|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Prosila bych vedet jaky na to mate nazor.Chodim s pritelem mesic a nedavno jsme si byli sednout v restauraci.Objednali jsme si piti a komunikovali jsme spolu.Naproti u stolu sedeli tri muzi a sledovali nas,nedalo mi to a ja obcas pohledem sledovala je.Pritel mi stale vycita,ze si pripadal jak kdyby me zbalil na ulici na jednu noc .Ze jsem s nimi pohledem flirtovala.Ja mu vysvetlila,ze to divani na ne byla u me pouze zvedavost a ne flirt.Stale me tvrdi,ze kdyz jsem s nekym ve spolecnosti tak se mam venovat pouze tomu s kym tam sedim a ne tam koukat po jinejch.Pripada mi zbytecne zarlivy.
Není tady

Další hňup, který si myslí, že má na něco nárok. Myslím, že ztrácíš čas, měla by sis najít někoho jiného.
Není tady
No,tak zarlivy to je,ale nedivim se mu, sel tam s tebou a ty koukas po jinejch,jakpak by asi bylo tobe,kdyby to bylo obracene?Misto cumeni na jiny jste se meli zvednout a jit jinam.A proc by ti to nerekl na rovinu,to teda nevim,ze by diky tomu byl nezdvorilej?Ale jestli ti to porad predhazuje,to je teda divny,mozna je chorobnej zarlivec-jako vsichni mladi chlapi,akorat to neudrzi v sobe,sragora jeden.Aspon vis na cem si.a tvoje odpoved,zvedavost, si byla zvedava na co? pekne blba odpoved.Jestli prestanou koukat,nebo co maj v kalhotech?
Není tady
Babo on neni mladej kluk je mu 43 let.Spise me upoutali tim,ze nas pozorovali jak se k sobe zamilovane chovame,kdyz nejsme nactilety a smali se tomu,tak me nedalo,abych je po ocku na ne nedivala.
Není tady
Viollenka napsal(a):
Babo on neni mladej kluk je mu 43 let.Spise me upoutali tim,ze nas pozorovali jak se k sobe zamilovane chovame,kdyz nejsme nactilety a smali se tomu,tak me nedalo,abych je po ocku na ne nedivala.
sorry,se mi neco zdalo.Hmm,no tak nevis,jaky ma zkusenosti z minuleho vztahu,je treba,abys mu to jasne rekla, at te nehlida,ze to chces zkusit s nim.Ale i v jeho veku muze byt nesnesitelny,i kdyz jinak to muze byt fajn chlap.Jedna moje kamoska ma mamu,je ji 50,ale je fakt pekna,a jeji pritel je nesnesitelnej.Ma s ni vse,co se ji muze i zdat,ale nesmi nikam sama,jak se nekde zdrzi, uz ji jde hledat,vyptava se, proste magor.do toho clovek sklouzne ani nevi jak.Je to take o duvere,kterou po mesici nemuzete mit vybudovanou,muze se to zlepsit,ale i zhorsit.Zkus to,za to nic nedas,a uvidis jak dal,ale byt hlidanej celej zivot za to nestoji.Ja bych se zeptal taky,ale jen jednou, i kdyz tvoje odpoved by mi nestacila.Tak uvidis, ted spolu chodite chvili,budete chodit do spolecnosti,nez se casem upichnete k televizi nebo se budete vrtat v zemi,tak se ukaze.jen ze sebe nenech delat "devku",vis jak to myslim,to ti muze totiz porad predhazovat a jednou te to pak stejne prestane bavit.Oci na stopkach devce.A kolik ti je?
Není tady
Me je 37.Vis delame spolu v praci ve smisenem kolektivu a on mi rika,ze jsem vuci nemu netaktni,kdyz se porad po nekom divam.Preci se nemohu stale divat do zeme.Kdyz mu reknu,ze je zarlivej tak mi rekne,ze mu to jeste nikdo nerek,ze na svou BM nikdy nezarlil.
Není tady

