29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky,je tady nějaký šílenec do skládání puzzlí?
Není tady
taky,taky ale jen přes zimu když jsou dlouhé večery
Není tady
To já pořád,nemůžu vidět nějaký hezký obrázek,hned bych si jej koupila a skládala..
Ale teď přes léto se taky věnuji i jiným činnostem..
Není tady
já mám na stěně slepené 4 kousky miluju to očekávání, kdy padne další dílek do skládačky
momentálně jsem ale vyhlásila embargo, už to není kam věšet,..... a mě je zas líto ho rozkládat zpátky do krabice
ještě jsem uvažovala o velké panoramatické mapě přes celou stěnu, ale nevím, jak bych jí pak lepila
Není tady
taky jsem blázen do těchto skládaček, ale bohužel domů se mi to nehodí,pořád někoho přemlouvám, aby si koupil, že mu to poskládám, ale nikdo nechce
Není tady
Já skládám momentálně své životní dílo... 18 000 dílků s názvem Tropické pohledy,tak si umíte představit, jak to u nás doma asi vypadá..Skoro všechny obrázky na stěně mám puzzlíkové..Tak jsem ráda,že nejsem sama takový maniak..
Není tady
Miluju skládání, je to bezvadnej relax Jen na to teď není nějak čas
Není tady
Taky jsem puclíková, pro mě je puzzle vánoční symbol a taky vrchol relaxace. Pod stromečkem ho musím najít a o vánocích skládám, přes léto není ani čas a ani chuť. Letos sem dostala 2000 ks, takže příště mě čeká vyšší meta. Obrázky po čase vracím zpátky do krabic, protože na stěně se mi nelíbí. Slibuju si, že se k nim někdy z nudy vrátím /jenom nevím, kdy se budu nudit/, ale stejný obrázek se mi skládat nechce. Říkám si, že budu muset udělat s někým přátelskou výměnu ...
Není tady
To máš dost dobrej nápad. Také patřím k těm, co mají všechna puzzlata na zdech ( jen synátorovy ne ). Víckrát, než jednou složit, mne nebaví ( také jsem skládala jen v období nevlídného počasí ). Když vidím pěkné puzzle tak to prožívám už radši jen platonicky (mám 1+1, tak jsem vyhlásila stop stav ).
Není tady
Ahoj,tak do výměny puzzlí bych se teda určitě zapojila,protože skládat dvakrát to samé mě taky nebaví,jinak taky hledám pod stromečkem nejprve známé krabice -ostatní jde stranou..
Není tady
Hrozně ráda jsem puzzle skládala když byl ovšem čas..a hlavně kam je dávat???Doma už jich mám taky dost, vozila jsem si je i na chalupu,doma na ně už místo nebylo!!! ...Byla škoda,když jsem je složila ,dát je pak zas do krabice..
Není tady
jojo nemůžu s nima hnout, jsem z nich uplně hotová :-) když chci pomoct, každý uteče :-)
Není tady
Ahoj,já se tedy taky hlásím jako puzzlíková..Je to supr relax a mě to moooc baví..Ale toho času není moc,obzvlášť teď, když se léto blíží a není tak brzo tma se mi teda moc skládat nechce..
Není tady
přidávám se k vám , puzzle přímo miluju - zatím mi nad postelí visí jedny 1000, ale určitě budu pokračovat - do dalších se pustím hned, jak budu mít klid od učení
.
Není tady
zeptá se
Mám Monu Lisu dám nějaký starý rám, ale dát i pod sklo? nebo nechat bez skla
Upravil(a) Zakouma (4. 7. 2007 15:17)
Není tady
Není tady
Ahoj taky ráda skládám. Akorát mám menší problém strašně se ty kousky líbí mojemu vlčákovi a nevím jak to přd ní nejlíp ubránit. Dosáhne i na stůl a firt tomu nechce dát pokoj.
Maya pejskovi dej buřta, když chybí dílek i třeba jen jeden je to děs
Není tady
Syna puzzle taky baví. K narozeninám jsem mu kupovala 3D puzzle letadlo https://armik.cz/3d-drevene-puzzle-wood … ojplosnik/ a byl nadšený. Bavilo ho puzzle skládat a i teď si s letadlem rád hraje. Líbilo se mi, že je puzzle dřevěné a přírodní. K Vánocům mu určitě koupím ještě nějaké.
Není tady