29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dneska jsem se konečně dostala k té skládačce z lékařských špachtlí. Vypadá to fakt hezky, jen některé se tak blbě prohýbají, co s tím? Máte někdo zkušenost?
Není tady
tak konečne mám tie fotky, mali sme pokazený foťák, ale už máme nový moje dielka technikou decoupage :
stará stolička prešla renováciou
zamilované hrnčeky
balerínky a hrnček pre 16ročnú milovníčku Audrey Hepburn
pixle na drobné pečivo
starý nočný stolík
menovky na darčeky
Upravil(a) ADRIANA 1 (21. 12. 2011 22:09)
Není tady
teda Adri, mě nezbývá, než udělat toto
To je nádhera, neskutečné, já se musím do toho opřít, protože ty jsi už fakt hvězda v tomto, fakt nádherný.
Není tady
ale prosim ťa neboj, zblízka sú tie veľké plochy hrbolaté a čo som sa unadávala pri tých balerínach... dúfam že obdarovaní to ocenia, lebo umrem do žiaľu
toľké hodiny práce. ukáž tie tvoje skladačky, na tie som zvedavá
Není tady
Krásný první den v roce a hodně štěstí a zdraví všem A pochopitelně, když jsem u "šikulek", tak hodně tvůrčí inspirace a ještě více úspěchů.
Já si tady večer jen tak surfovala na netu a našla jsem blog jedné polské paní, u které jsem se zasekla, jsem tam už více jak hodinu a viděla jsem tak desetinu toho. Neskutečné, co umí, a to nejen decoupage, ale i techniky s tím spojené. Namátkou ....
Pro inspiraci dávám sem její blog, já ji dosud neznala, ale je to prostě už mistrovství, co umí http://asket.blox.pl/html
Adri, skládačky už nemám, byly mi zabaveny, jak udělám nové, vyfotím ! Chystám se na ně. A co dárky, měly úspěch? U mě obrázky ano, už všem visí na stěně, likéry jsou vypité - prostě jo jo, super.
Není tady
No a dneska jsem si vzala starou nepotřebnou destičku, že si vyzkouším nanečisto krakel, mám tu totiž bílé talíře, co je chci takto udělat, ale říkala jsem si, nejprve si to zkusím. No ještě, že tak. Návodů jsem přečetla tisíc, nepoužila jsem teda krakelovací lak, ale herkules, jak píšou, že to s ním taky jde, no dva pokusy - nepopraskalo. Tak nevím, co dělám blbě
Není tady
Holky, ještě jeden dotaz, strašně mě láká udělat si sadu 4 obrázků (třeba malý 1/4V) typu 4 roční období, ale nikde nemůžu najít tento typ ubrousku. Nevíte náhodou?
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Holky, ještě jeden dotaz, strašně mě láká udělat si sadu 4 obrázků (třeba malý 1/4V) typu 4 roční období, ale nikde nemůžu najít tento typ ubrousku. Nevíte náhodou?
sehnala jsi ubrousky na čtyři roční období? Pokud ne, zkus si najít klasické obrázky na netu - vytiskni na laserové barevné tiskárně a pracuj, jak s normálním decoupe papírem.
Není tady