|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
chtěla jsem se zeptat,zda dáváte prckovi (můj má 1 rok) do postýlky polštářek na spaní? myslím ten,který se kupuje v sadě s peřinou v obchodech nebo ještě se polštářek nedoporučrje kvůli krční páteři? děkuji za odpovědi
Není tady
Ahoj ja se nato dneska ptala doktorky a ta mi rekla ze muzu ale hodne placaty a ze kdyby ho nemela do roka a pul tak se nic nedeje...
Mi koupili v sade take perinka a polstarek a navim jak vy ale ten nas je tak bacaty ze jentak ho mit nebude..
Jako prvni polstarek jsem koupila takovy podsedak mekkoucky a tenoucky co se dava na zidle a ten jsem povlekla..Nase mala se dost vrti a asi bych se bala ze si ten baculaty hodi v noci na hlavu a navic ten nas je opravud hrozne velky..

Není tady

Polštářek má Aduš už od půl roku a v pohodě, klasický ten co je v balení u peřinky do postýlky 
Není tady
V postýlce polštář nemá, ale když spí s náma v posteli, tak většinou na polštáři, na který si sám vyleze.
Není tady
a zásadně spí v posteli na polštáři celým tělem
v postýlce má cca od roka z balení, ale je to tak max. 2cm výška, takže jako nic 
Není tady
My jsme Nele dali do postýlky polštářek cca před měsícem a něco.. Koupili jsme co nejplacatější v Ikee. Měla v té době kašel a moc jí to pomohlo při odkašlávání a klidněji spala. Zvykla si na něj, takže už ji ho necháme 
Není tady