Viollenka: pokud máš známost, sedíte spolu v restauraci, tak se máš věnovat svému příteli a ne pokukovat po jiném mužském osazenstvu s tím, jak na vás dva reaguje a co si o vás dvou asi tak může myslet. Nepíšeš, kolik je tobě a nakonec je to zcela fuk. Když si někam vyjdu s přítelem, mám se věnovat pouze jemu a reakce okolí mi můžou být šuma-fuma. Přítel si pohledy k cizímu stolu na tři cizí chlapy může - zčásti oprávněně - vykládat jako neúctu ke své vlastní osobě ve stylu: se mnou tady je, já platím pití a ona vejrá po cizejch chlapech. Nakonec - zamilovaný párek, který na sebe vrká, na sebe v každé restauraci strhne pozornost především u těch, pro které je na prvním místě putyka a chlast. To, co nebylo dopřáno jim, nepřejou ostatním a za každou cenu se snaží idylku dvou zamilovaných nějak zkazit.
Není tady
Viollenka napsal(a):
Me je 37.Vis delame spolu v praci ve smisenem kolektivu a on mi rika,ze jsem vuci nemu netaktni,kdyz se porad po nekom divam.Preci se nemohu stale divat do zeme.Kdyz mu reknu,ze je zarlivej tak mi rekne,ze mu to jeste nikdo nerek,ze na svou BM nikdy nezarlil.
He, mne taky
je divnej,a majetnickej.Resil tohle i kdyz jste spolu nechodili? Asi ne.ja ted vzal zenu k sobe do kancelare,jsem programator a mame tu 6 konstrukteru.A taky se porad s nima vykecava, smeje,a co,jen kamaradsky,neresim to.Mam svy prace dost.To to resi i v praci?
Není tady
Kiara napsal(a):
Viollenka: pokud máš známost, sedíte spolu v restauraci, tak se máš věnovat svému příteli a ne pokukovat po jiném mužském osazenstvu s tím, jak na vás dva reaguje a co si o vás dvou asi tak může myslet. Nepíšeš, kolik je tobě a nakonec je to zcela fuk. Když si někam vyjdu s přítelem, mám se věnovat pouze jemu a reakce okolí mi můžou být šuma-fuma. Přítel si pohledy k cizímu stolu na tři cizí chlapy může - zčásti oprávněně - vykládat jako neúctu ke své vlastní osobě ve stylu: se mnou tady je, já platím pití a ona vejrá po cizejch chlapech. Nakonec - zamilovaný párek, který na sebe vrká, na sebe v každé restauraci strhne pozornost především u těch, pro které je na prvním místě putyka a chlast. To, co nebylo dopřáno jim, nepřejou ostatním a za každou cenu se snaží idylku dvou zamilovaných nějak zkazit.
Souhlas,to co jsem napsal se s tim nevylucuje.
Není tady

Baba: naopak s tím docela koresponduje 
Není tady

Viollenka napsal(a):
Prosila bych vedet jaky na to mate nazor.Chodim s pritelem mesic a nedavno jsme si byli sednout v restauraci.Objednali jsme si piti a komunikovali jsme spolu.Naproti u stolu sedeli tri muzi a sledovali nas,nedalo mi to a ja obcas pohledem sledovala je.Pritel mi stale vycita,ze si pripadal jak kdyby me zbalil na ulici na jednu noc .Ze jsem s nimi pohledem flirtovala.Ja mu vysvetlila,ze to divani na ne byla u me pouze zvedavost a ne flirt.Stale me tvrdi,ze kdyz jsem s nekym ve spolecnosti tak se mam venovat pouze tomu s kym tam sedim a ne tam koukat po jinejch.Pripada mi zbytecne zarlivy.
VYMĚNIT !!!! Tohle se vždycky zhoršuje. A na to, že jste na začátku je tohle fakt moc - neumím si představit, jak by v tomto případě vypadalo to zhoršování
Není tady
"když jsi někde s někým, MÁŠ se věnovat jenom jemu"
Hmmm.... to zní dost direktivně. A naprosto směšně od dospělýho chlapa.
Asi budeš mít jednou doma pěkný peklíčko.......
Není tady

Hm, ťažko posudzovať, keď som tam nebola... Ja som ženská zvedavá, a síce keď niekoho mám, tak som sústredená naňho, ale predsa len - keby som počula smiech, asi sa z čírej zvedavosti obzriem... Ale je rozdiel pozrieť sa, že čo sa deje, a uprene civieť na cudzích chlapov - to nerobím, ani keď som práve single... (s výnimkou, keď sa mi niekto MIMORIADNE páči, to si potom neviem oči ustrážiť 
Na druhej strane do pipky na jednu noc by som si nadávať nenechala tak či tak... Mal by chlapec zvážiť, čo ti povie...
Není tady
Viollenko takoveho jak pises jsem znala taky a navic byl zenaty.On zarlil a ja nemela zarlit?......To jsou chlapy a jejich mysleni.
Není tady
Já myslím, že tohle je jedno z těch klasických nedorozumění, kdy jeden si myslí, že druhý by něco měl... a toho druhého vůbec nenapadne, že dělá něco špatně. Neřeš se to hned, vytáhne se to při jiné situaci a skončí to tím, že jsou oba uražení.
Já když jsem naštavná, také nejdu pro ne zrovna milé slovo daleko, takže dokážu pochopit i tohle. Nevím, myslím, že celkem o nic nejde.
Jinak jsem přišla na to, že jsem se několikrát zlobila na přítele, že něco udělal a když mne napadlo představit si tu situaci naopak, došlo mi, že bych se na jeho místě chovala možná hodně podobně, ne-li stejně.
Na chorbné žárlivce bacha, ale nemyslím, že by to co popisuješ bylo nutně projevem chorobné žárlivosti. Bůh ví, co mu třeba skutečně v tu chvíli přelítlo přes nos ;o) obvykle to bývá kombinace více faktorů ;o)
Není tady
mashanka napsal(a):
Viollenka napsal(a):
VYMĚNIT !!!! Tohle se vždycky zhoršuje. A na to, že jste na začátku je tohle fakt moc - neumím si představit, jak by v tomto případě vypadalo to zhoršování
Já si představit umím.Kamarádku kontroloval(osobní prohlídka) její BM po té co ,přišla z práce (školka + nákup) jestli s někým nespala.Žárlil i na muže v televizi,autobusáky,prodavače a sčítače při sčítání lidu.Úplnej maniak.Začalo to podobně.
Není tady

Ah, to je vše trochu přitažené za vlasy, nemyslíte? Po měsíční známosti přece nelze dedukovat co si druhý partner myslí a jak se cíti. Radit: "vzdej to, já to znám" si osobně myslím je předčasné.
Příště nekoukej, když nemusíš a jeho uklidni. Hlavně si nenechte zkazit krásný večeře malichernostmi. :-)
Bóže.. co bych dala za romantickou večeři s milým při svíčkách
Není tady
Já bych tohleto vůbec neřešil být tvým partnerem. Pokud by moje dívka na ty muže přímo nečučela, tak bych se do žádných hádek nebo obvinění nepouštěl, jen bych ji utvrzoval v přesvědčení, že jsem nějaká stíhajda.
Není tady
Taky se to dá představit tak - zamilovaný muž mluví slovíčka lásky k ženě, která sedí na proti němu, ovšem zahleděná na jiné muže sedící na proti u stolu, jednou to ten pán přejde, ale po druhé už se připomene otázkou, proč tam hledí ... (žena kouká, aniž by si uvědomila, že se s ní partner už 3 x pokusi navázat komunikaci. Hmm? ( Vždyť to jsou jen takové dedukce ... z toho, co se tu popisuje se těžko pozná chorobná žárlivost. Spíš by mě zaráželo to chování v práci - jak neúcta k němu ? No a taky zase záleží - jak se na ty ostatní muže "díváš".
A to tvrzení - jsi tam s ním - máš se věnovat (oční kontakt) pouze jemu
ach jo ! ...
Kde jsou vlastně tahle pravidla sepsána ?! ... Jsem zřejmě hrozně nevychovaná a netaktní ... 
(nebo jsem to zatím nemusela řešit
)
Upravil(a) Feuria (30. 4. 2007 9:17)
Není tady
to se dá těžko říct ... ostatně děvčata jak by jste to vzali vy, když je s vámi partner v restauraci a kouká se často k jinému stolu kde sedí nějaká žena ???? Zkuste odpovědět po pravdě ... :-))
Není tady
No samozřejmě by opět záleželo - jak se kouká ! To je jasný!
Já se ve směs také koukám - co má na sobě atd. Pozornost bych zbystřila asi až tehdy, kdybych viděla, že se vrací ze záchodu a onu dotyčnou jde pozvat na drink, aniž by si vzpomněl, že tam přišel se mnou
to bych
- no a zřejmě bych se zvedla a odešla (možná k němu seznámit se taky s tou pohlednou slečnou
)
U nás je to ale tak, že holky balí víc mě něž jej ! Tak jsem v klidu
... určitě je to i o sebevědomí !
Já fakt nevím ! ... žárlivá jsem, ale myslím, že v normě! Nevěru jsme u nás taky už řešili - úspěšně se k tomu nevracíme ... Nemyslím si, že nějakej flirt je ve vztahu ke škodě (tedy né po měsíci asi
) ...
Prostě bych to schrnula, že záleží na situaci a tom určitém momentě a nedá se to jednoznačně napsat!
Ale my máme ten vztah docela pokroucenej - tak nemohu asi objektivně hodnotit 
Upravil(a) Feuria (30. 4. 2007 9:27)
Není tady
ja neviem, mne sa zda vseobecne dost nezdvorile a hrube, byt v podniku s niekym - teda sediet s niekym za stolom a rozpravat sa - nie na nejakej hlucnej party - a nevenovat svoju pozornost onomu dotycnemu, s ktorym som do daneho podniku prisla a ktory sa pokusa so mnou rozpravat. Doslova neznasam na ludoch, ked im nieco rozpravam a oni sice tvrdia, ze ma pocuvaju,ale pozeraju po okoli a nie na mna. Pri takych ludoch rychlo stracam chut cokolvek rozpravat a myslim, ze niet divu.....
A byt niekde s partnerom a okato okukovat inych chlapov nie je tiez ktovieako inteligentne, aspon mne to tak nepripada....
Není tady
ale faf všeobecně se to dá říct těžko ... přeci bude rozdíl když tam budeš s kamarádem, ten po holkách koukat bude a s přítelem ... (ten bude koukat taky, ale neměl by tak okatě :-)
Není tady
Vašku, ale tady byl uveden konkrétní případ - pán (partner) a paní (partnerová)
měsíční známost! ...
Mno, paní musí intuitivně cítit, zda měl "partner" důvod se znepokojovat nebo né! My tam nebyli, tak nevíme.
Vadilo by mě, kdybych něco povídala a přítel by pozoroval smějící se slečny ! Ano, vadilo - né kvůli flirtu, ale kvuliva nepozornosti - jak píše Faf... no, ale spíš si opět myslím, že to záleží na tom našem egoušovi ... možná bych se ho v klidu zeptala, co na slečnách schledává zajímavého a třeba bych se i koukla sama - nevím ? Záleží na té oné situaci ... jak jsem už napsala.
Není tady