|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Fe, pracu ktora ma nebavi by som nerobil ani za milion mesacne ...
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
to bych se divil ...
Není tady
To sa kludne mozes divit ... mam niekolko ponuk, ktore su stale aktualne a garantuju mi niekolkonasobny plat ako mam teraz, ale mam ich na haku.
Zivot je otazkou priorit 
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
Oxi napsal(a):
Fe, pracu ktora ma nebavi by som nerobil ani za milion mesacne ...
S tím souhlasím - proto beru takovou almužnu
a nejdu za výdělkem do Prahy 
Není tady
Feuria napsal(a):
maria napsal(a):
Podle mého 24 tisíc není žádný zázrak ...
... není zázrak ? Možná né v Praze ...
hm, já dělám v Praze a o takovém platu bych si mohla nechat zdát...
Není tady
Gabrielle napsal(a):
hm, já dělám v Praze a o takovém platu bych si mohla nechat zdát...
Zalezi to od profesie, od firmy v ktorej pracujes ... tiez robim v Prahe a mna osobne by taky plat urazil a nastval
Oxi - je ale rozdíl dělat to za milion třeba pár měsíců a pak mít celej život klid a dělat si co tě baví, nebo mít dvojnásobek, ale to o moc neni a život v pr..., to chápu.
Fe - i v tý Praze by jsi mohla dělat práci která tě baví, ale život neni jen o práci ... což je pravda.
Není tady

Ja tiež nie, lebo to by som si zamlada možno celkom slušne bola zarobila prostitúciou - a už som mohla byť rentiérka a netrápiť sa v robote...
Ale pre mňa rovnako dôležité, ak nie dôležitejšie, aj to, ČO robím - a aj to, S KÝM robím, lebo keď si uvedomíte, že v práci strávite v živote najviac času(hádam okrem postele
), tak to fakt nie je zanedbateľné... A workoholici trávia v práci väčšinou VŠETOK bdelý čas
- tak by si duplom mali dávať pozor na kolegov, vyhorenie a tak...
Není tady
teda Sel myslel jsem seriózní práci :-)) no každej si to vyloží po svém :-)))))
Není tady
Nechtěla bych žít v Praze - neláká mě to - mám to tady ráda
mám tu rodinu, přátele a práci, která mě baví.
Žít z toho, co mám se dá ... nic mě netlačí. . . zatím - vše může být zítra jinak 
Mmj. k otázce - pokud by mě práce přišla extrémě stresující - nebyla bych v ní ! ...
Není tady

vašek napsal(a):
Práca ako práca... resp. pre mňa je politika "špinavšia" ako živiť sa vlastným telom... Tie baby aspoň za tie prachy niečo ponúkajú... ale to už sa dostávam 
Není tady
Feuria napsal(a):
Žít z toho, co mám se dá ... nic mě netlačí. . . zatím - vše může být zítra jinak
Mmj. k otázce - pokud by mě práce přišla extrémě stresující - nebyla bych v ní ! ...
jasně, proto taky málo lidí do tý Prahy jde ....
Není tady
Selima napsal(a):
vašek napsal(a):
Práca ako práca... resp. pre mňa je politika "špinavšia" ako živiť sa vlastným telom... Tie baby aspoň za tie prachy niečo ponúkajú... ale to už sa dostávam
takhle po obědě takový těžký úvahy 
Není tady
vašek napsal(a):
Feuria napsal(a):
Mmj. k otázce - pokud by mě práce přišla extrémě stresující - nebyla bych v ní ! ...jasně, proto taky málo lidí do tý Prahy jde ....
Málo ?!? To si děláš srandu - od nás je tam snad půl kraje !!! Páč za ty prachy co tam daj jim by Pražáci nehli brvou !
Není tady
no právě, jinak by tam přeci byli úplně všichni - proto málo :-)
ale co je to za život, být týden v čudu a přijet na víkend ... to je ta otázka práce/prachy
Není tady
Feuria napsal(a):
Nechtěla bych žít v Praze - neláká mě to -

Oxi napsal(a):
Feuria napsal(a):
Nechtěla bych žít v Praze - neláká mě to -
No, dobře - tak trochu láká. hmm

Není tady
vašek napsal(a):
ale co je to za život, být týden v čudu a přijet na víkend ... to je ta otázka práce/prachy
myslím,že to může být docela fajn
jaké si to uděláš .... 
Není tady
Feuria napsal(a):
vašek napsal(a):
ale co je to za život, být týden v čudu a přijet na víkend ... to je ta otázka práce/prachymyslím,že to může být docela fajn
jaké si to uděláš ....
no comment 
Upravil(a) vašek (30. 4. 2007 14:22)
Není tady
Myslíte si, že je normál ní se vrátit k exmanželovi? Máme 5 letou dceru, vzpomínky, bylo nám fajn....... Až do doby, kdy manžel začal podnikat, často nebyl doma, utrácel peníze a vůbec se nechoval k rodině hezky. Nyní nám koupil byt, denně si několikrát voláme, o víkendech býváme spolu........Oba jsme zjistili, že si chybíme, přesto mám strach.... Děkuji za názor........
Není tady

A podniká stále??? Ak áno, veľkú šancu na zmenu nevidím...
Není tady
Sillli - vlož to jako nové téma ... na hoře
založit příspěvek.
Není tady
Proč né Sel - mohl si ledacos uvědomit ... neznáme podrobnosti.
Není tady
Silli napiš víc, taky si myslím že by to mohlo jít ale jak psala Feuria udělej z toho nové téma ...
Není tady
Podniká stále, akorát malinko jiný obor... Za měsíc to bude rok od rozvodu. Mám pocit, že se změnil a myslí to nyní vážně, ale kde vzít jistotu? Mně je s náím a naší malou moc hezky, ale opravdu se bojím...
Není tady