Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#476 3. 5. 2007 19:48

Nabuko
♥♥♥♥♥--

Re: Nevěra v době těhotenství

Vanilka69 napsal(a):

Nabuko napsal(a):

Vanilka69 napsal(a):

Nabuko, jsem moc ráda, že ses ozvala a držím palce, ať to dál zvládáš čím dál líp.

Už jsem Ti možná psala, že jsem se také dřív brzo po provalení neubránila nějakým scénám a výčitkám. Většinou to bylo něco typu: K milence ses choval úžasně a na mě jsi ošklivý ...

Pak mi sám manžel řekl: Proč ji mezi nás pořád taháš, já už na ní dávno nemyslím tak mi ji nepřipomínej. A mě to docvaklo. Že opravdu nechci, aby se nadále mezi námi objevovala, byť jen ve slovech či myšlenkách. A to mi pomohlo přestat s výčitkama.

Vanilko, opravdu mi to příjde čím dál podobnější. :-) Dneska mi manžel napsal "Nemysli už na to, já na to taky nemyslím". :-) Snažím se ji do toho nezatahovat, ale občas mi to ujede - jak píšeš "jí jsi psal úžasné sms a mě napíšeš jen to, jestli Ti vyžehlím košili" apod. Ale už to zvládám mnohem líp.
Ale jak jsi psala v nějakém příspěvku dříve - strašně mě štve, že na ni musím každý den myslet. Chtěla bych ji úplně vypustit z našeho života. Ale nejde to nejde. Tedy zatím.

Nabuko, pokud bys chtěla poradit v nějaké konkrétní situaci, klidně mi napiš SZ nebo Ti můžu dát i mobil, opravdu si procházíme hodně podobnou situací, ráda Ti kdykoliv pomůžu. Já jsem z Prahy, Ty jsi odkud?

Nikdo nám nezaručí, že vztah dopadne tak, jak si přejeme, ale můžeme udělat všechno pro to, abychom si v budoucnu nic nevyčítali ...

Vanilko, díky moc za nabídku. Taky jsem z Prahy. Zatím se chci se vším poprat tak nějak sama. Ale třeba bude hůř a vyhledám Tě :-) (neber to prosím tak, že Tě zneužiju jen když mi bude blbě ...).

Není tady

#477 4. 5. 2007 0:43

x62358
Host

Nabuko skvělý, per se s tím, sama se sebou, my jsme tu jen jako berličku, který ti můžou poodkrýt jen jiný nebo stejný pohled na věc. Svůj pohled si vytvoříš sama.  Nepropadáš tomu, báječný.  Když tak se scházíme v Praze často, tak když bude potřeba.......třeba...

