Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#26 26. 4. 2007 7:54

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Re: Nevěra v době těhotenství

majkafa napsal(a):

xxxx Bohužel si zatím nevidíš dál než na koneček svého nosíku. big_smile Tebe ta proměna teprve čeká a bude to hodně těžký. Ale bude to stát za to. Škoda, že nevíš, o čem píšu, ale jednou ti to dojde. winkpussa

teď tak koukám že si tu ještě pod tímhle nickem nic nepsala, tak kolik jich vlastně máš? na kterou špičku nosu se ted díváš?retafuckyou

dum spiro spero

Není tady

#27 26. 4. 2007 7:57

majkafa
Host

xxxx napsal(a):

majkafo jaká myslíš proměna? já fakt nestojí o to řešit nevěrný chlapy. Prostě s nima žít nechci a žiju dneska jinak. Na co ti je manžel co ti zahýbá? Pro mě je lepší vědět. tobě dělá dobře být podváděná? Mně ne to je moje svoboda

Vždyť ti píšu, že nevíš, o čem to je. Vůbec nemyslím nějaké řešení nevěrných chlapů ale TVOU proměnu. Čti, přemýšlej, poslouchej sama sebe a jednou na to přijdeš. pussa

#28 26. 4. 2007 7:58

majkafa
Host

xxxx napsal(a):

majkafa napsal(a):

xxxx Bohužel si zatím nevidíš dál než na koneček svého nosíku. big_smile Tebe ta proměna teprve čeká a bude to hodně těžký. Ale bude to stát za to. Škoda, že nevíš, o čem píšu, ale jednou ti to dojde. winkpussa

teď tak koukám že si tu ještě pod tímhle nickem nic nepsala, tak kolik jich vlastně máš? na kterou špičku nosu se ted díváš?retafuckyou

JJ, je vidět, že tu proměnu potřebuješ. Mám jeden jediný nick, jsem na babi přes rok a půl, někteří mě znají i osobně. big_smile

#29 26. 4. 2007 7:59

Tetamáma
♥♥♥♥♥♥-
Místo: u Strakonic

xxxx usch usch usch usch a zapšklost je tady......

Není tady

#30 26. 4. 2007 8:02

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

majkafo starej se o svojí proměnu, já jí mám dávno za sebou a hlavně tu nestřídej nicky je to trapný a prosím tě vynech to pusinkování skutečně tím  na mě neuděláš dojem že to myslíš dobře, já totiž tvoje nalhávání nepotřebuju Ještě tě čeká dlouhá cesta než to pochopíšwink čti a přemýšlej já na tebe nejse zvědavá. Jinak jsem si všimla že tu tuhle otřepanou frázi píšeš skoro všem co se ti opováží odporovat totiž to ti vadí a tak to řešíš tak, že se stavíš do role té co všechno chápe, ale chápeš kulové, ty totiž nevíš jak žiju já a a mě nezajímá jak žiješ ty;) nebudu kvuli tobě přemýšlet o tvých mindrácích, každej máme totiž svých starostí dost

dum spiro spero

Není tady

#31 26. 4. 2007 8:02

majkafa
Host

xxxx napsal(a):

přitom tu obhajujete jak by jí bylo bývalo dobře žít ve lžismile)))))) Tomu se říka týjátr

Ty vůbec nechápeš, co tu někteří píšou. Jestli si myslíš, že tu obhajují, jak by jí bylo bývalo dobře žít ve  lži, tak se hluboce mýlíš.

#32 26. 4. 2007 8:04

Vanda
Host

Nabuko má opravdu možnost volby. Může se spolu s manželem, pokud bude oboustranná vůle, pokusit vytvořit rovnocenné partnerství, "opravit manželství", a to dá spoustu práce obou stran, která nikdy nekončí...
....nebo může, jak píšeš, odejít a žít s někým kdo si jí bude vážit. Ale vytvořit nový vztah je totéž, spousta práce na sobě....(a navíc, bude si jí vážit někdo, komu bude projíždět mobil a maily?)

