|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahoj všem,poraďte mi prosím,jaký přípravek proti pocení se Vám osvědčil..Já jsem vystřídala toho dost,ale v poslední době mám pořád na oblečení stopy potu i když zrovna není horko a docela mě to štve..Díky moc.
Není tady
Občas mám podobný problém a jsem docela naštvaná,že nedělaj dámskej Old Spice,protože to je to jediný co mě zachránilo od "koláčů". Jenže je dost divný chodit a vonět jak chlap...
Není tady
S dovolením trošku odbočím-již cca 10 let (od 20) mě trápí neustálé pocení v podpaždí (nejde ani tak o "zápach", ale jen o mokrá kola v podpaždí. Dle mého mínění je to napůl psychického a hormonálního rázu. Moc prosím o radu, co s tím (nosím jen volnější bavlněné věci či tílka bez rukávů apod.). Velmi mě to omezuje a psychicky trápí. Předem děkuji.
Není tady
Holky nejlepší je zakoupit v lékárně přípravek proti pocení Driclor, zaručeně pomůže. Už se tady na babinetu o něm psalo.
Není tady
No ja ma nej zkusenosti s Rexonou (tuhy deodorant), konkretne oxygen. Vydrzi fakt dlouho a prijemne voni...
Není tady
Ahojky, ja mam zkusenosti s klasickym tuhym "Nivea deodorant" antiperspirantem (ja mam ciste bily- nejvic mi voni), obcas ujede teda bilej flek, ale jde to vyprat, rozhodne je lepsi mit uvnitr bilej flek nez mokrej "kolac" z venku :-( . No a samosebou je zaklad mit vyholeny podpazi. Treba pomuze i vam ostatnim. 
Upravil(a) Jasmin.CZ (30. 4. 2007 12:08)
Není tady
Adamíra: Kámoška se v létě zasypává normálním dětským pudrem,že prý jí toproti pocení pomáhá.Nezkoušela jsem to,ale je fakt,že na žádný fleky netrpí.
Není tady
Renča1 napsal(a):
Holky nejlepší je zakoupit v lékárně přípravek proti pocení Driclor, zaručeně pomůže. Už se tady na babinetu o něm psalo.
Děkuji, děkuji
Tak už mám vyzkoušeno-první noc dobrý,ale včera jsem dala podruhé (píší,že první týden každý večer, pak lze i 1xtýdně) a vydržela jsem hodinu a musela jsem se běžet umýt, jak to pálilo. A měla jsem úplně zarudlé v podpaží. Tak počkám ještě asi 2 dny (dneska je pořád zarudlo) a zkusím znovu. Ale co je hlavní. Dneska první zkouška ohněm-uplé tričko celý den a SUCHO !!! To vůbec neznám.Teď jen,abych mohla dál používat.
Není tady
Driclor jsem zacala pouzivat asi pred pul rokem.Doporucila mi ho rady jedna holcina a ucinek rozhodne ma.Ze zacatku jsem ho pouzila jednou tydne a byl to uzasnej pocit mit tesny tricko a zadny kola velky rozmeru,Ted si ho natru sem tam, kdyz mam pocit, ze se zase vic potim.Ale nevim, jak to bude v lete v tech vedrech, protoze na me vzdy stala voda, tak se trohu bojim, ze to bude malo.Uvidime!
Není tady
Adamira: a vysetrovali ti stitnou zlazu?? 
Není tady
sandonorica napsal(a):
Adamira: a vysetrovali ti stitnou zlazu??
Pokud si dobře pamatuju,tak jsem si nechala udělat rozbor krve na hormony štítné žlázy v těhu (před cca 3 lety) a bylo to v poho. A problémy s pocením jsem měla asi od 16 let.
To může způsobovat i štítná žláza ?
Není tady
Jo jo, stitna zlaza je jedna z moznosti pricin nadmernyho poceni, ale kdyz uz se potis od 16-ti a mela si ji v poho, tak to duvod u tebe asi nebude 
Není tady