#478 4. 5. 2007 8:57

janice1
♥------

prolezám to tu už dlouho, ale tohle téma je zajímavý, tak jsem se přihlásila  taky. Nabuko přeju ať jí to dobře dopadne. Nabízejí se jí tu různé rady. Včetně toho jak si za to může sama a že vlastně o nic nejde a aby se změnila sama. Bléééééééééé. Proč by se měla měnit, záleží to teď najejím mužovi jestli se bude chtít vrátit.Na tomjak moc je zamilovaný a jak moc ho bude chtít milenka. Každý jsme nějaký a změnit se nemůžeme. Můžeme se ovládat ale jak dlouho? Kecama typu: "hledej v sobě, pracuj na sobě se myslím léčí blázni, aby se jejich myslenky odvrátili od nepředpokládanch sebepoškození" Normální zdravý jedinec buď zkusí dát manželství dohromady nebo se rozvede a žije jinak. Spíš mě zaráží jak se tu pravdu opomíjí fakt, že nevěrný manžel/ka zavleče domu nemoc. Přihodilo se mi to kdysi a musím říct, že na to jak bolí genitální herpes nikdy nezapomenu, už proto, že se mi léta vracel při každém nastydnutí na stejné místo. Můj kamarád říká, že neverný partner se má vyříznout jako vřed, protože setrvání s ním způsouje utrpení a  na to je život dost krátkej. Já rozhodně věřím, že se manželství po takovýmhle pádu na d*žku slepit dá, ale jen pokud ten co podváděl chce, pokud šlo jen o chemii je to možné, pokud je v ale i láska k milence, tak se jen budete dívat na to jak balí kufry, ti nejhorší bídáci ještě nekolik let manželku udržují ve víře, že se vrátí a přitom už dávno s ničím takovým nepočítají. Takových ženských co na chlapa čekaj několiklet je mi líto a ty jejich protějšky co si k ni roky chodí kdy se jim zachce bych pověsila za koule do průvanu. Když se to má podařit slepit musí se prostě neverník vrátit a utnout nový vztah, když nechce tak je to škoda nervů. Povídánky o tom, že že za nevěru může i druhej je taková berlička pro podváděného, aby se nesoudtředil jen na svojí bolest. Upřimně si ale myslím, protože jsem byla i nevěrná, že za to můj partner nemohl, jen se mi prostě líbil jinej chlap a tak sem si s ním užila. Přitom můj partner patřil do kategorie hodnej dobrej chlap. Později jsem v manželství s jiným partnerem zažila nevěru  z jeho strany a sám pak říkal, že me má strašně rád, ale že se zamiloval. Sám tvrdil, že jsem nej co potkal a ať mu to odpustím, že spolu zůstanem, zkoušela jsem to dva roky a pak jsem požádala o rozvod. Prostě to nešlo, milenka mezi náma byla jako stín a já už jsem mu neuměla věřit. Aproč taky? Nepodařilo se mi najít ztracenou důvěru a klobouk dolů před tím kdo to dokáže. Nikoho takovýho neznám. Kamarádky co to zkouší jsou už uzlíkem nervů několik let. Takže nevěřím na to že to jde. Nakonec se cpou lékama na nervy a manželé jim lítaj za kočičkama dál. Připomělo mi to ten vtip jak ženská co si spletla antikoncepční pilulky s práškama na deprese sedí u kamarádky a ta se jí ptá jak zvládá 9 dětí co už má a ona na to: " no mám tolik dětí, ale je mi to jedno" . Prostě shrnuto a podtrženo, nevěra normální není, podváděnýmu ubližuje a povídání o tom, že za to může podváděný a že se má změnit on, považuju za výplod chorého mozku. Když s tebou někdo 15 let žije a pak je ti nevěrný proto, že si divná, tak je asi divnej on. Prostě se jen nudil, protože po tolika letech nemůže očekávat pukrlata jako dva roky po svatběsmile Měl by to přiznat. Netvrdím, že v takovém svazku musí zůstat, ale měl by se vyjádřit jasně a ne nechat doma ufňukanou manželku v naději že se chci vrátit, když ví, že už na ní neni zvedavý. Taková manželka pak chudák chodí po psychiatrech, hubne,mění si šatník a marně doufá. Jediný co jí prospěje bude asi to hubnutí a ty nový hadříky. Jo někteří chlapi se ještě vrací, proto že nesnesou že si to manželka rozdává s jiným. Většinou jí začnou zahýbat znova a lépe a jí si pojistí tím, že s ní zůstanou.  Myslím, že chlapi jsou v tomhle jednodušší. Když je milenka mladší a dobře" vyšívá" co hledat něco nového po dvaceti letech u manželky. Jen se to těžko přiznává, ale zase si myslím, že dojde i na toho chlapa. Ona ta mladší milenka může zrovna tak zdrhnout jemu. Kámoška si vydupala rozvod o dvacet let staršího chlápka a dneska už jí nevoní. Je mu skoro padest a ona je křepelka v nejlepším věku, tak mu zahýbá s mladýma kocourkama. On se doma drží za hlavu a asi už ví jak bylo jeho "okoukaný starý " manželce. Prostě každej si pro to svoje dojdeme, to je asi jediný na co věřim. Na manželskou věrnost už dávno ne. A k těm telefonum. Jsou fakt průkazný, já když jsem přítelovi zahýbala, měla jsem taky pořád vypnuté zvonění a psala jsem sms na záchodě. A klid, chlapi taky prohledávaj mobily. Tak mazat mazat mazat;)

Není tady

#479 4. 5. 2007 9:55

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Janico krasne a pravdive souhlasim s tebou.Je to tak.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#480 4. 5. 2007 13:06

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Nejbližší jsou mi zážitky a myšlení Sel. Mám i podobnou zkušenost.

