29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Souris napsal(a):
Já se hlásím, my Ztracené sledujeme
Hlavně ať tu nikdo nenapíše, jak to bude pokračovat dál, to by mě fakt naštvalo! My to sledujeme poctivě v televizi, žádné stahování z internetu.
Miškoo už jsme zbyly asi jediné, které ještě sledují RP![]()
![]()
Buďme na to pyšné.. Nejlepší je Bořkova maminka
Není tady
Žirafa napsal(a):
Holky, a pamatujete si na 1000 dílů " Tak jde čas" ?
![]()
![]()
![]()
Jojo, těch bylo ještě víc. Viděla jsem asi 1/10 (byl tam zrovna zajímavý úsek, jak se ten Ďábel či co to bylo zmocňoval Marleny, tak to jsem dokoukala až do jejího skonu), ale stačilo mi to. No a pak to skončilo celé
Není tady
jooo, tak ztracené, ty my doma můžem máme stáhlou z netu už třetí řadu (teda ty díly, co byly už k dispozici)... no, ale co teda nechápu je, jak můžou chtít natáčet ještě 5.sérii, když už teď je to zauzlované jak lodní lano
a jinak sleduju ulici a růžovku
Není tady
Hejčo, moje angličtina stačí leda na Krtečka
Kdepak, AXN je kanál na kabelovce v češtině
To už točí pátou? NO nazdar.
Jo jo, Bořkova maminka je super, taková tchýně k pohledání.
Není tady
Já se taky hlásím k přívržencům Ztraceným. Koukáme tady jen na Novu, na kabelovce jsem viděla asi půlku nějakého dílu ze 3. série, ale nebyla jsem schopná to zařadit, tak jsem to vypla
Jinak občas koukám na Ordinaci a manžel se rád kouká na House.
Kriminálky apod. od těhotenství nejsem schopná sledovat, dělá se mi z toho špatně.
Není tady
Tak na ztraceni koukají chlapi doma, mě to moc nebere. Já koukám na růžovku
Není tady
Tak já se musím taky přidat, taky sleduju Ztraceni a baví mě to, ikdyž fakt to děsně protahujou..
Jinak zbožňuju Zoufalé manželky.To si utéct nenechám, ale taky se to už stalo .
Růžovka mě přestává pomalu bavit, lepší je Ulice, ale co mě teď fakt baví je Chůva k pohledání
Kriminálky jsou taky fajn..
No koukám že jsme tu pěkní tv maniaci..
Není tady
jojo, ale aspoň se je na co těšit
Není tady
Holky tak manza zjistil, ze ztraceni neni nekonecnej serial. Prej uz konci a zaver a vysvetleni bude v celovecernim filmu. To asi bude kasovni trhak, to bude chtet kazdej videt
Není tady
Já viděla včera třetí díl a docela napínavý... Neviděla jsem seriál od začátků a ztahovat si to nehodlám. Zase takový závislák televizních seriálů nejsem, ale příští týden se budu dívat Pak stejně koukám na Střepiny a třeba opět uvidíme Nelču
Včera byla na chvíli v záběru v reportáži o fámách (o únos dětech v OD Ikea)...
Není tady
Máme doma snad skoro všechny serie stažený z netu, ja to přestala sledovat, ale manžel to viděl vše, a je to zamotaný úplně snad všeljak
Není tady
masa napsal(a):
Klaris, tak napiš kde se to dá ztáhnout. Dík
My to máme od bratránka i s titulkama vypálený, tak se nějak domluvíme a já ti to kdyžtak půjčím na shlídnutí kdyžtak písni SZ
Není tady