|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Myslíš právně za své? To ne, to bohužel zatím nejde, ale citově ano.....je to super človíček a možná jsem divný, ale za ten půlrok jse si i oblíbil a mám ji rád.
Není tady
olafio napsal(a):
a co máš proti tomu názoru z knížky? Myslíš, že neumím ve 22 číst?
Proti názoru v knížce nemám vůbec nic, to TY píšeš že to není tvůj názor!
Není tady
biologický otec nejsem, ale mám ji rád úplně stejně, ikdyž není "úplně moje".....přece na tom není nic špatého.
Není tady
No, narozdíl od Judity, vzhledem k tomu, že spolu nejste ještě tak moc dlouho ani spolu nebydlíte, a vzhledem k tomuhle tvojemu vyjádření - opět kopíruji ze sexuologické:
Olafio:Někdy se mi zdá, že ke konci už jen čeká na mě, až taky budu a už ji to spíše nuddí sad už necítím takové dráždění jak předtím.
Když už teď se mu zdá že to partnerku, která po porodu byla těsná a teď je náhle volnější, tak bych tak moc optimistická do budoucnosti nebyla....když v sexu to klempíruje už teď.
Není tady
Bety napsal(a):
olafio napsal(a):
a co máš proti tomu názoru z knížky? Myslíš, že neumím ve 22 číst?
Proti názoru v knížce nemám vůbec nic, to TY píšeš že to není tvůj názor!
Ano, můj názor to není, ale celkem se s ním ztotožňuji......jen jsem tu napsal postřeh z jedné psychologické knihy, který mi utkvěl v paměti.
Není tady
Holky, tak ho nehcte být!!!! Vždyt původní dotaz zněl jinak a do toho ostatního námnic neni. Nemyslím si, že by nás olafio tahal za nos. Co by z toho měl...
Není tady
luciferka123 napsal(a):
Holky, tak ho nehcte být!!!! Vždyt původní dotaz zněl jinak a do toho ostatního námnic neni. Nemyslím si, že by nás olafio tahal za nos. Co by z toho měl...
Tak,tak,nebo uz holt neni tak velkej jako driv:lol:
Není tady

Olafio, je to tak, jak jsi četl v té knize. Čerstvě zamilovaný člověk je, do určité míry,ve stavu pomatení mysli. V podstatě je neustále ve stresu . Ač je to stres příjemný a má krásné pocity, pořád je to stres, napětí,vzruchy, euforie, hormony, .........prostě jej to neustále zaměstnává, myslí na toho druhého, je to pěkné, ale........... dlouhodobě to prostě organismus nemůže vydržet. Navíc, pro budování něčeho dalšího, je tzv. prohlédnutí hodně důležité. Ze sexuálního objektu se postupně stává (nebo taky nestává) partner. Pro klidný, lásky, důvěry a pocitu bezpečí plný život
Není tady
J epravda že vztah se mění, zamilovanost mizí a nikdo ti nemůže říct za jak dlouho se to stalo.U nás to bylo asi po 2 letech, ale pořád se milujeme.Jenom je to jiné, ale to neznamená že míń krásné. Taky se dá dost udělat pro to aby se ta vášeň znovu oživila. U Vás to může být způsobeno i tím, že máte trochu jiné probléma.Myslím starost o dítě a tak.
Není tady
Majla napsal(a):
J epravda že vztah se mění, zamilovanost mizí a nikdo ti nemůže říct za jak dlouho se to stalo.U nás to bylo asi po 2 letech, ale pořád se milujeme.Jenom je to jiné, ale to neznamená že míń krásné. Taky se dá dost udělat pro to aby se ta vášeň znovu oživila. U Vás to může být způsobeno i tím, že máte trochu jiné probléma.Myslím starost o dítě a tak.
A copak byy udělala pro oživení té vášně ve vztahu? Nemusí to být přímo bouřlivé, postupe času je lepší, když vztah je spíše klidný, vyrovnaný, ale ta vášeň je prostě důležitá. Dodá tomu takový šmrnc.
Není tady
Já s tím souhlasím.N
Není tady
Pro mě je to oživení třeba překvapit toho druhého něčím, přínést nové prvky do milostného života.Udělat si den pro sebe.Prostě trochu vystoupit ze zaběhnutých kolejí.Udělat něco nečekaného. Přesně ti neporadím, záleží na fantazii.Náš vztah už taky není bouřlivý, ale pořád v něm něco je, přitažlivost a tak. Ale mi jsme v jiné situaci, jsme spolu skoro 3 roky, jsme studenti, vidíme se spíš jenom o víkendu.
Není tady