|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Máte někdo toto DVD?Sháněla jsem ho po netu, ale byl vyprodaný a jinde byl zbytečně drahý. Nabídnu za jiné cvičení.
Není tady
Bohužel Ti v tomto neporadím, ale prosím nevíte někdo, odkud Jana pochází? Když jsem byla malá (a dospívající), bydlela vedle nás Jana Hálová a byly jsme kamarádky, pak jsem se odstěhovala do Prahy (škola....) a už jsme ztratily na sebe kontakt. Už na té adrese nebydlí ani její mamka. Z fotky, které má tato Jana na DVD, je jí velmi podobná....Ale nevím-je to už let!
Není tady
Ahoj, já si DVD Jany Hálové koupila tento týden s časopisem PULS. Bylo jako příloha za 129,- Kč.
Upravil(a) madelain (27. 4. 2007 9:03)
Není tady
Káčo, zkus ji kontaktovat přes: http://www.janahalova.cz/
Jinak já jsem Puls s tím DVD taky sháněla a bohužel ho nikde neměli. Nemáte tip, kde by se ještě dal sehnat?
Upravil(a) Lája (27. 4. 2007 9:15)
Není tady
Lájo, díky moc.
Není tady