#33 26. 4. 2007 8:05

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

teto, nejsem zapšklá nemám proč, jen nevím proč bych tu měla dělat že přebírám vaše názory, mě příjdou padlý na hlavu, to je moje svoboda a zapšklá si ty ke každému kdo nesdílí tvůj názor, nejsem na něj zvedavá, zastala sem sem Nabuko protože jsem si všimla že nekteré z vás satorií si tu pěkně užíváte holky co si sem přijdou postěžovat. Takže začnete u sebe ty i majkafa a můžete se spolu pusinkovat, a my budeme celý odvázaný z toho jak jste dobrý a proměnenýsmile))))))))))))))))))))))))))) fakt si to myslíte??? Je mi vás líto, úplně vás vidim, znám pár takovech chuděrek, co takhle kážou osobně. Ale užijte si to

Upravil(a) xxxx (26. 4. 2007 8:06)

dum spiro spero

Není tady

#34 26. 4. 2007 8:05

sharon
♥♥♥♥♥--

Já jsem spíš věrný čitatel, než pisálek, ale teď opravdu musím zareagovat, protože teď už se úplně zbytečně dohadujete o ničem "KDO JE MOUDŘEJŠI" mi tak připadá.. Myslím, že se odbočilo od tématu trošku... Každá jste napsala svůj názor, což je fajn a záleží teď jen na Nabuko co jsi od koho vezme, každý si tím poznáním musí projít.. dumbom Některým stačí třeba jedna facka od života aby šli dál, někdo jich holt potřebuje stovky.. A někomu ani tenhle život nestačí...wink

Upravil(a) sharon (26. 4. 2007 8:07)

http://premamy.sk/images/ticker/narodeniny/21051.png

Není tady

#35 26. 4. 2007 8:06

Tetamáma
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj Majkafo, to by mě zajímalo, s kým tě tu xxxx zaměnuje. lol Možná se mnou......

Není tady

#36 26. 4. 2007 8:09

x62358
Host

xxxx a jaký problém máš ty? Že se do nich navážíš? Co ti udělaly? Už vííím. Řekly svůj názor, který ti není po chuti viď. To asi nesvědčí o tvé zralosti...co? To spíš svědčí o tom, že ti někdo ač to nesměřovalo tobě, šlápnul na kuří oko. A to bolí. Víš holky se tu snaží radit s nejlepším vědomím toho co zažily a prožily. A ty? Jen hnusně nadáváš a útočíš. Tfuj.

#37 26. 4. 2007 8:24

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Vando kdyby nabuko / jak klasické/ neprojela manželovi mobil neveděla by co jí dělá a neměla by možnost volby, v tom je svoboda. To by určitě nedelala kdyby nebyl důvod.Manžel má v občance napsáno ženatý, protože není svobodný. Tak pokud se chce jako svobodný chovat musí to svojí ženéě říct, aby ona mohla rozhodnout jestli s ním zůstane. Když tu tak opovrhujete tím nalháváním. To mi připadá jako kdyby se nesměli vrahovi předložit důkazy, protože jsou jen v jeho mobilu. To přirovnání je trochu ostrý ale pokud manžel poleze na nejakou co má aids nebo jinou život ohrožující chorobu tak už to zase tak nepřijatelné přirovnání není. On jí totiž neohrožuje jen morálně ale pak už jde i o kejhák a to nemluvím o tom že například sifilis by zabil spolehlivě i nenarozené dítě. Svoboda je hrozně hezká věc, pokud mě neohrožuje na životě a to nevěra bohužel dělá. Nejak se na tenhle fakt zapomíná. Včera jsem zrovna potkala známou která tu dělá na infekčním a mají tam případ kdy neverný manžel nakazil přes další neverné páry zatím sedm lid Aidsem.Přivezl si ho z Thajska. Ještě vám to přjde tak fajn nevedět s kým spíš? Navíc pokud je nabuko těhotná??? Proberte se. Máme právo to vědět protože se to skutečně týká nás, pokud pak ten manžel leze doma na vás.  A to že mu může Nabuko hodit laso a pokusit se zachránit manželství je fajn, rozhodně je to hodně práce a obnovit důvěru je možné jen pokud bude veřit a věřit můžete jen tomu o čem se přesvědčíte. Naivní ten kdo si myslí, že to jde bez toho, že si to zkontrolujete. Jestli se to přeci manželovi nelíbí má svobodnou volbu to netrpět, jen musí zvážit čím si to zasloužil. Nabuko jistě udělá co sama uzná za vhodné a jistě žádná  nás nestojí o to furt nekoho kontrolovat. Nebude to totiž třeba když se důvera obnoví a to se nestane samo. Je to hodně práce a je k tomu třeba dozrát. Pokud si někdo vybere cestu rozchodu, protože si prostě už nepřeje být se lhářem je to taky jeho volba a nemusí se tímhle martýriem probírat. Prostě začne jinde a je to zase jen jeho věc. Ostatně začít znova je krásný, člověk zažije něco pěknýho znova... a stín lháře a podvodníka zůstane zapomenutý. Je to právě ta krásná svoboda si vybrat pokud vím jak na tom jsem

