29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dáváte někdo do marinády tymián? Já jednou jedla naložené kuřecí s tymiánem a byla to pohádka, ale nevím co tam bylo dál za koření, aby se to netlouklo... hodí se česnek?
A do čeho byste naložili křidýlka?
Není tady
Tymián, oregáno,česnek ,do marinád dávam cokoli.Fantazii se meze nekladou.Dám třeba i hořčiči,kečup.mexiko koření, nebo barbecue,nebo grilovací ,rožnění,pepř, sladkou papriku,fakt cokoli.hlavně nezapomeň na olej,
Není tady
Tip od Oty - bez soli, se osvědčil!! Super, i jinak vždy vysušené kotlety byly šťavnaté a jemné... jen olej, česnek, petržel... mňam!
Není tady
Já se stále s někým přu, viděla jsem v televizi, jak upozorňovali na to, že maso se má nakládat zásadně do koření BEZ soli !!! Ale vím, že většinou sůl je ve směsích, tak asi fakt si dělat marinády sama.....
Není tady
U nás to řešíme jednoduše takhle http://www.akcednes.cz/akcni-letak/1061 … -gril-230g je to dobré a rychlé
Není tady