1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Ahoj holky,je tady nějaký ílenec do skládání puzzlí?
Není tady
taky,taky ale jen přes zimu kdy jsou dlouhé večery
Není tady
To já pořád,nemůu vidět nějaký hezký obrázek,hned bych si jej koupila a skládala..
Ale teď přes léto se taky věnuji i jiným činnostem..
Není tady
já mám na stěně slepené 4 kousky miluju to očekávání, kdy padne dalí dílek do skládačky
momentálně jsem ale vyhlásila embargo, u to není kam věet,..... a mě je zas líto ho rozkládat zpátky do krabice
jetě jsem uvaovala o velké panoramatické mapě přes celou stěnu, ale nevím, jak bych jí pak lepila
Není tady
taky jsem blázen do těchto skládaček, ale bohuel domů se mi to nehodí,pořád někoho přemlouvám, aby si koupil, e mu to poskládám, ale nikdo nechce
Není tady
Já skládám momentálně své ivotní dílo... 18 000 dílků s názvem Tropické pohledy,tak si umíte představit, jak to u nás doma asi vypadá..Skoro vechny obrázky na stěně mám puzzlíkové..Tak jsem ráda,e nejsem sama takový maniak..
Není tady
Miluju skládání, je to bezvadnej relax Jen na to teď není nějak čas
Není tady
Taky jsem puclíková, pro mě je puzzle vánoční symbol a taky vrchol relaxace. Pod stromečkem ho musím najít a o vánocích skládám, přes léto není ani čas a ani chu. Letos sem dostala 2000 ks, take přítě mě čeká vyí meta. Obrázky po čase vracím zpátky do krabic, protoe na stěně se mi nelíbí. Slibuju si, e se k nim někdy z nudy vrátím /jenom nevím, kdy se budu nudit/, ale stejný obrázek se mi skládat nechce. Říkám si, e budu muset udělat s někým přátelskou výměnu ...
Není tady
To má dost dobrej nápad. Také patřím k těm, co mají vechna puzzlata na zdech ( jen synátorovy ne ). Víckrát, ne jednou sloit, mne nebaví ( také jsem skládala jen v období nevlídného počasí ). Kdy vidím pěkné puzzle tak to proívám u radi jen platonicky (mám 1+1, tak jsem vyhlásila stop stav ).
Není tady
Ahoj,tak do výměny puzzlí bych se teda určitě zapojila,protoe skládat dvakrát to samé mě taky nebaví,jinak taky hledám pod stromečkem nejprve známé krabice -ostatní jde stranou..
Není tady
Hrozně ráda jsem puzzle skládala kdy byl ovem čas..a hlavně kam je dávat???Doma u jich mám taky dost, vozila jsem si je i na chalupu,doma na ně u místo nebylo!!! ...Byla koda,kdy jsem je sloila ,dát je pak zas do krabice..
Není tady
jojo nemůu s nima hnout, jsem z nich uplně hotová :-) kdy chci pomoct, kadý uteče :-)
Není tady
Ahoj,já se tedy taky hlásím jako puzzlíková..Je to supr relax a mě to moooc baví..Ale toho času není moc,obzvlá teď, kdy se léto blíí a není tak brzo tma se mi teda moc skládat nechce..
Není tady
přidávám se k vám , puzzle přímo miluju - zatím mi nad postelí visí jedny 1000, ale určitě budu pokračovat - do dalích se pustím hned, jak budu mít klid od učení
.
Není tady
zeptá se
Mám Monu Lisu dám nějaký starý rám, ale dát i pod sklo? nebo nechat bez skla
Upravil(a) Zakouma (4. 7. 2007 15:17)
Není tady
Není tady
Ahoj taky ráda skládám. Akorát mám mení problém straně se ty kousky líbí mojemu vlčákovi a nevím jak to přd ní nejlíp ubránit. Dosáhne i na stůl a firt tomu nechce dát pokoj.
Maya pejskovi dej buřta, kdy chybí dílek i třeba jen jeden je to děs
Není tady
Syna puzzle taky baví. K narozeninám jsem mu kupovala 3D puzzle letadlo https://armik.cz/3d-drevene-puzzle-wood … ojplosnik/ a byl nadený. Bavilo ho puzzle skládat a i teď si s letadlem rád hraje. Líbilo se mi, e je puzzle dřevěné a přírodní. K Vánocům mu určitě koupím jetě nějaké.
Není tady