dum spiro spero

Není tady

#38 26. 4. 2007 8:25

majkafa
Host

Tetamáma napsal(a):

Ahoj Majkafo, to by mě zajímalo, s kým tě tu xxxx zaměnuje. lol Možná se mnou......

Taky by mě to zajímalo. Nikdy mě nenapadlo dát si více nicků, asi xxxx podle sebe soudí nás ostatní. lol

#39 26. 4. 2007 8:25

majkafa
Host

xxxx Psát ti zatím znamená házet perly sviním. lol BTW vím, že mě čeká ještě spousta práce na sobě, ta vlastně nikdy nekončí. A děkuju svému manželovi, že když mě opustil, "dokopal" mě konečně k tomu, abych se sebou něco udělala a aby mi došlo, co je důležité. Nabuco myslím nestojí o to, abychom ji tady litovaly, jaká je chudinka, ale abychom jí poradily. Taky jsem před rokem a půl nechápala, co mi to ty holky tady píšou. Stejně jako to nechápeš ty a raději kolem sebe kopeš a nadáváš, než bys začala přemýšlet. Ono je to kopání lehčí, než tvrdě pracovat. big_smile

Upravil(a) majkafa (26. 4. 2007 8:31)

#40 26. 4. 2007 8:28

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

ffly ale já ji nenadávám já jim jen říkám že jejich názor není svatej a nikdy nebude, každá si něco prožila a nikdo nemůže mít pocit že jedině on to vidí dobře. Jediný kdo vidí do situace Nabuko je jen Nabuko a to že se o neveře dozveděla z mobilu je její věc. Má ted možnost si vybrat. Koukám marně kde komu nadávám, jen jim říkám co si myslím nejen o nic a jestli mi tu říkají že mám někam dospět já si myslím jen to samé o nich. nebudu tu pochlebovat nekomu kdo podle mne plácá kraviny;) Nabuko je těhotná a její manžel jí zahýbá má plné právo to vědět a jak to zjistila do toho nám  nic není. Ted se Nabuko může rozhodnout

dum spiro spero

Není tady

#41 26. 4. 2007 8:30

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

majkafo nemáš co házet. My zase říkáme, že na každou svini se voda vaří, tak buď opatrná, aby si se nedivila až budeš svoje názory používat v praxi;) podrbat na štětinách se tu můžete spolu:reta: všimla jsem si jak vám to tu některým jde. Hrajete si tu na to jak jse to tu osvobodily a běda tomu kdo vám řekne co si o vás myslí. Jste mi naštěstí fuk, já vás nepotřebuju a přišla jsem sem napsat Nabuko, aby si nic nedělala z toho jak jí tu píšete, že udělala chybu, ona žádnou neuděla, vedle šápl její manžel a ona využila svoje právo to vědět, aby se mohla svobodně rozhodnout. A dobře udělala. Má nárok vědět s kým spí. Jde fakt o její zdraví a zdraví toho dětska, to jak to Nabuko vyřeší je její problém a bláboly typu:" nemela si to zjišťovat" jsou na dvě veci, když už to zjistila;) k ničemu jí tenhle názor neni.