Cituji jANICU 1:
Proč by se měla měnit, záleží to teď najejím mužovi jestli se bude chtít vrátit.Na tomjak moc je zamilovaný a jak moc ho bude chtít milenka. Každý jsme nějaký a změnit se nemůžeme. Můžeme se ovládat ale jak dlouho? Kecama typu: "hledej v sobě, pracuj na sobě se myslím léčí blázni, aby se jejich myslenky odvrátili od nepředpokládanch sebepoškození"

Janico já si myslím, že je možné sebe měnit. Dokonce i žádoucí.Změny provází celý život. Např. růst k lepšímu já je pro někoho i celoživotním cílem.

Není tady

#481 4. 5. 2007 14:24

Deli
♥♥♥----

Janico, naprosto s tebou souhlasím.fuckyou Konečně jeden z mála příspěvků, který mi mluví z duše. Proč se má měnit  podváděná žena, přecházet mlčením manželovu nevěru a být ráda, že se k ní takový poklad vrací.  Jenže potom  tahle situace pánovi vyhovuje, co by řešil? Doma klid a dokonalej servis, jinde čekající a tokající milenka, která mu dodává sebevědomí. Taky nechápu názor, že když mám podezření a projedu mu mobil, je to důvod k rozchodu. Když přijdu na nevěru, mám mávnout rukou a říkat si- mě se to netýká, hlavně že se ke mně vrací. Dokonalá magořina.dumbom

Není tady

#482 4. 5. 2007 15:09

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ja si myslím, že človek by sa mal meniť, ale hlavne kvôli sebe. Kvôli druhému to naozaj nemá veľmi cenu. Na druhej strane, ak chce mať vzťah, ale nie je ochotný/á pre to nič urobiť, resp. robí len to, čo sám/sama považuje za dobré, ale nepočúva, čo prípadne chce ten druhý/á... tak tam nedávam veľké šance nielen tomuto, ale ani ďalšiemu vzťahu. Potom je najbezpečnejšie viesť vzťah sám so sebou. Bez podvádzania, bez žiarlivosti, bez hádok - ideálny ľúbostný vzťah.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#483 4. 5. 2007 15:57

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Ano, člověk se musí měnit jedině kvůli sobě.  Různí se důvody, které ho k tomu vedou.

Každopádně jsem neřekla: a´t se změní ten podváděný a podvádějící ať zůstane dál stejný!. Tak to vůbec není myšleno.

Změna- ten růst je pro mě důležitý, abych byla spokojená. Na všech frontách (práce, partnerství, mateřství, atd). Vždy když mě něco  trápí, štve, vadí apod, tak to chci změnit - pro mě je to pochopitelné.Nechci se tím užírat a trápit. A okolí a druhé změnit nemohu - takže je jediná možnost co s tím. Řešit to přes sebe.
Buď přijmout, když nemohu změnit (např. to že prší, že manžel byl na dovolené s milenkou), změnit - to co změnit mohu (tím myslím např. oragnizaci domácích prací, svoje zaměstnání , postup při vaření svíčkové) a hlavně chci růst proto, abych tyto dvě věci dokázala rozlišit!

