29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky, vim že to sem nepatří, ale sledujete někdo Ztraceni?? Ja jo a je to mazec Mam pujcenou 2.serii a ted snad budu mit i 3., ale hlava mi to nebere a zacinam byt na tom zavisla..
Není tady
Hejčo,
já "Ztracené" nesleduji. V USA to prý běží už několik let a stále to nemá konec a já tyhle nikdy nekončící seriály nemusím.
Ale tvou závislost naprosto chápu.. Mě zas nesmí uniknout žádný díl Ordinace v růžové zahradě a Letiště.....
Není tady
Na "Růžovce" mam taky závislost, ale přijde mi to pomalu o ničem. V USA jede 3.serie a čeští závisláci díly odvysílané tam stahují z netu a sledují. Spis mam strach s postupu jako popisuje Garbiell. Je to vic a vic zamotane a nic se nevyjasňuje. No uvidíme. Kamoška mi to vždy pujčí na dvd, takže vidim víc dílů najednou. Vysílání co je tady - 1X týdně ji nic moc, než si vzpomenu co bylo minule tak je konec...
Není tady
Závislost na seriálech mi připomíná období, kdy dávali Beverly Hills 90210 a Merlose Place. To jsem byla úplně
Teď mám závislost na růžovce, Ztraceni mě nějak neberou, zamotává se to, a je to nekonečný příběh. Sice se dívám, ale když vynechám díl, nic se nestane.
Není tady
Mám závislost na Rodinných poutech, včera mi nešla prima, tak jsem málem skákala z okna
Není tady
Já nesleduju, manžel ano, taky stahuje z netu 3. sérii co běží v USA, mě to "naštěstí" nechytlo. Nejlepší seriál je Letiště, hlavně ten díl z cholerou se jim povedl, vždy se skvěle bavím
Není tady
Tak to ja takto ulitavam na Chirurgech a Zoufalych manzelkach,ale kdyz mi sem tam utece nejaky dil,tak se take nic moc nedeje.
Není tady
Heli napsal(a):
Závislost na seriálech mi připomíná období, kdy dávali Beverly Hills 90210 a Merlose Place. To jsem byla úplně
![]()
Teď mám závislost na růžovce, Ztraceni mě nějak neberou, zamotává se to, a je to nekonečný příběh. Sice se dívám, ale když vynechám díl, nic se nestane.
Jojo, a taky jsem sledovala Manuelu, Rossalindu, Esmeraldu, teď Plameny vášně .. Chjooo, jeden blábol horší než druhý, rozum si to zdůvodní, ale srdíčko touží po romantice
Není tady
přidávám se mezi závislačky na seriálech , Sleduji každý díl Ztraceni, každou Růžovku, kakždé Plameny vášně a Dr. House. Pro mě je to takový malý útěk od toho co se děje kolem mě, ale je to super, každý se mi tu směje, ale já svoje seriály nedám
. Závislost je holt závislost, lepší než sedět v hospodě
Není tady
Ahoj Hejčo, já to sleduji s manželem na AXN, tam právě běží třetí série , ještěže máme kabelovku .
Pokud vím, tak právě dotočili čtvrtou sérii. Mě se docela líbí zpracování tohoto seriálu a že se alespoň trochu něco děje.
Jinak mnohadílné seriály nemusím. Sledovala jsem akorát ošklivku Bety ( pouze první sérii, druhou už jsem nevydržela) a teď rodinná pouta.
Není tady
Není tady
Je to sranda, ale kdyz jsem byla v porodnici tak jsem si taky rikala co se asi v Ruzovce deje...
Není tady
Jsem ráda,že v tom nejsem sama.My s manželem stahujeme Ztraceni z netu,mám 16.díl 3 série,ale ještě jsem neviděla 15.díl a ten 16.díl taky ne.Je to čím dál větší mazec,jsem zvědavá,jak to chtějí ukončit,aby to dávalo nějaký smysl.Ale to je jedno,mě baví,jak je to zamotaný a natočený a taky jsou tam bezva příběhy a herci.Ještě zvládám sledovat kriminálku Las Vegas a New York,Dr.House,Chirurgové a Zoufalé manželky a někdy Ordinaci a Letiště.Různě si to nahráváme a pak to s manželem sledujeme,protože normálně se to nedá stíhat.
Není tady
Jo a ještě jsem zapoměla na Myšlenky zločince,ty jsou taky super....
Není tady
Nedívám se na žádný serialy, pouze na "Losty" (tak tomu říkáme s manželem). Vždy seženeme něco na dvd, to se pak v kuse díváme třeba na dvanáct dílů najednou, a pak máme klidně dva měsíce prodlevu, než seženeme další díly. Ale to už jsme tak nastejno s televizí. Jeden díl za týden je prostě málo!!!!
Není tady
Taky se přidávám...., Ztraceni, Letiště, Růžovka..., taky jsem sledovala kdysi Báječní a Bohatí a to i v porodnici v roce 2002, ale nedokoukala jsem to, přestalo mě to bavit, protože to nemělo konce a to mi chybělo do konce jen pár dílů, jak jsem se dozvěděla později..... Tak doufám, že Ztaceni dokoukám........
Není tady
Já se hlásím, my Ztracené sledujeme Hlavně ať tu nikdo nenapíše, jak to bude pokračovat dál, to by mě fakt naštvalo! My to sledujeme poctivě v televizi, žádné stahování z internetu.
Miškoo už jsme zbyly asi jediné, které ještě sledují RP
Není tady
Jo .... já si vždycky po skončení řeknu...."Pane bože to to zase skončilo, už aby byla neděle........."
Není tady
Jo ja se taky vzdycky bojim, je to napinavy jak cert... Ale dulezity je nevedet nic dopredu!
Není tady
Souris, já se také hlásila k RP.
Já poprvé ztraceni viděla loni na podzim, to na AXN udělali maraton a šlo to celá první série najednou. Tedy manžel to nahrával, na celodenní sledování nebyl čas. A od té doby to sledujem. Sice také dávají jeden díl v týdnu, ale dávají ho několikrát, takže když se to nestihne, stále je čas na jindy, nebo nakonec to nahrajem
Není tady