29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
Ahoj.Šla jsem po akčních cenách, vybrala Candy za 9.990 z 13000 zlevněnou,pak jsem někam nemístně zavolala a pán mě tak zviklal, že nevím kterou.Prý Candy jsou teď hodně poruchové? Máte jí někdo? Tak kterou do 11.000.V týhle relaci je to asi jedno že?Díky za radu
Není tady
Zadej si do "hledat" pračka , někde jsme to tady probírali.
Není tady
Měla jsem Indesitku, byla hodně poruchová i v záruce. Pak se vytrhl buben- po záruce, a opravář řekl, že oprava by přišla na 6000, ale do tak poruchového přístroje by to neinvestoval.
Koupili jsme za 11000 Whirpool a spokojenost.
Ale někdo má Indesit a je spokojenej.
Já říkám nekupovat Indesit.
Není tady
Já mám víc jak 5 let, skoro 6, Philco a jsem moc spokojená
Není tady
Whirpool za 12tis a spokojenost. Jsou tam u knoflíků obrázky jako pro děti a blbý, např. pírko pro praní jemného prádla - to je něco pro mě
Není tady
Taky máme Whirlpoolku, už skoro 11 let, a maximální spokojenost (jdu to někam zaklepat, aby ještě chvilku vydržela )
Není tady
Electrolux - pere úplně úžasně a taky výborně ždímá, prádlo je fakt pěkný.
Prosím tě jenom jednu věc kdybych mohla vrátit čas: Vybrala bych si tentýž model, ale s displejem, který ukazuje kolik času zbývá do konce cyklu.
Tohle jsem teda podcenila, dala jsem na názor že všechny tyhle čimčarády navíc, jako displej a tak, že to je potenciálně další věc k porouchání, ale teď bych kolikrát displej uvítala.
Jiank je Electrolux SUPER.
Máma má BOSCH a taky je fakt výborná a to byla ještě levnější než moje ELX.
Není tady
naše "Elinka" nemá chybu
Není tady
Mám Candy asi přes rok, nejspíš ten typ, o který jsi zavadila. Jsem spokojená. Brácha si pořídil ( teď nevím, co za typ ) plněnou vrchem a věčně je v opravě.
Není tady
Elinka
Já mám s předním plněním. mam pračku v kuch. lince, takže ani by nešla s vrchním plněním a tak nějak je mi to nesympatický to vrchní plnění, to zavírání bubnu, je to pro mě nepohodlný...
Není tady
Mám Candy CTY 104,vrchní plnění,koupané prosinec 2006,pere dobře ,ale nejvíc mě štve program bavlna na 40 stupŇů,mi pere155 minut,což se mi zdá dlouho,v návodu píšou průměr.čas 105 min.Opravář mi to zjišťoval i u výrobce,ona má fakt prát tak dlouho.
Jinak je tam bezva program na 50st. a pere jen 32 minut,takové rychlo praní,když něcopotřebuješ rychle přeprat,myslím ,že ho mají Candovky všechny.
Hodně lidí chválí Elektrolux.
Není tady
ja jednoznačne electrolux. je to síce trochu drahšie ale kvalita vyššia. pracovala som v obore a nikto ma o ničom inom nepresvedčí alebo bosch
Není tady
díky všem,nakonec jsem koupila Candy,chtěla jsem AEG ale ta měla š.45 a ja pořebovala 40 a taky to byla nejschůdnější cesta,potřebovala jsem jí do druhého dne.Dnes jí přívezou, starou jsem obrečela,mám velký vztah k věcem,třeba opustit staré auto, to je pro mě smutek.Jsem blázen.Díky a hezký dlouhý volníčko.Mína
Není tady
Alli napsal(a):
Mám Candy asi přes rok, nejspíš ten typ, o který jsi zavadila. Jsem spokojená. Brácha si pořídil ( teď nevím, co za typ ) plněnou vrchem a věčně je v opravě.
Tak jsem pořídila Candy a zdá s mi strašně hlučná.Máš taky takovou zkušenost?Má prý silnější motor,tak se při každém otočení bubnu hlasitě rozjíždí a před ždímáním má další hlasitý zvuk a ždímá za pískotu,takový trošku nadzvukový zvuk.Těšila jsem se,že u nové pračky budu poslouchat jen převalování prádla,tak jsem v tomhle ohledu zklamaná.Jinka design a ovládání je hezké.
Není tady
Stránky: 1