Upravil(a) Wiki (4. 5. 2007 15:59)

Není tady

#484 4. 5. 2007 18:22

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Je pravda, že i to, že nevěrník může domů dotáhnout a obdarovat nic netušící manželku nějakou nemocí se dost podceňuje. Můj manžel chytil od své první ženy filcky. A já od něj asi výtok jeho milenky. Protože já jsem nikdy na výtoky, záněty a nic podobného netrpěla, v době, kdy jsem o jeho milence nic netušila, tak se mi pořád opakovaly problémy. Na gyndě mi napasali léky, já se úspěšně vyléčila a po sexu s manželem byly potíže zase zpátky.  Nakonec se musel přeléčit i on. Přišla jsem k tomu jak slepá k houslím, pořád něco léčila a nakonec můžu být ráda, že domů nedotáhl něco daleko horšího.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#485 4. 5. 2007 19:11

lueta
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Deli napsal(a):

Janico, naprosto s tebou souhlasím.fuckyou Konečně jeden z mála příspěvků, který mi mluví z duše. Proč se má měnit  podváděná žena, přecházet mlčením manželovu nevěru a být ráda, že se k ní takový poklad vrací.  Jenže potom  tahle situace pánovi vyhovuje, co by řešil? Doma klid a dokonalej servis, jinde čekající a tokající milenka, která mu dodává sebevědomí. Taky nechápu názor, že když mám podezření a projedu mu mobil, je to důvod k rozchodu. Když přijdu na nevěru, mám mávnout rukou a říkat si- mě se to netýká, hlavně že se ke mně vrací. Dokonalá magořina.dumbom

Deli, nevím  sice jestli to má smysl, ale doporučuju přečíst znovu  celou diskusi, mám pocit, že jsi nepochopila lautr nic.

Chyby jsou nutným a jediným vodítkem na cestě k dokonalosti

Není tady

#486 4. 5. 2007 22:13

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Luet, škoda písmeniek a námahy... styrka Každý svojím tempom, každý svojím smerom.. wink

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#487 4. 5. 2007 23:08

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

PPavlaa napsal(a):

Je pravda, že i to, že nevěrník může domů dotáhnout a obdarovat nic netušící manželku nějakou nemocí se dost podceňuje. Můj manžel chytil od své první ženy filcky. A já od něj asi výtok jeho milenky. Protože já jsem nikdy na výtoky, záněty a nic podobného netrpěla, v době, kdy jsem o jeho milence nic netušila, tak se mi pořád opakovaly problémy. Na gyndě mi napasali léky, já se úspěšně vyléčila a po sexu s manželem byly potíže zase zpátky.  Nakonec se musel přeléčit i on. Přišla jsem k tomu jak slepá k houslím, pořád něco léčila a nakonec můžu být ráda, že domů nedotáhl něco daleko horšího.

PPavlaa: je to krutý, ale v tomhle případě bych opravdu nevěrnému manželovi vylila brka. Na mimomanželské úlety si má každý soudný chlap pořídit kondom. Nejen jako ochranu proti případným dětičkám, ale aby domů nic nezanesl.

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#488 5. 5. 2007 20:52

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Kiaro, tak proti případným dětičkám - toho se on bát nemusel, já se o antikoncepci nikdy strarat nemusela, vždy na něj byl spoleh a co já vím, i jeho první žena se o ni starat nemusela. To ona tenkrát čekala "nežádoucí dítě" s milencem a šla na potrat.
Navíc můj muž je tak omezenej, že mi vysvětloval, že mu jeho milenka říkala, že ona nikdy svého muže za 20 let manželství nepodvedla a že její manžel byl její první. Tak si říkal, co by mohl asi chytit. A když se pak dozvěděl, že už měla jeho "svatá" milenka románek s ženáčem a jeho stará ji pak přišla vypleskat hubu a udělala jí scénu i před jejími sousedy, tak mu padla brada. A kdo ví, kolik takových nevěr bylo, o kterých se nikdo nedozvěděl.
A pak se od jejího manžela dozvíš, že jeho žena a milenka mého muže má gynekologické problémy celé roky, bez intimky neudělá krok a na gyndu už radši ani nechodí, protože své problémy má chronické a léčba zabírá jen na chvíli.
Ale ten můj s prominutím debil ji žral i s navijákem, jaká je to chudinka, hodná, věrná, jen se blbě vdala....kdo ví, co jsem všechno mohla chytit...od vlastního manžela, to člověka sere nejvíc, že je někdo v dnešní době takhle nezodpovědnej....taky vím, jak prostě nerad používá kondom, takže její verzi asi rád i věřil, protože prostě věřit chtěl....
Ale vždyť ona přece bývala už na učňáku taková klidná, tichá, hodná, zakřiknutá holka dumbom chudinka malá

Upravil(a) PPavlaa (5. 5. 2007 22:53)

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#489 5. 5. 2007 22:49

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Ale vždyť ona přece bývala už na učňáku taková klidná, tichá, hodná, zakřiknutá holka  chudinak malá

A navíc byla tak trochu veselá v rozkroku sad A teď si vem, že řešíte pouze věci, které se "provalily". Kolik bylo úletů, které se vůbec nedostaly na světlo boží, protože hlavní aktéři měli dost důvodů k tomu, aby tzv. drželi hubu sad ?

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#490 5. 5. 2007 22:58

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Kiara napsal(a):

Ale vždyť ona přece bývala už na učňáku taková klidná, tichá, hodná, zakřiknutá holka  chudinak malá

A navíc byla tak trochu veselá v rozkroku sad A teď si vem, že řešíte pouze věci, které se "provalily". Kolik bylo úletů, které se vůbec nedostaly na světlo boží, protože hlavní aktéři měli dost důvodů k tomu, aby tzv. drželi hubu sad ?

Jo, jo, tak to máš svatou pravdu....jestli takové úlety byly, tak jsem nikdy nic nepostřehla, páč se choval úplně normálně, takže ani stín podezření...
u ní to bylo jiné, jeho chování bylo jiné, tušila jsem, že je to v p....tak hlavně, že si hošánek užil, ne?
Jen mě jaksi nikdo nedal na výběr...jestli chce chytit nějákou nemoc, ať si ji užije sám, všechno mít opravdu nemusím...

Není tady

#491 21. 5. 2007 11:09

Nabuko
♥♥♥♥♥--

Ahoj holky,

tak se hlásím po delším časovém odstupu. Musím říct, že vše jde do kopru. Bohužel. Snažila jsem se dbát rad Vanilky (díky Vanilko :-), ale bohužel mi to vždy vydrží pár dnů a za chvíli jsme zase znovu v řešení. Stále totiž vztah neukončil (naposledy včera mi tedy zase tvrdil, že ano), ale ještě k tomu mi říká spoustu věcí, ve kterých ho nepoznávám. Z mého chlapa se stal naprostý sobec, který si žije sám pro sebe. Tvrdí mi, že byl takový vždy, že nikdy nebral naše manželství jako nějaký dlouhodobý svazek dvou lidí, žádné MY, pouze dvě individuality. Prý nechápe, proč tu nevěru nedokážu zkousnout a stále se v tom babrám, prý si dělám problémy sama. On byl "jen" nevěrný a navíc ještě bez sexu, v podstatě jen virtuálně. Stále tvrdí, že s NÍ být nechce, resp. nemůže, protože ona má rodinu a on "realisticky ví, že to není možné" a "vlastně to ani nechce". Zároveň bychom prý měli uvažovat, jestli budeme spolu - dává to jako "pouze názor k úvaze". Prý jsem rozmazlená holka, která nedokáže pochopit, že lidé můžou mít i jiný názor než je ten můj. Řešíme to měsíc a půl a to už je prý dost dlouhá doba na to, abych se z toho vzpamatovala a nedělala s tím takové ciráty.

Poslední dva dny jsem se cítila hrozně. Dnes je to už zase lepší. Dávám si 6nedělí (polovina srpna) jako takovou mez. Buď se probere a pochopí, co udělal anebo to skončíme. Pořád uvažuji tu variantu, že budeme žít pouze vedle sebe. Ale na to jsem přeci ještě mladá. Ale finančně to výjde lépe než rozvod :-)

Nejhorší je, že vždycky mám pár dnů pocit, že se to v dobré obrací. Chová se fajn, podnikáme společně různé akce, tulíme se k sobě v noci, sex taky v pohodě a pak najednou zase nějaká ťafka. Vždycky si řeknu, že už to nebudu řešit, ale stejně to zase vytáhnu. Je to na nic. Už upadám do sebelítosti a pláču nad sebou. Vůbec nejsem žádná hrdinka.

Není tady

#492 21. 5. 2007 12:10

Kuřátko
♥♥♥♥♥♥-

Jak tě tak čtu Nabuko, tak jsem na tom byla úplně stejně. Chvilku nahoře, chvilku dole. Jeden den jsem si myslela, že je všechno fajn a zase nám to klape, další den že je zase s ní, pak zase, že je mi to jedno a nebudu to řešit, a pořád tak dokola. Plácala jsem se v tom příšerně. Bohužel jsem měla jistotu v tom, že je zase se svou milenkou. Nakonec jsem to prostě nevydržela, zabalila mu věci a požádala jej aby odešel.
Bylo to loni v srpnu a teď za 14 dní nás rozvedou. Občas přemýšlí, jestli jsem udělala dobře. Ale vždycky dojdu k názoru, že ano. Já bych totiž tak nemohla dál žít a pořád bych se trápila.
Jsem toho názoru, že pokud někdo udělá chybu, tak by měl dostat druhou šanci. Ale pouze v případě, že o ni sám stojí.

Jestli ti můžu poradit....nikam nespěchej. Udělej si čas a zkus přemýšlet o tom, co chceš TY dál. Jak chceš TY dál žít. A potom už budeš vědět co dělat wink

Není tady

#493 21. 5. 2007 12:16

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Nabuko: Řekla bych, že tvůj problém je v dané chvíli neřešitelný. Takže bych případnou milenku neřešila. Nemáš na to vliv, ty můžeš jen opravdu být v pohodě, nad věcí a tak třeba získat muže zpátky. Ale říkám BÝT v pohodě, ne se o to snažit....Já bych dlouhodobě nechtěla mužského, který kašle na moje pocity, lže mi, viní mě a sám nic neřeší .... já vím, že bych si dala takový nějaký termín, do kdy bych jeho chování tolerovala...podle mé zkušenosti vím, že vydržím asi půl roku... pokud by se do té doby dal manžel dokupy tak, aby nám to vzájemně vyhovovalo (tj. on by se skutečně nepřetvařoval, byl by  v pohodě a já bych se taky cítila v pohodě), zapomněla bych na uplynulých pár měsíců a žila bych s ním dál ... "Zatmění" může mít prostě každý, ale abyste spolu mohli dál žít měla bys ho tak nějak pochopit, vzít to jako etudu k ponaučení (proč se to stalo) a nedělat z toho drama (promiň, nechci to zlehčovat, ale lepší výraz mě nenapadl) ... chybujeme všichni. Jde o to, jestli to vezmeš jako chybu, kterou prostě pomineš a jedeme dál (spokojeně), nebo jestli to nevezmeš a jdeme od sebe. Nejhorší varianta je snažit se tvářit v pohodě, že jsem nad věcí a přitom se žrát uvnitř nebo na něj kvůli tomu uvnitř být pořád naštvaná, navenek se tvářit ok a přitom to vytahovat dalších dvacet let při sebemenší hádce ....

V tvojí situaci bych se snažila tohle téma prostě neřešit. Není to na tobě, ale na něm. Ty si jen můžeš dát ten nějaký termín, kdy pro tebe nesnesitelnou situaci ukončíš. Na to máš jistě právo. Do té doby bych se snažila věnovat něčemu jinému, něčemu, čím bys vyplnila den a nemusela myslet na manželův "prohřešek" .... něco, co ti odvede myšlenky.... něco, díky čemu najdeš svoje já, svoji pevnou podstatu, která ti nebude stát a padat s tím, co dělá tvůj muž hjarta

Upravil(a) Eva36 (21. 5. 2007 12:20)

Není tady

#494 21. 5. 2007 13:28

Lara35
♥------

Nabuko,

souhlasím s Evou, hezky Ti to napsala.

