím Fe, jen jsem napsal, že se to nedá řešit paušálně, ale každý případ je jiný ... jinak máš pravdu.
Není tady
Vasku, presne, ako vravis. 
Fe, aky dovod?
Není tady
Feurio,samozrejme,ze partner nemel duvod se znepokojovat.Protoze jsem se venovala jemu,ale obcas me oci sjeli na ty tri muze co tam sedeli,protoze se dost dobre bavili tim jak nas pozorovali.Myslim si,ze pritel je dost zarlivej.Pocituju to i v praci staci,kdyz s nejakym muzem promluvim nebo se na nekoho podivam.Ja jsem se ve svem zivote s necim takovym jeste nesetkala a dost me to zacina vadit.Ja sveho pritele moc miluju,ale zivot s nim si dost dobre nedovedu predstavit.Nejsem zadna co strida partnery on je muj druhy partner v zivote tak nechapu proc ze me dela co ja nejsem.
Není tady
asi by bylo nejlepší si o tom včas promluvit co vadí tobě, jemu apod. dříve než bude pozdě
Není tady
Viollenko,
žárlivost je hnusná vlastnost, někdo říká, že nemoc....bacha na to, v prvopočátcích si člověk myslí :fajn, vono mu na mě záleží - ale houby s octem - to si tě chce přivlastňovat -. fuj, hnus a pryč - já vím, ono se to lehce řekne....
a ty to cítíš - píšeš, že i v práci....tak zapni svoji mozkovnu, není ti 17, aby ses divila.....
ještě taková poznámka: on má zase sebou nějaké nevydařené vztahy?možná mu jeho partnerka nasadila parůžky, proto je "obezřetný", ale pro toho druhého, tedy pro tebe by vztah musel být pak strašný( nechceš-li opravdu sedět doma na zadku a ani nechodit nakupovat....
toť můj názor...
Není tady
Viollenka napsal(a):
Feurio,samozrejme,ze partner nemel duvod se znepokojovat.Protoze jsem se venovala jemu,ale obcas me oci sjeli na ty tri muze co tam sedeli,protoze se dost dobre bavili tim jak nas pozorovali.Myslim si,ze pritel je dost zarlivej.Pocituju to i v praci staci,kdyz s nejakym muzem promluvim nebo se na nekoho podivam.Ja jsem se ve svem zivote s necim takovym jeste nesetkala a dost me to zacina vadit.Ja sveho pritele moc miluju,ale zivot s nim si dost dobre nedovedu predstavit.Nejsem zadna co strida partnery on je muj druhy partner v zivote tak nechapu proc ze me dela co ja nejsem.
Jasně - to je opravdu přehnaná reakce! Také by mě vadil žárlivý chlap, to bez pochyb (on je). Proto jsem se ptala ...
Řekla bych mu, že se na ně dívám, protože mám oči - až budu mít místo očí syrečky - tak na ně budu smrdět 
Není tady
Pritel ma za sebou jedno manzelstvi,tvrdil,ze mel problemi se svym tchanem ten je pry rozvedl a navic nemohl mit se svou zenou deti.Tvrdi,ze nikdy zadna zena mu nerekla,ze je zarlivej,az pry ja.Tak nevim?On vidi chybu ve me.
Není tady

Feuria napsal(a):
Viollenka napsal(a):
Jasně - to je opravdu přehnaná reakce! Také by mě vadil žárlivý chlap, to bez pochyb (on je). Proto jsem se ptala ...
Řekla bych mu, že se na ně dívám, protože mám oči - až budu mít místo očí syrečky - tak na ně budu smrdět

Není tady
No záleží na tom jak přesně to probíhalo. Jestli si celý večer zírala na tři cizí týpky u stolu a přítele nevnímala, nebo si tam pákrát mrkla a on z toho udělala scénu....pokud je b) správně..zamyslela bych se. Osobně bych s někým kdo mi nebude nesmyslně vyčítat, že jsem se na toho a toho chlapa "nepřiměřeně" dívala vyběhla asi pěkně rychle. Žárlivé scény z duše nesnáším.
Není tady