1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Ahoj holky,byly jste někdy v Dinoparku Vykov?Chystáme se s dětma,ale nevíme zda to stojí za to,jet 180 km-abychom nebyli zklamáni..
Není tady
Tak to mně taky zajímá (dobrý tip na víkend), ale jetě jsem o tom fakt neslyela. Dám se do hledání na netu...Kdy tak dám vědět.
Není tady
Jet 180 km......??? Za to podle mě nestojí skoro nic...
Jinak Dinopark Vykov neznám.
Odkud jste? Jetě jedny jetěrky jsou v Plzni. Fakt je, e pro mne je to obojí trochu z ruky.
Není tady
yellow108 napsal(a):
Jet 180 km......??? Za to podle mě nestojí skoro nic...
Jinak Dinopark Vykov neznám.
Za to stojí spousta věcí. A i za mnohem větí vzdálenosti.
Byla jsem tam loni s dětma, dětem se to celkem líbilo, já jsem od toho čekala víc. Začátek byl u zoo koutku a odtud jsme byli vichni dopraveni autobusem přes Vykov k bráně Dinoparku, po prohlídce kdykoliv zase autobusem zpět.
http://www.dinopark.cz/ No 180 km, myslím, e by jste mohli být zklamáni, děti asi ne, záleí na věku.
Upravil(a) Megan (25. 4. 2007 10:30)
Není tady
Ve Vykově jsme byli nedávno.Celkem to ulo,ale nebylo to takové jak prezentují.Navíc ta otřesná cesta tím jejich autovláčkem přes celý Vykov a čekání na něj,kdo neměl připravený lokty,tak tam čekal i několik hodin.Lidi byli ohledně toho vláčku dost natvaný.
Upravil(a) Náka (23. 6. 2007 16:23)
Není tady
Syn /11/ byl zklamaný.....
Není tady
Alli napsal(a):
Odkud jste? Jetě jedny jetěrky jsou v Plzni. Fakt je, e pro mne je to obojí trochu z ruky.
No mi z Náchodska jezdíme do miniDino do Polska
http://www.park-dinozaury.pl/
Je to pár kilometrů a za ty peníze vcelku hezké. Letos jsme o dovolené byli i ve Vykově - take mám s čím srovnávat.
Není tady
Kuty napsal(a):
Kimik napsal(a):
Ahoj holky,byly jste někdy v Dinoparku Vykov?Chystáme se s dětma,ale nevíme zda to stojí za to,jet 180 km-abychom nebyli zklamáni..
Zkuste si k tomu připravit jetě dalí variantu nebo pokrač.výletu-blízko je Brno-na motokáry nebo podobně,abyste tak daleko nejeli jen kvůli jedné věci,která Vás nakonec nemusí uspokojit.
Jinak kdy chci někam jet,tak jedu,a nemůe uvaovat nad km,to je pak nejl.zůstat doma-ádné zklamání ani najeté km.
Není tady
No,já tam s dcerkou byla,jsme z UO a vlakem se dá dojet přímo,ádné přesedání,dom také,take cesta pohoda a myslím,e dcerka byla spokojená.Je to u dva roky,bylo jí 10let.
Není tady
sudina napsal(a):
nevíte prosím vás někdo,zda ty dinosauři v polsku jsou také "hýbací"
???????,
do vykova i plzně to máme fakt z ruky a to polsko jediný připadá v uvahu....
díky
O prázdninách se bude otvírat nový dinopark u Ostravy .
Není tady
aprill napsal(a):
sudina napsal(a):
???????,
díkyO prázdninách se bude otvírat nový dinopark u Ostravy
.
kde?
Není tady
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
sudina napsal(a):
???????,
díkyO prázdninách se bude otvírat nový dinopark u Ostravy
.
kde?
To bys chtěla vědět, co ? V Doubravě místo achty
. I já jsem se hodně divila, kdy jsem to zjistila .
Není tady
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
O prázdninách se bude otvírat nový dinopark u Ostravy.
kde?
To bys chtěla vědět, co
? V Doubravě místo achty
. I já jsem se hodně divila, kdy jsem to zjistila .
Tak to si musíme udělat výlet
Není tady
dnes bylo vysílání snídaně s novou z dinoparku z plzně , a o tom ostravským dino tam mluvili-měli by ho otevřít 1.července-a má být tady největí.. 70 modelů
ale smůla pro mě-pro nás stále daleko............. ach jo... -sic jak píu do toho polska to máme blízko,ale tam se nehýbou a neřvou -a to si myslím e by u malého mělo uspěch...
Není tady
My jsme byli nedávno a přestoe je to docela malé, tak se nám to moc líbilo a máme to taky dost z ruky. My jsme přejíděli ze ZOOparku vláčkem - prát jsme se nemuseli a to jsme měli i kočárek.
Není tady
Dinopark ve Vykově znám - byli jsme tam s klukama, 10 a 13 let, docela se jim líbilo, e po těch příerkách mohli
lozit a některé byly opravdu velké - a nikdo jim nenadával... ... je to v takovém lesoparku kousek za Vykovem.
Přeprava přes Vykov - tak to je jiná - tu je třeba přeít - take za detě nedoporučuji
Kotuje to cestu městem asi tak 2 a 2,5 km dlouhou... (a pak zase zpět).
Jinak samotná ZOO je spí takovým větím dvorkem s klecemi, ne skutečnou ZOO, mají tam hlavně hodně různých
prasátek a různých opeřenců. Větina lidí její prohlídku absolvuje po návratu autovláčkem z dinoparku.
elmy tam nečekejte.
Celkově ale dojem docela dobrý, spí ale fakt asi spí pro ty mení děti.
Není tady
Pro severomoraváky:
V Doubravě na Karvinsku se 10. července otevřel nový dinopark !!! ....
Není tady
Májajája napsal(a):
Syn /11/ byl zklamaný.....
Brácha (6) a ségra (4) byli nadení váně se jim to moc líbilo..
Není tady