Budu asi jen opakovat, to co tu už napsala spousta žen, ale nedá mi to a z vlastní zkušenosti Ti taky radím, neřeš to už s manželem. Vím, je to těžké a svádí to. Já to kolikrát také vytáhla, ani ne tak proto, abych mu to vyčítala, ale protože mě to hrozně bolelo a hledala jsem úlevu. Žádná nepřišla.  Kdybych se mohla vrátit o pár měsíců dřív, už bych to nedělala. Bylo to zbytečné a našemu vztahu to jen uškodilo. Tvůj manžel ale nemá na druhou stranu pravdu, že už bys to měla mít v sobě vyřešené, když to řešíte už měsíc a půl! Ta bolest odchází pomalu. Aspoň u mě to tak bylo. Pomohl jen čas, ne hovory s ním. A čas Ti také ukáže, jestli je Ti s ním dobře a jste jako rodina v pohodě.

Držím palce Lara

Není tady

#495 21. 5. 2007 16:21

Nabuko
♥♥♥♥♥--

Holky, děkuji. Je pravda, že taky pořád zjišťuju, že bavit se o tom s manželem mi nepomáhá, spíš naopak. Jenomže vždycky to tak nějak zase vyleze na povrch. Pořád dokola. Asi vše spraví opravdu jen čas. Mám stanovený časový limit srpen /po 6nedělí/. Třeba pak už budu mít sílu to rozhodnout.

Asi jsem fakt blbá, ale pořád mám pocit, že ty roky bysme neměli zahodit jen tak. Vždyť je nám spolu "normálně" fakt docela dobře. Už kvůli našemu synovi. Ale taky je pravda, že musí chtít obě strany. Manžel je teď v takové obranně útočné situaci. A má řeči, nad kterýma mi zůstává rozum stát. Pořád si říkám, že to přeci není skutečně on, vždyť jsem ho znala několik let jako svoje boty. No, zřejmě ne :-) Tvrdí, že teď je to právě on a že si to uvědomil cca posledního půl roku (jaká to náhoda, že zrovna v tu dobu začal svůj vztah s "naší" slečnou ...).

Už jsem unavená z toho věčného omílání, on určitě taky. Leze mu to na nervy a já tím pádem taky. Jenomže nemám v sobě tu stopku, nakonec stejně vždycky bouchnu. A hlavně ... jsem si skoro jistá, že ten vztah stále pokračuje, jen je možná hůře prováditelný nebo jak to říct. Lépe maskovaný. Měla jsem třeba pocit, že se opravdu nemohli nikde vidět, že jsme spolu chodili na obědy, večer byl doma atd. No, a minulý týden mi přiznal, že se za tři týdny viděli cca 3 x (takže předpokládám, že tak 6x :-). Nechápu to technicky.

Včera jsem mu řekla, že bych pochopila, kdyby zničil náš vztah proto, že potkal "osudovou" lásku, spálil by mosty a šel žít nový šťastnější život. Nedokážu však pochopit, že to vše zničil kvůli slečně, o které ví, že s ní stejně nebude. A možná ani nechce být. Ale to je pořád dokola. On mi říká, že jsem blázen, já mu říkám, že je blázen a nikam to nevede. Potřebovala bych zámek na pusu a začít myslet jen na sebe a mého syna. Ale pořád to nějak nejde a nejde. Grrrrr.

Není tady

#496 21. 5. 2007 16:28

x62358
Host

Nabuko, když na tebe příjde touha s ním mluvit na téma milenka, odejdi z místnosti, jdi třeba vynést koš, nebo dát prádlo do pračky, vezmi si knížku, cokoliv, jen s tím znova nezačínej, on pak bude mít před sebou vizi, že s tím nedáš pokoj několik let a v tom se mu nechce setrvávat. Pokud ho tedy chceš pořád dál. I když trochu mě zaráží jeho věty, že nebral vaše manželství jako dlouhodobý svazek.....spíš bych přemýšlela, jestli on je opravdu ten člověk, který k tobě patří, se kterým ti bude i nadále dobře, ke kterýmu budeš mít důvěru....přemýšlej prostě o sobě. Držím ti palce....

#497 21. 5. 2007 16:30

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Nabuko: Teď sem (teda vedle) Leila hodila tenhle zajímavej článek. Já myslím, že to sedí - http://www.super.cz/plzak-to-vi-lepe/28 … -muze.html - když si chceš chlapa "nechat" (hihi, to zní směšně...), tak bych tipla, že to fungovat bude. Navíc v jeho očích, myslím, dost povyrosteš. ... To, co teď tvůj manžel vypouští z úst, to vůbec neber vážně, je tak nějak "mimo mísu". Drž se, kočko!

Není tady

#498 21. 5. 2007 19:12

x52658
Host

Ahoj Nabuko,to co ti tady radí ffly vypadá teda dost dobře,já to asi příště zkusím!!!reta
Jinak chápu,že ty nemůžeš pochopit jeho chování,co se týče té oné,ale to se nepodaří asi většině z nás.Oni ti chlapi mají fakt úúúplně jiné myšlenkové pochody(pokud to vůbec pochody jsou).já bych někdy řekla,že jim prostě cosi blikne v hlavě a oni za tím tak nějak jdou-bez velkýho přemýšlení a pak z toho jsou tyhle katastrofy.Já,po tom u nás,vím jedno.Kdybych nebyla na začátku naprosto pevně a neochvějně rozhodnutá,že to chci zachránit a ne jen kvůli dětem a tomu,co se nám podařilo nasyslit,tak bych to ani způlky nezvládla a to ještě ani zdaleka nejsme za zenitem.Jo a pak jsem si zajela za kartářkou,protože jsem potřebovala od někoho dalšího slyšet,že ten vztah má ještě nějakou cenu.Ze zřejmých důvodů jsem manželovi zas až tolik nevěřila. dumbom

#499 21. 5. 2007 19:33

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

bazalko a co ti kartářka řekla? Ty na to věříš? Já zkusila asi dvě, ale byly úplně mimo.

Není tady

#500 21. 5. 2007 20:18

x52658
Host

Já na to věřím.Tchýně se tím tak nějak zabývá,takže o tom občas něco vyslechnu...
A o téhle kartářce jsem věděla od kamarádky,ona u ní byla před asi pěti lety a říkala,že se to v celku vyplnilo,tak jsem tam taky jela(vezl mě tam manžel smile ).Nic jsem jí o sobě neřekla,jen že mám nějaký problémy a nevím kudy kam.Tak mi to všechno převyprávěla.Že naše manželství je vcelku silné,má na to to přežít,protože mě M miluje,ale zárověň je jistým poutem vázan někde jinde.A že to tam není tak úplně růžový,že ona ho dost využívá,protože  na něm je vidět,že je schopnej.Poradila mi(přece jen musej bejt trošku psychologové)aŤ se snažím moc nevyvádět,že ona se odbourá sama.A asi jo.On mi tenkrát tvrdil,že to už skončilo,to mi ta kartářka řekla,že úplně ještě ne,a asi tři týdny na to mu ta nádhera napsala domů sms,přesně v tu dobu,kdy byl ještě doma,ale chystal se do práce.Protože byl ve vaně,tak jsem se jen podívala ne tel.,kdo to je a tam její číslo.Tak jsem se sesypala(pravej čas,když jsem pak zůstala doma sama s dětma butter )a myslím,že tenkrát jí pěkně od plic řekl,ať jde někam.Pak jsem za tou kartářkou jela ještě jednou,asi 3měsíce po tom prvním,a to mi řekla,že je to OK.Tak věřím,věřím,tomuhle se hezky věří,že? vissla

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí