Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#76 26. 4. 2007 10:08

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno
Web

Re: Nevěra v době těhotenství

Nabuko napsal(a):

Za tu dobu, co to řešíme, mi řekl vlastně jedinou věc o mně - "zamiloval jsem se do pohodové holky, z které se stala budovatelka rodinného hnízda, což mi štěstí nepřináší".

Taky jsem plánovala a budovala, taky to byl jeden z důvodů rozchodu. Oni nechtějí budovat a strkat peníze do bydlení, ale do zábavy. Teď neplánuju, musím říct, že je to fajn, nemusím mít moc věcí v hlavě a jsem happy wink Má to něco do sebe, stačí to nechat plynout a ono to NĚJAK dopadne big_smile

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#77 26. 4. 2007 10:10

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

Nabuko napsal(a):

Ještě reakce na tu druhou část. Žít s ním, jen s ním nebýt citově zainteresovaná - to je moje druhá vize :-) Nechci odepřít svému synovi výhody našeho vztahu (finanční i citové). Manželovi jsem i řekla, že s ním zůstanu, budu s ním normálně spát, pečovat o rodinu, domácnost, ale že nemůžu vyloučit, že až potkám někoho, kdo bude dobrým otcem pro mého syna a zároveň i dobrým partnerem pro mě, že bez servítek neodejdu.

Nabuko, to jsem já jak přes kopírák, přesně tak to mám i já!

Není tady

#78 26. 4. 2007 10:13

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

Nabuko, mám Ti ještě co říct, jen teď nestíhám, můj drobeček mě tahá od počítače, má hlad, určo se ozvu později.

Není tady

#79 26. 4. 2007 10:20

Nabuko
♥♥♥♥♥--

Andromeda napsal(a):

Nebudu to nijak komentovat, ať si to každý přechroustá po svém...

Co mám dělat..? Se současnou manželkou jsme chodili 4 roky a pak jsme se vzali. Myslel jsem si celou dobu, že ona je ta jediná a že nám to společně vydrží až do stáří. Jenže po svatbě se něco změnilo. Ani nevím, kde se stala chyba, přišlo to tak pomalu. Jednoho dne ráno jsem se probudil a uvědomil jsem si, že jsme se s manželkou dostali s naším vztahem někam, kam jsem nechtěl. Zajeli jsme pomalu do kolejí stereotypu, každý den se mi začal zdát stejný, i když jsme se snažili čas od času někam zajít a zpříjemnit si společné chvíle. Bral jsem to tak, že každý vztah se jednou dostane do každodenní šedi. Zvykl jsem si na to, i když jsem se vnitřně cítil, že to není úplně to co jsem od manželství očekával. Před několika měsíci jsme otěhotněli. Doufal jsem, že se teď něco podstatně v našem vztahu změní, ale nějak moc se to začalo točit kolem toho budoucího malého a najednou jsem se začal cítit jako někdo třetí, kdo stojí trochu stranou. Začali jsme potřebovat trochu víc peněz, tak jsem si v práci vzal navíc i nějaké přesčasy.

Pak jsem jí potkal na jedné naší firemní akci. Nejprve jsme prohodili pár zdvořilostních frází, ale oba jsme cítili, že si můžeme sdělit více, zjistili jsme, že máme spoustu společných témat k hovoru. Bylo to příjemné po tak dlouhé době probírat něco jiného než jaký koupíme kočárek pro naše mimi, bylo to jako svěží vánek. Viděli jsme se ještě párkrát, dobře se mi s ní povídalo. Pak jsem si uvědomil, že k ní cítím víc než ke kamarádce. Zastyděl jsem se. Doma mě čeká těhotná manželka, asi by to takhle nemělo být... Přemýšlel jsem co vlastně cítím ke své manželce. Myslel jsem si, že ji miluji, že ten stereotyp ke společnému životu tak nějak patří. Ale teď mi došlo, že jsem neměl pravdu. Ona mi ukázala, že to bylo jenom přežívání, kdy jsem si nalhával, že jsem šťastný. Uvědomil jsem si co to znamená. Chtěl jsem znovu prožít ty pocity, které zažívá každý zamilovaný člověk, ale nechtěl jsem ublížit své ženě. Opravdu nechtěl. Nevím co mám dělat, jak se k tomu postavit. Manželku mám stále moc rád, prožili jsme spolu krásných 6 let, čekáme miminko. Ale takhle to dál nechci. Začíná mi to přerůstat přes hlavu, jsem do Ní zamilovaný, ale ona má taky přítele a budou taky mít rodinu. Nejhorší je, že Ona to cítí stejně jako já. Nevím, jak to všechno skončí, ale asi to nebude pro mnoho lidí pěkné. Ale já to takhle nechtěl. Nevím co mám dělat. Cítím, že ať se rozhodnu jakkoliv, pokaždé někomu ublížím. Navíc čekáme to mimi, kdyby to aspoň takhle nebylo, bylo by to jednodušší. Mám žít se ženou, kterou nemiluju, jen z povinnosti? Asi bysme to nakonec zvládli ustát. Nevím. Od té doby co to ví, tak na mě začala tlačit. Nechce se mi doma být, není to tam teď vůbec dobré, nechce se mi tam vracet, když jdu z práce. Nevím, co mám dělat, poraďte, jak z toho ven.

Andromedo, teda ... Těžko se mi to rozdýchává, vidět to z téhle strany, JEHO strany. Sakra, doprdele práce. Omlouvám se. :-) Jak jsi to dokázala takhle sepsat? Pokud bych měla možnost, řekla bych MU - hochu, dal ses na boj, musíš bojovat. Varianty jsou dvě - zachovat se zodpovědně s tím, že přineseš oběť nebo se zachovat jako podrazák, ale být třeba celý život šťastný.  Bohužel, když si s k sobě někoho připoutal, neseš za něj zodpovědnost. S NÍ to může být taky pár let krásné, ale za čas to taky zevšední a pak možná budeš litovat, že jsi tolik ublížil těm, které jsi tolik miloval. A to už nikdy nelze vzít zpátky.

Není tady

#80 26. 4. 2007 10:22

Nabuko
♥♥♥♥♥--

Andromeda napsal(a):

Nabuko napsal(a):

Za tu dobu, co to řešíme, mi řekl vlastně jedinou věc o mně - "zamiloval jsem se do pohodové holky, z které se stala budovatelka rodinného hnízda, což mi štěstí nepřináší".

Taky jsem plánovala a budovala, taky to byl jeden z důvodů rozchodu. Oni nechtějí budovat a strkat peníze do bydlení, ale do zábavy. Teď neplánuju, musím říct, že je to fajn, nemusím mít moc věcí v hlavě a jsem happy wink Má to něco do sebe, stačí to nechat plynout a ono to NĚJAK dopadne big_smile

Ale jak to zařídit, aby mi to v téhle hlavě přeplo?

Není tady

#81 26. 4. 2007 10:25

Tetamáma
♥♥♥♥♥♥-
Místo: u Strakonic

Nabuko napsal(a):

Ještě reakce na tu druhou část. Žít s ním, jen s ním nebýt citově zainteresovaná - to je moje druhá vize :-) Nechci odepřít svému synovi výhody našeho vztahu (finanční i citové). Manželovi jsem i řekla, že s ním zůstanu, budu s ním normálně spát, pečovat o rodinu, domácnost, ale že nemůžu vyloučit, že až potkám někoho, kdo bude dobrým otcem pro mého syna a zároveň i dobrým partnerem pro mě, že bez servítek neodejdu.

Žít s někým a nebýt citově zainteresovaná  nějaký čas asi jde. hjarta Potom se ale buďto city vrátí a pokud nevrátí, nevím, jestli je dobré pro dítě žít s citově k sobě chladnými rodiči. Děti jsou vnímavější než dospělí a nemyslím, že by to nepoznaly.

Není tady

#82 26. 4. 2007 10:29

Nabuko
♥♥♥♥♥--

Tetamáma napsal(a):

Nabuko napsal(a):

Žít s někým a nebýt citově zainteresovaná  nějaký čas asi jde. hjarta Potom se ale buďto city vrátí a pokud nevrátí, nevím, jestli je dobré pro dítě žít s citově k sobě chladnými rodiči. Děti jsou vnímavější než dospělí a nemyslím, že by to nepoznaly.

Nemyslím, že by náš vztah byl chladný. Tedy zatím. Myslím, že na povrch se může zdát, že se máme moc rádi a asi je to vlastně i pravda. Jen je něco shnilého ve státě Dánském ...

Není tady

#83 26. 4. 2007 10:32

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

Tetamáma napsal(a):

Nabuko napsal(a):

Hele, Tetomámo, vem si, že během toho jeho vztahu, tj. rok a půl byl citově jinde! Když to tak zpětně hodnotím, tak jsme měli k sobě tehdy vztah jako kamarádi. Nebo bratr a sestra. Prostě milenecká složka chyběla. Ale jinak jsme si rozumněli. Tedy hádali jsme se, ale protože já jsem chtěla tu mileneckou složku a šla jsem tehdy na to blbě a taky bojovala s větrnýmy mlýny.

No ale co chci říct. Děti nic netušili, nijak netrpěli. Nepřestali jsme totiž být rodiči. Možná jsme byli hlavně rodiči a pak kamarádi.

No a tak o tomhle jsem psala jako o případné další formě soužití s ním, kdyby se rozhodl nevzdát se milenky. Jen bychom  se už nehádali, už jsem se to naučila. Stejně jsem hádkama ničeho nedosáhla. Asi bych hledala milence, přitele či partnera. Ale jsem přesvědčená, že to ak jde i dlouhodobě.

Někdo se rozvede a přesto nebo i tak děti trpí, protože rozvedení přestali být rodiči.

Není tady

#84 26. 4. 2007 10:34

majkafa
Host

Nabuko napsal(a):

Nabuko, to kdyby někdo věděl, tak je to na nobelovku.

#85 26. 4. 2007 10:37

Nabuko
♥♥♥♥♥--

Vanilka69 napsal(a):

Tetamáma napsal(a):

Nabuko napsal(a):

Hele, Tetomámo, vem si, že během toho jeho vztahu, tj. rok a půl byl citově jinde! Když to tak zpětně hodnotím, tak jsme měli k sobě tehdy vztah jako kamarádi. Nebo bratr a sestra. Prostě milenecká složka chyběla. Ale jinak jsme si rozumněli. Tedy hádali jsme se, ale protože já jsem chtěla tu mileneckou složku a šla jsem tehdy na to blbě a taky bojovala s větrnýmy mlýny.

No ale co chci říct. Děti nic netušili, nijak netrpěli. Nepřestali jsme totiž být rodiči. Možná jsme byli hlavně rodiči a pak kamarádi.

No a tak o tomhle jsem psala jako o případné další formě soužití s ním, kdyby se rozhodl nevzdát se milenky. Jen bychom  se už nehádali, už jsem se to naučila. Stejně jsem hádkama ničeho nedosáhla. Asi bych hledala milence, přitele či partnera. Ale jsem přesvědčená, že to ak jde i dlouhodobě.

Někdo se rozvede a přesto nebo i tak děti trpí, protože rozvedení přestali být rodiči.

Vanilko, opět souhlas. Tak nějak bych to chtěla jako druhou, horší variantu. Přeci jenom, jsme pořád kamarádi a většinou je nám spolu fajn.

Není tady

#86 26. 4. 2007 10:38

Nabuko
♥♥♥♥♥--

majkafa napsal(a):

Nabuko napsal(a):

:-)

Není tady

#87 26. 4. 2007 10:39

Tetamáma
♥♥♥♥♥♥-
Místo: u Strakonic

Vanilko, pokod se to takhle povede, je to samozřejmě paráda............ reta

Není tady

#88 26. 4. 2007 10:41

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Web

Nabuko napsal(a):

Andromedo, teda ... Těžko se mi to rozdýchává, vidět to z téhle strany, JEHO strany. Sakra, doprdele práce. Omlouvám se. :-) Jak jsi to dokázala takhle sepsat? Pokud bych měla možnost, řekla bych MU - hochu, dal ses na boj, musíš bojovat. Varianty jsou dvě - zachovat se zodpovědně s tím, že přineseš oběť nebo se zachovat jako podrazák, ale být třeba celý život šťastný.  Bohužel, když si s k sobě někoho připoutal, neseš za něj zodpovědnost. S NÍ to může být taky pár let krásné, ale za čas to taky zevšední a pak možná budeš litovat, že jsi tolik ublížil těm, které jsi tolik miloval. A to už nikdy nelze vzít zpátky.

Ono hodně pomůže vidět ten příběh očima druhé strany než se na ní začně házet veškerá špína. Je to o tom, že ublížený člověk v okamžiku, kdy něco řeší, vidí problém hodně černobíle, bohužel to tak vidí někdy i ti, kteří radí. Mě pohled z druhé strany taky tehdá (big_smile, no je to pár měsíců) hodně pomohl, člověk pochopí... A myslím si, že tohle si uvědomit je důležité pro naše další rozhodnutí. Sama tu někde píšeš, že jste svůj vztah nebudovali. Je těžké si jen uvědomit, že to by se mělo. Teď už to vím taky smile

Zvýrazněný úryvek - proč se stavíš do role těžké ocelové koule visící mu na krku..? A ... ty by ses obětovala..? wink

Upravil(a) Andromeda (26. 4. 2007 10:49)

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#89 26. 4. 2007 10:45

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Web

Nabuko napsal(a):

Andromeda napsal(a):

Teď neplánuju, musím říct, že je to fajn, nemusím mít moc věcí v hlavě a jsem happy wink Má to něco do sebe, stačí to nechat plynout a ono to NĚJAK dopadne big_smile

Asi tím, že to zkusíš wink

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#90 26. 4. 2007 10:45

BB
♥♥♥♥♥♥-

Andromeda napsal(a):

Nabuko napsal(a):

No, jo, jenže mám pocit, že pokud chlap chce, tak si zdůvodní všechno ..... na mě kdyyyysi dávno byl můj manža pěkně hnusnej ( nebyly mobily nic se neprovalilo    vissla   ale stejně  .....  dumbom  ?????   ) a když jsem se ho ptala, co mu vadí, tak mi vyčetl, že jsme ještě nekoupili na verandu novej koberec ( domek byl jeho rodičů) a že ten starej je hnusnej  a kdo se má na něj pořád dívat  .... no dostal hisák  "kvůli koberci "    ( já na MD , žili jsme z mateřské a jeho platu ... za bolševika žádná sláva ....) .......... kdo se má pak v tom vyznat  usch  usch  usch

BB

Není tady

#91 26. 4. 2007 10:55

x62358
Host

Andromedo krásně napsaný. Oni většinou chlapi v této situaci opravdu NEVÍ co dělat. Jsou bezradní. A to my je většinou tlačíme k tomu, aby s vymezili. Většinový scénář je, že si v tom tak žijí a neřeší. Taky proč.

#92 26. 4. 2007 11:07

Nabuko
♥♥♥♥♥--

Andromeda napsal(a):

Nabuko napsal(a):

Ono hodně pomůže vidět ten příběh očima druhé strany než se na ní začně házet veškerá špína. Je to o tom, že ublížený člověk v okamžiku, kdy něco řeší, vidí problém hodně černobíle, bohužel to tak vidí někdy i ti, kteří radí. Mě pohled z druhé strany taky tehdá (big_smile, no je to pár měsíců) hodně pomohl, člověk pochopí... A myslím si, že tohle si uvědomit je důležité pro naše další rozhodnutí. Sama tu někde píšeš, že jste svůj vztah nebudovali. Je těžké si jen uvědomit, že to by se mělo. Teď už to vím taky smile

Zvýrazněný úryvek - proč se stavíš do role těžké ocelové koule visící mu na krku..? A ... ty by ses obětovala..? wink

Andromedo - obětovala, ale nebrala bych to jako oběť, ale jako svoje rozhodnutí, které by pramenilo z mého pragmatismu a lásky k mému manželovi. Taky jsem si zažila, že jsem se "zamilovala" (zdůrazňuji ty úvozovky) během našeho vztahu do někoho jiného. Ale jakmile jsem jenom pocítila náznak toho, že by .. kdyby .. atd., rychle jsem z toho vycouvala. Taky to bylo jen o pár sms. Absolutně mě nenapadlo, že bych ohrozila naši rodinu (i když jsme v tu chvíli byli ještě jen dva).  Kdyby na to manžel přišel, ani na chvilku bych neřešila to, jestli budu pokračovat nebo nebudu. Prostě bych to utnula bez jakýchkoliv štrapácí okolo.
Nechci, aby to vyznělo, že jsem s někým měla vztah. To absolutně ne. Jen se mi s někým dobře povídalo a nikdy to nepřerostlo žádnou hranici.

Není tady

#93 26. 4. 2007 11:09

majkafa
Host

Nabuko napsal(a):

majkafa napsal(a):

Nabuko napsal(a):

Nabuko, tímto mi připomínáš mne samotnou. Před rokem jsem tady přesně takhle volala, že vím vše, co mám udělat, rozumím tomu,  ale Pan - řekni mi JAK? Jak si to v té hlavě přepnout? big_smile Teď už to tam snad mám přepnutý, ale jak jsem to udělala, netuším. Prostě to tak nějak přišlo tím, že jsem na tom pracovala, četla knížky, četla babinet, rozmlouvala s lidmi, přemýšlela, naslouchala sama sobě. Když jsem se "urputně" přestala snažit přepnout to a nechala vše volně plynout, přišlo to tak nějak "samo". big_smile

#94 26. 4. 2007 11:13

Nabuko
♥♥♥♥♥--

majkafa napsal(a):

Nabuko napsal(a):

majkafa napsal(a):

Nabuko, tímto mi připomínáš mne samotnou. Před rokem jsem tady přesně takhle volala, že vím vše, co mám udělat, rozumím tomu,  ale Pan - řekni mi JAK? Jak si to v té hlavě přepnout? big_smile Teď už to tam snad mám přepnutý, ale jak jsem to udělala, netuším. Prostě to tak nějak přišlo tím, že jsem na tom pracovala, četla knížky, četla babinet, rozmlouvala s lidmi, přemýšlela, naslouchala sama sobě. Když jsem se "urputně" přestala snažit přepnout to a nechala vše volně plynout, přišlo to tak nějak "samo". big_smile

Tak to u mě snad taky příjde. Věř a víra Tvá Tě uzdraví .....

Není tady

#95 26. 4. 2007 11:23

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Web

Nabuko napsal(a):

Andromedo - obětovala, ale nebrala bych to jako oběť, ale jako svoje rozhodnutí, které by pramenilo z mého pragmatismu a lásky k mému manželovi.

Nabuko, on teď o té lásce není úplně přesvědčen, v tomhle případě by to opravdu byla rozumem zdůvodněná oběť. Otázkou zůstává, jestli by to "přetvařování" vašemu vztahu do budoucna prospělo. On by neměl přinášet oběť, ale měl by se k tobě chtít vrátit, aby ten vztah měl smysl. Nevím, jestli by tě bavil vztah s nastrčenou figurkou jen abys měla pocit "naplněného smyslu manželsví".

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#96 26. 4. 2007 11:24

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

Nabuko, zkus si představit, co je pro ŽM ideální milenka:

je to osoba, se kterou mu je dobře, která si ho váží nebo ho dokonce obdivuje, nic neřeší, je s ní zábava, žádné problémy, není vždy po ruce = poskytuje prostor pro touhu, neplánuje budoucnost, nenárokuje si veškerý čas.

Takže by ses asi měla alespoň občas nebo častěji než dosud tak začít chovat.

Hlavně být míň zodpovědnou a víc být zábavnou, vždyť Ti to vlastně sám řekl, že z pohodářky má doma budovatelku.

Já na tom byla podobně a věř mi, jde to se změnit, stačí jen chtít.

Jen pro doplnění: já jsem teď míň zodpovědná a víc zábavná, ale on tím pádem teď musí být ten, kdo je víc zodpovědný než dřív a má míň času nas zábavu než měl. Ale má, co chtěl, ne?

Není tady

#97 26. 4. 2007 11:30

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

Andromeda napsal(a):

Nabuko napsal(a):

Andromedo - obětovala, ale nebrala bych to jako oběť, ale jako svoje rozhodnutí, které by pramenilo z mého pragmatismu a lásky k mému manželovi.

Nabuko, on teď o té lásce není úplně přesvědčen, v tomhle případě by to opravdu byla rozumem zdůvodněná oběť. Otázkou zůstává, jestli by to "přetvařování" vašemu vztahu do budoucna prospělo. On by neměl přinášet oběť, ale měl by se k tobě chtít vrátit, aby ten vztah měl smysl. Nevím, jestli by tě bavil vztah s nastrčenou figurkou jen abys měla pocit "naplněného smyslu manželsví".

Andomedo, nesmíš to podle mě brát takhle vyhroceně. Nezapomeň že on je pod vlivem hormonů, je čerstvě zamilovaný a možná že jen platonicky. U milenky chyby nevidí, má růžové brýle. 

Vždyť jsem to už psala. Kdybych se řídila tím, co řekl o mně, o našem vztahu a o milence můj muž v době provalení, tak si hodím mašli. Taky tam nebyla zmíňka o mně, ale jen o povinnosti k dětem a k rodině. A dnes to on vidí úplně jinak, sám mi říká, že tehdy byl na milence sexuálně závislý a neměl patřičný nadhled. O milence dnes mluví úplně jinak než tehdy a zrovna tak o mně.

Není tady

#98 26. 4. 2007 12:19

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

xxxx napsal(a):

Vando kdyby nabuko / jak klasické/ neprojela manželovi mobil neveděla by co jí dělá a neměla by možnost volby, v tom je svoboda. To mi připadá jako kdyby se nesměli vrahovi předložit důkazy, protože jsou jen v jeho mobilu. To přirovnání je trochu ostrý ale pokud manžel poleze na nejakou co má aids nebo jinou život ohrožující chorobu tak už to zase tak nepřijatelné přirovnání není. On jí totiž neohrožuje jen morálně ale pak už jde i o kejhák a to nemluvím o tom že například sifilis by zabil spolehlivě i nenarozené dítě. Svoboda je hrozně hezká věc, pokud mě neohrožuje na životě a to nevěra bohužel dělá. Nejak se na tenhle fakt zapomíná.
Máme právo to vědět protože se to skutečně týká nás, pokud pak ten manžel leze doma na vás.

Je to trochu offtopic , ale k tvojmu príspevku... V súdnictve sa NEUZNÁVAJÚ odpočúvané hovory, pokútne získané výpisy a podobne, práve preto, že sa tým porušuje právo na súkromie- a to ani v prípade vraždy. Zákon latí pre všektých, aj pre neverníkov, aj pre vrahov(podozrivých z vraždy, lepšie povedané). Z právneho hľadiska máme všetci nezadateľné právo na súkromie(ktoré MUSIA rešpektovať všetci vrátane manželov a manželiek), o morálnom sa dá diskutovať, ale na rozdiel od vernosti(u nás nie je nevera trestným činom a pokiaľ mi je známe, ani v Českých zemiach nie) je súkromie a ochrana osobnosti právne jasne formulované a zakotvené v ústave... Takže tak. AIDS je o niečom inom, nemiešaj tu jablká s hruškami a domnienky, diktované nahromadenou zúrivosťou, s faktami.

Upravil(a) Selima (26. 4. 2007 12:21)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#99 26. 4. 2007 13:22

BB
♥♥♥♥♥♥-

Já si myslím, že xxxx se tady k tomu postavila podle svého úhlu pohledu. Ona si špatně zvolila, nepoznala, že se nechala oblbnout darebákem, ketrý navíc existenčně ohrožuje ji i syna a je mu to fuk. To se ani nedivím   , že je naštvaná a že si říká, že kdyby tohle věděla dřív, tak to dřív řešila a nedopadla tak, jak dopadla. Takže i chápu její postoj k nevěře manžela Nabuko. Všeobecně se totiž předpokládá, že budoucí taťka ba měl být šťastný jak blecha , ženu opečovávat a nepodrážet. Je to pro ženu velice zranitelné období kdy si většina připadá ooooobrovská a neforemná  a vůbec  na nic a má třeba výkyvy nálad. Takže v tomhle hájeném období je to fakt nefér. Ale co je v životě  fér, že .....

Taky jsem si vzpomněla na Janinku  ( ???  jestli jsem jí nespletla nick) ..... ta  měla taky dárečka, vyrobil dítě jí i milence a chudáček nevěděl s kterou zůstane ...   dumbom 

Tak ji necupujte, každý na to fakt kouká podle své zažité zkušenosti  ..... a taky znám  jednu ( já to nejsem ) kterou nevěrný manža nakazil kapavkou .......     dumbom   dumbom   dumbom

BB

Není tady

#100 26. 4. 2007 13:24

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

xxxx Jeden vtip pro tebe:
Ten, kdo umí číst a psát, je vzdělanec. Ten kdo neumí číst ani psát, je blbec. Ten, kdo umí jenom číst nebo jenom psát, je specialista. Ty jsi specialista. lol

no tenhle bonmot komentovat nebudu je moc moudrej na to, aby si ho vymyslela sama Ale netrap se tím, tvoje pochlebovačky tě uchláchol a navíc všichni říkaj, že si jinálol zrovna se tu tomu smějeme s přítelem. Fakt perla, kdo že ti jí hodil?

Upravil(a) xxxx (26. 4. 2007 13:26)

dum spiro spero

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí