Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#501 21. 5. 2007 22:25

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Nevěra v době těhotenství

No, já nevím...ta jedna se netrefila vůbec v ničem, prostě jen hádala, nebo mluvila všeobecně. Ta druhá - těžko říct. Mluvila o tom, že si mám dávat pozor na pomuvy, intriky, podpásovky. Že se můj muž bude chtít vrátit, ale prý ho nemám brát, protože by odešel znovu. Pak mi říkala, že budu mít tento rok hodně psychických problémů, taky se přidají zdravotní. A prý budu volit mezi svým manželem a jiným mužem...až na to, že v mém životě nikdo další není. Prý mám čekat dvě zprávy, které mi pomohou se rozhodnout. Ta první je možná tady - dnes mi přišel papír od soudu, vyjádření měho manžela a jeho advokátky (no, od srdce jsem se těm blbostem zasmála). A měla bych prý čekat ještě jednu zprávu. Ale jinak do budoucna to prý pro mě vypadá dobře. Dnes můžu jen těžko posoudit, jestli se to splní, nebo je to hloupost.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#502 22. 5. 2007 10:56

Nabuko
♥♥♥♥♥--

Včera jsem se držela a neřekla ani slovo. Manžel byl pryč (na fotbale a pak v hospodě) a já byla s kamarádkou. Dokonce mi i volal z toho fotbalu, že už končí a jde do té hospody a byl strašně milej atd. Nevěděl, s kým jsem :-) Ráno se zase tulil a mazlil atd. Jenomže nejhorší je, že mám v hlavě pořád to, že mi lže. A to jsi sem stále jistá. Naposledy v neděli tvrdil, že to ukončil a přitom vím, že jí psal (už to poznám) a ona mu odepisovala zpátky. Mám pocit, že to nikdy neskončí.

Snažím se najít nějakou vnitřní sílu. Dneska, když jsem vstala, tak jsem si řekla, že to zvládnu bez něj. Počkám do toho srpna a pak mu řeknu, že už mám dost toho hraní na kočku a myš. Postavím mu to jasně - buď skončíme se lhaním, podváděním, nevěrou, špiclováním, rýpáním, veškeré kontakty s ní (opravdu veškeré) a nebo ať se sbalí a začne si žít po svém. A myslím, že pozná, že tentokrát už to OPRAVDU myslím vážně :-) Doufám tedy, že už budu natolik silná, že to tak bude. Uvidíme. Na skříň jsem si nalepila lístečky, kde je datum a počet dní, které zbývají do toho ultimáta. Každý den jeden odtrhávám. Takový drobný rituál. :-)

Jinak nebyla jsem u kartářky, ale u astroložky a mám také psychotroničku. Obě nám pomohly otěhotnět (hlavně ta psychotronička). Psala jsem jim i v tomto případě. Obě napsaly v podstatě totéž - manžel odcházet nechce, je mezi nimi vzájemná sympatie, která přerostla nějaké hranice, mám se snažit být nad věcí, zapojit ho do péče o syna, až se narodí a usmívat se a usmívat se. Prý si řeší pocit zodpovědnosti a strachu, který teď má, a proto se uchýlil k ní, protože s ní nemusí nic takového řešit. No, až se syn narodí, navštívím obě osobně a prodiskutuji to. Tenkrát při otěhotnění mi fakt hodně pomohly. Srovnaly mi pár věcí v hlavě a manželovi taky a pak se to cca za měsíc povedlo :-)

Není tady

#503 22. 5. 2007 12:03

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

PPavlaa napsal(a):

No, já nevím...ta jedna se netrefila vůbec v ničem, prostě jen hádala, nebo mluvila všeobecně. Ta druhá - těžko říct. Mluvila o tom, že si mám dávat pozor na pomuvy, intriky, podpásovky. Že se můj muž bude chtít vrátit, ale prý ho nemám brát, protože by odešel znovu. Pak mi říkala, že budu mít tento rok hodně psychických problémů, taky se přidají zdravotní. A prý budu volit mezi svým manželem a jiným mužem...až na to, že v mém životě nikdo další není. Prý mám čekat dvě zprávy, které mi pomohou se rozhodnout. Ta první je možná tady - dnes mi přišel papír od soudu, vyjádření měho manžela a jeho advokátky (no, od srdce jsem se těm blbostem zasmála). A měla bych prý čekat ještě jednu zprávu. Ale jinak do budoucna to prý pro mě vypadá dobře. Dnes můžu jen těžko posoudit, jestli se to splní, nebo je to hloupost.

Moja, ale kartárka ti predsa nemá rozprávať veci, ktoré už vieš a ktoré sú jasné ako slnko nad Hirošimou - ona ti má pomôcť rozhodnúť sa tým, že ti načrtne možnosti, čo sa stane keď urobíš to či ono, a čo sa nestane... A ak neveríš na takéto veci, tak k nej radšej ani nechoď. Ak niečomu neveríš, nikdy to nemôže fungovať.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#504 22. 5. 2007 12:05

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Ppavli, a navyše - kartárka ti nemôže povedať len to, čo chceš počuť; musí ti povedať reálne možnosti. A ty by si mala mať trpezlivosť a počkať si na naplnenie toho, čo ti povedala - aj keď chápem, že trpezlivosť je v tvojej situácii asi to posledné...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#505 22. 5. 2007 18:29

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Selim, u té první jsem věděla, že je to blbost. Povídala takové hlouposti o mém současném životě, že jsem měla chuť jít hned pryč. U té druhé nevím. Nemůžu to posoudit teď, ale až časem, co z toho byla pravda a co ne. Jen prostě mi některé věci připadají dost divné - on a chtít se vrátit? Už teď všude uvádí stav - šťastně rozvedený. Já s ním nekomunikuju vůbec, páč mě tak akorát posílá do pr..., tak ani neuvažuju o tom, že bych ho snad vzala zpátky - někoho, kdo se chová jak hovado. Pomluvy, intriky, zatím to na mě nějak nedoléhá, uvidíme. Zdravotní problémy zatím nemám, až na občasné zlobení slepáku a psychické? Kupodivu po tom, jak hnusně se chová jsem docela v poho....nějak mi došlo, že ten blbec za to nestojí.
Uvidím, co z toho pravda bude a co ne. Neříkám, že na to nevěřím, ale hodně dám na doporučení lidí, kteří s onou kartářkou měli dobré zkušenosti.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#506 22. 5. 2007 19:48

x52658
Host

Ahoj,když tam je velkej problém,že ona to v těch kartách vidí zrovna v tu chvíli,ale jen co od ní odejdeš,tak se to může změnit,ona to jen nemusí vidět přesně.Ale myslím,že ty základní mezníky dokážou v těch kartách vidět.A jestli se to plní,to se vidí bohužel až zpětně.Ale jestli tu kartářku doporučili i ostatní....

#507 22. 5. 2007 20:17

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

To je právě to, že mi ji nikdo nedoporučil, tak nevím.... radši bych šla k nějáké, se kterou mají ti okolo dobré zkušenosti

Není tady

#508 22. 5. 2007 20:19

x52658
Host

Tahle ta moje je z České Třebové.Ale předpokládím,že to je daleko. .hmm

#509 22. 5. 2007 22:26

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Hm, předpokládáš dobře. Škoda.

Není tady

#510 23. 5. 2007 14:55

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

bazalka napsal(a):

Ahoj,když tam je velkej problém,že ona to v těch kartách vidí zrovna v tu chvíli,ale jen co od ní odejdeš,tak se to může změnit,ona to jen nemusí vidět přesně.Ale myslím,že ty základní mezníky dokážou v těch kartách vidět.A jestli se to plní,to se vidí bohužel až zpětně.Ale jestli tu kartářku doporučili i ostatní....

stolt A to, že vidí návrat, môže byť návrat v budúcnosti(vydialenej), alebo hoci aj sklon k návratu zo strany jedného z vás, ktorý sa ale neuskutoční... Je to zložitejšie.

Brita

Není tady

#511 23. 5. 2007 14:56

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Môj kamarát je squellý tarotman, ale predpokladám, že SR je ešte ďalej... big_smile

Brita

Není tady

#512 23. 5. 2007 16:25

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

V inzerátech čtu i výklad tarotu po telefonu, věříte tomu?

Není tady

#513 23. 5. 2007 16:34

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Nie...

Brita

Není tady

#514 23. 5. 2007 17:18

x52658
Host

Taky bych moc nevěřila,to bude stejný jako ty horoskopy v novinách na každej den.Dneska jsme s kolegyní četly horoskop někde na netu a tam jí psali,že včerjší jednání s prarodiči bylo úspěšné-vlastně to platí pro všechny toho znamení,že-a ona na to,že s babičkou už měsíc nemluvila.... reta

#515 23. 5. 2007 17:30

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Sakraš, potřebovala bych někoho kdo umí, kdo se vyzná...

Není tady

#516 24. 5. 2007 14:38

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Vieš čo, spýtam sa toho môjho, či by to neksúsil po protekcii na diaľku... Nerobieva to často, možno vôbec, ale snáď by urobil ýnimku. Podľa mňa je výborný, ale priprav sa na to, že ti nepovie to, čo chceš počuť... A nepovie ti to ako že 14.3. 2008 stretneš muža, kt. si 31.10.2008 vezmeš, ale skôr ako možnosti, ktoré pred tebou ležia, a čo ti ktorá môže priniesť a čo ti určite neprinesie.

Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí