|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
ahojky,moc by mě zajímalo co dáváte ročnímu prckovi k jídlu? je to všechno jako pro dospělé(jen bez soli a koření) nebo jsou potraviny které se ještě v roce nedoporučují? a co cukrovinky? je něco,čím se může občas trošku zhřešit?)lentilky,čokoláda??????ještě jsem nenašla nějaký pehled o potravinách vhodných pro děti.moc děkuji za odpovědi
Není tady

Mě řekla dr že od roku dávat vše co máme my, mimo uzenin a hodně slaných a kořeněných výrobků..Normálně vařím pro nás, a my si to pak víc dochutíme 
A občas určitě zhřešíme, dá si občas kinder čokošku a tak

Není tady
Mě dr. včera na roční prohlídce řekla, ať začnu dávat vše co máme my.
Lehce solím, koření málo a masox nepoužívat vůbec. 
Není tady
Nám Dr. také říkala, že máme dávat už vše... Pro každého je pojem "vše" různý, a tak když maminka je zvyklá pojídat hranolky atd. a zapíjet colou, tak se to většinou odráží i v dětském jídelníčku.. Já občas zabruslím na ranní kávu do Mekáče, protože je tam u toho příjemné hřiště a dopadá tam ranní sluníčko a občas koukám, co některé mladší dítka než Nela papají 
Já docela vařím zdravě pro celou rodinu, ale malý hříšek si neodpustíme - čokoládku nebo zmrzlinu čas od času 
Není tady