Upravil(a) xxxx (26. 4. 2007 8:36)

dum spiro spero

Není tady

#42 26. 4. 2007 8:31

sharon
♥♥♥♥♥--

xxxx napsal(a):

ffly ale já ji nenadávám já jim jen říkám že jejich názor není svatej a nikdy nebude, každá si něco prožila a nikdo nemůže mít pocit že jedině on to vidí dobře. Jediný kdo vidí do situace Nabuko je jen Nabuko a to že se o neveře dozveděla z mobilu je její věc. Má ted možnost si vybrat. Koukám marně kde komu nadávám, jen jim říkám co si myslím nejen o nic a jestli mi tu říkají že mám někam dospět já si myslím jen to samé o nich. nebudu tu pochlebovat nekomu kdo podle mne plácá kraviny;) Nabuko je těhotná a její manžel jí zahýbá má plné právo to vědět a jak to zjistila do toho nám  nic není. Ted se Nabuko může rozhodnout

Jj..jakk píšeš Nabuko má právo,ale i její manžel má právo... a o tom tady holky asi mluví že? wink Jak se říká každý strújcem svého štěstí...

Není tady

#43 26. 4. 2007 8:35

Tetamáma
♥♥♥♥♥♥-

A co za názor je nadváha a krátký nohy? reta Nebo že já se mám pusinkovat s Majkafou? pussa

Majkafo: posílám chlupáče na dálku pussa

Není tady

#44 26. 4. 2007 8:35

majkafa
Host

xxxx napsal(a):

majkafo nemáš co házet. My zase říkáme, že na každou svini se voda vaří, tak buď opatrná, aby si se nedivila až budeš svoje názory používat v praxi;)

Já svoje názory v praxi už užívám, vlastně se to učím, nevím, jestli to vždy dokážu, ale snažím se. Ale to dělám já se sebou. To není o tom, že bych jakýmkoliv způsobem "nutila" k něčemu jiné. Je to jen o mně. A je mi krásně, stejně jako lidem kolem mne se mnou. To vím, protože mi to říkají, že jsem jiná. Souhlasím, že na každou svini se voda vaří. Na mne se už uvařila a když jsem byla vhozena do kotle, aspoň to mě donutilo začít s tím něco dělat. Díky bohu, že nebylo pozdě. Teď si dávám pozor, abych už nebyla tou sviní, doufám, že mi to už došlo a vařící vodu nepotřebuju. Doufám. lol

#45 26. 4. 2007 8:38

Vanda
Host

Jo, Sharon. Partnerství tvoří dva. Oba musejí chtít v manželství pokračovat, a pracovat oba na sobě a na něm, aby k něčemu vypadalo, protože nevěra je většinou důsledek něčeho, a ne příčina. Ale pracovat na sobě nikdy není na škodu ani singlu

#46 26. 4. 2007 8:39

Jája
♥♥♥♥♥♥♥

né teď, ale než šla do mobilu tak se už rozhodovala...
chápu a rozumim proč to udělala... taky jsem si tim prošla, ale teda nechápu, proč hledat dál - buď chci odejít a pak nepotřebuju lustrovat telefon nebo chci zůstat a pak už vubec nebudu vztah timhle narušovat...
dyk je tak snadný si mazat SMSky a volání takže důkaz pro věrnost je přece blbost

Správně vidíme jen srdcem. Co je důležité, je očím neviditelné.

Jediné hranice, které nás mohou nějakým způsobem omezovat, jsou uvnitř nás, uvnitř naší mysli.

Není tady

#47 26. 4. 2007 8:39

Vanda
Host

Tetamáma napsal(a):

A co za názor je nadváha a krátký nohy? reta Nebo že já se mám pusinkovat s Majkafou? pussa

Ahoj, satorie. Taky chlupáčkuju.

#48 26. 4. 2007 8:40

sharon
♥♥♥♥♥--

Vanda napsal(a):

Jo, Sharon. Partnerství tvoří dva. Oba musejí chtít v manželství pokračovat, a pracovat oba na sobě a na něm, aby k něčemu vypadalo, protože nevěra je většinou důsledek něčeho, a ne příčina. Ale pracovat na sobě nikdy není na škodu ani singlu

jojojo..taky dřu jak mezek...teda na sobě..pussa

Není tady

#49 26. 4. 2007 8:43

majkafa
Host

Tetamáma napsal(a):

pussa xxxx my se nejen pusinkujem, ale i chlupáčkujem. lol

#50 26. 4. 2007 8:44

Tetamáma
♥♥♥♥♥♥-

No, možná jsem byla v minulém životě Xantipa. gloria A ani nevím, proč se mě dotkly ty krátké nohy a nadváha. Ale to, že jsem naivní a pořád hledám v každém něco dobrého, to tam nebylo...... reta

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí